Ekonomika
Zdá se mi, že to není zrovna levný. Ale pak jsem mrknul na fotky a uvědomil si... Tohle je prostě vrchol designerského umění. Naprostá krása. 125KW jedna čtyřka, to by byla lahoda 😉 :yes😒br />
EDIT: všimli jste si kombinované spotřeby ? u silnější 1,4ky je o 0,6 l/100km nižší než u slabší verze. Překlep nebo hezká pravda ?
EDIT: všimli jste si kombinované spotřeby ? u silnější 1,4ky je o 0,6 l/100km nižší než u slabší verze. Překlep nebo hezká pravda ?
Není to zrovna levný, ale jestli se nepletu, Golf je dražší. A spotřeba? Silnější 1.4 je MultiAir, takže je dost reálný, že si vezme míň, než základní motor...
Já ji chcu!
Já ji chcu!
K editu: Je to hezká tabulková pravda. Realita bude ovšem někde kapku jinde, jak už to tak bývá. AR si nebudou kupovat kloubočníci a tak lze očekávat reálnou spotřebu v jiné...dimenzi.
Hele u koncernu je ale naprosto to samé 😉 takže tady není co k vyčítání...
Koncern si ale kloboučníci kupují. 😉
Ale je to zase o tom co sem psal nahoře. Je to hrozně moc o těch řečech, co jdou mezi lidmi..Prostě koncernové vozy sou neporuchové, když ho koupím, tak nic nezkazím. Ona to pravda je, za to se hádat nebudem 😉
A o dvojspojke je zasa ticho. :-!
Celkově je to celkem povedené, akorát mi tam pořád kazí dojem absence konvenční zadní kliky dveří, schovávání ve sloupku jaksi není in, v dnešní době působí až kýčovitě.
Když vezmu komplexní pohled na design jako takový, stále považuji za vrchol původní Grandepunto za jeho skutečně exceletní a čisté linie, kterými se nemůže pochlubit žádný jiný hromadně vyráběný model napříč celým spektrem značek.
Následuje s určitým odstupem Bravo,Gullieta,Mito,159 pak daleko ostatní.
Když vezmu komplexní pohled na design jako takový, stále považuji za vrchol původní Grandepunto za jeho skutečně exceletní a čisté linie, kterými se nemůže pochlubit žádný jiný hromadně vyráběný model napříč celým spektrem značek.
Následuje s určitým odstupem Bravo,Gullieta,Mito,159 pak daleko ostatní.
pro me je teda gullieta prvni. na tom aute snad neni detail ktery by se mi nelibil 😁
Z mého pohledu je ta cena OK - bral bych 1.4 170k distinctive. A tam je cena nějakých 580 tyček odpovídající tomu, co to auto nabízí....
Většina prodejů se ovšem děje v nižších výkonových/výbavových relacích a tam prostě Giulietta nic nenabízí, protože 450tkč je pro většinu kupujících absolutní strop toho, co chtějí za auto v téhle třídě dát. A tam tahle Alfa teprve začíná 😲
To auto není drahé s ohledem na to, co nabízí. Je ale drahé s ohledem na to, co lidi do aut této třídy chtějí investovat....
Takže Fiat si musí vybrat - za těchto podmínek bude rád za prodeje kolem 50-60 tisíc aut ročně. OK, proč ne, marže na tom bude jistě pěkná. Ale pokud chtějí prodat 100tks ročně, tak budou muset jít s cenou ještě o dost níž a navíc nabídnout i nějakou atmo 1.4 v chudší výbavě.... Jinak je těch 100tks prodaných aut ročně absolutním nesmyslem....
Většina prodejů se ovšem děje v nižších výkonových/výbavových relacích a tam prostě Giulietta nic nenabízí, protože 450tkč je pro většinu kupujících absolutní strop toho, co chtějí za auto v téhle třídě dát. A tam tahle Alfa teprve začíná 😲
To auto není drahé s ohledem na to, co nabízí. Je ale drahé s ohledem na to, co lidi do aut této třídy chtějí investovat....
Takže Fiat si musí vybrat - za těchto podmínek bude rád za prodeje kolem 50-60 tisíc aut ročně. OK, proč ne, marže na tom bude jistě pěkná. Ale pokud chtějí prodat 100tks ročně, tak budou muset jít s cenou ještě o dost níž a navíc nabídnout i nějakou atmo 1.4 v chudší výbavě.... Jinak je těch 100tks prodaných aut ročně absolutním nesmyslem....
No, když si uvědomíš, že za 580 tis můžeš koupit i auto, ve kterém pohodlně odvezeš 4 lidi, tak je pak opět o důvod míň proč zrovna Giuliettu.
O marži bych tu moc nemluvil, Giulietta nemá s Bravem prakticky nic společného, což je na jednu stranu dobře, ale na druhou špatně. Takže vývoj si táhne Alfa sama (krom motorů). Když ale nebude prodávat, tak se jí jen těžko rozpustí náklady na vývoj.
Mimochodem, alfa není v zisku už pěkně dlouho. Analytici odhadují její roční ztrátu na cca půl miliardy Euro.
O marži bych tu moc nemluvil, Giulietta nemá s Bravem prakticky nic společného, což je na jednu stranu dobře, ale na druhou špatně. Takže vývoj si táhne Alfa sama (krom motorů). Když ale nebude prodávat, tak se jí jen těžko rozpustí náklady na vývoj.
Mimochodem, alfa není v zisku už pěkně dlouho. Analytici odhadují její roční ztrátu na cca půl miliardy Euro.
v jednici v zadu tiez mozes vozit len deti
To je ale argument! >😁
Takový to, ukazování prstíkem na ostatní, že oni to přece taky tak dělaj, tak proč zrovna já. Jako děti ve školce. 😉
Takový to, ukazování prstíkem na ostatní, že oni to přece taky tak dělaj, tak proč zrovna já. Jako děti ve školce. 😉
Je to presne ten istý argument ako si použil ty, len inak napísaný. 😉
No já nevím jak u tebe, ale BMW je BMW. Má podstatně širší modelovou paletu a je podsatně jinak vnímáno, než právě ta Alfa. Neboli, někdo si to dovolit může, ale jinej na to může rychle dojet. 😉
To je ale argument! >😁
To je len také blá blá, kto na to má, nekúpi si BMW že na to má, ale chce zrovna BMW. A kto chce Alfu, kúpi si Alfu, aj keby mal hoci na to BMW. Kedy už niektorí jedinci pochopia, že auto sa kupuje aj inak ko skrz cenu a lacnejšie autá sa neberú vždy kvôli tomu, že nie je viac peňazí...?
To je len také blá blá, kto na to má, nekúpi si BMW že na to má, ale chce zrovna BMW. A kto chce Alfu, kúpi si Alfu, aj keby mal hoci na to BMW. Kedy už niektorí jedinci pochopia, že auto sa kupuje aj inak ko skrz cenu a lacnejšie autá sa neberú vždy kvôli tomu, že nie je viac peňazí...?
že za podobný prachy koupíš větší auto není argument.... To můžeš použít v jakékoliv souvislosti - to by se tady nemohli prodávat Golfy, když za skoro stejné peníze už pomalu koupíš Lagunu atd.
Jinak Alfa se od Brava liší podvozkem a samozřejmě plechama, ale jinak budou "střeva" auta asi podobné - elektronika, motory, převodovky, to vše je identické. Věci typu DNA systém a e-Q2 už byly vyvinuty dříve, takže je to s těma novýma a starýma věcma tak 50 : 50....
Každopádně těch 100tks neudělají ani náhodou.... Vždyť tolik neprodají ani MiTa, které je mnohem levnější a prodává se v Itálii v segmentu, který tvoří drtivou většinu trhu....
100.000 prodaných Giuliett je bohužel stejná informace, jako 100.000 nových pracovních míst od Paroubka.... :😉 Ale auto je to pěkný, myslím že při obměně vozového parku ve firmě ho celkem hravě protlačím.... 😄
Jinak Alfa se od Brava liší podvozkem a samozřejmě plechama, ale jinak budou "střeva" auta asi podobné - elektronika, motory, převodovky, to vše je identické. Věci typu DNA systém a e-Q2 už byly vyvinuty dříve, takže je to s těma novýma a starýma věcma tak 50 : 50....
Každopádně těch 100tks neudělají ani náhodou.... Vždyť tolik neprodají ani MiTa, které je mnohem levnější a prodává se v Itálii v segmentu, který tvoří drtivou většinu trhu....
100.000 prodaných Giuliett je bohužel stejná informace, jako 100.000 nových pracovních míst od Paroubka.... :😉 Ale auto je to pěkný, myslím že při obměně vozového parku ve firmě ho celkem hravě protlačím.... 😄
Alfa by měla začít především prodávat, jinak se z těch dluhů nevyhrabe. A takto nadsazenou cenou se jí to tedy asi nepovede.
Přijít mi někdo, že chce za služebák Alfu, tak ho pošlu rovnou k psychiatrovi. >😒]
Přijít mi někdo, že chce za služebák Alfu, tak ho pošlu rovnou k psychiatrovi. >😒]
zkus si pár těch Alf odjezdit a pak mluv... ty auta jsou úplně v pohodě....
Jo, pokud zrovna jezdí.
Co tím myslíš??? nemám problém s tím, že by Alfa nejela když potřebuji někam jet i při největších mrazech jsem JTD nastartoval nejhůře na druhý pokus (první jsem ukončil po cca 5s a pak jsem ještě jednou spustil žhavení) a to jsem v zimě nejezdil každý den a zatím parkuji venku, protože ještě nemám garáž
tebe ju dajú zadarmo , a stým tvojim BMW , podľa mna máš 1,2HTP a chceš rozdávať rozum a ak sa ti nič nepáči tak píš iba na stránkach koncerňákov
No myslim,ze alfa je na novej platforme, na ktore bude postavenych x dalsich aut, takze naklady na vyvoj sa rozpustia medzi viacej aut.
Otázka je, kdy se tak stane. Zatím je Alfa v minusu a takto nastřelenou cenou u Giulietty to rozhodně nezmění.
ceny sa nastreluju,aby sa dalo hodne zlavit.Poznam cloveka, co si kupoval ako jeden z prvych Fiat Bravo Multijet 150k a dali mu zlavu 100 tisic.
Golf VI 160k se prodává za 520k Kč, zadání do výroby, srovnatelná Giullieta je o takřka 60 litrů dražší, no, nevím, nevím.
Kdes to sebral?
1,4 TSI - 118kW (160k), 6stupňová - 576 500 Kč
1,4 TSI - 118kW (160k), 6stupňová - 576 500 Kč
patrně se jedná o nějakou akční cenu.... což samozřejmě není smysluplné srovnání, protože na Alfu nejspíš ty "akce" budou taky (ono dneska už to fakt někteří dělají tak, že přijdou z novým modelem a rovnou jsou na to slevy - naposledy třeba nové Doblo....)
No třeba na PUNTOEVO velke hněde......
Už máš Golfa doma? 😄
mevím co velké hnědé máš na mysli, ale při uvedení modelu byla akce na automatickou klimu a ještě pár dalších věcí prakticky zdarma, nebo za malý příplatek (už si to přesně nepamatuji, kolik tchýně připlácela, ale měla auto za ceníkových 282 a neplatila ani 250).
Marketingove blaboly nemam na mysli. Když jsem chtěl pro mě prvni použitelny motor tzn 1.4 multiair bez turba na ktery byl mimochodem taky akce 35 tkč tak dalši sleva nehrozila jak Ostrava tak Haviřov. No a zakladni cena za male auto s 1.4 atmosferou cca 360 tkč to sam uznaš je moc. Dodnes ma Fiat nesmyslě postavene ceniky PuntoEva je mu to vičitano na vice mistech a taky to dokazuji prodeje.
Cena Golfu je pro každého, kdo chytí za kliku salonu a řekne "dobrý den". Nedělej si iluze, žádná akce na alfu nebude, alespoň zpočátku rozhodně ne. Alfa má také naprosto úchylné dodací lhůty - až 12 týdnů, také metoda, jak naprosto dokonale odradit ty poslední zoufalé zákazníky.
tak mě nepřijde 12 týdnů zase tolik, když na ochávku se čeká 8 až 10 týdnů (teď kupují dva kolegové v práci - jeden 1.6 TDI a druhý 1.8 TSI). jinak nevím jak je na tom s akcemi alfa teď ale zmámý dostal na 147 30 000 a na 159 byla nedávno nějaká akce až na 80 000.
Je rozdíl ceníková cena na webu a realita u prodejce...
Tak proč srovnáváš ceníkovou cenu na webu(AR) a cenu u prodejce(VW)? Napřed přemýšlej...
:yes: >😁
Ty dva obrazky v tvem přispěvku jsou ale bohužel mimo. Zajdi si k prodejcum VW a AR a ta čelist ti spadne.
prečo by boli mimo? to mi vysvetli.. nemam zaujem jazdit k AR a už vobec nie ku VW. myslim že prispevok od ludubaxa bol fer
Protože takova je u nas realita a navic že by přispěvek od Ludabaxa byl směšny ?
aká taková? že sa zrovnava web AR a predajca VW? naviac ma prispevok pobavil, máš stým problem?
Nechceš od neho priveľa?
Inak aj ja si myslím, že ceny mohli byť o čosi lepšie. Alfa sa musí snažiť o získanie stratených pozícií a to sa sebavedomou cenou ťažko podarí, aj keď je vzhľadom na ponuku možno oprávnená.
Inak aj ja si myslím, že ceny mohli byť o čosi lepšie. Alfa sa musí snažiť o získanie stratených pozícií a to sa sebavedomou cenou ťažko podarí, aj keď je vzhľadom na ponuku možno oprávnená.
Chlapče, srovnávám reálné ceny, což je u Alfy cena ceníková a u VW cena, kterou jsem uvedl. Zkus se zeptat prodejce Alfy na slevičku na Giullietu a potom nám sem přijď povyprávět, jak jsi dopadl >😒]
No.. řekl bych, že bys tam měl zajít ty. Mam tucha, že si k Alfě nikdy nezavítal. Jak můžeš vědět, že sleva nebude? Co ty na to, strýčku?
Chlapče, chlapče, u alfice jsem byl osobně, reálné ceny -8% sleva z ceníku. Když si to odečtu, tak se ani náznakem neblížím cenám golfu...
Jenom podotknu, že sleva 8% byla na stávající produkci alfy, vyjma Giullietu >😁
Jenom podotknu, že sleva 8% byla na stávající produkci alfy, vyjma Giullietu >😁
Keď porovnávaš tak porovnávaj spravodlivo. Nemôžeš vziať cenu golfu ktorú "vieš že dostaneš" a cenníkovú cenu alfy ktorá ešte ani nedošla do showroomov.
Zľavy na alfu budú, teraz trochu nadsadili ceny aby potom mohli "zázračne" spúšťať, podľa mňa je to premyslený marketingový ťah.
A len tak na okraj, porovnávanie golfu a giulietty je scestné už len preto že golfík je dedwágen a alfa kus nádherného auta 😉
Zľavy na alfu budú, teraz trochu nadsadili ceny aby potom mohli "zázračne" spúšťať, podľa mňa je to premyslený marketingový ťah.
A len tak na okraj, porovnávanie golfu a giulietty je scestné už len preto že golfík je dedwágen a alfa kus nádherného auta 😉
A bude? Onehdá jsem se tu dohadoval, na kolik přijde Mito QFV, protože nebylo v CZ ceníku, všichni mě profesionálně posílali k prodejci, ať se prý dovzdělám, že nabídku dostanu, ano, dostal jsem. Něco přes 700 tis. Což bylo od ceníkové ceny na německých stránkách vzdáleno asi o nějakých 5 tis. Euro. 8-s
Já nikde nepsal, že bude 😉 Jen sem reagoval na jeho příspěvek, protože vypadá, že byl pouze u VW a k Alfě mele to co mele.. 😉 nic víc, nic míň...
No a jak jde vidět, tak jako jeden z mála u té Alfy opravdu byl a melou tu akorát všeci ostatní... 😉
Měl si v te ceně ještě nějakou připlatkovou vybavu ?
Jenom paket Comfort + základní barva, konečná cena byla 511.500,- s DPH. 😉
Možna bych věděl o uspoře ještě cca 10tkč ale bylo by to z Ostravska.
Dík, už jsem objednal...Škodovku. Jsem v očekávání, včéra volal prodejce, dodání na konci dubna, objednáno na konci února ;-\
aha, takže dodací lhůta na Škodovku se nebezpečně blíží těm 12 týdnům, které má Alfa a které jsou tak katastrofální.... zajímavé.... 😄
Ty jsi to evidentně nepochopil.
Co jsem nepochopil - výše Bobík napsal, že Alfa má dodací lhůty 12 týdnů a že to je katastrofa. Teď píše, že u Škodovky má 9-10. Tímto si dle mého názoru malinko protiřečí.... Co je na tom proboha divného??
CITUJI😒br />
Alfa má také naprosto úchylné dodací lhůty - až 12 týdnů, také metoda, jak naprosto dokonale odradit ty poslední ZOUFALE ZAKAZNIKY.
OK, už jsem to pochopil. 12 týdnů u Alfy je úchylárna, 10 týdnů u Škodovky OK. Jasný jak facka :yes:
Evidentně ne asi to bude tim že jsem nezvyraznil slovo POSLEDNI.
aha takže zakazníci alfy sú zúfalí? či ako?
Je jich málo a ještě musí dlouho čekat. Toť vše. :-!
Ne .. ale poslední... >😒]
Nechme to... Znám hodně lidí co Alfici mají a na tuhle se teší... A nové lidi si to auto taky přitáhne a staré Alfisty snad nezklame a to je to oč tu běží...
100 000 je nicméně optimistický číslo, na druhou stranu, prodávat se bude nejspíš i v USA a Kanadě, Australii, JAR, Japonsku a dalších trzích a když v podstatě F 500 mohla udělat 250 000 ks za rok, pak není vyloučené, že se podobné číslo nepovede této Alfě. Hodně záleží na kolik trhů a jak bude uvedena. Třeba to číslo není nedostižné...
