Novinky
tak to Skoda vyhrala v tejto triede v marci len o 599 kuskov.
Neskutocny zatah Forda :yes: klobuk dole :yes:
Neskutocny zatah Forda :yes: klobuk dole :yes:
No jo, to si Ford musel sam urobit konkurenciu, aby to na tom druhom mieste bolo aspon trochu napinave. Inak by sme dovozoveho krala v triede malych aut mohli vyhlasit kludne uz teraz. Ze to bude nieco s modrym ovalom, to je snad kazdemu jasne. Otazkou je len to, ci sa imidzovka zvitazi nad skatulou...
Kazdopadne ford valcuje konkurenciu rozdielom niekolkych tried, podobne ako Fiat o triedu nizsie. Spolu cez 20%, tak tomu sa uz vravi cislo...
Kazdopadne ford valcuje konkurenciu rozdielom niekolkych tried, podobne ako Fiat o triedu nizsie. Spolu cez 20%, tak tomu sa uz vravi cislo...
Jediný zástupce v top 10, bravo. Neměla být, náhodou, i20 poslední ránou do vazu pro domácí prodeje Fabie?
Ale klídek, basmati, po reportu prodejů v nižší střední budete mít orgie >😁
Ale klídek, basmati, po reportu prodejů v nižší střední budete mít orgie >😁
Jak je možné, že designový skvost, nejlepší nejen ve své třídě a navíc ještě faceliftovaný není ani v první desítce?
Aha, zapomněl jsem, je to dáno tupostí Čechů, jejich deformovaným myšlením, deformovyným postkomunistickým trhem, nevýznamností trhu, ale - prostě, je to tak.
Jinak Polo a Fiesta jsou nejlepší auta v dané kategorii, tak není divu že společně s domácím produktem, majícím řadu komparativních výhod (servis, pojištění) budou vždy na předních místech. V Evropě je to prostě nomální.
Navíc, naživo jsem měl možnost vidět faceliftovanou Fábii a musím před panem Klabaňem smeknout klobouk, zepředu ty zdánlivě malé změny udělaly víc než dost - a k lepšímu.
Aha, zapomněl jsem, je to dáno tupostí Čechů, jejich deformovaným myšlením, deformovyným postkomunistickým trhem, nevýznamností trhu, ale - prostě, je to tak.
Jinak Polo a Fiesta jsou nejlepší auta v dané kategorii, tak není divu že společně s domácím produktem, majícím řadu komparativních výhod (servis, pojištění) budou vždy na předních místech. V Evropě je to prostě nomální.
Navíc, naživo jsem měl možnost vidět faceliftovanou Fábii a musím před panem Klabaňem smeknout klobouk, zepředu ty zdánlivě malé změny udělaly víc než dost - a k lepšímu.
Ja si myslím, ze Kaban priam vodu premenil na obstojnú Frankovku. Chateaux Margaux to ale samozrejme nie je. 😉
Číslem měsíce je číslo 1.756. Ano, ano, Fabia, Škoda Fabia. Číslo, kterého by zde například Miťa dosáhl za 293 měsíce, což tedy (načteně) znamená... 24 roky. Zajímavé...
[odkaz]
😉 😄
Kupodivu i to Polo se dá dneska koupit za stejné peníze. Spíše je překvapivá ta prodejnost Fiest. 😲
Inak Fiesta je pre mna jasný clen Top 3 v triede (popri Pole a C3), uz v základe slusný motor (60 kW) a u nás aj výbava, interiér v reále nie je tak cukríkový, ako na fotkách a napodiv i s ergonóniou to nie je vobec zlé. A o tom, ako jazdí (ako kazdý Ford) nehovoriac. Takze ziadne prekvapenie. :yes:
Mě překvapuje kolika lidem se Fiesta líbí. Když pominu ten kynetický předek, ten otřesný interiér a to co dali kolem budíků (ne každý se mnou bude souhlasit), tak jediné, co se mi kupodivu ještě pozdává je ta zadní partie. Když vedle toho postavím Polo, tak bude sice nudné, ale zase dospělé. No, inu Ford si Focusem I u nás vybudoval dobré jméno a nepolevuje žádnými výpadky, takže na tom teď vydělává. :yes:
Jen nemůžu příjit na chuť tý zbytečný mase hmoty nad zadními koly při pohledu z boku. Ale to už je teď taková móda, kterou trpí hodně aut. Dá se to ještě jakžtakž spravit barvou (např. černou) nebo většími koly. Se zadní části souhlas, ta se hodně povedla, narozdíl třeba od nového Focusu.
Proti gustu žádný dišputát. Já bych raději tedy to Polo, nebo Clio, jak jinak. Případně nebýt toho interiéru, tak Ibizu.
U Fiesty ještě uvidíme s čím přijde ST. Clio RS je jedinej současnej Renault, krerej beru na milost i co se týče vzhledu.
No tak ani k ST se mi ty falešné průduchy nehodí. Je to přehnané, jak z čínského obchodu ;-\
Předpokládám, že u ST by byly plně funkční...
Tak například s motorem 1,2 Tce a v plné výbavě 20th Anniverasary je se slevou za 279 900, což je pádný argument. Oproti Polu pro mne nabízí docela důležitou karoserii kombi, to má jen 207 a Fabia, kde je rozdílv ceně větší, nemluvě o tom, že Fabia stále nemá rovnou nakládací hranu s dnem.
Zpracování a ztvárnění interiéru je po faceliftu zase o krůček výše, převyšuje konkurenta Ibizu, pro mne i Fiestu.
Podvozek je nastaven vzhledem k svému určení - město, vyhovuje mi. Když už jej ocení i GTI, co chceš více? >😁
Pokud bych chtěl diesel, tak 1,5 dCi je osvědčená motorizace za rozumný příplatek.
No a na závěr, nějaký ten pátek se vyrábí a Clio ve všech generacích patřilo k nejspolehlivějším 😉
Důvody se najdou, outsider není.
PS: Zapomněl jsem na prostornost a RS 😉
Naopak nesadol mi facelift, podla mna nijak autu nepomohol. Interiér je taký priemer, nicím zaujímavý. Motory 1,2 16v sú silnejsie na papieri, ako v reále a 1,2 TCe 73 kW ako v benzíne maximum je trochu málo (RS je iná liga, priam iný sport, ale medzi malými HH bezpochyby jednotka).
Ako som uviedol, u mna by boli na prvých miestach v triede Polo, Fiesta a C3 ako jasní favoriti, s vacsím odstupom potom Fabia, Ibiza (osobitne v kombi). O iných by som reálne vobec neuvazoval.
Absence např. 1,6 16V u Clia je škoda, ale papírově by klienti díky TCe neměli o ní tolik zájem, když má o cca 2-10 kW více.
Asi ještě budeš žádat vysvětlení kombi. Auto je už spíše pro dva a tedy současné auto střední třídy už otci příjde zbytečné, když rodina odrostla a já už třeba mám své auto. Jen kufr díky svému kutiství využívá naplno často.
Samozřejmě mimo mou volbui nadále Clio nepatří mezi outsidery, i když nástupce již není daleko.
Realita je takova ze duchodce ktery by treba i mel na nizsi stredni, ale staci mu mala nudna spolehliva krabicka (= Polo) se radsi uskromni a usetrenej peniz necha ve strozoku nebo to napumpuje do vnoucat.
Fiestu kupuji mlade slecny a mladi pani kteri chteji nove, pekne az stylove auto, to vse s kvalitou made by Ford. Jak ti pisu od zacatku, Fiesta je terno, tak se s tim smir, ulevi se ti, uvidis 😉