Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Maybach 57 a 62: Facelift pro stuttgartskou limuzínu

28 komentářů

Subaru4ever
Vevnitř nádherný a ultimativně luxusní. Technika Mercedesu excelentní. O božskosti výbavy se nějak nemá cenu bavit.

Ale proč je proboha zvenku tak ošklivý 😲 :no: ... I čínský Brillancy a nevím co jinýho jsou po designové stránce přitažlivější. A kdyby někdo argumentoval pompézností a majestátností, tak ať se nenechá vysmát a podívá se na "anglické" značky 😢 / 😄

Originální dárce karoserie MB S je "ovela krajší" 😄
vrkuboy
Obávám se, že máš pravdu. Ten interiér je z říše snů, ale ten exteriér... Tohle auto je jako kdyby postavené od interiéru směrem ven.
Subaru.in
Tady snad nejde ani o osklivost ale o prilis velkou zpriznenost designove s MB a za ty prachy co zato chtej, nikdo nechce proboha, aby se to podobalo necemu co stoji 5x mene.
Subaru4ever
Právě, že kdyby to vypadalo jako MB S, tak je to nádherná limuzína. Tenhle nepovedený pokus o odlišení přední a zadní masky je velkou parodií na design.

Já osobně to beru tak, že MB S je nejjachtóznější a nejluxusnější limuzína ve své třídě, tak nemám problém s tím, že z toho odvodí ještě něco lepšího 😄
gld
ten zadok spackali riadne ale predo-bočný pohľad na ten modrý kúsok je celkom príjemný

dvojfarebná verzia mi príde škaredá zo všetkých strán 😄
Anonym
Jojo..

Odkud já jenom znam tu páčku na ovládání blinkrů a stěračů 😄

A je tam stále slavná 5 st převodovka MB 5 G Tronic (W5A580)?
Jestli jo, tak se můžu pořád chlubit že mam v káře 2 věci co jsou v Maybachu, jehož cenovka je asi 18x větší 😄 😄

No právě na těhle detailech + na designu Maybach trošku hapruje...
RR či Bentley jsou pořád jiná liga a kupující to dávají najevo...
Navtech
Auto vypadá na pohled moc pěkně, když bude dosahovat alespoň standartní kvality a spolehlivosti, pak si myslím, že se stane bestsellerem... Je fajn, že v dnešní době automobilky myslí i na méně majetné lidi a dovolí jim splnit si sen o pěkném automobilu za dostupnou cenu.
gld
súhlas
twistedTSD
jako uz bych to nekdy slysel (cetl)...nebo 2x? 3x? >😒]
Ricardo
Ano, ve srovnání se Škodou Superb boduje atraktivním a dynamickým designem, kratší karoserií, která lépe vyhovuje městskému provozu, no a v neposlední řadě dobrou pověstí této značky, která se chlubí mimořádným poměrem cena/užitná hodnota.
Emel
Je to šeredné, to je fakt... no, ale možná naživo by z toho byl nějaký majestát cítit. Ty první fotky vypadají jako nějaký čínský pokus o limuzínu.
Pierro
Jsem si jistý že nová čínská podnikatelsko-soudružská, náležitě bohatá klientela s vybraným vkusem tenhle kousek obvzláště v té prodloužené a dvoubarevné variantě bezpochyby ocení. Stejně jako žádaný gangsta. Ten si ještě nechá naložit chromová kola a místo chromu neméně pěkné pozlátko... >😒] BRAVO MAYBACH 😉
Ilikethecars!
Po delší době mi to nedá a musím se tu zase k něčemu vyjádřit.
Když kdysi Maybach znovu ožíval - radoval jsem se (jako správný fanoušek Mercedesu)... ovšem naživo jsem byl z auta dost zklamaný - vůbec nepůsobí velkolepě - téměř nikdo se za ním neotočí - to by ani tak nevadilo, ale horší je, že skutečně působí jako made in china.... a nový facelift to jen dokazuje (předek vypadá příšerně). Je to škoda, protože auto je určitě super kvalitně vyrobeno z nejlepších materiálů, ale celkově nepřesvědčí - tedy z venku!!! Interiér je nádherný (hlavně polohovatelná sedadla v longu nebo mléčná střecha jsou super) a musí být velice pohodlný - i když volant, který se montoval do MB S někdy v roce 1999 by tu neměl co dělat! Tak jako tak - na Rolls-Royce Phantom ale nemá ani náhodou 😄 :yes:
Vtip je v tom že tohle není auto na frajeření víš. Tohle auto totiž není pro lidi co si potřebujou něco dokazovat. Nemají proto potřebu na sebe strhávat pozornost.