Nechme to... Znám hodně lidí co Alfici mají a na tuhle se teší... A nové lidi si to auto taky přitáhne a staré Alfisty snad nezklame a to je to oč tu běží...
100 000 je nicméně optimistický číslo, na druhou stranu, prodávat se bude nejspíš i v USA a Kanadě, Australii, JAR, Japonsku a dalších trzích a když v podstatě F 500 mohla udělat 250 000 ks za rok, pak není vyloučené, že se podobné číslo nepovede této Alfě. Hodně záleží na kolik trhů a jak bude uvedena. Třeba to číslo není nedostižné...
No, počkej, já mám v objednávce 6-8týdnů, což bude splněno, byť s odřenejma ušima. Alfa mi rovnou napsala - až 12týdnů...
Lidi, vase starosti bych chtel mit. Muj Cruze: objednavka - konec rijna
dodavka - bud zacatek unora (ale s jinou barvou), nebo kveten s puvodne vybranou barvou 😄
...a ted si stezujte na 12 tydnu 😄
dodavka - bud zacatek unora (ale s jinou barvou), nebo kveten s puvodne vybranou barvou 😄
...a ted si stezujte na 12 tydnu 😄
U VW jsou zname větši slevy než jinde navic maji už delši dobu akci minus 35 tkč.
ne, že bych chtěl spamovat, ale ono je to také tím, je z čeho slevovat a za druhé každý třetí (díky rozsahu prodejní sítě) tam má nějakého známého.
Pokud máš 4 prodejny a nebo 150 prodejen, pak se ti lépe dosahuje konkurenční slevy u těch 150 prodejců, tedy pokud nedrží kartel. A vzhledem k tomu, že koncern obecně motivuje prodejce a dává cenu podle prodaných aut (asi tot ak dělají všichni) je možné, že se občas stává, že se auta dokážou nakoupit za nákupky. Pak se to samo dohání na servise... Ale to je jiná příhoda. On i ten Fiat, či Alfa se dá při troše snahy sehnat za velmi velmi rozumné ceny...
Pokud máš 4 prodejny a nebo 150 prodejen, pak se ti lépe dosahuje konkurenční slevy u těch 150 prodejců, tedy pokud nedrží kartel. A vzhledem k tomu, že koncern obecně motivuje prodejce a dává cenu podle prodaných aut (asi tot ak dělají všichni) je možné, že se občas stává, že se auta dokážou nakoupit za nákupky. Pak se to samo dohání na servise... Ale to je jiná příhoda. On i ten Fiat, či Alfa se dá při troše snahy sehnat za velmi velmi rozumné ceny...
Prémiovka za cenu supermainstreamu...(?)
😄 😄 😄
😄 😄 😄
.... nevím jestli je to nějaká strategie, ale někteří jedinci tady spamují do takové míry, že diskuse bude za chvilku na 400 a tím pádem je po ní...
Ikdyž, s ohledem na její kvalitu je to asi i dobře.... ;-\
Tak hlavně že jsme se dozvěděli, že někdo si už objednal Golfa a že se čeká na rádia apod. Bravo....
Ikdyž, s ohledem na její kvalitu je to asi i dobře.... ;-\
Tak hlavně že jsme se dozvěděli, že někdo si už objednal Golfa a že se čeká na rádia apod. Bravo....
záměr..? Neblbni.. to vypadá na paranoiu... 😉
Jinak je to jasné, aniž by se jakýkoliv majitel či zastánce italského auta snažil...je pravda, že jistí (náhodou obdivovatelé koncernu) jedinci to tady v pracovní době spolehlivě a pravidělně zaspamují... Zajímavé.. moc. Každý si však udělá obrázek sám. :yes: 😉
Jinak je to jasné, aniž by se jakýkoliv majitel či zastánce italského auta snažil...je pravda, že jistí (náhodou obdivovatelé koncernu) jedinci to tady v pracovní době spolehlivě a pravidělně zaspamují... Zajímavé.. moc. Každý si však udělá obrázek sám. :yes: 😉
Protože zmiňuješ i mě tak ti odpovim tak že je prostě slušne odpovědět. Jinak taky něco k tematu. Mě se nova Alfa hodně libi a myslim že ceny jsou dobre natolik aby si Alfa u nas zjiskala jak stare tak i nove zakazniky takže si rozhodně nemyslim že by ceny byly nějak přemrštěne. AR rozhodně držim palce.
to tady zase budou slovní průjmy a někteří už vesele agitují...
No já se uskrovním a jen konstatuji...
Cena je přiměřená, ve vyšších výbavách spíše nižší, v nižších tak tak. U nás prodeje budou limitovat nedostupnost slabší verze, byť si myslím, že i tohle může být pro potenciální kupce výhoda. Prostě nehrozí, že by si někdo koupil podobné auto jako socka car, tak jak to dnes předvádí například už i BMW s jedničkou. Auto má moderní technologie v rozumném poměru k ceně šikovně namíchaný koktejl s využitím komponentů z výborného Brava. takhle se to má dělat a je jasné, že an tomto podvozku vyjedou další auta, aď už pod značkou Alfa, Fiat, či lancia, ae také Chrysler a Dodge a nebude to trvat dlouho. Takže Bravo Alfa :yes:
Možná právě Bravo časem vyměním za tuhle krásnou Julinku v bílé barvě v Quadrofoliu... >😁 (I když raději asi Deltu, kvůli prostoru)
No já se uskrovním a jen konstatuji...
Cena je přiměřená, ve vyšších výbavách spíše nižší, v nižších tak tak. U nás prodeje budou limitovat nedostupnost slabší verze, byť si myslím, že i tohle může být pro potenciální kupce výhoda. Prostě nehrozí, že by si někdo koupil podobné auto jako socka car, tak jak to dnes předvádí například už i BMW s jedničkou. Auto má moderní technologie v rozumném poměru k ceně šikovně namíchaný koktejl s využitím komponentů z výborného Brava. takhle se to má dělat a je jasné, že an tomto podvozku vyjedou další auta, aď už pod značkou Alfa, Fiat, či lancia, ae také Chrysler a Dodge a nebude to trvat dlouho. Takže Bravo Alfa :yes:
Možná právě Bravo časem vyměním za tuhle krásnou Julinku v bílé barvě v Quadrofoliu... >😁 (I když raději asi Deltu, kvůli prostoru)
Jééé, wolff už zase nakupuje auta. >😁
na rozdíl od tebe dvě nové auta prokazatelně za poslední dva roky koupil.... Proč neklikáš příspěvky jenom se smajlíkama? Zaprasil by jsi tu diskusi ještě rychleji.... 8-s A četl jsi vůbec ten článek nahoře, nebo zase jen na náhodu blábolíš, jako minule u F500? Jsi opravdu trapná figurka tohoto webu....
On koupil leda tak jedno. Ale asi nevíš co tomu předcházelo. Deset let tu kupoval každý nový model, co italové představili a nakonec (po těch deseti letech) konečně skončil u ...Brava, takže mi to přijde už směšný. 😉
Ale Bravo kupil naozaj pekne.Tie roky rozhodovania stali zato. 😉
já tu story s nákupama znám, ale ALESPOŇ nakonec něco koupil.... 99% zdejších tlachálků opravdu žije jenom mezi plakátama.... A co ty, už jsi něco nového koupil, když už máš potřebu se v Alfě vyptávat na Mito QV?
No zrovna Mito není můj segment, ale polovičce by snad nevadilo. Nicméně asi ne v QV, páč jak jsem zjistil, je tak nechutně drahý, že bych raději zašel pro prémii a ve skladovce i o dvě třídy větší.
no comment, jen toužebně očekávám, že když tě ještě někdo trošku popíchne, že toho šášulu Rustyho prostě dneska dáš..., dneska na to máš... :yes:
No, na tebe a tvé slepé fiatí oči, v podobě porovnávání velikostí pětistovky a miníka, opravdu nemám. >😁
Ne že bych od tebe čekal zázraky, ale ono by možná bylo dobré, kdyby sis do těch aut sedl, pak yb si možná psal i něco jiného... ale to je asi jedno...
Ono by možná bylo dobré, kdybys byl schopen pochopit, že pětistovka je fakt malá (menší než Mini) a nezmění na tom nic ani tvůj "fiatí pocit". :-!
PS: Když já si sednu do Pětistovky, tak musím dát sedadlo co nejdál, to se tam ale už za mne prakticky nic nevleze, krom jedné igelitky a stejně mi přapadne, že mám nepřirozené pokrčené nohy, které si neodpočinou.
PS: Když já si sednu do Pětistovky, tak musím dát sedadlo co nejdál, to se tam ale už za mne prakticky nic nevleze, krom jedné igelitky a stejně mi přapadne, že mám nepřirozené pokrčené nohy, které si neodpočinou.
No za to v Mini tam máš místa jak v bagru...
Na rovinu, v F 500 nemám problém si sednout, tam může být problém u výšek a hlavně šířek 190+
U mini, když pominu to, že sedíš v porovnání s F500 v podstatě na zemi a vleža a v podélném směru je i díky tomu daleko méně místa. Možná více místa nad hlavou (i když tady bych pochyboval, protože sem tam měl problém i já), ale v podélném směru je to zoufalé zejména i v porovnání s F 500.
F500 má i znatelně větší objem kufru a v zadu jsou ty auta celkem srovnatelná, přičemž F 500 je citelně širší. F 500 mám vyzkoušeno, že celkem pohodlně odveze 4 dospělé osoby, mají li výšku kolem 175cm (to už se strejchá hlavou nahoře do tepcírunku), jeden nebo dva můžou mít i víc (na předních sedadlech). Neměli by však být tlustí, takový člověk si F 500 pravděpodobně nekoupí. Ale to je jedno.
Na rovinu, v F 500 nemám problém si sednout, tam může být problém u výšek a hlavně šířek 190+
U mini, když pominu to, že sedíš v porovnání s F500 v podstatě na zemi a vleža a v podélném směru je i díky tomu daleko méně místa. Možná více místa nad hlavou (i když tady bych pochyboval, protože sem tam měl problém i já), ale v podélném směru je to zoufalé zejména i v porovnání s F 500.
F500 má i znatelně větší objem kufru a v zadu jsou ty auta celkem srovnatelná, přičemž F 500 je citelně širší. F 500 mám vyzkoušeno, že celkem pohodlně odveze 4 dospělé osoby, mají li výšku kolem 175cm (to už se strejchá hlavou nahoře do tepcírunku), jeden nebo dva můžou mít i víc (na předních sedadlech). Neměli by však být tlustí, takový člověk si F 500 pravděpodobně nekoupí. Ale to je jedno.
Jasně, tobě je všechno jedno, pro tebe je milimetr u Itala jinak dlouhý než milimetr u Němce. :-!
Vzhledem k tomu, že měřím podstatně více než 175 cm, tak mám opravdu problém najít solidní pozici v pětistovce, která je navíc v předu neuvěřitelně úzká v oblasti ramen a loktů (pro mne). Mini je širší a posunu li sedadlo dozadu, tak mám i pohodlně natažené nohy a právě to Mini má nad hlavou tedy méně místa než pětistovka. Kufry mají obě auta spíše jen proto, aby si vůbec něco mohly napsat do prospektu. Na víkendový nákup to rozhodně není - jesti vůbec na nějaký nákup. :-!
Vzhledem k tomu, že měřím podstatně více než 175 cm, tak mám opravdu problém najít solidní pozici v pětistovce, která je navíc v předu neuvěřitelně úzká v oblasti ramen a loktů (pro mne). Mini je širší a posunu li sedadlo dozadu, tak mám i pohodlně natažené nohy a právě to Mini má nad hlavou tedy méně místa než pětistovka. Kufry mají obě auta spíše jen proto, aby si vůbec něco mohly napsat do prospektu. Na víkendový nákup to rozhodně není - jesti vůbec na nějaký nákup. :-!
Není pravda, ale nepřekvapuje mě to. Kufr u F500 má docela velkou půdorysnou plochu, takže se tam bezproblému vlezou dvě klasické přepravky (1 minimálně) + ještě 1 - 2 nákupní košíky například s pitivem, tak jak to používáme my. Takupujeme většinou pro tři lidi na týden + nějaký nákup z makra a ještě se mi nestalo, že by se to do kufru F500 nevlezlo. Ano máš pravdu je mi to jedno, jen reaguji na tvoje prokazatelný lži.. snad s jedinou vyjímkou, že u F 500 se prostě sedí jako na židli a chce to trochu zvyku. Kdo je zvyklý na ležení v autě, může s tím mít problémy. Já kvůli zádům jezdím v autě už delší dobu vzpřímeně (aspoń pokavať to de), tak s tím problémy nemám. nepříjemné je akorát to, že výškové nastavení sedadla je pouze jeho sklonem (to je nevychytané). Thats all.
Zkus si to tady přečíst, zaměř se především na rozměry interiéru, ať tu ze sebe neděláš šaška.
[odkaz]
[odkaz]
170 litrů objemu kufru, který má ještě profil skoro trojúhelníku, je slušně řečeno úsměvné. Co z toho, že má půdorys, když tam dáš plnou vyšší bednu, tak nezavřeš kufr kvůli zkoseným patým dveřím -prostě půdosrys k ničemu. Jen ty se tady z toho pokoušíš udělat stěhovák. Každý rozumný člověk napíše, že je to velký houby. :-!
[odkaz]
[odkaz]
170 litrů objemu kufru, který má ještě profil skoro trojúhelníku, je slušně řečeno úsměvné. Co z toho, že má půdorys, když tam dáš plnou vyšší bednu, tak nezavřeš kufr kvůli zkoseným patým dveřím -prostě půdosrys k ničemu. Jen ty se tady z toho pokoušíš udělat stěhovák. Každý rozumný člověk napíše, že je to velký houby. :-!
Neviem kde si zobral, ze BMW s jednickou predvadza socka car.Najmensi motor je v BMW 1 dvojliter a zacina na cennikovej cene 22900 eur(689tisic sk).To uz skor Audi A3 je socka car, ktoreho cena zacina na 16700eur.
Teď si se reš do vlastního hnízda. >😒] >😁
Ja s tym nemam problem.Hlavne ze sa mladej paci(aj mne).Hlavne podmienky pri vybere vybavy boli aby to malo LED-diody a aby to same zaparkovalo.Podmienky boli splnene. >😒]
>😁 :yes: A co barva, ta důležitá nebyla? 😄
Farba ani nie.Ale zhodli sme sa na bielej.Dobre to vyzera a naco platit za metalizu.Len sa mi nepaci, ze v BA jazdia minimalne dalsie dve biele, ktore maju znacku BA-003.Ked sa bude chciet niekto niekomu pomstit poskodenim auta, kludne sa moze aj pomylit a poskodit cudzie. :-!
musím nesouhlasit..pokud vím, základní bmw má 1,6 motor asi diesel a bez problémů to koupíš pod půl mega...už to hitovka není a je to strašně malé auto...nechápu, jak to mohli dát do kategorie nižší střední třídy..vzadu je ještě snad míň místa jak v mámině 207😁
nachytal jsi se, stejně jako já. Taky se mi nezdál dvoulitr jako nejmenší a je to tak. Všechny motory pro 1-er jsou dvoulitry, ale značené 116i/d, 118i/d a pod. Je to různě vyladěný a je v tom docela guláš 😉
Dříve to tak bylo, dnes už ne. 😉
Aha, ttj, já si jen pamatuji test právě zde na autu.cz kdy testovali 1,6 diesel a myslím, že stejný test, dělali v magazínu autotip...časy se mění😊
Pěkné ceny, konkrétně ve verzích 1,4T a 1,6 JTD, které si myslím, že budou naprosto ideální pro tento model (a nebo teda pak ta 1,8 😉 ). Kdyby ubrali ještě 50 tisíc, bylo by to nádherné, ale musím pochválit, že Alfa konečně dokázala trefit hodnotu auta hned při příchodu na trh :yes:
Já si teda nemyslím, že by to trefili, ale to ukáže brzy trh.
Kdyby začli na 400, zatleskal bych.
Kdyby začli na 400, zatleskal bych.
problém s cenou u Alfy je, že ono by ráda brala zákazníky vyšším specifikacím u mainstreamu a hlavně pak prémiovkám. Takže čistě matematicky je ta cena podle mně nastavena ok, akorát na tom pomezí, otázka je jak se budou odvíjet prodeje. V dnešní době cenových válek je pomalu Fabka za 200 klacků neprodejná... Ale ocel prý půjde nahoru, tak kdo na to máte, kupujte kupujte kupujte! >😒]
Jistě, matematicky je cena ok, je nad Golfem, ale pod prémií. Nicméně na cenotvorbu nelze nahlížet tímto suchým pohledem, ale reálnými možnostmi. A ty jsou jinde.
Alfa chce právě tuto tržní pozici, takže je dobře, že ceny nastavila tak, jak nastavila. Nemůže hned při příchodu na trh začínat pod 400 a taky je dobře, že nezkusili 550 jako základ (dřív by to u nich nebylo překvapením)
Já si prostě pořád myslím, že Alfa MUSÍ začít prodávat po kvantech. A na to potřebuje opravdu zajímavou cenu. Jistě za turbomotor a slušnou základní výbavu není nějakých 450 nějak moc, ale tato cena nepřitáhne nové zákazníky, kteří Alfu neznají. Chybí tady ten "Ceedovksý faktor" už od ...!!!
ano, je to trošku jako kvadratura kruhu - na jedné straně musí prodávat, na druhé straně startuje prostě s relativně nadupaným modelem, kde nemůže už jen principu použít "už od...".
Na druhou stranu, tohle jsou oficiální cenníky, určitě se bude dát něco vyjednat. A možná časem nasadí i nějakou "startovací" verzi se slabším motorem. Je to novinka, takže minimálně prvních pár měsíců haló efekt prodeje potáhne, a pak se může cena/verze optimalizovat.
