Novinky
Ne, že bych si nového Focuse prohlížel dost dlouho, ale stejně si nějak nemůžu zvyknou na takový celkově naivní, laciný a lehce překombinovaný výraz. Asi jde o zvyk, ale některá auta zvyk nepotřebují a líbí se hned. Taková Astra je pro mě příkladem.Z mého pohledu Focus pomalu upadá.Současný se mě líbí moc, předešlý byl revoluční a hezký zároveň, ale ten budoucí...Uvidíme, ale zatím je tak trochu...jak to jen říct...designově trapný😊
No taky si nemůžu zvyknout na ten prvoplánově rádoby sportovní předek proč má focus vypadat jako subaru dost dobře nechápu.
Já si nějak nemůžu zvyknout na ty dvě vertikální příčky vepředu.
Jenom na ty dvě příčky, tak to se ti asi musí celkově dost líbit...
😲 😉 >😒]
😲 😉 >😒]
Zase tak hrozne to nebude!
Prece znate i osklivejsi design!
Nejdulezitejsi si myslim je Fordova snaha vybavit 85% jeho aut dvojspojkovou prevodovkou a to by se melo tykat od roku 2011 i Fiesty!
Mne se treba Fiest nikdy moc nelibila a hlavne ten vnitrek, ale po tom roce si myslim, ze z venci je Fiesta opravdu povedena v porovneni s ostatnim zbozim co je okolo!
Prece znate i osklivejsi design!
Nejdulezitejsi si myslim je Fordova snaha vybavit 85% jeho aut dvojspojkovou prevodovkou a to by se melo tykat od roku 2011 i Fiesty!
Mne se treba Fiest nikdy moc nelibila a hlavne ten vnitrek, ale po tom roce si myslim, ze z venci je Fiesta opravdu povedena v porovneni s ostatnim zbozim co je okolo!
Ale líbí se mi... Jsem zvědavej na příští focus RS 😉
😲 8-s >😒]