Novinky
Ešte vymeniť ten nesympatický preplastovaný interiér a bude to tip-top. Tomuto nepomôže ani kombinácia so svetlou farbou, vyzerá to jak natreté vápnom. A nechcem vidieť tie odlesky v oknách...
Presne to som si povedal aj ja: síce snaha pozdvihnúť úroveň interiéru dvojfarebnou kontrastnou kombináciou je v princípe fajn, ale jednak mi tam biela veľmi nesadne a jednak v sivej naplno vynikne bieda interiéru Ibizy. Veľká škoda, pretože z vonka je to rozhodne najkrajšie kombi v triede a v rámci koncernu Fabiu kombi (aj po FL) posiela do dizajnového stredoveku.
Je na vyber aj celocierny interier. Aspon u 3 a 5 dverakov.
Já se v Ibize byl svézt, a problém s podobou interiéru ani použitými materiály rozhodně nemám.
Nemyslím, ze vypracovanie ci plasty by boli nekvalitné, to si koncern nedovolí, len to vyzerá fádne, prázdne a neútulne, skrátka nie je to interiér, na ktorom by zrak so zálubou spocinul. Kupovat vsak malé kombi, prekúsnem to; vonkajší dizajn to rozhodne vytiahne.
jo to je to co mi taky trochu vadí, taková diskutabilní přístrojovka.., nevim proc ale u SEATu tohle prostě nějak neumí mi přijde to samý Leon, napadá mě slovo šetření nebo já nevim..takový trochu odfláklý
Jakkoliv to vypadalo původně skvěle, je ta modrá absolutní hnus - z úvodní fotky k článku mi tekly slzy. Tahle barva na to auto prostě nesedí.
No, porad nerozumim tomu proc IBIZE zustava v nabidce ta silena 1.4? Kdyz i Fabka dostala TSI - a jedine atmosfery jsou ty skvostne trivalce... nerozumim, ale snad se to zmeni... neb obycejny zakaznik z rad nizsi stredni obcanske vrstvy zrejme neoceni tu silnejsi 1.2TSI - kvuli cene... ;-\ Ale kombinace 63kW v turbu s 5st. a pekne kastle by mohla zvysit prodeje... stejne jako Fabii.
Wolfík perlí jak dobrá voda.Stojí za přečtení...
[odkaz]
[odkaz]
A ještě jednou pěkná. Jedno ale tu však je a to právě ten interiér.Ale co, zevnějšek to dožene. V paletě motorů mi 1.4 rozhodně nevadí, prostě další možnost výběru. Vypadá prostě šikézně😊
Přispějte prosím do diskuze v Diskusním fóru - Škoda - Škoda Fabia - Alu kola 15" 16" 17" Fabia II. Potřebuji Vaše názory a připomínky. Děkuji!!!
Prečo na Fabiu kola Alu 15", 16" alebo 17"? Podľa mňa by sa tam sakra hodili štvorce, a kľudne aj 20"... >😁
Odpůrce Fábií, nevadí, já to chápu, je Vás tady dost😊 Máš na káře 17"? Tak přihoď názor😊 resp. zkušenosti
Nie, ja vystačím s 15" a balónmi. Uprednostňujem pohodlie pred športovými zážitkami a frajerinou. 😉
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jasně, v techničáku jsou i 16" a klidně tam můžou bejt i 17" díky typovému listu a následnému zápisu nových kol, ale mě zajímají názory na provoz vozidla se 17". To řeším😊
petrumr
17" na fábiu? Sakra čo hulíš, musí to byť dobrý matroš..
Jo, sedmnáctky jí docela sluší [odkaz]
Sluset ji muzou, ale podvozek bude trpet jako pes - spousta neodpruzene hmoty a jeste supertezke - pochybuji, ze kdyz mas Fabii, budes investovat do solidniho vyrobce - bez urazky... docela by me zajimalo co mas taky za motor... uz jsem totiz videl jednoho maaaastra co mel 17" s HTP... no proste skvost.Bez upravy podvozku tam patri maximalne to, co mas v technicaku, i pres typovy list a prepis - podvozek zmenou v technioaku nevymenis 😉
petrumr
Myslel jsem buď důvod technický, ale Ibiza je snad už na stejné platformě jako Polo jestli to hraje roli, postavení značky-finance..?
Zajímalo by mě také srovnání dosahovaných jízdních parametrů, jak se auta budou projevovat při 100,130 km/h, kolik "točí", jakou mají spotřebu, hluk...