Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kia Forte 5D: Americký Cee'd

16 komentářů

kopamt
...na ňu pozriet, sa mi zda pohladnejsia ako evropsky model :-!
opravdu interiérově povedený kousek auta... myslím,že evropská verze jí nesahá ani po blatníky
PlumJelinek
ach.... kdyby takto vypadal evropskej Cee'd.... tohle je mnohem stylovější, energičtější, modernější, alespoň co se exterieru týče.... btw. Forte sedan a coupé taky nejsou k zahození... škoda, že většinou v USA jsou některé modely tak odlišné, jako další výrazný příklad bych uvedl Hondu Civic sedan, vzhledově se jedná o pár detailů, ale těch pár detailů z ní dělá celkově úplně jiné auto, které v US verzi vzhledově vypadá skoro o třídu výš.
Klaudius
Keby takto vyzeral európsky cee´d, bol by kritizovanejší ako dnes. Pretože je radikálnejší a výraznejší, ten áš má podstatne konzervatívnejšie tvary - a tie Európa uznáva viac.
Mňa na tomto modeli zaujalo zadné okno, jeho spodná línia má tvar novej typickej masky Kia, aplikovať ho v týchto líniach je fakt výborný a neokukaný nápad. :yes:
PlumJelinek
mám na to trošku jiný názor. Evropský Ceeď je sice konzervativnější, ale bohužel v tom směru, který pořád vypadá jako typický korejec, což mu na kráse podstatně ubírá. Americká verze už tolik jako typický korejec nevypadá, což mu tím pádem na kráse přidává a věřím, že u nás by tomu nebylo jinak. A evropský trh už dávno není tolik konzervativní, alespoň co se vzhledových kreací týče, naopak bych řekl, že v současné záplavě všech možných značek a typů aut je jakákoliv "netradičnost" či designová novinka, která určité auto odlišuje, vítaná.
Josef 1
Zajímaly by mě bližší informace k těm motorům.

Nabízí Ceed v EU vůbec 6ti stupňovou převodovku?
Klaudius
Omyl. V triede "Golf Klasse" platí niečo iné. (Teda nie že by sa mi to páčilo, ale je to tak.)
VelkejChytrák
tak KIA taku umí udělat docela pěkný auto. Škoda jen, že si myslí, že Evropan snese jakejkoli hnus, jen když je to levný.
Klaudius
Ty si mi fakt chytrák... 8-s
Ada je zase tady
A jaky to ma smysl se vracet k technice minuleho stoleti?
Blue Sun
Jednoduchost, Adélko, nenáročnost a cena.
bubucci
Jakože TDI je hudba nového tisíciletí ??? >😁 Že tys byl určitě moc dlouho v zavřené garáži se svým nastartovaným chrochtátkem 8-s
Andy
Ty jsi fakt kokino. Muzes mi prozradit, jake technologie vyvinute v 21. stoleti pouzivas? Jsem vazne zvedavy, ty techniko minuleho stoleti...
Ada je zase tady
To víš ty žloutku... Zato ten tvůj petrolejový motůrek, to je opravdu výkřik techniky. Ouplná hvězda 19.století!

A kdybys ještě více snížil kompresní poměr, ten motor by byl ještě tišší a ještě více nehospodárný. Bravo! >😒]
Andy
No, priznej si to. Nepouzivas zadne technologie vyvinute behem poslednich 10ti let. Stejne jako drtiva vetsina lidi. Ale cekal jsem se se aspon vytahnes s 3G nebo Kindle. Byt jsem nemel vysoke mineni, stejne jsem te precenil.
twistedTSD
mne je ceed blizsi 😉