Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bezpečnost

Zpět na článek

Crash testy s nestandardními figurínami: Malé řidičky v ohrožení

19 komentářů

Blue Sun
No fuj, to je hnus.
Pekelná Micinka
To je nějaká nová akce? Která značka to má? >😁
Pekelná Micinka
Mezi první a druhý prsník od řidiče, pokud sedí na místě spolujezdce a je to levostranné řízení. >😒] 😉
Klaudius
Ty máš ženu s tromi prsníkmi...? Kadiaľ si potom zapína bezpečnostný pás?
Klaudius
Tak v prvej vete sa asi mýliš. Dnes už to drahé ani konštrukčne zložité nie je. Teda nie že by to bolo zadarmo, ale vzhľadom na to, že od pedálov môžu viesť prakticky iba lanká a káble, náklady na posuv pedálovej skupiny by nemali byť nijak markantné. Skôr ide o to, ako píšeš, že to doteraz nikto nevyžadoval, aj keď dem-tam sa to v nejakom malosérivom špeciáli alebo kusovke objavilo. Ak sa to vytiahne na svetlo a bude pretláčať ako iné bezpečnostné prvky, tak sa to postupne zavedie...
Navtech
Vyměň přítelkyni za pedály
jazva
:yes:
Pekelná Micinka
Ty chodíš s centimetrem? 😉 Na tom tolik nesejde, 3 je hezkej základ, od kterýho se dá jít i dolu, když ten zbytek stojí za to. 😉
jazva
tá ale nemá trojky!!!! :no: >😒] 😉
Pekelná Micinka
Niečo také nie. Alebo nie zcela. Prizvisko "vaiačniková" tak isto nie príliš sexy. Ospravedlňujem sa za moju slovenčinu. Povedajme, niečo také [odkaz] 😉
jazva
niečo takéto? [odkaz] som to včera videl na živo a ruku do ohňa za to že to aj dýcha, by som veru nedal. Taká plastiková bábika... >😁 😉
Pekelná Micinka
To je jasné, základní předpoklad. 😉
positivemind
>😁 :yes: a hubenejma sexy nohama, kvůli kolenním airbagům
Prečo? Bystrozraký v pohode, dlhý sa inšpiruje Hightowerom a po vytrhnutí prednej sedačky bude sedieť na zadnej, široký si kúpi niečo s poriadne širokými sedačkami. Taký Lincoln zo 60. rokov >😁
Pekelná Micinka
Tak je jasný, že nejdřív se to zkoušelo pro holky metr sedmdesát a výš, s pevnejma trojkama, a tak dál, protože těch by bylo nejvíc škoda. 😉
OndraH
To znamená že dlouhý, široký a bystrozraký by se měli na koupi auta vys*at 😄 .
Slavek-TDM
Je to drahy a konstrukcne slozity. Dokavad nebude poptavka, tak to vyrobci montovat nebudou... Ja mam presne opacnej problem. A muj dvoumetrovej bratr taky. ;-\
Protože lidé chtějí auta nelépe "zadara",každá složitost stojí peníze.To je pak těžké.Když jí koupíš Ferrari,bude mít vše na míru. :-! [odkaz]
acALIEN
Sakra, tohle je docela problem, moje partnerka taky neni z nejvetsich. Proc nejdou v autech pedaly nastavovat, kdyz v letadlech se pedaly rizeni smerovky nastavit daji a uz hodne dlouho...sam bych si bez teto moznosti nezalital, nebo zalital, ale komfort zadnej.