Novinky
no mohli tam zmenit viac ako iba loga automobilky....
smax vyzera vedla tohto ako z inej galaxie.... >😁
smax vyzera vedla tohto ako z inej galaxie.... >😁
nechapem ze si VW nechal tak nas..rat na hlavu..to vyzera 100x lepsie nez ta ich super obluda..nechaoem jak to mohli schvalit? >😁
trochu me zklamala az prilis velka podobnost se sharanem, na druhou stranu je urcite hezci :yes:
Viděl to někdo naživo v 5-místné verzi, aby odpověděl? Mám už třetího Sharana/Alhambru. Přes všechny nedostatky má jednu geniální věc - do kufru (5-místná verze) dám 5-6 párů lyží tak, že je podsunete pod sedačky 2. řady. Když už velkoprostorák, tak přeci nebudu vozit rakev na střeše!
A co nová generace? V 7-mi místné to zjevně nepůjde. Viděl někdo verzi bez třetí řady, jestli půjdou lyže podsunout? Bojím se, že to nepůjde - a pak - se loučím se Sharanem/Alhambrou. Ale co si koupit? Budu-li muset dávat lyže na střechu, pak jako druhé auto mi už stačí i Oktávka...
A co nová generace? V 7-mi místné to zjevně nepůjde. Viděl někdo verzi bez třetí řady, jestli půjdou lyže podsunout? Bojím se, že to nepůjde - a pak - se loučím se Sharanem/Alhambrou. Ale co si koupit? Budu-li muset dávat lyže na střechu, pak jako druhé auto mi už stačí i Oktávka...
Vôbec nechápem automobilky. Každá nová generácia rastie čo do rozmerov. To tí dizajnéri nikdy neparkujú v meste alebo garáži? prečo nemôže mať nástupca jedného modelu rovnaké rozmery ako jeho predchodca? ja napr. hľadám MPV s dĺžkou max 4,5 m, najlepšie s posuvnými zadnými dverami, dobrým spracovaním interiéru (keďže tam sedím), atď. poradí mi niekto?
Grand Scenic, Grand Picasso...
Renaultov sa po tom všetko, čo tu čítam, trochu obávam. Najmä čo sa týka spoľahlivosti. Subjektívne sa mi tam nepáčia iba digitálne ukazovatele umiestnené v strede palubky.
Tak sa neobávaj. Renault sa kazí práve tak ako iné značky, pravidelná údržba a starostlivosť mnohé rieši. Ja som bol nútený na Renaulte Scénic meniť turbo, keďže predchádzajúci majiteľ sa neobťažoval meniť olej a zapieklo sa na ňom ložisko. Cena 560,-€ + práca. Dosť peňazí, ale mechanik ma ubezpečil, že je to super cena - pár týždňov predtým menil turbo na Zafire a stálo takmer 1500,-€...
Chce to skrátiť interval výmeny oleja na 15 tisíc km, 2-3x do roka šplechnúť do nádrže kvalitné aditívum, a nebudeš mať problém. 😉
Chce to skrátiť interval výmeny oleja na 15 tisíc km, 2-3x do roka šplechnúť do nádrže kvalitné aditívum, a nebudeš mať problém. 😉
no a aj z toho mám obavy, či vôbec ísť do turbodúchadlom preplňovaných motorov. mne síce po funkčnej stránke plne vyhovujú (nízka spotreba pri kľudnej jazde a keď potrebujem výkon/zrýchlenie, tak ho v rezerve mám), ale veľa ľudí (aj tu) hovorí, že viac ako 100 tis. km nevydržia.
osobne si myslím, že pokiaľ sa vodič k turbomotoru normálne správa (pred vypnutím nechá motor "vychladnúť"), tak by to malo vydržať tých 250-300 tisíc kilometrov.
renaulty (okrem laguny) majú dosť široký tunel, čo je pre mňa neprípustné - kdesi som to písal na blogu...
čo si mal na renaulte? dCi?
osobne si myslím, že pokiaľ sa vodič k turbomotoru normálne správa (pred vypnutím nechá motor "vychladnúť"), tak by to malo vydržať tých 250-300 tisíc kilometrov.
renaulty (okrem laguny) majú dosť široký tunel, čo je pre mňa neprípustné - kdesi som to písal na blogu...
čo si mal na renaulte? dCi?
to co tu citas (ale samozrejme aj inde) musis brat s rozumnou nadsazkou, pretoze sa tu (ale aj inde) nachaza mnoho uzivatelov, ktori maju svoje nazory vyhrotene a su zastancami len jednej znacky/koncernu a budu kydat na ine auta a nemsuia o nich vediet ani nic..samozrejme plati na obe strany.. 😉
To je (vedle designu a kvality) prece nejpodstatnejsi duvod, proc si koupit vetsi MPV od teto automobilky (automobilek).
neviem, ale moc mpv so 4x4 (ani vw a spol) som zatial moc nevidel. Myslim, ze zaujem o tento pohon ma iba par jedincov, takze asi zatial zbytocnost, cim nevylucujem, ze casom moznost zrejme bude tento pohon objednat
tak to já si naopak myslím, že snad půlka touranů a sharanů má vzadu nápis 4motion.. podle toho co tak pozoruju..
Touran bohuzel ani jeden, proto se jich prodalo ve svete mnohem mene, nez se jich prodat mohlo. Mel jsi asi na mysli "snad pulka sharanu a alhamber", pokud se nemylim. Skutecne, zpusob pohonu je 4x4 byl v teto kategorii vozidel prave to, co jim davalo podstatnou konkurencni vyhodu na trhu.
Tak a ted jsou kecy o nudě a šedi na místě. Výchozí model, tedy VW Sharan je dle mého mnohem pohlednější, v podání Seatu to vypadá jako nějakej tuning. Sice povedenej, ale jen ten.
A navíc co to je za promofotky?! příšerný.
Citroen C8 / Fiat Ulysse / Lancia Phedra / Peugeot 807
Fiat Idea / Lancia Musa
Peugeot 4007 / Citroen C-Crosser / Mitsubishi Outlander
Suzuki SX4 / Fiat Sedici
Suziki Splash / Opel Agila
Citroen C-zero / Peugeot iOn / Mitsubishi i-Miev
...
a to nepisem o uzitkovych vozidlach ci autach vyuzivajucich rovnake podvozky a motory ale s odlisnym dizajnom (Citroen C4 GrandPicasso vs. Peugeot 5008 / Seat Altea / VW Golf Plus...).
Z racionalneho hladiska je to dobry krok. Setri sa cas a peniaze.
Prvý riadok už je viac-menej minulosťou. Idea/Musa možno považovať za ten istý model v štandardnom a luxusnom prevedení, tie si navzájom do kapusty príliš neliezli.
Myslím, že Alhambru mohli predsa len viac odlíšiť, hoci by to stálo väčší balík peňazí. Ale ten vzájomný pomer "štandard-lux" voči VW asi bude fungovať, do akej miery sa história zopakuje, uvidíme.