Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vstup na brněnský autosalon první den zdarma pro majitele vozů Škoda

Ondřej Láník
Diskuze (28)
V sobotu 5.6. 2010 se otevřou brány letošního brněnského autosalonu. I když jde v tomto roce primárně o přehlídku užitkových automobilů Autotec, organizátoři rozšířili nomenklarutu i o osobní vozidla.

Domácí automobilka do Brna přiveze národní premiéru Fabie RS, ale taky omlazené portfolio běžných Fabií a Roomsterů.

Návštěvníci brněnského veletrhu budou moci rovněž v rámci doprovodného programu, tzv. „TSI jízd“, vyzkoušet novinky ve výrobním programu i za jízdy.

Poprvé v České republice bude k vidění hatchback Fabia Scout v barevném provedení Cappucciono Beige. Ostatní vystavené exponáty Scout – modely Octavia Scout a Roomster Scout - se představí v novém barevném odstínu Safari Beige.

K vidění bude taky Yeti v limitované edici Champion, která oproti standardní verzi dostala mj. exkluzivní lak karoserie, sportovní sedadla a několik dekorativních prvků. V Brně se představí také modelové řady Octavia a Superb v provedení modelové péče 2011.

Autogramiáda úspěšné posádky Pavel Valoušek-Zdeněk Hrůza, která hájí barvy ŠKODA DELIMAX TEAMU v rámci Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye, se uskuteční na stánku Škoda Auto v sobotu 5. června 2010 od 11 hodin. V tento den, je také po předložení klíčku, připraven volný vstup na výstaviště pro majitele vozů Škoda.

Mezinárodní veletrh osobních automobilů - Autosalon Brno 2010 se uskuteční v termínu od 5. do 10. června 2010.

Ondřej Láník
Diskuze (28)
27. 5. 2010 15:54
Re: Forman
Rodius, čierna metla, 22 palcové hliníky, nafta :-!

vyfúkol mi ho rovno pred nosom! už som sa tešim, že budem najvačší gangsta na vesnici, holt teraz všetky čajočky poletia na Klaudiusa >:-[] ;-)
Avatar - Mira328i
27. 5. 2010 15:36
asi tak...
...první den to tam bude o ničem- samej škodovkář co chce jít zadarmo mrknout na ty hydry od škodovky..
Mávat tam klíčkem od šůty a křičet já to mam zadarmo...no to mě po.ser..
Avatar - iudex
27. 5. 2010 12:04
Re: Forman
A uz más vyhliadnutú náhradu? Akú?
27. 5. 2010 07:43
Re: Tak to je bída...
tak bež za predajcom svojho auta, možno ti na vstupenku prispejú tiež... ;-)
27. 5. 2010 07:42
Re: Forman
A kto hovorí, že auto nemám a chcem ísť do Brna starým Formanom? Čo tak najprv poriadne čítať? Napísal som: "kľúče ešte poslúžia"... :-O
Inak ak považuješ české auto, ktoré vo svojej dobe nebolo zlé, za "úbohé hovado", nie som si istý, čo si mám myslieť o tebe.