Na druhou stranu, tohle jsou oficiální cenníky, určitě se bude dát něco vyjednat. A možná časem nasadí i nějakou "startovací" verzi se slabším motorem. Je to novinka, takže minimálně prvních pár měsíců haló efekt prodeje potáhne, a pak se může cena/verze optimalizovat.
Já bych tam prostě udělal jeden model stylu holobyt, jen proto, abych vůbec přitáhl pozornost lidí. Co na tom, že by to bylo holátko, které by se nijak moc neprodávalo, důležité by bylo, vůbec něčím zaujmout zákazníky a dostat je do salónu.
asi jo, i když... Nevím, prostě já to beru ze své perspektivy kupujícího mainstream v obvyklé motorizaci/výbavě. Prostě s mojím rozpočtem mě to ani nenapadlo jít se vůbec podívat na Alfu, detto Baw👋Audi. A i kdyby udělali očesanou verzi Alfy "už od..." prohrála by na body, protože by mi mainstream nabídl lepší výbavu a pod.
Ale kdybych kupoval třeba nějaké lepšího GURU, nebo nadupanou Astru a pod. tam už je ta cena docela srovnatelná a možná bych nad ní uvažoval. Tohle je ale samozřejmě teoretizování, protože bych potřeboval kombíka >😒]
Ale kdybych kupoval třeba nějaké lepšího GURU, nebo nadupanou Astru a pod. tam už je ta cena docela srovnatelná a možná bych nad ní uvažoval. Tohle je ale samozřejmě teoretizování, protože bych potřeboval kombíka >😒]
Koncern Fiat konečně staví vynikající auta od GP počínaje. Máme doma Bravo v plné výbavě a fakt paráda a znám spoustu lidí, co u tekli od golfa či fokusu právě k bravu...A myslím si, že cenová politika u alfy je smysuplná...je to přeci jen exkluzivnější značka a už z tohoto principu nenasadí nižší základní cenu. aspoň si to nebudou kupovat lidi v podobě českého Franty chalupáře, který je udělán z octavie scout první generace. Bravo alfa Romeo!! Je to nádhera, italský design prostě nic nepřekoná😊
Týjo, tak to musíš znát pomalu všechny, co si Bravo vůbec koupili. >😁
>😁 To zas nee😊 Ale jen jsem tím chtěl říci, že dneska jsou ty auta už stejné kvality a je na každém jedinci, co se mu líbí...Ano, Fiaty a celý koncern v minulosti nevyráběl srovna auta špičkové kvality, ale dnes všechny dotáhly no a aji bych řekl, že snad předehnali
Kdo, koho a v čem dotáhl, to by bylo asi na hodně dlouhou diskuzi, třeba se vyjádří miromen, který tento příjemný "problém" řešil v podsatě nedávno a rozhodl se tak, jak se rozhodl. Asi by k tomu napsal více, zážitky má v čerstvé paměti. 😉
No tak za tyhle trapný vtipy bych ti tipnul tak 15let. Nic ve zlém.
15 let? Rád bych je měl, ani nevíš jak moc. 😉
To by si ale mohol jazdit iba na Babete. >😁
I na tu sem si vzpomněl. 😄
Však to znáš, patnáct let, jak to zpívá Janda v Olympicu. První lásky, první pivo (první doživotní láska), první motorka (tedy spíše fichtl), ...
Jó, to byly roky... 😉 😄
Však to znáš, patnáct let, jak to zpívá Janda v Olympicu. První lásky, první pivo (první doživotní láska), první motorka (tedy spíše fichtl), ...
Jó, to byly roky... 😉 😄
Ja som v sestnastich Babetu preskocil a kupil si rovno 18 rocny BMW 520 E12.Dodnes nechapem ako som mohol 2 roky jazdit bez vodicaku a ani raz ma nechytili policajti. >😁
No jo, dálnej východ, tam policajt nikdy neví, koho nachytá za volantem černého BMW. Tak to raději neriskuje. >😁 >😒]
A nechytili? Tos jim vždycky ujel co? Ty jejich starý favority byly beztak dýchavičný. >😒]
A nechytili? Tos jim vždycky ujel co? Ty jejich starý favority byly beztak dýchavičný. >😒]
český Franta chalupář si Bravo nekoupí z prostého důvodu. Jak si do něj nic nenarve. Takže český Franta chalupář si koupí jakékoliv jiné auto, jen ne Bravo, které nemá kombík.
A protože dutohlavci, pardon manažeři Fiatu nikdy nic nedotáhnou do konce tak se bude prodávat Julča pouze v jedné jediné karosářské variantě. A všichni se budeme modlit, aby se prodávala aspoň tak, aby ukázala světlo na konci tunelu.
A protože dutohlavci, pardon manažeři Fiatu nikdy nic nedotáhnou do konce tak se bude prodávat Julča pouze v jedné jediné karosářské variantě. A všichni se budeme modlit, aby se prodávala aspoň tak, aby ukázala světlo na konci tunelu.
No, musím s Tebou o dutosti manažerů souhlasit..nechápu, proč to bravo neudělají v kombíku, vím o spoustě lidí, kteří by si rádi koupili bravo v kombi a jelikož není, tak šli ke konkurenci. Ale že do něj nic nedáš..nesouhlasím..má 400 litroví kufr a v porovnání s golfem(330/40) je to jako skladiště. No a navíc v octavii neodvezeš nikoho na zadních sedadlech a jsou hlavně strašně nepohodlná. Ale tak nemůžeme srovnávat 13 let staré auto s novým
Dvojková Octavia zase takový problém na zadních sedačkách s místem nemá. Jednička, to je jiný kafe. >😒]
už je to dávněji co jsem si Bravo prohlížel, ale pamatuji si úzký vstup do kufru a hodně vysokou nakládací hranu. Ještě jsem si říkal, že s takovou bych tam musel psa pokládat. Což by mě při jeho váze strašně bavilo a z její alergií na nošení by to bylo zábavné >😒]
Mě vdyčky čokl poškrábe prahy, páč je malej a nějak se chce do auta dostat sám. >😒]
A ty bys rád viděl Giuliettu v kombajnu? To si nedovedu představit ani v těch nejdivočejších snech. >😁
kombajn je jediná správná karosářská varianta. Sedan, hatch? To je jako černobílá televize :-! >😒]
nejde o to co bych rád viděl, ale co by se prodávalo. A že by se to prodávalo o tom není sporu 😉
Ale jestli ani z tohohle neudělají kabriolet, tak to bude ostuda nejvyššího rázu.
Ale jestli ani z tohohle neudělají kabriolet, tak to bude ostuda nejvyššího rázu.
Spíš myslím, že by se v kombajnu prodávalo dobře Bravo. Alfu bych si nechal třeba právě na ten kabriolet. 😉
Ty chalupáře vidím každou chvíli na Zličíně - do své Oktávky kombi rvou dvě igelitky a manželku. Moc nechápu ten styl myšlení kupovat něco, co stejně nevyužiju, ale co kdyby. Naplněné kombíky vidím jednou za týden, ale jsou to spíš staré polorozpadlé Escorty. Člověk může jen doufat, že používají alespoň boční zrcátka, páč vnitřní jim ukáže leda bagáž.
Je az zarazejici jak v podvedomi lidi ma AR spatnou povest a pritom mnozi znas v AR nemaji zadne zkusenosti! Ja tady ano, u autopujcovny AR 166, ale tezko hodnotit auto ktere ma clovek pujcene na vikend, a to jeste clovek ve Favoritu co se bavil s pritelkyni to napalil do meho zadniho svetla 😉)), tehdy jsem se nesmal, po 8hodianch co auto bylo pujcene! Jinak si myslim, ze AR je pekne auto!
Je az zarazejici, jak se na zapade pred 1991 Skoda mela velmi posramocenou povest, a trvalo ji cca 20 let to napravit!
Verim, ze AR ma dobre naslapnuto po Mitu a Giulliate nestoji AR v ceste nic.
Ale myslim si, ze je chyba pokud se snazi AR stat italskou Audi to je prilis velke sousto!
Je az zarazejici, jak se na zapade pred 1991 Skoda mela velmi posramocenou povest, a trvalo ji cca 20 let to napravit!
Verim, ze AR ma dobre naslapnuto po Mitu a Giulliate nestoji AR v ceste nic.
Ale myslim si, ze je chyba pokud se snazi AR stat italskou Audi to je prilis velke sousto!
Taky myslim a souhlasim. Každpádně ta italská Audi je asi opravdu velké sousto, ale věřim že i tak se povede, alespoň z části.
Neřekl bych, že je to neřešitelné, ale nebude to přes noc. 😉
přesně tak, vše ukáže čas.. 😉
Kdyby jen Italové měli tu Německou trpělivost...
Jo to je asi pravda.. Jenže kdo by v jejich nynějším postavení byl tak trpělivý, jako koncern, který má takový objem výroby a takové prodeje. Taky by se trochu muselo přestat říkat to, co se říká. Alfa to má v tomhle hodně těžké..
Kduz uz se bavime o te one poruchovosti z dob minulich!
Co vlastne bylo tak poruchove na AR? elektrike obvody, motory, prevodovka/ spatne ochrana koroze,?
Vi to nekdo?
Jelikoz, je tak jednoduche rict to ci ono byl/je poruchovy kram!
Co vlastne bylo tak poruchove na AR? elektrike obvody, motory, prevodovka/ spatne ochrana koroze,?
Vi to nekdo?
Jelikoz, je tak jednoduche rict to ci ono byl/je poruchovy kram!
Bylo to velmi specifické auto, které potřebovalo více péče a více pozornosti, než obdobná konkurence, kdo na to nebyl zvyklý, auto mu umřelo pod rukama.
Neco takove jsem cetl v casaku zamerene na AR, kdy mechanik rikal neco v podobnem smyslu!
Neustala pece, prohlidky, spravne serizeni - nastaveni vsech parametru tak jak maji byt ve spravnych casovych intervalech...bla bla bla!
Proste jako s zenskou, nevenujes ji pozornost, tak ti proste utece... >😁
Neustala pece, prohlidky, spravne serizeni - nastaveni vsech parametru tak jak maji byt ve spravnych casovych intervalech...bla bla bla!
Proste jako s zenskou, nevenujes ji pozornost, tak ti proste utece... >😁
S ženskou? Když máš prachy, tak se jí pak nemůžeš zbavit, ani když ji nevěnuješ pozornost. >😁 >😒]
pak je to ale to samé - když máš prachy, Alfy se taky nemusíš zbavit >😒]
Tam už tě bude štvát jen to, že ji musíš pořád vozit k "doktorovi". >😒]
aj to si čítal že alfa má stále modernejšiu techniku ako ostatný a to že elektroniku má z japonska a to že od 1986 má pozinkovanu karosériu a že na podvozkovej platforme brava je toyota auris a tie dalšie veci o ktorých v ČR a SR nepíše nikto lebo preberajú všetko od nemcov a iba prekladajú ich myšlienky , no to je ten problém.
osobně jsem Alfu nevlastnil, ale co jsem konkrétně o benzinových motorech četl, ty prostě potřebovali specifickou a častější péči. Ne jak nějaká obyčejná atmostféra, kde jednou za rok vyměníš olej, po pěti svíčky a ani nevíš že tam nějaký motor máš. Prostě častější a kvalitnější olej, štelování ventilů, možná kratší životnost jednotlivých komponentů a pod.
nechápu ty nářky na Alfu.já do ní liju jen naftu...a jezdím a jezdím a jezdím :-!
tak nevím, jak na tom jsou ostatní, já po 20 000km zajedu na servisku, olej kupuji plně syntetický za 360 kč litr (na internetu). neplánovaně jsem byl v servise jen dvakrát. v 52t, km poškozený regulační obvod alternátoru (po nastartovaní sepnul až cca po 1 minutě) a v 95t. km klesla účinnost klimatizace, takže mi doplnili medium a jinak řeším jen běžný servis. Ale já mám JTD...
Co se kazilo byla elektrika, ta byla špatná. Motorově ty auty byly a jsou na špici, podvozkama též. Problem byl v tom, že o ty auta si se musel starat více než o jiná. Oleje si musel kupovat předepsané a ne ty, které byly levnější. Koupil si obyč olej za pár korun a zadřel si motor.
A koroze, dříve ano, taky proč by v itálii dělali pozink kastle, když tam nesolí 😉
A koroze, dříve ano, taky proč by v itálii dělali pozink kastle, když tam nesolí 😉
Ta "italská Audi" je jediná možná cesta. Na rozdíl od Audi má Alfa pro toto profilování i nepřetržitou a velmi dlouhou tradici, skvělý design ale bohužel i trochu toho typicky italského přístupu. Pokud ale nebude nabízet "něco víc" a bude se orientovat jen na počty prodaných aut a provoplánovou finanční dostupnost co nejširším masám, můžou tu značku rovnou zrušit nebo z ní udělat druhý Seat.
exterier ok,
interier nic moc..
interier nic moc..
Kokso, tak obsažný, zaujímavý a dokonalý, do detailov dotiahnutý názor na auto som tu nečítal už roky... :-!
>😁 :yes: Vidím, že dovedeš ocenit kvalitu.
Že váhaš...
Keby taký "inteligent", než vypustí do pléna nejakú hovadinu, ten článok aspoň prečítal...
Holt niekto si vystačí s obrázkami, a vyčíta z nich úplne všetko...
Keby taký "inteligent", než vypustí do pléna nejakú hovadinu, ten článok aspoň prečítal...
Holt niekto si vystačí s obrázkami, a vyčíta z nich úplne všetko...
Diskuzní historky o tom, že je to parádní kára, a že tu chci nad pelest a podobně, to je o ničem, je však potřeba se na Giuliettu podívat právě a než zorným úhlem, který (snad) důvodně vyžaduje. Totiž, kupovat si Giuliettu k pondělním nákupům v Globusu, to uznej, to zavání kýčem. Tedy, odpovězme si na otázku, kdo vlastně má kupovat předmětná auta. Jistě, jezdec s horkým srdcem. Tento jezdec ovšem má a musí vyžadovat nekompromisní kvalitu, z ní plynoucí nekompromisní výdrž, nekompromisní emoce a nekompromisní image. Všeho se v dané věci podle mého názoru dostavuje, bohužel tak nějak... pomálu.
Tahle alfa musí vydržet těžkej kopytovej "podlahovej" režim, kvílení gum a ostrý brzdící brejky. No, tak se porozhlédni po silnicích, kolika starším předchůdkyním tu ostří hoši zatínají tipec v dlouhým táhlým... jo, jo, pomálu (pomalu a pomálu...). Zde konfrontuj například s Golfem, potkat dnes patnáctiletého golfa udržovaného s láskou není žádnej kumšt, v podstatě co chvíli vnímáš kolem sebe nějaký to parádní G 2, viď... Co takhle patnáctiletá alfa? Viděl jsi ji někdy?
Co se týká těch emocí, tohle je veskrze osobnostní status. A tedy osobně mám kritéria posunutá hodně jinam, hodně dovnitř, panáka navenek nedělám rád, jsem přesvědčen, že koně mají být na tobě k poznání až když soupeři ukážeš díru výfuku. Svolávat kluky na parkoviště před globus na vábničku podmračenejch vočí může totiž být kontraproduktivní... v tom dlouhým táhlým.
No, a ta image, tam je to asi největší vořech. Image totiž auto nezískává tím, že si ho koupíš, jak se sebezáchovně domníváš, image auto buďto má, nebo nemá. Nebo nemá takovou, jako bys chtěl... Však to znáš, když kolem tebe proletí jedno červený geteičko od Volkswagenu... a ty můžeš touhou ždímat kapesník.
Takže pro mne je Giulietta poměrně dobrá estetická volba pro holku, která se umí voháknout, umí vypadat a umí... jezdit (myslím v autě, sprosťáku... no, nakonec...) pro takovou dlouhonohou, dlouhořasou a dlouhovlasou, proč ne? Ovšem ty, ty se postav do fronty na to červený getei. Tedy, pokud chceš nějaký festovní kladivo na vaše okresky. Co si však zejtra vylepíš nad pelest je mi tak nějak velkoryse jedno...
BRAVWO GOLF GTI :yes:
Tahle alfa musí vydržet těžkej kopytovej "podlahovej" režim, kvílení gum a ostrý brzdící brejky. No, tak se porozhlédni po silnicích, kolika starším předchůdkyním tu ostří hoši zatínají tipec v dlouhým táhlým... jo, jo, pomálu (pomalu a pomálu...). Zde konfrontuj například s Golfem, potkat dnes patnáctiletého golfa udržovaného s láskou není žádnej kumšt, v podstatě co chvíli vnímáš kolem sebe nějaký to parádní G 2, viď... Co takhle patnáctiletá alfa? Viděl jsi ji někdy?
Co se týká těch emocí, tohle je veskrze osobnostní status. A tedy osobně mám kritéria posunutá hodně jinam, hodně dovnitř, panáka navenek nedělám rád, jsem přesvědčen, že koně mají být na tobě k poznání až když soupeři ukážeš díru výfuku. Svolávat kluky na parkoviště před globus na vábničku podmračenejch vočí může totiž být kontraproduktivní... v tom dlouhým táhlým.
No, a ta image, tam je to asi největší vořech. Image totiž auto nezískává tím, že si ho koupíš, jak se sebezáchovně domníváš, image auto buďto má, nebo nemá. Nebo nemá takovou, jako bys chtěl... Však to znáš, když kolem tebe proletí jedno červený geteičko od Volkswagenu... a ty můžeš touhou ždímat kapesník.
Takže pro mne je Giulietta poměrně dobrá estetická volba pro holku, která se umí voháknout, umí vypadat a umí... jezdit (myslím v autě, sprosťáku... no, nakonec...) pro takovou dlouhonohou, dlouhořasou a dlouhovlasou, proč ne? Ovšem ty, ty se postav do fronty na to červený getei. Tedy, pokud chceš nějaký festovní kladivo na vaše okresky. Co si však zejtra vylepíš nad pelest je mi tak nějak velkoryse jedno...
