Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Hyundai i40 přijde do Evropy nejprve jako kombi

10 komentářů

_patrik
Přihodím ještě pár fotek, kde je vidět větší kus plechu: [odkaz] . Byly ještě jiné slušné fotky, ale teď je nemůžu najít. Příznivci Kie ať jsou ve střehu, asi lze čekat taky kombi verzi nové Optimy. Kromě toho ale stále čekáme, až Hyundai pustí na trh své dvojče Vengy - nemají insideři nějaké nové zprávy?
mida
i25 Paříž 2010
i25 urcite nie, ale ix20
Dinar
Takto zabaleno v hadrech to vypadá celkem rozumně, myslím základní tvary. Jen mám obavu, že světla a různé linky budou něco na způsob ix35 tj. naprosto nestravitelné. Kia v tomto dává větší naděje, i když ta poslední variace na hummer (nová sportage) je docela úkrok nedobrým směrem.
Dextrone
Mě se tvary ix35 líbí, alespoň nejsou tak nudné jako u koncernu. Každému se líbí něco jiného a každé auto má svého kupce 😄
strýček BOB
ix35 je přitažlivý stejně jako zmuchlaný papír od tlačenky, podobně ta karoserie i vypadá, tak každému dle chuti, já raději "nudný" Tiguan, nebo Tuareg.
twistedTSD
ix35 ujde, ale ta maska 8-s ...
jakobo
Tak tady čtu i25 ,ix20 , správně je ix 25. V průběhu září do prodeje. Ještě k Sonatě. Motory 1.6 a 2.0 GDi a zatím 1.7CRDi.Manuální i automatické převodovky s 6 stupni a v přípravě údajně dvouspojkový automat. Zhruba v dubnu kombi ,v září sedan.
_patrik
Nechci se přít o písmenka a díky za upřesnění info k uvedení do prodeje plus dalších specifikací - neuvedl jsi zdroj, mohl bys ho doplnit? -- Jinak se mi ale označení miniMPV kódem "ix" nezamlouvá, protože je to kód vyhrazený pro crossovery (resp. CUV jak tomu teď Huyndai říká, čti: dříve SUV). O dvojčeti Vengy se ale už poměrně dlouho mluví pod kódem "ic25". -- Aby byl zmatek ještě větší, Hyundai kódy s "i" používá mimo Evropu trochu odchylně, dávám sem pro zajímavost přehled budoucích modelů Hyundaie podle australských zdrojů: [odkaz] Je na tom taky zajímavé, že podle nich si už Hyundai v AU zaregistroval skoro všechno, co začíná písmenem "i", takže je jasné, že bude modelovou řadu pořád rozšiřovat.
peter222
Keby bol dizajn podobný tej americkej verzii s jazdnými vlastnosťami passatu alebo mondea úspech by bol zaručený. :yes: