Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nissan Juke na českém trhu: První cena 369.000,-Kč

Ondřej Láník
Diskuze (93)
Nejmenší crossover Nissanu dorazí na český trh až na podzim, ale již nyní je jasnější, s jakou cenou mají zájemci počítat.

Po představení modelu Juke na ženevském autosalonu letos v březnu se zvedla nebývalá vlna zájmu veřejnosti, proto se Nissan se rozhodl zahájit příjem objednávek již nyní, čtyři měsíce před skutečným uvedením na trh.

Zájemci o tento vůz se mohou rovněž zaregistrovat online na speciální webové stránce www.nissan.cz/juke a tým pro vztahy se zákazníky jim poskytne další informace. Dodávky na český trh budou zahájeny v říjnu 2010.

Zájemcům o menší vůz se tak nabízí originální alternativa k tradičním malým hatchbackům, které v současnosti segmentu B v Evropě dominují. Model Juke posílí vedoucí pozici Nissanu v oblasti crossoverů a zvýší jejich celkový počet v nabídce na čtyři: Juke, Qashqai, Qashqai+2 a Murano.

Juke bude dostupný se zcela novým zážehovým motorem přeplňovaným turbodmychadlem s přímým vstřikováním o objemu 1,6 l, který je schopen vyvinout výkon 140 kW a točivý moment 240 Nm. V nabídce je také atmosférický zážehový motor s objemem 1,6 l (86 kW, 158 Nm) a vznětový motor dCi o objemu 1,5 l (80 kW, 240 Nm).

Nejlevnější provedení 1,6 Visia se bude prodávat za 369.000,-Kč. Bohatší výbava Accenta startuje na 410.000,-Kč a nejvyšší Tekna na 446.000,-Kč. Podrobnosti o jednotlivých výbavách zjišťujeme.

Juke bude nabízen s pěti- nebo šestistupňovou manuální převodovkou, nebo modernizovanou převodovkou XTRONIC CVT. Převodovka Nissan XTRONIC CVT s šestistupňovým manuálním režimem bude dostupná u nejvyšších verzí s pohonem všech kol a zážehovým motorem s turbodmychadlem.

Verze vozu Juke s pohonem přední nápravy se budou vyrábět v závodu Nissanu v Sunderlandu ve Velké Británii společně s modely Note, Qashqai a Qashqai+2. Verze s pohonem všech kol bude vyrábět závod v japonské Oppamě.

Doporučujeme
Nissan Juke: První ženevské dojmy

Ondřej Láník
Diskuze (93)
4. 6. 2010 06:53
Re: Sranda vozík
Taky nechápu, proč ti někdo něco vysvětluje. Já mám rád lidi, kterým nemusím nic vysvětlovat.
4. 6. 2010 00:29
Re: To mam radost, je mi jasne jak to dopadne
Vsak vis, ze ja nemam rad houpacky...Ale verim, ze to asi neco umet bude, vzdyt to ma podvozek od Nissanu ne?
3. 6. 2010 20:14
Re: To mam radost, je mi jasne jak to dopadne
To máš pravdu, Koleos nevyzerá cool. Ale tá jazda...schválne vyskúšaj. ;-)
3. 6. 2010 20:13
Re: Sranda vozík
Však to nemusíš. Nič nemusíš. Ale o čom potom budeme diskutovať? :-)
3. 6. 2010 15:13
Re: Sranda vozík
Tak se podívej, co píše barichelo. Co tam dopisuje nekonečnej rozebírač designu, je jiná věc. Mě se ty modely prostě nelíbí a proto nevidím důvod to rozebírat a šťourat se v tom, nebo to obhajovat pořád dokola. Mě se líbí prostě auta, kde nemusim někomu vysvětlovat "proč".