BRAVWO GOLF GTI :yes:
Jen faktická poznámka😒br />
Pokud dnes potkáš 15ti letého Golfa, pak je to určitě G3, G2 bude mít dnes už 18-27 let...
P.S. Na GGTI bych se klidně "do fronty postavil", jen zrovna tu
"profláklou červenou" na něm osobně moc nemusím... 😉
P.S. Na GGTI bych se klidně "do fronty postavil", jen zrovna tu
"profláklou červenou" na něm osobně moc nemusím... 😉
Eh... jistě, G3 (píšu... a v hlavě mi zvoní - vůz roku 1992 - a šup už je tam dvojka 😄 osobně bych nyní volil asi antracit, jenže ta červená (na G5) je fantastická. Známej má tohle G5 v červené a já mu vždy říkám, člověče, ať to vezmeš z jakékoliv strany, ty máš vlastně nejkrásnější auto na světě... 😄 😉
Osobně na G6GTI taky "antracit" (carbon-steel grey) a na G5GTI "retro-bílou", červenou bych klidně nechal "taliánům na Alfy", navíc
v ní zbytečně zaniká charakteristická červená "GTI-linka" na masce vozu... 😉
v ní zbytečně zaniká charakteristická červená "GTI-linka" na masce vozu... 😉
Stačilo chvilku šášulko a...
[odkaz]
[odkaz]
a nebo třeba
[odkaz]
a nebo třeba toto?
[odkaz]
a nebo takováhle?
[odkaz]
a nebo si fajnšmekr a raději tuhle?
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
a nebo třeba
[odkaz]
a nebo třeba toto?
[odkaz]
a nebo takováhle?
[odkaz]
a nebo si fajnšmekr a raději tuhle?
[odkaz]
Pekné autá, ale očividne si nepochopil... :-!
No my víme že jediný rozumbrada si ty... O tom tady opravdu nikdo nepochybuje. Je to taková jistota v nejistém diskuzním světě... 😉
Ty seš náš adlátusíček... >😒] :yes:
Ty seš náš adlátusíček... >😒] :yes:
Nekrič hop, kým si nepreskočil. Nevieš, možno Alfa prekvapí (a možno nie). Na súdy je ešte skoro. Nerob predčasné závery, môže sa ti to nevyplatiť, a to kľudne dvakrát😒br />
-ak Alfa prekvapí a bude to skutočne delo, na úrovni v každom smere, vrátane kvality
-ak Alfa neprekvapí a ty budeš mať pravdu - alfisti ťa z pomsty zadupú do zeme
>😁
-ak Alfa neprekvapí a ty budeš mať pravdu - alfisti ťa z pomsty zadupú do zeme
>😁
Proc se tolik snazis, dyt ti stacilo napsat posledni 3 slova pred zdvizenym palcem a obsahove by to vyslo nastejno, setri si sily, evidentne ti dochazi dech 😉
To o zdimanym kapesniku u gti je jasny ze plati u tebe, s tvym nickem kdo by se divil, ale verim ze stejne jako me hodne lidi nechava vw gti ulpne chladnym...je to dobry auto, o tom zadna, ale jinak? Vsadim kecky ze jedna Giulietta zaujme na silnici mnohem vic lidi nez kdyby za sebou jelo treba deset gt-icek a je uplne jedno jestli pred albertem nebo prince alberta..
To o zdimanym kapesniku u gti je jasny ze plati u tebe, s tvym nickem kdo by se divil, ale verim ze stejne jako me hodne lidi nechava vw gti ulpne chladnym...je to dobry auto, o tom zadna, ale jinak? Vsadim kecky ze jedna Giulietta zaujme na silnici mnohem vic lidi nez kdyby za sebou jelo treba deset gt-icek a je uplne jedno jestli pred albertem nebo prince alberta..
To je fakt. Dneska potkat Alfu, to je zážitek. Nevíš, proč jich jezdí tak málo?
Vim. Jinak dobrej pokus, ale tim to nebude, Saabu nebo Suzuki taky jezdi malo a stejne nezaujmou...
U Saabu to chápu, suzuki je vidět dost, ale ty alfy... čím to je? Pokus se to vysvětlit.
Prečo ho naťahuješ, keď máš na to vlastný názor... A vieme to vlastne všetci. Teraz ide o to, či Alfa bude aj naďalej to, čo je, alebo si naopak našliapne ako sľubujú. Ja jej prajem to druhé.
O tom, komu dochází dech se budeme přesvědčovat v čase. Koneckonců, přečti si podrobně článek - Giulietta dokonale rezignovala na subprémii a vymezuje se výhradně proti... Golfu. To je tedy nyní současný ideál Alfistů, to oni budou porovnávat Giuliettu s Golfem. Golf je ovšem na tohle zvyklý, porovnává se s ním každý mainstreamový kompakt. Žádný však zatím nebyl v posledních pětatřiceti letech v komplexu lepší, naž ten Golf.
Ano, správně píšeš,. že Golf je dobré auto. Je to nejlepší auto své třídy, a prodá se ho ročně asi tak sedmkrát více než obdobného modelu od Alfy Romeo. Mimo jiné i proto je také v článku uváděna ta skutečnost, že Alfa je malou značkou. Bohužel v tom netkví její síla, jestli mi tedy dobře rozumíš...
Ano, správně píšeš,. že Golf je dobré auto. Je to nejlepší auto své třídy, a prodá se ho ročně asi tak sedmkrát více než obdobného modelu od Alfy Romeo. Mimo jiné i proto je také v článku uváděna ta skutečnost, že Alfa je malou značkou. Bohužel v tom netkví její síla, jestli mi tedy dobře rozumíš...
Říct, že za posledních 35 let byl vždy v komplexu lepší Golf je hodně odvážné tvrzení. Konkurenti třeba Golfu II byli P309, což bylo prostornější, pohodlnější auto... R19, pro něj platí totéž. Nebo třeba Ford Escort, Opel Kade, to byla všechno auta, která bez problémů ve svých generacích s poklidem dorovnávala a i předčila právě Golfa. Že je Golf opravdu velice dobře vyvážené auto je hlavně otázkou G5 a G6. G3 bylo taky hlavně podvozkově velmi podařené auto.
Ak Golf niečím vynikal a vyniká, tak je to fakt, že vlastne v ničom nevynikal. Alebo, inak povedané, vynikal a vyniká vyváženosťou vlastností. Nedá sa povedať, že by mal niekedy nejakú výraznú slabinu alebo výraznú prednosť. Proste "zlatý stred", a ja sa nedivím (hoci u áut si cením aj iné veci ako ponúka Golf), že je idolom mnohých. Ľudí, ktorí vezmú radšej ALfu je určite podstatne menej - ale najmä, sú to celkom iní ľudia. Dve ťažko porovnateľné skupiny, ak vôbec.
Trošku tě chytnu za slovo. Ono sice pěkně zni "zlaty střed" jenže Golf ma dost vlastnosti ktere ve sve třidě patři k těm nejlepšim a ty co tam nepatři tvoři možna ten zlaty střed no a jako celek.......
Presne, ako celok. A že v niektorých veciach patrí k najlepším je akosi samozrejmé, inak by celkovo nemoho byť tak dobrý ako je. Ak niekto vychváli podvozok, ďalší to nadšenie zrazí, že s dokonalými vlastnosťami sa akosi vytratila zábava, pochváliš nejaký motor, ale s iným môžeš mať pocit s auta zas odlišný... A je to tak dobre, všetkého veľa škodí, aj tej dokonalej dokonalosti. 😉
Nestačím sa diviť, ako si tu niektorí pseudo konzervatívci nemecký zadubenci obhajujú niektoré značky (čo mi až tak nevadí) a degradujú aktuálne AR na nejaké poloauto, čo mi už vadí dosť. V prvom rade dosť dobre nerozumiem vyčítanie dodacej lehoty cca 12 týždňov, nech už je zobraná a deformovaná kýmkoľvek. Bratranec čaká na nový Qashqai už od januára a stále je v nedohľadne, mám z toho vyvodiť nejaký záver voči Nissanu ako firme? Na prvé modeli VW Tuareg sa často čakalo až 7 mesiacov, mám z toho vyvodiť záver, že VW je banda nespoľahlivých „náckov“ .Ďalšia vec je spoľahlivosť. V poslednej firme bola „prémiová“ flotila nových Passatov po roku vrátená po tom, ako strávili tretinu čistého času v servisoch. Auto strednej triedy za milión, ktoré má normovanú spotrebu oleja 0,5l/1000 km je hnoj, ktorý nemá čo robiť ne cestách. Tri nové kusy AR 159 s motorom 1,9 JTDm (150k) jazdia tretím rokom bez najmenšieho zaváhania. Dnes neexistujú nespoľahlivé značky, ale stále sa vyrábajú nespoľahlivé kusy a to naprieč všetkými triedami. A posledná vec, akékoľvek porovnanie Golfu s niečím ako je Giulietta je skutočne smiešne. Ak chcete spávať so škaredou nemkou a piť teplé pivo, je to vaše rozhodnutie, Giulietta je technikou, výbavou/cenou a samozrejme dizajnom o triedu vyššie. Faktom je a to predaju určite uškodí, že cena základnej aj keď výborne vybavenej verzie je predsa len príliš sebavedomá. Množstvo položiek zo základu mohlo v prospech nižšej ceny zostať v príplatkovej výbave. Alfa skutočne potrebuje v prvom rade predávať a zarábať, až potom znovu vybudovať stratenú image. Bohužiaľ, motoristom, ktorí onanujú nad znakom VW to nikto nevysvetlí
Jakou technikou je nad tou němkou? Pokud je Alfa pro vás alfisty taková prémie, tak se nesrovnávej s Golfem. Zvláštní je, co takovej Golf dokáže udělat s nervama frantíkářů, hondařů a hlavně taliánů, když se tam ještě prodává víc, jak vlastní produkce, že? Pořád samej pláč.
Ono si to chce nalít čistého vína i z druhé strany. Pro mě není problém uznat, že Golf v podstatě nabízí (žel) maximum co se nabízet ve třídě dá. Tím neříkám, že byl nejlepší ve své třídě, nicméně i to, že nepřišel nový model, ale jen jakýsi facelift, tak umožnilo doladění tohoto modelu v podstatě na max. Kdybych měl douhou dobu vzpomínat, tak jedna z mála věcí, co Golf nenabízí je hybridní pohon (což já osobně bych mu ani nevyčítal). Takže... zeptal bych se jinak (když ti jako že vadí srovnání s Golfem - vykakáme se na třídní dělení, to je bez tak pro kašpárky typu GTI)😒br />
Co nabízí A3 jiného než Golf? Přiznám se, že sem nestudoval nějaké detailní rozdíly (lovím jen tak v paměti), ale když to vemu od základu😒br />
1) Golf začíná níž než A3
2) Golf končí stejně jako A3 (S3)
3) Golf nabízí více motorových variant jako A3
4) Golf nabízí dvojspojkovou převodovku, jako A3
5) Golf nabízí 4 motion (ano není to zázrak, je to haldex, ale lepší než drátem do oka)
atd... atd...
... tedy zkrátím to (snad je patrné co chci říct), je prostě vidět, že Golf je i v rámci třídního srovnání nejlepším produktem značky (spekulvoat o tom, jestli je lepší než to či ono je blbost, neoddikutovatelný fakt je ten, že se prodává prostě nejlíp) a nebál bych se říct i koncernu. Do Golfu můžeš dát v podstatě všechno čím disponuje koncern VW, a tuto možnost možná ani nemá u toho prémiového modelu A3. Golf je model, na který celý koncern sází a v tomto kontextu mi ani jako fiatáři srovnání s Golfem prostě nevadí. Pokud Alfa nabídne víc, budu jen rád, protože vím, že ta A3 nemá lepší jízdní vlastnosti, tedy, pokud v této oblasti jůlinka toho Golfa překona, s největší pravděpodobností bude i lepší (a za lepší cenu) než ta koncernová prémiovka. Bravo je lepší než Golf v nižších cenových levelech, Julie bude ve vyšších. A to je základ úspěchu. :yes:
Co nabízí A3 jiného než Golf? Přiznám se, že sem nestudoval nějaké detailní rozdíly (lovím jen tak v paměti), ale když to vemu od základu😒br />
1) Golf začíná níž než A3
2) Golf končí stejně jako A3 (S3)
3) Golf nabízí více motorových variant jako A3
4) Golf nabízí dvojspojkovou převodovku, jako A3
5) Golf nabízí 4 motion (ano není to zázrak, je to haldex, ale lepší než drátem do oka)
atd... atd...
... tedy zkrátím to (snad je patrné co chci říct), je prostě vidět, že Golf je i v rámci třídního srovnání nejlepším produktem značky (spekulvoat o tom, jestli je lepší než to či ono je blbost, neoddikutovatelný fakt je ten, že se prodává prostě nejlíp) a nebál bych se říct i koncernu. Do Golfu můžeš dát v podstatě všechno čím disponuje koncern VW, a tuto možnost možná ani nemá u toho prémiového modelu A3. Golf je model, na který celý koncern sází a v tomto kontextu mi ani jako fiatáři srovnání s Golfem prostě nevadí. Pokud Alfa nabídne víc, budu jen rád, protože vím, že ta A3 nemá lepší jízdní vlastnosti, tedy, pokud v této oblasti jůlinka toho Golfa překona, s největší pravděpodobností bude i lepší (a za lepší cenu) než ta koncernová prémiovka. Bravo je lepší než Golf v nižších cenových levelech, Julie bude ve vyšších. A to je základ úspěchu. :yes:
Súhlasím a rešpektujem akýkoľvek názor. Auto a primárne jeho dizajn je vecou subjektívneho vkusu a potrieb konkrétneho užívateľa. Nemám nič proti Golfu ani Passatu,v princípe proti žiadnej automobilke. Reagoval som viac menej na primitívne a väčšinou nepodložené očierňovanie Alfa Romea ako takého. Každá a to zdôrazňuje, KAŽDÁ automobilka mala, alebo má vo svojej ponuke model, ktorý si do vitrínky zrovna nedáva. Hold, auto je technika, stroj, nie vždy všetko víde ako má. Som znechutený z postoja blbečkov, ktorí chodia na "vytunovaných" Golfoch s 300 000 km a hrajú sa na Bohov automobilizmu. Bohužiaľ, v CZ a SK AR utrpelo ohľadne spoľahlivosti na základe individuálnych dovozov prevažne modelov 156 a prvej generácie 147, ktoré tak na náš trh prišli v katastrofálnom stave, stočenými kilometrami a ich užívatelia ani v najmenšom nedodržiavali základnú údržbu. Samotná kapitola je liatie olejov z poľnohospodárskych strojov do motorov TwinSpark. Áno, ono sa to potom zadrelo, to ale nie je problém Alfy. VW Golf som spomínal z toho dôvodu, že ho tu väčšina s Giuliettou porovnáva. Golf nie je žiadna ikona, je to úplne obyčajné auto nižšej strednej triedy, nič viac, nič menej.
V případě Alfy si bohužel nemůžou dát do vytrínky předchozích cca. dvacet let produkce. 😄 Jinak tě musím zklamat,ale minimálně u nás v ZČ už "blbečkovia" přesedlávají na Alfy Romeo 156.Je to tu nejběžnějš potkatelnej model,zpravidla s motorem 1,9JTD,ohulenou * a křídlem na zádi.
To máš možná pravdu,škoda jenom že to vypadá že drtivá většina lidí si kupuje ty středněcenovělevelový auta. 😉
Giuliettu staví proti Golfu Alfa Romeo, pozor na to. Záměrem není, jak se mylně domníváš stvořit kompaktního italského boha čnícího sofistikovanou technikou a originálním designem nad mainstreamovou produkcí, je to přesně naopak, Giulietta vyjíždí na velmi umírněné vizualitě, takřka s totožným designovým rukopisem Astry a koneckonců i Mégana (zdrojem vizuální inspirace byl nepochybně da Silvův SEAT Leon), se záměrem pozvednou poměrně zásadně prodeje (o více než jednu třetinu) a dostat tak Giuliettu do povědomí veřejnosti jako masový proukt, produkt pro masy.
Mimochodem, největší kompaktní úspěchy neslaví v Itálii Bravo, jak by se mohlo na první pohled zdát, nýbrž právě ten GOLF. To on kraluje ve třídě v Itálii. Co tedy ti italové na tom Golfu mají? Umíš si například představit, že zde by Bravo bylo prodávanější než Octavia? >😁
Mimochodem, největší kompaktní úspěchy neslaví v Itálii Bravo, jak by se mohlo na první pohled zdát, nýbrž právě ten GOLF. To on kraluje ve třídě v Itálii. Co tedy ti italové na tom Golfu mají? Umíš si například představit, že zde by Bravo bylo prodávanější než Octavia? >😁
Kecej si nesmysly jak chceš, jenom prosím tě nelži, děkuji (Focus a Golf si vedou dobře jen díky absenci verze kombi, kdyby se odečetly kombi verze prohrají na plné čáře). Jinak pokud by bylo Bravo combi (srovnatelné s Octavii combi), pak si dovedu představit, že by tady bylo prodávanější než ta škodovka. Škodovka neustále ztrácí ze svého tržního podílu, Fiat doma naopak neustále získává. Tady je mezi nimi zásadní rozdíl. Ony ty prodeje Brava v kontextu toho, že se jedná o jednu jedinou karosářskou variantu nejsou zase až tak špatné, jak se někteří snaží uměle vytvářet...
