Novinky
Souhlas, povedlo se to a F/L verze pro Evropu je mnohem hezci, nez ta pro Asii, pripadne pro US trh (kde to je ale jako novy model). Tohle neni az tak extremni "get LOLed" efekt 😄
Mas pravdu; bud je to prilis nadcasove nebo jeko by to navrhoval desinger damskych satu... ja nepotrebuju mit nabrucene auto, ale zase nadruhou stranu, jako by to auto bylo obleceno do satu a ne do karoserie ... ale to asi strilim moc od boku, neumim se casto vykoktat >😁
No u mazdy2 to este ako-tak beriem, predsa len, predosla generacia bola skareda skatula. Ale vobec sa mi nepaci vzhlad mazdy3/5/6. Urobili z nich take usklabene sikmooke potvory. Nemozem si pomoct, podla mna boli predchadzajuce verzie tak akosi "europskejsie". Teraz to s tymi sikmymi tvarmi uz prehanaju...
Pravda, naživo můžu mít z auta jiný vjem, než z fotografií, ale v tomhle případě se mi provedené změny velice líbí. Nepochybuji, že se budou líbit i mé ženě.... 😉
presne tak, ani mne sa to akosi nepozdava a mazda to uz prehana ako peugeot. Lenze Peugeot uz pojde inym smerom po zavedeni 508micky a mazda nam smeruje tam kde bol paugeot pred 5 rokmi. Nie vzdy su Japonci vpredu
Me se stavajici styl ale libi. Na fotkach to muze vypadat divne, realita je o to prekvapivejsi. Neni to zadna nudna sed a ani podivny extrem obrovskych tlam a dlouhatanskych protahlych svetlometu jako Peugeot...