Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Ford Focus – Design nové generace hatchbacku

13 komentářů

amadeus
Mondeo jim do toho nesedí... Třeba žádný další mondeo nebude >😁 .......... Ne blbost... Focus combi do mondea combi a zase do galaxy >😁
Subaru.in
Zase tak hrozne to nebude!

Prece znate i osklivejsi design!

Nejdulezitejsi si myslim je Fordova snaha vybavit 85% jeho aut dvojspojkovou prevodovkou a to by se melo tykat od roku 2011 i Fiesty!

Mne se treba Fiest nikdy moc nelibila a hlavne ten vnitrek, ale po tom roce si myslim, ze z venci je Fiesta opravdu povedena v porovneni s ostatnim zbozim co je okolo!
white label
Slupka bude Galaxy, ale ještě musíš někam vrazit nové Mondeo...
😲 8-s >😒]
white label
Jenom na ty dvě příčky, tak to se ti asi musí celkově dost líbit...
😲 😉 >😒]
Já si nějak nemůžu zvyknout na ty dvě vertikální příčky vepředu.
amadeus
... Pak to obalí novou Kugou až bude a úplnou slupku bude dělat nový S-max >😁 >😁
Petrko
No taky si nemůžu zvyknout na ten prvoplánově rádoby sportovní předek proč má focus vypadat jako subaru dost dobře nechápu.
mrvolvo
Ne, že bych si nového Focuse prohlížel dost dlouho, ale stejně si nějak nemůžu zvyknou na takový celkově naivní, laciný a lehce překombinovaný výraz. Asi jde o zvyk, ale některá auta zvyk nepotřebují a líbí se hned. Taková Astra je pro mě příkladem.Z mého pohledu Focus pomalu upadá.Současný se mě líbí moc, předešlý byl revoluční a hezký zároveň, ale ten budoucí...Uvidíme, ale zatím je tak trochu...jak to jen říct...designově trapný😊
THE KLF ™
Year 2k10 vs. žiarovky všude kam se koukneš. LED ?????????
THE KLF ™
Tear 2k10 vs. žiarovky všude kam se koukneš. LED ?????????
radek.m
Mne teda prijde dost strasny :no:
white label
Ano, Fiesta vyadá jako zvětšené/nafouklé Kačko a nový Focus jako nafouklá Fiesta. Takové "globální auto" by mohlo mít velký úspěch i v Rusku jako "matrjoška" 3 v 1: Fiesta ve Focusu a Kačko ve Fiestě... :😉 8-s >😒]
amadeus
...je to zvětšená fiesta. přední světla jsou jak z současnýho focusu. a zadní světla při pohledu z boku (1:10-1:19) vypadají jak z fabie, když si člověk odmyslí to protažení >😁
Ale líbí se mi... Jsem zvědavej na příští focus RS 😉