Teda wolffe, ty zase "perlíš"... :😉 8-s >😁 :yes:
Co čtu tvé přídavky, tak pokaždé perlíš akorát tak ty...má pravdu, jen vy golfáci a hlavně marní chlapci vlastnící gti, kteří si o sobě myslí, že mají v podtstatě ferrari doma že jsou králi králů na cestách...si to nedokáží přiznat😊
Zrovna na tvém hodnocení mých příspěvků mi opravdu hrozně záleží... >😁
Ty ses všem dostatečně předvedl už pod STI... :😉 >😒]
Rád bys vše (kromě své vysněné Brery) kritizoval, bohužel o tom víš evidentě velké h.... 😉
Provocateur tě odhadl velmi správně, s tebou si tu ještě "užijem"..., kombinaci nevědomosti a důležitosti nemůže omluvit ani tvůj nezralý věk... 😄
Ty ses všem dostatečně předvedl už pod STI... :😉 >😒]
Rád bys vše (kromě své vysněné Brery) kritizoval, bohužel o tom víš evidentě velké h.... 😉
Provocateur tě odhadl velmi správně, s tebou si tu ještě "užijem"..., kombinaci nevědomosti a důležitosti nemůže omluvit ani tvůj nezralý věk... 😄
No, že o autech vím velké *, to bych ani neřekl..nevím kolik mladých kluků umí vyměnit kompresor či turbo na kamionu..(ku příkladu)a to nejsu automechanik...(a nechci se tím ani vytahovat)Jen jsou mi prostě nesympatičtí rádobyodborníci jako jsi ty...Já se s nikým hádat nebudu, když mi řekne, že jsem nevyzrálého věku a určitě né příliš zkušený řidič, ale o těch autech toho vím hodně...a brera je mé auto snů a v případě sti jsem uznal, že má lepší jízdní vlastnosti...jenže se pořád nějak tak nemůžete smířit s tím, že se mi alfa líbí víc než slavné subaru, takže tak nějak nechápu, co pořád s "provokatérem"(už ten nick o něčem svědčí) řešíte...ale tak co už, to budou nejspíš ty nevybouřené hormony z mládí viď? 😉
A nevím, jestli jsem někdy něco kritizoval...hmm, asi mám krátkodobou paměť díky "nevyzrálemu" věk jak ty říkáš. Jen jsem napsal, že je sti tvrdá(osobně jsem si to nemohl vyzkoušet, pouze jsem se to dozvěděl z novinových článků a kamaráda, který se v tom vezl), pro rodinu nevyužitelná, ale že má určitě dobré, přímo vynikající jízdní vlastnosti. Ale určitě jsem nic nekritizoval...
Jen se pokus nereagovat zbytečně často na své vlastní příspěvky, nebo se z toho jednou můžeš i "zbláznit"... 😲 :😉 😄
pomaly v každej diskusii nás, alebo seba? presvedčiaš, že si majitelom najlepšieho auta segmentu.... 😉toto je článok o Golfe?
Zřejmě máš naopak ty nějaký nepochopitelný komplex, že ho tu (spolu s ostatními) zase vzpomínáš...
Můžeš sem (místo svého plácání) dát odkaz na to, kde jsem např. v této diskusi sám začal (mimo mé reakce na "cizí" příspěvky)
psát něco Golfu, nebo dokonce napsal, že je lepší než jiné auto, o tvrzení s nejlepším autě segmentu ani nemluvě... 😉
Takže, než příště začneš psát podobně nepodložené bláboly, tak si tu diskusi pořádně pročti a aspoň chvilku se nad ní zamysli, už vzhledem ke svému vzdělání, snad nemáš potřebu se tu chovat jak malé dítě na pískovišti...
To že je tu (v diskusi pod Alfou) zase skoro v každém druhém příspěvku vzpomínaný Golf, většinou jako nudný, šedý, nevzhledný apod. také o něčem svědčí, ale zřejmě ne o tom, že i samotní Italové utrácejí za ty "škaredé" Golfy dobrovolně dost peněz, přičemž je ("nepochopitelně") tolik neoslovují ani domácí designové "ikony", jako je např. BRAVO... 😄
P.S. Příště už pokud možno i nějaké skutečně věcné argumenty, tvé reakce na mě jsou poslední dobou omezené pouze na to, jaké auto mám (mimo další) v garáži. Asi chápeš, že by to taky byla docela nuda, kdyby každá má reakce na tebe byla hlavně o tom, že musíš mít v garáži určitě něco "italského"... :😉
Můžeš sem (místo svého plácání) dát odkaz na to, kde jsem např. v této diskusi sám začal (mimo mé reakce na "cizí" příspěvky)
psát něco Golfu, nebo dokonce napsal, že je lepší než jiné auto, o tvrzení s nejlepším autě segmentu ani nemluvě... 😉
Takže, než příště začneš psát podobně nepodložené bláboly, tak si tu diskusi pořádně pročti a aspoň chvilku se nad ní zamysli, už vzhledem ke svému vzdělání, snad nemáš potřebu se tu chovat jak malé dítě na pískovišti...
To že je tu (v diskusi pod Alfou) zase skoro v každém druhém příspěvku vzpomínaný Golf, většinou jako nudný, šedý, nevzhledný apod. také o něčem svědčí, ale zřejmě ne o tom, že i samotní Italové utrácejí za ty "škaredé" Golfy dobrovolně dost peněz, přičemž je ("nepochopitelně") tolik neoslovují ani domácí designové "ikony", jako je např. BRAVO... 😄
P.S. Příště už pokud možno i nějaké skutečně věcné argumenty, tvé reakce na mě jsou poslední dobou omezené pouze na to, jaké auto mám (mimo další) v garáži. Asi chápeš, že by to taky byla docela nuda, kdyby každá má reakce na tebe byla hlavně o tom, že musíš mít v garáži určitě něco "italského"... :😉
ja z Golfa určite komplexy nemám😄 ale ved sám potvrdzuješ aj v tomto príspevku čo som spomínal, zase riešiš Golfa a teraz napríklad jeho predaje v taliansku....komplexy z talianskych aut tu máš skôr ty...chod pod diskusie napríklad pod VW či BMW a všímaj si kolko zástancov talianskych aut tam chodí a doslova osočuje tú ktorú nemeckú automobilku-skoro nikto, za to ty a ostatný chronicky známy diskutéri (napríklad Navtech, jossalito) sa tu pravidelne doslova "odbavujete" pod článkami o Alfe, Fiate či Lancii aj ked musím priznať, že tvoje príspevky sú ešte najobjektívnejšie a majú hlavu a pätu... a k tej poslednej vete: ja som tu predsa nikdy nespomínal aké mám auto, tak ako chceš reagovať na to, že mám niečo "italského" ..mna len rozčuluje naozaj neobjektivita hore spomínaných odborníkov na Alfy či Fiaty a ich servilita voči všetkému made in germany😃nikdy som tu nespochybnoval napríklad kvality Golfa, osobne sa mi dizajn 6ky aj páči a nikdy by som si ho nedovolil hodnotiť pokial som ho niekolko rokov nevlastnil..iní hlavne pri talianskych autách s tým očividne problém nemajú a tipujem, že týto najväčší odborníci napríklad teraz na Guliettu sedlajú nejakú obehabú Oktávku či Fábiu....
Všelijakých kritiků všeho tu najdeš dost úplně pod každou diskusí a těch antikoncernových asi nejvíc, viz zdejší početné hanlivé vyjádření nejen k designu Golfu (a zrovna pod Alfou?!). Ale to je místní kolorit se kterým třeba počítat..
Jsem nadšený s designu 8C, líbí se mi 159ka apod., ale nevidím důvod chválit design téhle Alfy, zejména její přední partii.
Podobně se mi např. líbí současný GOLF GTI, v běžná verze Golfu 6 už o něco méně a jeho "deriváty" jako Golf+, nabo varianta kombi mě třeba neoslovují. To že mám GGTI, ještě není důvod, abych dal např. přednost minulé generaci Sharanu, před S-maxem apod.
"Ultrafans VW" sis ze mě udělal (zkratkovitě) spíš ty sám... (a nejen ty) 😉
Člověk, který má i GGTI a argumentuje tu i proti (zde tak populární) obvykle věcně nepodložené kritice "koncernu", je tady podobně zaškatulkován velmi rychle, ale od "zkratkovitých" lidí to nepřekvapí ani nevadí... 😄
Jsem nadšený s designu 8C, líbí se mi 159ka apod., ale nevidím důvod chválit design téhle Alfy, zejména její přední partii.
Podobně se mi např. líbí současný GOLF GTI, v běžná verze Golfu 6 už o něco méně a jeho "deriváty" jako Golf+, nabo varianta kombi mě třeba neoslovují. To že mám GGTI, ještě není důvod, abych dal např. přednost minulé generaci Sharanu, před S-maxem apod.
"Ultrafans VW" sis ze mě udělal (zkratkovitě) spíš ty sám... (a nejen ty) 😉
Člověk, který má i GGTI a argumentuje tu i proti (zde tak populární) obvykle věcně nepodložené kritice "koncernu", je tady podobně zaškatulkován velmi rychle, ale od "zkratkovitých" lidí to nepřekvapí ani nevadí... 😄
tá predná časť je asi najväčšou a podla mna jedinou "slabinou" dizajnu Guilietty ale je určite menej kontroverzný ako pri Mite a vidíš Mito je v súčastnosti prakticky jedinou "dobre" sa predávajúcou Alfou...osobne si myslím, že 100000 kusov je príliš optimistický ciel, ale uvidíme... a minimálne jeden kus je na Slovensku už predaný 😄 s ostatným čo píšeš sa dá len súhlasiť, aj ked osobne si myslím, že arogancia jedného neobjektívneho aj ked inteligentného Guru spolu s minimálne dvojčlennou papagájovskou rektoskopickou kamarilou jednoznačne prevláda pod autami made in italy... ;-\
Od GTIho to beru z velké části i jako cílenou provokaci, na kterou tu většina tak nekonečně a neúnavně stále dokola reaguje, podobně jak býk na červený hadr... 😉
Naopak takový wolff mě tu baví naprosto necíleně... 😄
P.S. Ta poněkud "ulítlá" přední partie se menšímu MITU určitě "odpouští" lépe...
Naopak takový wolff mě tu baví naprosto necíleně... 😄
P.S. Ta poněkud "ulítlá" přední partie se menšímu MITU určitě "odpouští" lépe...
No ale bacha, že Bravo existuje v jednej-jedinej verzii nie je chyba Focusu alebo Golfa, to je handicap Fiatu. A predaje budú predajmi bez ohľadu na počet karosárskych variantov. Ak by bolo Bravo 3 aj 5-dverové, k tomu kombík aj cabrio, bolo by to jednoznačne jeho plusom. Tak ako je plusom konkurencie, že majú viac ako iba 5-dverák.
tedy wolfe, ty už jsi kromě dobrého vkusu zratil i zdravý rozum. brav se prodalo v evropě jedno na více než 8 golfů, to je opravdu skvělej výsledek. Všichni jsou hlupáci jenom ty seš letadlo.Pokud tady mluvíš o kontextu, ten tvůj je jediný: hloupé bláboly nezaložené na špetce pravdy. Že zrovna ty, pan překrucovač tu ostatní obviňuješ z "kecání a ze lži", to je k smíchu.
Možná to bude tím, že Golf /cca 15000,-€/ je v Itálii levnější než to Bravo.
Nech už těch keců s tou inspirací ze Seatu ty slepejši.
Něco na tom je, ale první byla Alfa a až pak tvůrce linek odešel k Seatu...
Evidentne pre niekoho čas neplatí... Celkovo, čas je sviňa. Raz bol o tom jeden pekný sci-fi film...chlapík pátral po tom, kto je jeho otec, ktorého nepoznal. Nejak sa dostal v čase do minulosti, našiel tam krásnu babu, tak v tej minulosti ostal...až postupom rokov zistil, že tá krásna baba je vlastne jeho matka a má s ňou sám seba...Tak a teraz nech mi ten pojem "čas" niekto vysvetlí... >😁
Označit da Silvův Leon (tzv. "147čka po kastraci") za zdroj vizuality čehokoli, to už chce hodně velkou dávku autoignorantství. :no: Seat Leon nema vlastní vizualitu, je to vcelku dobře mířený pokus vdechnout život značce, kterou se VW snaží marketovat jako "sportovní". Nikdo se ani netají s tím, že Leon je "výrazně inspirovaný" designovým jazykem Alfy Romeo. Proto skutečnost, že i ty sám spatřuješ kořeny Guilietty v Seatu Leon, svědčí o tom, že Alfa s Guiliettou velmi dobře navazuje na kořeny své vlastní.
Jenže to sama Alfa se poměřuje s Golfem tim jake nasadila ceniky. Ale i přesto si mysli že udělala dobře prostě takovy kompromis ani se nepodbizi ani nepřestřelila vzhledem k tomu v jake je situaci. A k těm dodacim lhutam neřikej mi že jsi dalši nepochop stryčka BOBA. Doporučuji ti jeho přispěvek přečist ještě jednou a to pořadně hlevně zavěrečne 3 slova.
tak tak, při cenotvorbě!!! se jako reference bral GURU vyšších specifikací. Důvod je podle mně jasný - z mainstreamu je +/- všude nejdražší a Alfa chtěla nastřelit cenu mezi touto hladinou a zároveň pod prémiovkami. To je tak asi vše co mají GURU a Giulietta společného.
Co se týče dodacích lhůt - min. Giulietta je novinka, takže bude chvíli trvat než se naplno rozjede výroba a uspokojí prvotní vlna objednávek. A nedělám si iluze, že Jurgen v Reichu bude mít přednost před Frantou v Liberci >😒]
Co se týče dodacích lhůt - min. Giulietta je novinka, takže bude chvíli trvat než se naplno rozjede výroba a uspokojí prvotní vlna objednávek. A nedělám si iluze, že Jurgen v Reichu bude mít přednost před Frantou v Liberci >😒]
Ceníková cena není cena prodejní.Tak to mají nyní všechny současné automobilky na světě. Je to pojistka proti kurzu a změně vývoje v cenách komodit i poptávky. Startovací cena Giulietty bude v ČR pod 400 tisíc Kč.
...je více než seběvědomá. Je vidět, že Alfě jde hlavně o to, udělat z Giulietty velkou raritu. Pro mě je naprosto nepřijatelný předek auta, ale jak tak tady koukám, pár zženštilejch obdivovatelů se tady najde, tak jim jen zbývá popřát dobrej kup 😄
Menší OT na závěr. Volvo S60 začíná na 27 000 EUR, což je více než pěkná cena.
Menší OT na závěr. Volvo S60 začíná na 27 000 EUR, což je více než pěkná cena.
Vystřiženo na Novinkách pod diskuzí o Golfu. 😄
[odkaz]
[odkaz]
ale tohle je pro mě vzhledově naprosto nepřijatelný. může si normální chlap vůbec koupit auto, který má takovejhle výraz ve "ksichtu"? a navíc ty kudrlinky v zadních lampách? kam ten design spěje..
Kúp si Golfa a máš kľud. 😉
Běžte všichni už do prdlele s tim Golfem. >😁
>😒] :yes😒br />
P.S. Nejsi nakonec taky nějaký nekoncernový "automanažer" bez prémií... >😁
P.S. Nejsi nakonec taky nějaký nekoncernový "automanažer" bez prémií... >😁
No máš pravdu, Golf byl vyhlášen nejlepší gay autem >😁
Co je "doma" to se počítá, čtyři procenta trhu taky dobrý... 😉
Ale mám obavu, že zrovna tyhle zákazníky Giulietta snadno přetáhne k sobě. Ten výraz přední partie je totiž nápadně podobný výrazu, při nečekaném napadení a vniknutí čtyřprocentního spoluobčana zezadu... 😲 8-s >😒]
Ale mám obavu, že zrovna tyhle zákazníky Giulietta snadno přetáhne k sobě. Ten výraz přední partie je totiž nápadně podobný výrazu, při nečekaném napadení a vniknutí čtyřprocentního spoluobčana zezadu... 😲 8-s >😒]
Jojo MiTo má v této komunitě taky řadu příznivců, kteří myslím ocení i jeho většího bratříčka >😁
Vidím, že máš o této komunitě docela mimořádný přehled... :😉 >😁
Doufám, že těchto zákazníků není zas tolik, pokud by např. toho Golfa kupovala jen tato komunita, VW by zřejmě "zkrachoval"..., naopak Alfu by to mohlo pomoci udržet na trhu... 😄
Doufám, že těchto zákazníků není zas tolik, pokud by např. toho Golfa kupovala jen tato komunita, VW by zřejmě "zkrachoval"..., naopak Alfu by to mohlo pomoci udržet na trhu... 😄
>😁 Tady máš pojednání o tom žebříčku [odkaz]
Mimochodem jeden z mých dobrých kamarádů se hlásí k této orientaci a shodou okolností má opravdu Golfa. A zamlouvá se mu taky Volvo C30 (viz odkaz >😁 )
Mimochodem jeden z mých dobrých kamarádů se hlásí k této orientaci a shodou okolností má opravdu Golfa. A zamlouvá se mu taky Volvo C30 (viz odkaz >😁 )
Jj, to je známé: "kamarád taky rád"... >😁
Vzhledečm k tomu, že MITO to vede, tak jsem se s tím, zezadu přepadeným výrazem, asi moc nemýlil... >😒]
Jinak Golf bude (vzhledem k jeho evropským prodejům) určitě značně oblíben i u heterosexuálů... 😉 😄
Vzhledečm k tomu, že MITO to vede, tak jsem se s tím, zezadu přepadeným výrazem, asi moc nemýlil... >😒]
Jinak Golf bude (vzhledem k jeho evropským prodejům) určitě značně oblíben i u heterosexuálů... 😉 😄
Taky se v Golfu na zadních sedadlech poprvé milovalo 15 milionů párů, zatímco v Giuliettě to prostě jít nemůže, leda by si museli vlézt do kufru >😁
"šlo by to, ale jedině přes pravej blatník" 😄
No právě, v Giuliettě to jde jen "zezadu", což asi také leccos vysvětluje... :😉 >😒]
v některých případech bych to bral jako velké plus >😒]
Souhlas, ale jak sám jistě dobře víš, tohle nemusíš nikomu dvakrát "radit", dokonce i včetně samotných Italů... 😉 >😒]
Možno by si sa divil, Golf je idolom mnohých, ale zas tak veľké percento to nie je. V tride je plno možností, ktoré by som napríklad ja pred Golfom uprednostil, a viem, že nie som taký sám. 😉
Ale s tím logicky vůbec nemám problém souhlasit a hlavně se to nijak nevylučuje a tím co jsem napsal... 😉 😄
Ja sa o tom nehádam, len som to považoval za vhodné doplniť. 😉
Já jsem z těch, co by upřednostňovali jiné před Golfem. A hlavně bych kompakt ani nevyužil, možná časem jako auto do města...
Vystihl si to velmi trefně. Aplikace (za každou cenu) "ksichtu" z (krásné) 8C je až tristní, přitom Alfa design i předky umí (viz např. 159). Tenhle výraz "ksichtu" vypadá jako nějaká vykuléná moucha.
Každé nové auto je přínos a zpestření segmentu, včetně tohoto, ale toho designu je prostě škoda, jednak vzhledem k použité tecnice, a hlavně proto, žese jedná zrovna o Alfu...
Každé nové auto je přínos a zpestření segmentu, včetně tohoto, ale toho designu je prostě škoda, jednak vzhledem k použité tecnice, a hlavně proto, žese jedná zrovna o Alfu...
ty si to auto videl naživo? resp. aspon reálne fotky zo showroomu, že si dovolíš tak kriticky hodnotiť dizajn Guilietty...posurfuj trochu po nete napríklad www.alfaowner.com (su tam reálne fotky)a možno zmeníš názor😄 pri tebou obdivovanom dizajnovom štýle však o zmene postoja pochybujem...mne sa páči 😉
Naživo jsem ho bohužel ještě neviděl, reálné fotky z autosalonu a showroomu už jo... Naživo to může být lepší, ale hlavně ten "vykuleně-vyplašený" předek se změní dost těžko...
Ale nemám problém s tím, že se komukoli jinému líbí...
Líbí se mi např. z profilu, zadek (až na ty LED kudrliny) a detaily jako kola apod.
Škoda, že se zatím nepočítá i s 3dveř. karoserií...
Ale nemám problém s tím, že se komukoli jinému líbí...
Líbí se mi např. z profilu, zadek (až na ty LED kudrliny) a detaily jako kola apod.
Škoda, že se zatím nepočítá i s 3dveř. karoserií...
teď jsou přece IN osumdesátky - oblékání, hudba, tak proč ne auta. A v tehdy letělo co? Ano, kulatá světla alá GURU 2 >😒]
Snad bude nástupce Alfy GT na podvozku Giulietty. To se mi zdá, že bude zajímavější a stylovější volba než hatchback "jen" bez zadních dveří.
Tak, a jsme opět na počátku. Přesně jako v případě stopadesátdevítky. Však si vzpomeň - kladivo na BMW3, tříletá záruka, prémie napadrť - jak to dopadlo, ví snad už i zdejší olivaklub.
Pročítá-li člověk diskuzi, je mu za ty kluky až stydno. Za zlatoventilkovský blábol roku 2010 považuji především jeden submentální výpotek, totiž, že kdyby mělo Bravo verzi kombi, mohlo by reálně prý být nejprodávanějším kompaktem v Česku. No, k tomu snad jen dodávám, že kdyby mělo Bravo plachtu, mohla by to být i nejprodávanější plachetnice. Na Sahaře. Nechme však olivaklub dál kanout slzy do té plachty a podívejme se na Giuliettu realisticekjma vočima.
- Navazuje na předchůdce, který celkově prodal tolik, co prodá GOLF od Volkswagenu za jeden pouhý rok.
- Jedná se o produkt malé značky (jak uvádí článek) který však vstupuje do velkého, náročnéhgo segmentu.
- ústřední melodií není ani výjimečnost, originalita, nýbrž akceptovatelnost co nejširšími masami, a to z důvodu snahy razantně (třetinově) navýšit prodeje oproti předchůdci
- evidentně tento model rezignuje na atakování prémiových reprezentantů třídy, čímž zásadně posouvá vnímání značky jako subrémie směrem k mainstreamové produkci, minimálně tedy ve třídě kompakt.
- ceny a použitá technika jsou srovnatelné s třídní konkurencí
Osobně velmi oceňuji realističnost směrování tohoto modelu. Tedy žádný (papírový) majstrštyk třídy, žádné kladivo na BMW1, "jen" poctivá Alfa Romeo, vizualitou sledující spřízněné modely - Astru, mégana a především Leona, vymezující se proti nejlepšímu mainstreamu třídy, proti Volkswagenu GOLF.
Stísněnější poměry na zadní lavici, rovněž pak objemově skromnější zavazadlový prostor brání tomu, aby se Giulietta stala prodejnm trhákem Evropy. Nezapomínejme, že na startu je nový Focus, GOLF jede jako po másle, slušně se zapisuje i mégane a silnice začíná okupovat nová Astra. Brzy přijede třídní prémiové eso A3, takže manipulační prostor Giulietty je velmi velmi omezený. S odkazem na umírněné obchody obecně, a s odkazem na třídní velmi čerstvou konkurenci odtušuji, že za úspěch bude nutno považovat to, když Giulietta dosáhne na prodeje stočtyřicetsedmičky. Uvidíme.
P.S. Nejnaivnější argumentační instrumenty zde na diskuzi užívají fandové koncernu Fiat, proti nim jsou i zdejší koko mistři péra. Tohle si však opravdu ta Alfa Romeo nezaslouží...
Pročítá-li člověk diskuzi, je mu za ty kluky až stydno. Za zlatoventilkovský blábol roku 2010 považuji především jeden submentální výpotek, totiž, že kdyby mělo Bravo verzi kombi, mohlo by reálně prý být nejprodávanějším kompaktem v Česku. No, k tomu snad jen dodávám, že kdyby mělo Bravo plachtu, mohla by to být i nejprodávanější plachetnice. Na Sahaře. Nechme však olivaklub dál kanout slzy do té plachty a podívejme se na Giuliettu realisticekjma vočima.
- Navazuje na předchůdce, který celkově prodal tolik, co prodá GOLF od Volkswagenu za jeden pouhý rok.
- Jedná se o produkt malé značky (jak uvádí článek) který však vstupuje do velkého, náročnéhgo segmentu.
- ústřední melodií není ani výjimečnost, originalita, nýbrž akceptovatelnost co nejširšími masami, a to z důvodu snahy razantně (třetinově) navýšit prodeje oproti předchůdci
- evidentně tento model rezignuje na atakování prémiových reprezentantů třídy, čímž zásadně posouvá vnímání značky jako subrémie směrem k mainstreamové produkci, minimálně tedy ve třídě kompakt.
- ceny a použitá technika jsou srovnatelné s třídní konkurencí
Osobně velmi oceňuji realističnost směrování tohoto modelu. Tedy žádný (papírový) majstrštyk třídy, žádné kladivo na BMW1, "jen" poctivá Alfa Romeo, vizualitou sledující spřízněné modely - Astru, mégana a především Leona, vymezující se proti nejlepšímu mainstreamu třídy, proti Volkswagenu GOLF.
Stísněnější poměry na zadní lavici, rovněž pak objemově skromnější zavazadlový prostor brání tomu, aby se Giulietta stala prodejnm trhákem Evropy. Nezapomínejme, že na startu je nový Focus, GOLF jede jako po másle, slušně se zapisuje i mégane a silnice začíná okupovat nová Astra. Brzy přijede třídní prémiové eso A3, takže manipulační prostor Giulietty je velmi velmi omezený. S odkazem na umírněné obchody obecně, a s odkazem na třídní velmi čerstvou konkurenci odtušuji, že za úspěch bude nutno považovat to, když Giulietta dosáhne na prodeje stočtyřicetsedmičky. Uvidíme.
P.S. Nejnaivnější argumentační instrumenty zde na diskuzi užívají fandové koncernu Fiat, proti nim jsou i zdejší koko mistři péra. Tohle si však opravdu ta Alfa Romeo nezaslouží...
Giulietta se musí měřit s A3, C30 i tím Leonem. Golf je vybrán jako nejúspěšnější a nejkomplexnější auto nižší střední (jak ti Italové někdy umí být uřímní...). Kdyby se ale Alfa a priori porovnávala hlavně s Golfem, Astrou, Meganem a Focusem, může to ta značka rovnou zabalit. Pokud nenabídne něco víc nebo něco jiného než tyto masové modely, ztrácí smysl vlastní existence.
ty se z toho GURU jednou docela zblázníš 😉 >😒]
AR Gulietta ma velmi dobre tech udaje hlavne nizku hmotnosť važi ako P207 a oproti hore testovanej Astre je lahšia o 200kg, nemá ani jeden zlý, ani slaby motor ako napr. Golf 1,4, Pomer cena a vykon je ovela lepší ako u konkurencii a navyše ponúka futuristický design, moderne technologie, image značky, modny štýl a to ešte za primeranu cenu. Problemom bude ta europska zavislosť na VW golf, vyhodne ceny Kia ceed, Renaultu Megane. AR by mala prevziať zakaznikov francuzkych automobiliek ktore su na tom s kvalitou velmi zle, parametre su tiež slabe a ponukaju len design.
Možno si o tom ešte nepočul, ale francúzske automobilky napriek zlej kvalite a otrasným parametrom v poslednej dobe často končia v tabulkách spoľahlivosti pred ostatnými 😉
Chcelo by to skúsiť niečo iné ako R19 dotiahnutú z Reichu po dochodcovi ktorý s ňou jazdil v nedelu len do kostola 😲
Chcelo by to skúsiť niečo iné ako R19 dotiahnutú z Reichu po dochodcovi ktorý s ňou jazdil v nedelu len do kostola 😲
R19 z Reichu? A to dnes ještě lze? 😲 8-s >😒]
možná jo 😉
myslel jsem to spíš tak, že dotyčný před x-lety slyšel přes souseda kamarádova bratrance o frajerovi, kterého švagrův šéf měl vzdáleného příbuzného, jehož manželčin kolega si přitáhnul tu R19 a ta se neskutečně s***a >😒]
Já třeba vídám R19 docela často, a to mají min. 15 a víc let.
myslel jsem to spíš tak, že dotyčný před x-lety slyšel přes souseda kamarádova bratrance o frajerovi, kterého švagrův šéf měl vzdáleného příbuzného, jehož manželčin kolega si přitáhnul tu R19 a ta se neskutečně s***a >😒]
Já třeba vídám R19 docela často, a to mají min. 15 a víc let.
No, tak koukám, že diskuze tomu dala pořádnej říz. Čtyři procenta jsou jasná. Teda, pokud by si Giuliettu kopili všichni. A to asi nehrozí, takže i ty čyři procenta trhu je jen zbožné přání.
Přemýšlím, jak naložit s charakteristikou předku, prezentovanou kolegou White labelem. No... vypadá to na to, že mu budeme muset dát za pravdu.
Mimochodem, chtěl bych potkat toho, kdo se sveze v Golfu a nakonec dá přednost Giuliettě. Fakt. Totiž - zásadním problémem Giulietty není Golf, nýbrž... BMW1. Takže, svez se v BMW1 a pak napiš, žes ostrej sportovní jezdec a proto si nekoupíš toho bavoráčka, nýbrž Giuliettu. Vždyť bys to nevěřil ani sám sobě...
BRAVO BMW :yes:
Přemýšlím, jak naložit s charakteristikou předku, prezentovanou kolegou White labelem. No... vypadá to na to, že mu budeme muset dát za pravdu.
Mimochodem, chtěl bych potkat toho, kdo se sveze v Golfu a nakonec dá přednost Giuliettě. Fakt. Totiž - zásadním problémem Giulietty není Golf, nýbrž... BMW1. Takže, svez se v BMW1 a pak napiš, žes ostrej sportovní jezdec a proto si nekoupíš toho bavoráčka, nýbrž Giuliettu. Vždyť bys to nevěřil ani sám sobě...
BRAVO BMW :yes:
ještě jednou, pojď to dáš..., zkus do toho přidat víc toho výrazu..., dáme to znovu od té první sloky, tak...No, tak koukám... 😉
Už do té 400 moc nechybí... a vy kluci činorodí se na 50% příspěvků v tématu dostanete... pojď ty tu diskuzi umíš přece pokur.it ještě víc..., chce to jen trochu té odbojářské snahy...co v sobě máš... :yes: :yes:, něco o propádaku století, nebo tak něco.. to tady ještě nebylo... tak zabojuj.
Edit: A šášulko, pokud budeš mít pocit, že už tě lidi moc nečtou a že tě přehlíží (no nebyl bys daleko od pravdy), tak máš ještě jednu šanci.. nadpisy už píšeš s Capslockem, tak to ještě hoď do textu.. tobě to admini odpustí... neboj. 😉
Už do té 400 moc nechybí... a vy kluci činorodí se na 50% příspěvků v tématu dostanete... pojď ty tu diskuzi umíš přece pokur.it ještě víc..., chce to jen trochu té odbojářské snahy...co v sobě máš... :yes: :yes:, něco o propádaku století, nebo tak něco.. to tady ještě nebylo... tak zabojuj.
Edit: A šášulko, pokud budeš mít pocit, že už tě lidi moc nečtou a že tě přehlíží (no nebyl bys daleko od pravdy), tak máš ještě jednu šanci.. nadpisy už píšeš s Capslockem, tak to ještě hoď do textu.. tobě to admini odpustí... neboj. 😉
víš co si na tobě vážím nejvíc? Že neplácáš jen tak do větru. Prostě nebudeš hanit třeba novou Alfu jen kvůli tomu že se ti nelíbí, to ne, to není tvůj styl.
Na týden si jí půjčíš, protáhneš dálniceme v Reichu, vlásenkama v Alpách i dlouhým táhlým na Cukrák a až pak, když jsi si absolutně, ale na 120 procent jistý, napíšeš, že je horší než 1-er. Ve všem...
:yes: 😉
PS - Báwo si měl samozřejmě týden před Alfou :-!
Na týden si jí půjčíš, protáhneš dálniceme v Reichu, vlásenkama v Alpách i dlouhým táhlým na Cukrák a až pak, když jsi si absolutně, ale na 120 procent jistý, napíšeš, že je horší než 1-er. Ve všem...
:yes: 😉
PS - Báwo si měl samozřejmě týden před Alfou :-!
tak sem spočítal, kolik příspěvků byli schopní místní diskuzní blbečkové vytvořit za dva dny v tématu, které je vlastně vůbec nezajímá, neboť se jedná o podauto...
Jako první vzal do rukou štafetu místního (musíme uznat že se s tím vypořádal mistrně) blba "jossalito", který zdatně vytvořil kolem 65 příspěvků hned první den. Za to mu úpřimně tleskám. Potom jeho žezlo zdatně převzal další "inteligent" v podobě "White Labela", kterému zdatně asistoval tu Navtech, tu místní zasloužilý šášulka GTI, který nás opět zdárně ujistil, že nejlepší je vlastně ten Golf a tím si splnil svůj denní plán. Nějaký ten štěk sme měli možnost zahlédnout i od těstovinky (náš pravděpodobně bývalý kolega Makaron) a soudruha nejdražšího -Hittori.Hanza...
No když sečtu příspěvky těchto šesti štěkalů, přičemž někteří byli velmi málo činorodí (tady se omlouvám trošku Navtechovi, neb jeho příspěvky jsou alespoň inteligentně uštěpačné - sem tam), potom se dostávám k přesnému číslu 125 ks inteligentních textů, které by nikomu nechyběly. Přátelé, to je téměř třetina všech příspěvků v tématu, kde by měli kralovat bazalkáři... Tak opět si říkám, jestli ono to není zase tak nějak trošku jinak... 😉 >😁
Jako první vzal do rukou štafetu místního (musíme uznat že se s tím vypořádal mistrně) blba "jossalito", který zdatně vytvořil kolem 65 příspěvků hned první den. Za to mu úpřimně tleskám. Potom jeho žezlo zdatně převzal další "inteligent" v podobě "White Labela", kterému zdatně asistoval tu Navtech, tu místní zasloužilý šášulka GTI, který nás opět zdárně ujistil, že nejlepší je vlastně ten Golf a tím si splnil svůj denní plán. Nějaký ten štěk sme měli možnost zahlédnout i od těstovinky (náš pravděpodobně bývalý kolega Makaron) a soudruha nejdražšího -Hittori.Hanza...
No když sečtu příspěvky těchto šesti štěkalů, přičemž někteří byli velmi málo činorodí (tady se omlouvám trošku Navtechovi, neb jeho příspěvky jsou alespoň inteligentně uštěpačné - sem tam), potom se dostávám k přesnému číslu 125 ks inteligentních textů, které by nikomu nechyběly. Přátelé, to je téměř třetina všech příspěvků v tématu, kde by měli kralovat bazalkáři... Tak opět si říkám, jestli ono to není zase tak nějak trošku jinak... 😉 >😁
A svoje príspevky si podľa tejto klasifikácie nespočítal...? 😲
Problém bazalkářů je, že jich je tak málo, že jsou takřka ohroženým druhem. Ono není divu, když Fiat vede banda diletantů, kteří neumí nic dodělat do konce.
White Label nemusí říkat, že Golf je nejlepší. To totiž ví každý hlupák, že Golf je produkt, v němž si každý najde to svoje. A mimochodem to ani neřekl. Pouze jako stará konzerva zhodnotil design. Zastřel ho, že má jiný vkus než návrháři Alfy.
Takže Wolffe, až se fiaty, alfy a lancie budou někdy vůbec prodávat najdeš tu jejich fandy. Do té doby se musíš spokojit s tím, že jsi takřka na pokraji vyhubení.
White Label nemusí říkat, že Golf je nejlepší. To totiž ví každý hlupák, že Golf je produkt, v němž si každý najde to svoje. A mimochodem to ani neřekl. Pouze jako stará konzerva zhodnotil design. Zastřel ho, že má jiný vkus než návrháři Alfy.
Takže Wolffe, až se fiaty, alfy a lancie budou někdy vůbec prodávat najdeš tu jejich fandy. Do té doby se musíš spokojit s tím, že jsi takřka na pokraji vyhubení.
