Novinky
mě se líbý jeho neotřelý desing navíc i cena není špatná + nabízené motory taky ok . Pro mladší generaci super volba vedle usedlejšího ale taky podařeného qaškaje. :yes: :yes: :yes:
Sam Nissan po svem pruzkumu zjistil pred budovanim Juka, ze je velke procento zakazniku co by chtelo auto, ktere vybocuje z konvenci 4 dveroveho hatch.
Rozhodne verim, ze toto muze byt prekvapeni roku v predejnich cislech tedy pro rok 2011. :yes😒br />
Ani tu nejde oto zda je to osklive ci hezke, jelikoz je to jine a nekonvecni.
Rozhodne verim, ze toto muze byt prekvapeni roku v predejnich cislech tedy pro rok 2011. :yes😒br />
Ani tu nejde oto zda je to osklive ci hezke, jelikoz je to jine a nekonvecni.
Na jednej strane je super, že niekto z výrobcov chce vybočiť z davu a ponúknuť niečo originálne, no neviem či tú originalitu nespravil Nissan pri tomto kúsku až príliš výstredne a nasilu. Či už exteriér alebo interiér, skrátka si myslím, že menej je niekedy viac. ;-\
to zní jako sci-fi, jestli to tam narvou, jednoho si dám :yes:
Vypadá to jako zmutovaný 370Z a nějaké slušné výbavě to bude pořád za půlku 😄 >😒]
Myslím, že to bude brát zákazníky hlavně Mini, je to podobně stylové, o něco větší a Miníků za těch skoro 10 let, co se dělají, se dá potkat (pro lidi toužící odlišit se) už víc než je zdrávo.
Ode mě jasný :yes: a to s vědomím, že v této cenové skupině bych vybíral úplně jiná auta.
Tipuju výrazně větší úspěch, než u Kia Soul, která je navržená spíš podle amerického vkusu a navíc docela drahá, a samozřejmě řádově větší úspěch než u neskutečně tupé a nevýrazné Toyoty Urban Cruiser
Myslím, že to bude brát zákazníky hlavně Mini, je to podobně stylové, o něco větší a Miníků za těch skoro 10 let, co se dělají, se dá potkat (pro lidi toužící odlišit se) už víc než je zdrávo.
Ode mě jasný :yes: a to s vědomím, že v této cenové skupině bych vybíral úplně jiná auta.
Tipuju výrazně větší úspěch, než u Kia Soul, která je navržená spíš podle amerického vkusu a navíc docela drahá, a samozřejmě řádově větší úspěch než u neskutečně tupé a nevýrazné Toyoty Urban Cruiser
souhlasím ikdyž 300tis.kč za dobře vybavené základní vybavení Soulu není špatná cena . JUKE je ,ale jinde. Ta kastle je super .a pokud se dostane někdy v akci na hranici 300tis.kč budu asi kupovat . Urban je tragérije divná kastle na podvozku yarise ... oproti yarisovi i docela málo místa
Soul je zajímavý jen v nejvyšší verzi Exclusive za 435 tisíc Kč. Ta jediná má 18palcová kola a barevný interiér, jinak to auto podle mě nemá význam. Samozřejmě je otázka, jak bude vybavený Juke, ale nejvyšší výbava za 446 tisíc Kč (dle článku) by měla být asi podobně zajímavá
tady je odkaz na nissan ceníky
[odkaz]
[odkaz]
hmm, tak v plný za 600 = pápá Yeti
včetně notné dávky steroidů.na druhou stranu juke je menší,ale kdo nepotřebuje permanentně vozit někoho vzadu,je juke skvělá volba...
jojo, na ježdění ve čtyřech + náklad je myslím už dost na hraně Kvaška
Kaškaj toho moc neuveze, pamatuji loňské léto, dovolenou. Mezitím jsem pořídil GLK a to je podobně velké ale jenom díky tomu, že je HRANATÉ, se toho tam vejde o moc víc... 😄
jojo, GLK by se mi taky líbí, ale cenově je "trošku" jinde protože Juke je pro rodiče v důchodu - je z toho pěkně vidět, dobře se do toho leze, řadí to samo, a když s tím mám jet já - bude v tom motor 😄 teď má tatík předchozího Forestra a nového bohužel příliš nafoukli ;-\
Pred par mesici moje partnerka dostala X1, az uvidi tuhle usmevavou hracku, je mi jasne, co bude nasledovat. 😒
a proč nééééé 😉
Mam presne 825 400 dobrejch duvodu vcetne DPH, proc neeee 8-s
máš poučenie že ženskú si netreba vydržiavať autami :-!
Lepsi, nez aby se mi ji nekdo zabil v nejake plecce, tak to vnimam ja..
Rovnako bezpečný je aj Renault, a hneď by si mal, pri rovnako kľudnom svedomí, o 200 alebo viac tisíc dôvodov menej... >😁
Klaudie, neblbni, nesrovnavej X1ku s Kvasimodem Kooleosem >😁 . Vis jak to Renaultem a jejich pripravou na NCAP je...realita je jina, nez na papire z NCAPu..tu uz jsme tu resili tisickrat. Ale pocty by sedely >😁 :yes: . Pravdou ale zustava, ze Juke je vic cool, nez X1 ;-\ .
na začátek-jsem velký fanda nissanu.po představení tohohle "mazlíka" jsem vůbec nebyl nadšený,ale čím víc se na něj dívám,tím více se mě líbí.každopádně je to hodně velká výzva.ale nissan je tvůrce třídy crossover,tak proč ne a nakonec má celou řadu,od malého po velké... :yes: :yes: :yes:
nezbývá nežli BRAVO NISSAN
nezbývá nežli BRAVO NISSAN
2x Micra, 1x 370Z, 1/2 Murana, 1x balíček steroidů, cukr. Micru, "Z" a Murano dobře smícháme a přidáme pár lžiček steroidů. Vložíme do formy a necháme péct. Poté necháme vychladnout a podáváme pocukrované (neporcovat!) 😄 😄
Jinak moc povedené :yes: :yes:
Jinak moc povedené :yes: :yes:
mám takový dodatek ke článku.na konci píšou,že předokolka je dělaná v uk a čtyřkolka v japonsku,tak "čistě moje"doporučení a zkušenost,radši berte ty čtyřkolky.nic proti anglánům,ale je v tom rozdíl.japonci jsou japonci.jsou precizní... 😉 :yes:
já si na něj pořád ne a ne zvyknout...ten design mi zkrátka vůbec nesedí ;-\
Vypada super, nazivo urcite lip, nez na fotkach. Proste baby suv, jak ma byt. Hrave, provokativni, zkratka to, co nikdo jiny v nabidce nema(jako tenkrat kaskaj). Interier je skvely, az na palubni desku, ta mi k tomu nejak nestimuje. Byla by dobra treba do micry, mohli to dotahnout i tam.Budiky se mi zdaji hoodne modni a uz vubec ne originalni. Halt to s tim autem neladi, co se da delat. Budiz mu odpusteno za ten ´´zbytek´´ 😄
Veľmi rád mám takéto úletíky a ešte radšej, ak ich stretávam na cestách. Super, že aspoň niekto má v tejto mizernej dobe odvahu, a ukáže plné priehrštie individuality a invencie.
co nieje uplne nudne a obycajne,aby sa to pacilo 95 percentam poulacie je hned oznacovane za skarede.
avsak cim viac sa na Juke pozeram,tym viac viem,ze ho chcem :yes: