Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Opel má na Astru již 150.000 objednávek, letošní příchod Sports Toureru potvrzen

18 komentářů

_david
opravdu vyborne auto, velky pokrok oproti starsi generaci, opelu to jen preji
LudaBaxa
Velká gratulace Opelu. Sice jsem neměl možnost řídit, ale z kladných ohlasů soudím, že jízdní vlastnosti budou na skvělé urovni. Co se týče interieru, tak to je také kapitola sama o sobě, Opel udělal velký krok. :yes:
_david
:yes: :yes: :yes:
kari.laz
Jízdní vlastnosti by byly asi lepší, kdyby to nebyl nafouknutý mastodontní balon. Ono když to je uvnitř stejně velké jako Golf a přitom o 100Kg těžší o něčem svědčí. Takže se spíše dostali volnou ruku designéři, než inženýři.
Jinak co se týká vzhledu interieru, tak to je opravdu kapitola sama o sobě. Ta náhodná změť tlačítek a barevných kombinací jak od zkušeného tuzera.
Bude to určitě velký krok kupředu oproti předešlé generaci, ale tohle mě osobně moc neuchvátilo.
LudaBaxa
Ať si lidi stěžujou jak chtějí. Já když sem se do toho auta posadil, tak takovej problem vyznat se v tlačítkách opravdu nebyl. Sice je tam tlačítek dost, ale přišly mě poměrně logicky uspořádané, opravdu sem v tom takový problem, co se z toho dělá, neměl..

Co se týče hmotnosti, to máš pravdu.. Ale které auto dnes nenarůstá na hmotnostech..Co sem četl testy, tak si na hmotnost zase tolik nestěžovali, všichni hodnotili jízdní vlastnosti velmi kladně. Navíc v porovnání s Golfem.. Astru koupíš o dost levnější a dostaneš naprosto srovnatelné auto..
kari.laz
I kdyby byla tlačítka, jak říkáš, logicky rozmístěná, tak to nic nemění na hrozném interieru.
To že se hmotnosti aut zvětšují je pravda, ale je to tím, že se zvětšují ty auta. Jenže tady se auto zvětšilo jenom z venku.
Jízdní vlastnosti nemusí být špatné. Počkám si na nějaké porovnání, nebo osobní zkušenost. Ale stojím si za tím, že nárůst hmostnosti bylo normální mrhání, když to nemá vliv na prostor v autě. Myslím, že ten zájem bude jenom prvotní nápor a pak se to lehce ustálí. Bude to podobné jako s insignií. taky měla ze začátku velký BUM
LudaBaxa
Je to možné 😉
no, jak vypadá int. nebo ext.je věc čistě subjektivní, tzn. někomu se líbí a jinému ne......
kari.laz
to je pravda, ale dosl lidí odpuzuje interier Fordu a tohlo mi připadá snad ještě o malinko horší
iudex
Interiér patrí medzi tie najvydarenejsie v triede, hned za Golfom a 308. Treba si sadnút, vyskúsat a porovnat. S Focusom sa Astra (interiérovo) nemoze porovnávat, je o pol triedy lepsia.
iudex
Pre Tvoje info tu je moje subjektívne porovnanie Astry s Golfom: [odkaz]
LudaBaxa
Moc dobré čtení 😉 díky moc..
iudex
Súhlas. Ani ja som nemal problém zapnút klímu a pod., nic nezvládnutelné ci nelogické.
Tá hmotnost je velký problém, 85 kW jedna-sestka, co som skúsal, sa javila subjektívne rovnako dynamická ako slabsie konkurencné 1,6ky (napr. Focus 74 kW).
Pekelná Micinka
Super. Jen tak dál! Mám z toho velkou radost, hnedle je mi líp. :yes:
Pekelná Micinka
Autorovi článku: Kde jste našel informaci, že aktuální generace Astry získala cenu Red Dot?
Katikakus
[odkaz]
Pekelná Micinka
Aha, díky. Já jsem to totiž na stránkách Red Dot nenašel.
Klaudius
150.000 objednávok vopred? Nebude to len marketingový ťah, bombastická správička pustená do sveta n zdvihnutie popularity? Ak som videl za posledné týždne na ceste dve nové Astry, tak je to veľa...