Došly argumenty, že ses pustil na psychoanalýzu? :no:
Proč myslíš? To není psychoanalýza, to je prostě fakt podložený několika čísly. Máš-li s tím problém tak na to nereaguj tak blbě. Podobně blbou reakci bych čekal od blba, ne od tebe. Pokud nesouhlasíš s tím, že tady někdo za jeden den udělal (bez důvodu) jen tak 65 příspěvků, tak to napiš. Pokud někde napíšu 65 příspěvků a k tomu tvrdím, že to auto si nekoupím, že mě nezajímá, tak k tomu kujva musím mít nějaký důvod, zvlášť pokud je píšu v pracovní době. To prostě není psychoanlýza, opět jen konstatování faktu. O nic jiného nejde. Je zajímavé, že pod Audi Q7 se pravděpodobně taková diskuze nezvrhne, byť se jedná o auto, které si jistě všichni výše zmínění půjdou projet a možná i koupit... Je to přece echtkár a možná už brzo s 10°převodovkou... 😉
Já tady psychoanalýzy zásadně nedělám, já se zde maximálně zamýšlím a to jen v tématech, která mě zajímají... Rozhodně nemám potřebu prudit pod tématy, ke kterým nemám vztah. Tahts all. Pokud někdo nepochopí to co píšu je slušně řečeno intelektuálně nedostatečný.
Za další pro tatru... nevím, proč máš potřebu se v poslední době neustále řadit k určité sortě lidí (pamatuji si tě jako spíše inteligentního a mírně nad věcí). Poslední tvoje reakce spíše zapadávají někam jinam. Ale to je tvoje věc. Co se týká bazalkářů a dalších... Vzhledem ke geografické poloze by byl kdokoliv, kdo by si myslel, že se tady bude Fiat (nebo cokoliv jiného) prodávat líp než koncern, spadlý z višně (no oni jsou zde i blbci, kteří sjou neustále schopni porovnávat prodeje 5dv hatchbacku s liftbackem a kombi). Nicméně i ostatní lidi od jiných značek mají právo o svých autech diskutovat na úrovni a ne mít potřebu číst kakance, které sem neustále ty stejná a jistá individua neustále píšou. Dyť mě osobně je nějakej Golf prostě u zadnice, stejně tak jako to, že někdo nasadí cenu o 10 000 výš a nebo níž než je cena Golfu. Já nejsem produktový manager, to ať si řeší oni. Já řeším auto líbí/nelíbí, jede/nejede a mám svoji oblíbenou značku (ne že by byl Fiat někde až poslední, to není ani u nás a ani náhodou) a třeba bych si o ni už v klidu někdy rád početl a podiskutoval bez toho, aby někdo pod každým italským autem blil a blil. Mě to prostě ty lži nebaví číst. To je všechno. A je úplně přirozené, když koncern v republice vyživuje půl milionů lidí a Fiat třeba jen 10 000, že (podle hesla, koho chleba jíš, toho píseň zpívej), je dost nepravděpodobné,že by provokatéři z internetu zmizeli úplně, nicméně by si sem tam mohli dát pauzu a aspoň už by ze sebe nemuseli dělat neustále blbce a tvářit se jak moc jsou chytří. To je vše. Takže příště, pokud hodláš na mě reagovat, tak se snaž aspoň reakcí být při smyslech a ne psat o koze, když já se bavím o voze. Děkuji.
Já tady psychoanalýzy zásadně nedělám, já se zde maximálně zamýšlím a to jen v tématech, která mě zajímají... Rozhodně nemám potřebu prudit pod tématy, ke kterým nemám vztah. Tahts all. Pokud někdo nepochopí to co píšu je slušně řečeno intelektuálně nedostatečný.
Za další pro tatru... nevím, proč máš potřebu se v poslední době neustále řadit k určité sortě lidí (pamatuji si tě jako spíše inteligentního a mírně nad věcí). Poslední tvoje reakce spíše zapadávají někam jinam. Ale to je tvoje věc. Co se týká bazalkářů a dalších... Vzhledem ke geografické poloze by byl kdokoliv, kdo by si myslel, že se tady bude Fiat (nebo cokoliv jiného) prodávat líp než koncern, spadlý z višně (no oni jsou zde i blbci, kteří sjou neustále schopni porovnávat prodeje 5dv hatchbacku s liftbackem a kombi). Nicméně i ostatní lidi od jiných značek mají právo o svých autech diskutovat na úrovni a ne mít potřebu číst kakance, které sem neustále ty stejná a jistá individua neustále píšou. Dyť mě osobně je nějakej Golf prostě u zadnice, stejně tak jako to, že někdo nasadí cenu o 10 000 výš a nebo níž než je cena Golfu. Já nejsem produktový manager, to ať si řeší oni. Já řeším auto líbí/nelíbí, jede/nejede a mám svoji oblíbenou značku (ne že by byl Fiat někde až poslední, to není ani u nás a ani náhodou) a třeba bych si o ni už v klidu někdy rád početl a podiskutoval bez toho, aby někdo pod každým italským autem blil a blil. Mě to prostě ty lži nebaví číst. To je všechno. A je úplně přirozené, když koncern v republice vyživuje půl milionů lidí a Fiat třeba jen 10 000, že (podle hesla, koho chleba jíš, toho píseň zpívej), je dost nepravděpodobné,že by provokatéři z internetu zmizeli úplně, nicméně by si sem tam mohli dát pauzu a aspoň už by ze sebe nemuseli dělat neustále blbce a tvářit se jak moc jsou chytří. To je vše. Takže příště, pokud hodláš na mě reagovat, tak se snaž aspoň reakcí být při smyslech a ne psat o koze, když já se bavím o voze. Děkuji.
Wolffe, hoď si nitrák pod jazyk a těma blbečkama trochu šetři, protože i bez toho tu nejpodobněji "vypadáš" právě ty...
Kolik lídí ti to ještě musí napsat, abys to "pochopil"?
No hlavně, že tvé reakce jsou stručné, věcné a výstižné, aLe hlavně MIMO - "pracovní dobu" (všichni nechodí jako ty přes píchačky na ranní)... >😁
Nech náš trh v klidu a raději nám vysvětli, proč se třeba Bravu moc nedaří ani v té Itálii... 😉
Kolik lídí ti to ještě musí napsat, abys to "pochopil"?
No hlavně, že tvé reakce jsou stručné, věcné a výstižné, aLe hlavně MIMO - "pracovní dobu" (všichni nechodí jako ty přes píchačky na ranní)... >😁
Nech náš trh v klidu a raději nám vysvětli, proč se třeba Bravu moc nedaří ani v té Itálii... 😉
No, to, že si někdo myslí, že je u něj Golf nejlepší auto a nebo to, že on je ten nejchytřejší milý WL ještě neznamená, že tomu tak skutečně je. Chápu, že pro tebe s tvým myšlením nejsi schopen tuto věc uchopit, pochopit a vyznat se v ní, ale věř, že tomu tak je. Takže zatímco někomu prostě naprosto esteticky vyhovuje Golf, tak druhému (neméně dobrému a třeba i kvalitnímu člověku) se takhle líbí například 147. Ona ta Alfa prostě (a s tím se smiř) není něco podřadného, stejně tak jako ten Fiat. Fiat vyrábí auta přes 100 let, takže si dovolím tvrdit, že za tu dobu se něco naučil a předvedl, že něco umí... Ale o tom sem s tebou diskutovat rozhodně nehodlal.
Co sem ti snad chtěl jen naspat je to, že na tvoji otázku, proč se Bravu moc nedaří ani v Itálii se neptej mě. Já o tom nerozhoduju, já Bravo mám a považuji ho za velmi velmi dobrého konkurenta v rámci třídy a své nemalé peníze (soukromé) jsem dal právě za něj. Na druhou stranu musím říct, že sem nechtěl ani automat, ani DSG, ani 4x4, ani kombi atd..., takže Bravo naprosto splnilo moje požadavky a očekávání a jsem s ním sokojený a každému, kdo potřebuje podobné auto ho můžu doporučit. To, že se Bravu tak třeba nedaří jak by mohlo musí ale řešit jiní lidi, ne já, nebo ty, ale marketéři Fiatu, případně obchodníci. Nečekám, že by si pochopil to co ti píšu, ale alespoň to minimum toho obsahu by si nějak chytit mohl. ju. Takže znovu a pro všechny.Mě osobně je úplně u zadnice kolik se čeho prodá a které auto má možnost mít za příplatek vodotrysk (z těchto diskuzí sem už vyrostl), mě osobně zajímá, co za svoje peníze mohu dostat. To, že nejsem ochoten do auta investovat (byť bych mohl) větší částku než... na tom nic nemění a Fiat mě už dávno oslovil taky proto, že to nebyla, není u nás všudypřítomná věc. Prostě nemám, neměl sem mít nikdy potřebu to, co mají všichni kolem, rád se aspoň částečně odlišuji a k tomu (jak už jistě někteří pochopili), značky jako Fiat AR, a nebo třeba Mitsubishi, Saab... a další jsou v našich končinách ideální. A já mám prostě zkušenost takovou, že Fiat vyrábí min. tak stejně dobrá auta jako koncern (v něčem lepší v něčem horší), nevycház í dráž a hlavně...jsem s němi dlouhodobě spokojený. Takže u mě Fiat :yes: A stejně tak jako tebe Fiat nepřitahuje...já mám podobně chladný vztah ke všemu německému a cokoliv německého (až na čestné výjimky) mě nedokáže nějakým způsobem zaujmout. A´t se daří.
Co sem ti snad chtěl jen naspat je to, že na tvoji otázku, proč se Bravu moc nedaří ani v Itálii se neptej mě. Já o tom nerozhoduju, já Bravo mám a považuji ho za velmi velmi dobrého konkurenta v rámci třídy a své nemalé peníze (soukromé) jsem dal právě za něj. Na druhou stranu musím říct, že sem nechtěl ani automat, ani DSG, ani 4x4, ani kombi atd..., takže Bravo naprosto splnilo moje požadavky a očekávání a jsem s ním sokojený a každému, kdo potřebuje podobné auto ho můžu doporučit. To, že se Bravu tak třeba nedaří jak by mohlo musí ale řešit jiní lidi, ne já, nebo ty, ale marketéři Fiatu, případně obchodníci. Nečekám, že by si pochopil to co ti píšu, ale alespoň to minimum toho obsahu by si nějak chytit mohl. ju. Takže znovu a pro všechny.Mě osobně je úplně u zadnice kolik se čeho prodá a které auto má možnost mít za příplatek vodotrysk (z těchto diskuzí sem už vyrostl), mě osobně zajímá, co za svoje peníze mohu dostat. To, že nejsem ochoten do auta investovat (byť bych mohl) větší částku než... na tom nic nemění a Fiat mě už dávno oslovil taky proto, že to nebyla, není u nás všudypřítomná věc. Prostě nemám, neměl sem mít nikdy potřebu to, co mají všichni kolem, rád se aspoň částečně odlišuji a k tomu (jak už jistě někteří pochopili), značky jako Fiat AR, a nebo třeba Mitsubishi, Saab... a další jsou v našich končinách ideální. A já mám prostě zkušenost takovou, že Fiat vyrábí min. tak stejně dobrá auta jako koncern (v něčem lepší v něčem horší), nevycház í dráž a hlavně...jsem s němi dlouhodobě spokojený. Takže u mě Fiat :yes: A stejně tak jako tebe Fiat nepřitahuje...já mám podobně chladný vztah ke všemu německému a cokoliv německého (až na čestné výjimky) mě nedokáže nějakým způsobem zaujmout. A´t se daří.
no to jsou plačky .. trochu sebeúcty by to chtělo
Nojo... já jsem nechtěl podměrečnej motor, pohon předních kol ani zbytečně moc místa na zadních sedadlech a tak jsem si zase pro sebe vybral XJ >😁
Dobrá volba... 😉 >😁 :yes: , ale nemáš DSG, nemáš Haldex a další koncernové vymoženosti a ..., takže si out... Kdyby si s tím někteří odborníci dali práci, tak dojdou k závěru, že se jedná o nejhorší auto, tak jak to předvedl výše šášulka... A to v tom autě ani nemuseli sedět, natož jet.
A pak chtějí testovat Ceed a bravo (přičemž takových testů prošlo) s tím, že PŘDPOKLÁDAJÍ, tak jako už mnohokrát před tím, že ten Fiat bude propadák... A ejhle... Ono to Bravo v žádném testu nedopadlo jako propadák. Dokonce například v testu autobildu se vším všudy nechalo za sebou veškerou koncernovou konkurenci vč. do té doby u koncernu kralující Octavie 1,6 FSI... A nutno podotknout, že to bylo auto s vyšší specifikací, tedy nabité elektronikou (narozdíl od té 1,6 FSI tedy žádné holátko a těch věcí na pokažení tam je víc než dost)...
Jinak pro šášulku, test je třeba tady [odkaz]
A pak chtějí testovat Ceed a bravo (přičemž takových testů prošlo) s tím, že PŘDPOKLÁDAJÍ, tak jako už mnohokrát před tím, že ten Fiat bude propadák... A ejhle... Ono to Bravo v žádném testu nedopadlo jako propadák. Dokonce například v testu autobildu se vším všudy nechalo za sebou veškerou koncernovou konkurenci vč. do té doby u koncernu kralující Octavie 1,6 FSI... A nutno podotknout, že to bylo auto s vyšší specifikací, tedy nabité elektronikou (narozdíl od té 1,6 FSI tedy žádné holátko a těch věcí na pokažení tam je víc než dost)...
Jinak pro šášulku, test je třeba tady [odkaz]
Také množstvo zbytočných rečí...spočítať prázdne slová, človeče, tak tu vyhráš všetky ankety, vrátane tej vlastnej... :-!
O moje myšlení máš zbytečně přehnanou péči, hlídej si raději lépe to svoje...
Můžeš mi sem dát jediný odkaz, kde bych vyjádřil názor, že AR, nebo Fiat vyrábí podřadná auta! Pokud ne, tak s tím "nelhaním" začni především u tebe...
Vůbec první auto které jsem opravdu s nadšením řídil, byl Fiat 128 rally, jenže to bylo auto ještě z doby, kdy byl Fiat v této třídě na absolutní špičce, což se dneska bohužel opravdu říct nedá.
Podobné to bylo např. s Hondou Civic 1,6 VTi počátkem 90tých let. Vedle ní by ještě dnes vypadal současný Civic jako pouťově-kosmická karikatura na HB/HH...
Golf GTI si také vybral ve své 3. a 4. generaci znatelně slabší období..., a proto jsem si ho v těchto gneracích taky nekoupil...
A podobné to bylo třeba i s pětkovým BMW, v době E39, bych si v této třídě nic jiného nekoupil, ale nástupce E60 byl pro mě celkově takové zklamání, že bych musel být slepý fanatik do BMW, abych jej "automaticky" koupil "znovu"...
Mám pocit, že si tu dost lidí plete svět aut s "fotbalem" a aby náhodou neztratili "tvář", fandí slepě celý život jednomu "týmu".
Až třeba jednou udělá Fiat, AR, nebo Honda (z mého pohledu a po osobní zkušenosti s ním) celkově lepší auto, než je např. Golf5/6 GTI, nemám vůbec žádný problém si jej koupit, ale abych si kupoval auto určité značky jen z "věrnosti" ke značce, nebo abych se hlavně primárně odlišil (jako ty s Bravem), na to jsem opravdu poněkud racionální...
😉
Můžeš mi sem dát jediný odkaz, kde bych vyjádřil názor, že AR, nebo Fiat vyrábí podřadná auta! Pokud ne, tak s tím "nelhaním" začni především u tebe...
Vůbec první auto které jsem opravdu s nadšením řídil, byl Fiat 128 rally, jenže to bylo auto ještě z doby, kdy byl Fiat v této třídě na absolutní špičce, což se dneska bohužel opravdu říct nedá.
Podobné to bylo např. s Hondou Civic 1,6 VTi počátkem 90tých let. Vedle ní by ještě dnes vypadal současný Civic jako pouťově-kosmická karikatura na HB/HH...
Golf GTI si také vybral ve své 3. a 4. generaci znatelně slabší období..., a proto jsem si ho v těchto gneracích taky nekoupil...
A podobné to bylo třeba i s pětkovým BMW, v době E39, bych si v této třídě nic jiného nekoupil, ale nástupce E60 byl pro mě celkově takové zklamání, že bych musel být slepý fanatik do BMW, abych jej "automaticky" koupil "znovu"...
Mám pocit, že si tu dost lidí plete svět aut s "fotbalem" a aby náhodou neztratili "tvář", fandí slepě celý život jednomu "týmu".
Až třeba jednou udělá Fiat, AR, nebo Honda (z mého pohledu a po osobní zkušenosti s ním) celkově lepší auto, než je např. Golf5/6 GTI, nemám vůbec žádný problém si jej koupit, ale abych si kupoval auto určité značky jen z "věrnosti" ke značce, nebo abych se hlavně primárně odlišil (jako ty s Bravem), na to jsem opravdu poněkud racionální...
😉
Pod tohle se podepisuji. :-! Ostatně vůbec mě baví číst, jak tu někdo obhajuje "sportovno a emoce" u auta, které v benzínu končí na 150 koních, teda 150 koních, které nebízí i zcela nesportovní Ceed a takové nesportovní konkurence jako je Octavia nabízí i o 1/3 větší výkony...nehledě na frantíky apod... >😁 Ono vůbec člověk s normálním rozumem se musí u těchhle diskuzí válet smíchy po zemi... >😁
Já hlavně vidím, žes od stolu rozsortoval zdejší pravidelné přispěvatele podle počtu příspěvků a podle náhodného tipu jejich IQ.
I když s některými lidmi, do kterých se navážíš, v lecčems nesouhlasím a některé dokonce dá se říct "nemusím", musím se ohradit proti blbcům, inteligentům v uvozovkách a dalším urážkám na jejich adresu.
I když s některými lidmi, do kterých se navážíš, v lecčems nesouhlasím a některé dokonce dá se říct "nemusím", musím se ohradit proti blbcům, inteligentům v uvozovkách a dalším urážkám na jejich adresu.