Málokdo to ovšem chápe, a všichni na to koukáte z toho pohledu "gangsta". Ten člověk co v tom jezdí nepotřebuje zlatý lak a kola s takovým leskem, že bude oslepovat na dva kilometry... Dokonce to není ani auto pro aristokraty...

Takže si kupte neony pod stodvacítku abyste světu dokázali, že jste nejtvrdší borci a máte největší fáro ale s Maybachem to nesrovnávejte....
Ilikethecars!
To, co tu píšeš - je blbost. 😉
Ilikethecars!
... jen si třeba srovnej prodeje Rolls-Royce Phantom versus Maybach... :yes:
No ty seš vtipnej, a co to má společného s tím co jem napsal?
Ilikethecars!
No co asi 😄 - že i kupcům těchto aut záleží na vzhledu a image (což popíráš) = jasně to dokazují prodejní výsledky.
Já psal ale o kupcích Maybachu ne o kupcích RR...
Mě bylo hned jasné, že to máš popletené... 😉
Ilikethecars!
Každý na to máme svůj názor. 😄
mrvolvo
Nejenže za tohle auto musí zájemce vypsat big fat cheque, ale ještě k tomu by nejlépe měl být big and fat, protože si sedne do auta, který není nic jinýho než big a víc než fat.Připomíná mi vypasenou jezevčici potom co jí z lenosti mouchy užraly obě uši.Co dodat...Interiér fajn, ale z venku... proboha to ani náhodou!!!Já mám auta rád a neříkám jednoznačně fuj nebo paráda, ale u tohohle snad musím projednou udělat výjimku. Bohužel...
Nebránil by som sa >😁 Ale mať toľko €, $, Ł, aby som si toto mohol dovoliť... asi porozmýšľam nad hybridným Lexusom LS a zvyšok radšej investujem do hladujúcich 😉 Na druhú stranu, keby som mal toľko €, $, Ł, asi by som na hladujúcich pozabudol... 😐
Sosa
Sosa
neni ten motor v Skovom maybachu ten z S/SL/CL 65 AMG a teda 12valec?
Anonym
Motory v Maybachu jsou všechny V12
Streetak
Desing exteriéru je trochu "zošklivený" S klasse. Zadní světla tam nezapadají a ty nová zrcátka jsou doslova jak pěst na oko. ;-\ Modrá barva sluší třídě S v designu. Raději bych si koupij jí. Interiér je mnohem hezčí, ale některé použité části už své stáří nezapřou.
Použitá technika již taky není na výši doby. V interiéru ano, ale stará převodovka.... Koncernové spínače MB se nezapřou. No ani zde nevidím opodstatnění astronomické ceny.
Tudíš komu je tento vůz vlastně určen? Designová lahůdka to není, použitou technikou také neoslní. Je až příliš pompézní. Snad nějaký ropný šejk nebo raper bez vkusu si ho pořídí. Konzervativní evropan sáhně po elegantnějším Sku nebo spíš Mulsanne. RR je zcela jinde a kupce RR Maybach neosloví. Nevidím jeho budoucnout růžově.
Budoucím majitelům jde především o to mít něco exkluzivního. A to bez pochyb Maybach je. Řada smrtelníků ani netuší co Maybach znamená. Je určený pro ty nejbohatší z bohatých. Šejky, královské rodiny, ředitele globálních společností, finanční elitu. Každé auto je originál, vytvořené podle přání zákazníka. Zajimavý je i proces vytváření auta. Pokud si chcete Maybach koupit, tak Vás nezajímá co za motor je pod kapotou, protože vy ani nevíte kde se nachází páka pro otevření kapoty. Potřebujete se rychle a pohodlně dopravit z místa A do místa B a hlavně se odlišit( v ČR jsou pouze 2 kusy). Mercedes S Klasse bych s Maybachem vůbec nesrovnával. Doporučuju navštívit internetové stránky Maybach.
Streetak
Na stránkách Maybachu jsem byl. Vím jak je exluzivní, ale na trhu těchto luxusních vozidel jsou podle mého názoru elegantnější vozy. Hlavně Mulsanne. Sko jsem zmínil kvůli jisté konstrukční podobnosti.