Novinky
Interiér byl komplet převzat ze 147, nikoliv ze 156. Ale je pravda, že technicky byly všechny tři auta prakticky identická.
Asi mám odlišný vkus na design, než autor článku. Alfa Romeo GT patří meti ty Alfy, které se mi líbí spíš méně. A 147 (stejně tak i 156) se mi naopak začala líbit hlavně až po faceliftu. Před faceliftem jsem nemohl přijít na chuť těm zvláštně tvarovanym světlům a celkově předek na mě nepůsobil nejlíp. Po modernizaci vypadala 147 tak, jak podle mě měla vypadat od začátku :yes: Ale možná jen nerozumim designu... Pro mě jsou stejně nejhezčí Alfy stará Giulietta a 75 s klínovitym designem. Já u auta miluju hrany 😄 :yes:
Mne se taky 147 a 156 libily vic po faceliftu, ale znam hodne lidi, kteri maji opacnej nazor. Kamos ma GT 3,2. Nadhera jak z venku, tak ve vnitr a ten motor je taky paradni.
Vnitřek je taková slepenina, ale na notu alfistů, těm se líbit bude, zvenku je GT parádní, a souhlas, s motorem 3,2 je to jednoznačně nejzajímavější alfa. Chtělo by se napsat, zatím vyráběná alfa, ale jak z článku plyne, tak finito. Žezlo zajímavé alfy přebírá 159 1,8tbi, po ní potopa.
Co se týče toho faceliftu, taky si myslim, že právě po něm dostala říz :yes: