Ekonomika
saldy
0
je pravda, že nová gen. i30 má přijít relativně brzy, FL přináší vylepšenou záruku ale nevím konkrétně v čem, překopaný jsou výbavy ale určitě k lepšímu takže i základ už má díkybohu mlhovky a dělený sedadla, na autě jsou to drobnosti ale zesílený prahy snižujou hluk od podvozku, nová šaltpáka,PP udává aktuální spotřebu, prý jiné stěrače, zmizel 2.0 diesel, kterého škoda není ale bohužel i 2.0 benzin
Přejít do diskuze
Je vždycky na diskuzi, jestli dělat FL mělký nebo hluboký, kterým si výrobce může vystřílet patrony na další generaci modelu. U Kie to je imho pochopitelný krok, jelikož se vědomě přibližují stylistickému pojetí dvojčete Forte a potřebují se odstřihnout od filozofie designu, kterou do Kie ještě před příchodem Schreyera přinesl tvůrce 1. cee'du Miklós Kovács. Hyundai naopak nic neodstřihává, ale postupně si sám pro sebe ujasňuje principy svého "tekutého" designu v jeho podobě pro evropský trh - čemu nadšeně tleská Asie a Amerika, nad tím Evropa ohrnuje nos. Osobně dost čekám na 2 letošní novinky od Hyundaie - sesterský model Vengy (na trh teď v létě) a představení kupé Veloster (na podzim v Paříži) - protože snad napoví, kudy chce Hyundai s designem jít v Evropě dál. Dobrou zábavu přeji 😄
+- za rok začne výroba nového i30, takže když ti tento FL nepříjde přitažlivý, zajímavý, tak si počkej 😉
ja mam opacny nazor - FL ceedu se podle me hodne povedl a tesil jsem se az uvidim FL ,,naseho" i30, rikal jsem si ze bude konecne pritazlivy, zajimavy, zkratka bude drzet krok s ceedem...a ono nic 😒 ...nerikam ze je osklivy ale...
...ja som skor z tohto takzvaneho faceliftu sklamany. Nemyslim si, ze by skupina odporcov faceliftu Ceed-u bola vacsia ako skupina jeho priaznivcov. Osobne som ocakaval, ze Hyundai urobi s i30-kou nieco podobne ako Kia so Ceed-om. Ale je pravda ze je to pekne auto aj pred faceliftom.
Na rozdíl od sesterské Kie se design po FL příliš nezměnil. Nikce jsem nezahlídl fotky palubní desky, takže předpokládám, že se nic nezměnilo. No, ono ani nebylo co měnit. Řada lidí tvrdí, že FL Ceedu spíše uškodil, a tak není divu, že u Hyundaie byly trošku střídmější. i30 vypadá pořád pěkně, takže :yes: