Novinky
Zdravím diskutéry. Jak to teda bude letos? Společně s Autotecem bude i klasický asutosalon, kde budou všechny možné značky? 😲 Dík za odpověď.
Bude Autotec a Autosalon. Asutosalon ešte nezaviedli. >😁
...takže v tento den, bych se této akci raději vyhnul, ať nejsem ušlapán... 😲 8-s >😒]
Tak si Formana ešte podržím. Mal ísť tento týždeň do šrotu, ale aspoň kľúče ešte poslúžia... 😄
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Proč jsou majitelé Škodovek zvýhodňováni? Je to proto, že si tu vstupenku na dalších 150 let předplatili obsaženou v rámci pořizovací ceny svého motoristického zázraku, nebo z nějakého jiného důvodu? Upřímně, ne že bych jim to záviděl, jak je něco zdarma tak tam půjdou určitě i lidi, které auta nezajímají, takže se tam nebude dát hnout.... a navíc být v houfu lidí hromadně se rozplávajících nad dokonalostí Škodovek taky není nic pro mě.... jen mě to tak prostě napadlo, zajímalo by mě to, nic víc, nic míň....
Tak já nevím ,ale mě to nesmírně urazilo a nevím jestli pojedu.Samozřejmě bych tam nejel k vůli kredenci( Fábie,ale to jste určitě věděli)s dodatkem RS,které by myslím nepomohla ani celé abeceda,ale příjde mi to prostě urážlivé...
...první den to tam bude o ničem- samej škodovkář co chce jít zadarmo mrknout na ty hydry od škodovky..
Mávat tam klíčkem od šůty a křičet já to mam zadarmo...no to mě po.ser..
Mávat tam klíčkem od šůty a křičet já to mam zadarmo...no to mě po.ser..
[odkaz]
[odkaz]