Novinky
Ja osobne by som dal radšej prednosť Touranu...
A důvod?
Opel mi príde furt taký bez nápadu a snaží sa to vykompenzovať tým otváraním dverí... mne to ako vhodné nepríde. Príde mi že Opel nemá žiadny taký dospelý model. Pre mňa rozhodne VW Touran 1,9 TDI.
Ale každý môže mať nato svoj názor...
Ale každý môže mať nato svoj názor...
Tak Opel mě přijde rozhodně o lepších nápadech než Touran a kompenzovat to dveřma rozhodně nechtějí. I když určitý odlišení v tom určitě je 😉
Uvidí se, jak se Merivě povede, moc se mi líbí interier, z venku též není k zahození...Fandim jí :yes:
Uvidí se, jak se Merivě povede, moc se mi líbí interier, z venku též není k zahození...Fandim jí :yes:
Touran je konkurentem Zafiry
ja by som povedal že ani o jednom z tých áut nemá šajn. Ten rozdiel triedy, veľkosťou, platformou, výbavou aj cenou je asi nepodstatný... Niekedy by stačilo, kým sa do diskusie niečo napíše, aspoň jedným okom mrknúť, o čom sa už písalo...
Meriva je určite auto plných nápadov. ale ja som skorej konzervatívny typ (dvere) >😁 stým interiérom máš však pravdu. Za ten jednoznačne :yes:
"Opel mi príde furt taký bez nápadu" a "Meriva je určite auto plných nápadov". Super! >😁
Čiže stručne povedané, zas tu niekto trepe do vetra... :😉
Irónia, irónia a ešte raz irónia :-!
kde? 😲
Niečo bolo proste myslené ironicky, len každý bere doslovne... Opel je bez nápadu (jediný bol ten výstrelok s dvermi) a ak môžem podla svojho názoru povedať tak jediný opel čo sa mi lúbi tak je Insignia či uš v klasickom prevedení alebo v kombíku. Tam ale interér račej nekomentujem.
No rozmermi mi to atakuje skôr MPV nižšej strednej triedy. A tomu bude zodpovedať aj cena. Mám rád takéto vozy, pohodlné cestovanie a variabilita sú bezkonkurenčné oproti ostatným typom karosérií.
Možno vonkajšími rozmermi sa približuje k stredným MPV, ale ktovie, ako na tom bude interiér. Astra aj Insignia tiež prerástli prakticky všetko naokolo, jak rozmermi, tak váhou, veľkosť interiéru ale ani u jedného z nich tomu nezodpovedá. Uvidíme, aký bude prvý test.
To je vtip?
Prečo vtip? Venga 1.4 CRDi/55 kW je potom tiež vtip? Do mesta môže vpohode stačiť.
Este vtipnejsie mi príde Roomster s trojvalcom a 51 kW... 😲
S tou šířkou se někdo asi seknul, nebo není měřená bez zrcátek jak se většinou uvádí. Stejnou šířku má třeba starej Evasion když zůstaneme ve třídě MPV a to už je pořádně širokej stěhovák. Ta hmotnost mi taky připadá hodně velká na tak krátké auto, dost se blíží už třeba tomu Evasionu, kde se ale na rozdíl od malé Merivy dá v pohodě převézt uvnitř i dospělá motorka nebo 8 lidí.
Kam jen ten svět spěje... 😐
Kam jen ten svět spěje... 😐
Uvidíme ako sa "chytia" tie opačné dvere, priestorovo určite dôstojný konkurent pre C3 Picasso aj Vengu.
Už len počkať na nový Modus, a zobudiť by sa konečne mohol aj VW, Roomster je predsa z celkom iného súdka.
[odkaz]
Faktom je, že konkurencia je ľahšia o nejakých 40-60 kg. Roomster je s motorom 1.6 s automatikou ľahší o viac ako 100 kg.
Proste tie autá stále viac tlstnú, a nie je to zdravé. Máš niečo proti tomu konštatovaniu?
Jedna vec, čo ma ešte u Merivy zaujíma je, či nárast vonkajších rozmerov (a váhy) má svoje opodstatnenie v prospech vnútroného priestoru a variability, alebo je to, podobne ako v prípade Insignie a Astry len balast, mŕtva váha.
Jestli se ty vetsi rozmery Merivy nejak promitnou v interieru je druha vec, s tim souhlasim.
S Roomsterom alebo Modusom čo sa váhy týka naozaj Meriva moc zrovnateľná nie je. Stráca na oboch cca 100 kg, čo nie je zrovna málo. A to hovorím o dieslovom Moduse, benzínový má iba 1.2 a ten je hlboko pod 1200 kg. Je blbé, že platí, čo je nové, to je ťažké (česť výnimkám). O.K., ak sa to niekomu zdá byť vporiadku, podľa mňa to až tak v poriadku nie je. Je to zlý trend.
Evidentná je snaha výrobcov, aby šiel človek s každou blbosťou do servisu, na čom by inak zarábali?
Nekteri vyrobci na to proste kaslou, otazka je jestli zamerne nebo z lenosti.
Inak ako som už písal, je to zámer.