No, že bys ty zrovna jim muselk dělat advokáta si nemyslím. to za prvé. Jikoho blbcem sem nenazval a moje slova jsou nic proti tomu co za lidi to je. Nalijme si čistého vína. Já už toho za těch x let na diskuzních servrech zažil mnoho a mohu ti s jistotou říct, že vůči některým lidem, i kdybych byl vulgární ani tak jak ani neumím, tak je to nic proti tomu, co za charakter ty lidi jsou. A znovu říkám...pokud někdo nebude prudit (nebavím se o psaní názoru) nebudu mít toho člověka potřebu označovat za bez inteligence. Pokud tady inteligenci neprokazuje a nedokáže resp. druhého názor, lže a vkládá druhým do úst nesmysly, pak nemá cenu se o těchto lidech vyjadřovat jinak.
Navtech blbec není, proto sem se mu taky svým způsobem omluvil, nicméně to nic nemění an tom, že také pouze zbytečně ryl, proto sem jeho příspěvky započítal mezi ostatní. Každý, kdo má 5 pohromadě si to dokáže spočítat sám.
Navtech blbec není, proto sem se mu taky svým způsobem omluvil, nicméně to nic nemění an tom, že také pouze zbytečně ryl, proto sem jeho příspěvky započítal mezi ostatní. Každý, kdo má 5 pohromadě si to dokáže spočítat sám.
Poslední diskuzní vejmrdy některých intelektuálně velmi podměrečných přiZpěvatelů mě vedou k úvaze směrem k nejhoršímu kompaktu na nynějším trhu. Většinou tu hledáme kompakt nejlepší , no kdybych měl vybrat kompakt, který považuji za kompakt v mainstreamu na místě posledním, pak bych vybral BRAVO - vůz o jehož kvalitách asi nejlépe vypovídá právě to, co od něho převzala jeho koncernová sestra. Z podvozku prakticky jen plech pod sedadly... Ano ano, pravdu najdeš vždy jen pod svícnem...
Mimochodem, jestli by mě něco zajímalo, pak by to byla pečlivá redakční testová porovnávačka cee´du a Brava. To by asi teprv´ bylo pláčů... 😉
Mimochodem, jestli by mě něco zajímalo, pak by to byla pečlivá redakční testová porovnávačka cee´du a Brava. To by asi teprv´ bylo pláčů... 😉
Takže opět všichni všechno vědí líp...
Jeden píše o sportovnu (kdo tady o něm psal? v souvislosti se 150 koníky), které jsou mimochodem velmi slušným výkonem v nižší střední a už vůbec není pravda, že to nabízejí všichni (třeba Honda, ale i ten Ceed takový motor nemá), přičemž tento motor je běžným motorem ve stupni výbavy Emotion a Sport, tedy to enní motor určený jen pro jednu verzi (výjimak je trochu u toho sportu, kde je ten overboost, ale tam se ten motor chová daleko líp, než dkyby měl "jen" 150 koní, ale těžko se o tom bavit s někým, kdo v tom autě nikdy nejel, že?).
A pro tebe WL (byť vidím, že sis sice dal práci s přemýšlením, ale výsledek teda nic moc), to Bravo za ty peníze za co se prodává je stále velmi dobrým konkurentem. To, že si můžeš vybavit třeba toho golfa na milion a má pak ten vodotrysk je mi prostě úplně jedno. Pokud si to nepochopil tak je mi to líto. Kdybych měl Golfa se stejným motorem +- jako mám Bravo a ve stejné výbavě, tak to auto stojí 800 000 (po slevách) a to se na mě nezlob, to auto takovou hodnotu prostě nemá (furt je to nižší střední, tím ale enříkám, že si to někdo nemůže koupit). A pokud prostě někdo nepochopí, že ten Fiat je více bezproblémový a méně poruchový než ten Volkswagen také díky své trochu větší jednoduchosti, tak je to prostě jeho problém. A vytýkat Bravu, že je špatné, že Giullieta z něho nic nepřevzala je mimo mísu. Za prvé, ona toho docela převzala dost (myslím, že docela hodně elektroniky, která je v Bravu, alespoň ve vyšších specifikacích na dost vysoké úrovni), a to, že nepřevzala podvozek...co tě na tom udivuje? Vdyť Bravo míří úplně jinam a za jiné peníze než ta Julieta...? Mělo by smysl vyrábět dvě stejná auta (s jiným znáčkem)? Julie je prostě o level dál a taky přišla o 3 roky později než Bravo, tedy nechápu ten údiv.
Jinak poslední poznámka k tomu fandění... Nemám důvod nefandit tomu komu fandím z toho důvodu, že vyrábí skvělá konkurenceschopná auta, která v něčem jsou lepší a v něčem horší. Mě a mnoha jiným vyhovují a poznámky o srovnávačce brava se Ceedem jsou zase jen jakési štěky místního šášulky o kterém všichni víme, že o autech neví vůbec nic (v hodinkách je na tom tedy mnohem líp). Tak jako ve sportě nemusím souhlasit se vším, ale takový je život a pokud se mi něco nelíbí, pak s tím samozřejmě nesouhlasím. Na druhou stranu, že pokud všichni ví, že Bravo není kombi, tak nemám potřebu to tady psát 1000x dokola, protože všichni ví, že verze kombi by prodeje zvedla minimálně o 50% (vycházím skromě z čísel u Stila) a pak by se Bravo dostalo někde mírně nad 100 000 ks což už není tak zlé. Fiat kombi neudělal, mě se to nemusí líbit... ale jaksi s tím nic nenadělám (neb má k tomu nejspíš jiný důvod, třeba to, že prostě Bravo dělala Magna a nedohodl se s ní na dalších jednáních an verzi kombi, jak prosté). Na druhou stranu mám aspoň dost odvahy to napsat a přiznat a ne tady psát něco ve stylu FOX mistr elegance a podobné kraviny u aut typu Phaeton, Golf Plus celé značce Seat a dalších propadácích.
Jeden píše o sportovnu (kdo tady o něm psal? v souvislosti se 150 koníky), které jsou mimochodem velmi slušným výkonem v nižší střední a už vůbec není pravda, že to nabízejí všichni (třeba Honda, ale i ten Ceed takový motor nemá), přičemž tento motor je běžným motorem ve stupni výbavy Emotion a Sport, tedy to enní motor určený jen pro jednu verzi (výjimak je trochu u toho sportu, kde je ten overboost, ale tam se ten motor chová daleko líp, než dkyby měl "jen" 150 koní, ale těžko se o tom bavit s někým, kdo v tom autě nikdy nejel, že?).
A pro tebe WL (byť vidím, že sis sice dal práci s přemýšlením, ale výsledek teda nic moc), to Bravo za ty peníze za co se prodává je stále velmi dobrým konkurentem. To, že si můžeš vybavit třeba toho golfa na milion a má pak ten vodotrysk je mi prostě úplně jedno. Pokud si to nepochopil tak je mi to líto. Kdybych měl Golfa se stejným motorem +- jako mám Bravo a ve stejné výbavě, tak to auto stojí 800 000 (po slevách) a to se na mě nezlob, to auto takovou hodnotu prostě nemá (furt je to nižší střední, tím ale enříkám, že si to někdo nemůže koupit). A pokud prostě někdo nepochopí, že ten Fiat je více bezproblémový a méně poruchový než ten Volkswagen také díky své trochu větší jednoduchosti, tak je to prostě jeho problém. A vytýkat Bravu, že je špatné, že Giullieta z něho nic nepřevzala je mimo mísu. Za prvé, ona toho docela převzala dost (myslím, že docela hodně elektroniky, která je v Bravu, alespoň ve vyšších specifikacích na dost vysoké úrovni), a to, že nepřevzala podvozek...co tě na tom udivuje? Vdyť Bravo míří úplně jinam a za jiné peníze než ta Julieta...? Mělo by smysl vyrábět dvě stejná auta (s jiným znáčkem)? Julie je prostě o level dál a taky přišla o 3 roky později než Bravo, tedy nechápu ten údiv.
Jinak poslední poznámka k tomu fandění... Nemám důvod nefandit tomu komu fandím z toho důvodu, že vyrábí skvělá konkurenceschopná auta, která v něčem jsou lepší a v něčem horší. Mě a mnoha jiným vyhovují a poznámky o srovnávačce brava se Ceedem jsou zase jen jakési štěky místního šášulky o kterém všichni víme, že o autech neví vůbec nic (v hodinkách je na tom tedy mnohem líp). Tak jako ve sportě nemusím souhlasit se vším, ale takový je život a pokud se mi něco nelíbí, pak s tím samozřejmě nesouhlasím. Na druhou stranu, že pokud všichni ví, že Bravo není kombi, tak nemám potřebu to tady psát 1000x dokola, protože všichni ví, že verze kombi by prodeje zvedla minimálně o 50% (vycházím skromě z čísel u Stila) a pak by se Bravo dostalo někde mírně nad 100 000 ks což už není tak zlé. Fiat kombi neudělal, mě se to nemusí líbit... ale jaksi s tím nic nenadělám (neb má k tomu nejspíš jiný důvod, třeba to, že prostě Bravo dělala Magna a nedohodl se s ní na dalších jednáních an verzi kombi, jak prosté). Na druhou stranu mám aspoň dost odvahy to napsat a přiznat a ne tady psát něco ve stylu FOX mistr elegance a podobné kraviny u aut typu Phaeton, Golf Plus celé značce Seat a dalších propadácích.
"ale těžko se o tom bavit s někým, kdo v tom autě nikdy nejel, že"
Typický vlčí argument. Hned někoho obvinit, aniž by ho znal, že v daném autě nejel. Ale jo, my všichni víme, že italský kůň je silnější než kůň třeba korejský, německý či dokonce francouzský. :yes: >😒] (Stejně jako italský milimetr je delší než všechny ostatní milimetry na světě... ostatně proto taky bylo GP nejširší malé auto na světě... co z toho, že wolff nám ho měřil do šířky včetně zpětných zrcátek a ostatní auta bez nich... >😁 )
Typický vlčí argument. Hned někoho obvinit, aniž by ho znal, že v daném autě nejel. Ale jo, my všichni víme, že italský kůň je silnější než kůň třeba korejský, německý či dokonce francouzský. :yes: >😒] (Stejně jako italský milimetr je delší než všechny ostatní milimetry na světě... ostatně proto taky bylo GP nejširší malé auto na světě... co z toho, že wolff nám ho měřil do šířky včetně zpětných zrcátek a ostatní auta bez nich... >😁 )
Wolffe, kombinace tvé neznalosti, "tuposti" a důležitosti je naprosto nedostižná... 😉
Cituji z tvé reakce😒br /> "Kdybych měl Golfa se stejným motorem +- jako mám Bravo a ve stejné výbavě, tak to auto stojí 800 000 (po slevách) a to se na mě nezlob, to auto takovou hodnotu prostě nemá..."
Současný nový Golf za 800 tis. (po slevách, navíc s velmi bohatou přípl. výbavou) je právě Golf GTI, (klidně i včetně DSG a adaptivního podvozku). Můžeš mi tedy říct, jakou adekvátní verzi Brava (bez ohledu na cenu) mi za něj chceš "nabídnout", jako plnohodnotnou alternativu...?
Méně piš, a pokus se raději (pokud možno) více myslet a vědět...
😄
Cituji z tvé reakce😒br /> "Kdybych měl Golfa se stejným motorem +- jako mám Bravo a ve stejné výbavě, tak to auto stojí 800 000 (po slevách) a to se na mě nezlob, to auto takovou hodnotu prostě nemá..."
Současný nový Golf za 800 tis. (po slevách, navíc s velmi bohatou přípl. výbavou) je právě Golf GTI, (klidně i včetně DSG a adaptivního podvozku). Můžeš mi tedy říct, jakou adekvátní verzi Brava (bez ohledu na cenu) mi za něj chceš "nabídnout", jako plnohodnotnou alternativu...?
Méně piš, a pokus se raději (pokud možno) více myslet a vědět...
😄
Omlouvám se, nekonfiguroval sem to.
Ano ten Golf, když sem si na tvůj podnět projel konfiguraci Golfu jako mého auta, tak to vyšlo +- 770 000 Kč (přiznávám, bez aktuální slevy 35 000 Kč). V době, kdy sem já kupoval svoje auto to ovšem bylo hodně přes 800 000 (hold je pravda, že za ten rok a půl ty auta hodně poslevňovaly, ono i to Bravo je levnější než bylo, ale to je jedno)...
Nakonfiguroval sem to tak aby se to co nejvíc blížilo mýmu autu😒br />
Jedná se o Golf 1,4 TSI 118 kW Higline (která má k silnějšímu T-Jetu přeci jen blíž, byť je to o něco lepší motor).
V příplatku je paket Comfort, rádio RCS 310, alarm, boční aribagy, 5 dveří, asistent rozjezdu do kopce, 4 kola z lehkých slitin (mám 18", Golf nabízí jen 17", co sem měl možnost vidět, ale to je detail + sportovní podvozek, akustický parkovací systém, boční a zadní okno zatmavené, střešní okno elektrické, Bixenony, multifunkční volant, vyhřívaná sedadla + nejaké koberecky...
Suma sumarum neco chybi neco přebývá a cena je 767 226 Kč. Tak se omlouvám, že sem se felil bez detailního rozboru o 33 000 Kč. Sem hold trouba. Omlouvám se.
Ano ten Golf, když sem si na tvůj podnět projel konfiguraci Golfu jako mého auta, tak to vyšlo +- 770 000 Kč (přiznávám, bez aktuální slevy 35 000 Kč). V době, kdy sem já kupoval svoje auto to ovšem bylo hodně přes 800 000 (hold je pravda, že za ten rok a půl ty auta hodně poslevňovaly, ono i to Bravo je levnější než bylo, ale to je jedno)...
Nakonfiguroval sem to tak aby se to co nejvíc blížilo mýmu autu😒br />
Jedná se o Golf 1,4 TSI 118 kW Higline (která má k silnějšímu T-Jetu přeci jen blíž, byť je to o něco lepší motor).
V příplatku je paket Comfort, rádio RCS 310, alarm, boční aribagy, 5 dveří, asistent rozjezdu do kopce, 4 kola z lehkých slitin (mám 18", Golf nabízí jen 17", co sem měl možnost vidět, ale to je detail + sportovní podvozek, akustický parkovací systém, boční a zadní okno zatmavené, střešní okno elektrické, Bixenony, multifunkční volant, vyhřívaná sedadla + nejaké koberecky...
Suma sumarum neco chybi neco přebývá a cena je 767 226 Kč. Tak se omlouvám, že sem se felil bez detailního rozboru o 33 000 Kč. Sem hold trouba. Omlouvám se.
Koukám, že italské počty zas fungují jinak (lépe) než počty u ostatních. Zmíníš cenu Golfu bez slevy a pak tu slevu nezapočítáš... takže - 35 000 a k tomu připočíst slevu 5-10 % na kterou dosáhne u lepších verzí Golfa každý a jsme... ano ano, o víc než 100 000 jinde (níž)... a jak tady bylo psáno, nemá cenu dovybavovat tyhle verze, když jde vzít rovnou GTI a tam se Bravo nechytá anio s italskou matematikou... >😁
Tak jsem si podrobně prošel informace o těchto autech. S výjimkou jednoho možná dvou motorů nemá Bravo proti cee´du šanci. Designově je vyváženější, materiály srovnatelné, ergonomie je na straně cee´du. Nejde o premianty třídy, takže se bere v úvahu i cena... Není co řešit. V komplexu (a po liftingu cee´da) nezbývá než se sklopenejma ušima sklonit v Bravu před koreou uši.
Tedy ten porovnávací testík by za to stál, co?
Tedy ten porovnávací testík by za to stál, co?
Fajn. Známe konkurenci, které se chtějí marketéři s Alfy postavit. Nic míň než etalony třídy jako Golf,BMW 3. Obě tyto značky mají mimochodem velmi dobré kombíky, u Giulietty o něm nikdo nemluví.Vážně někdo v AR tvrdí ,že v téhle smrtelné konkurenci prodá víc než 600 tis. AR-G ? A co na to Chocholoušek ?Teď vážně: tohle se stane, pokud na to auto daj 7mi letou záruku, od začátku stotisícové slevy, bude to naprosto výjimečnej podvozek a technologie. Každému, kdo zná Fiat a Alfu v reálu, tedy jinak než z pohledu kolemjdoucího okolo nablejskaného autosalonu, už ví, jaká je odpověď na tuto otázku. Prodají čtvrtinu a po 5 letech, až se pod tím žvanilem typu Wolfa, co ty targety vymyslel bude houpat židle,bude tvrdit, že jim to vlastně stačí, aby to auto zaplatili, jako to udělali s Cromou. AR už dávno není slavná značka, tou byla do začátku 80. let, kdy všechno začali mršit. Jediný "průměrný auto s nadprůměrným podvozkem" od té doby byla 156 v rove 1995, jenže měla velmi špatný všechny benzinový motory Twinspark, ze kterých tekl olej všemi směry. Co je tohle proboha za premiovou značku ? Lidé, probuďte se. Přesto jsem zvědavej na to, co o Giuliettě napíšou ti, co jí ukážou zač je toho loket na silnici. Jestli se ukáže, že je to jenom navoněná skákající zdechlina nebo náhrada za BMW 3 a Golfa.
Problem je tu i ten, že koncernové vozy opravuje každý, ale když je problem s Alfou, musíš si většinou trochu zajíždět a to je pro spoustu lidí taky jedno kriterium.
Já téhle Alfě věřim a doufam, že už víc lidí pochopí, že to není "nějakej taliánskej sráč" protože to povídal Franta v hospodě.
To auto na to má a já budu držet palce :yes:
Taky měla sebevědomou cenovku, taky úžasnej design a všichni z ní byli na větvi, ale skutek utek. Auto v podstatě nikdo nechtěl.
Jedna velká chyba je, že Giulietta nemá cenově dostupnou základní verzi. Golf je tu v základu o 100 tis. levněj a i ten dělá dost velké procento prodejů.