Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Opel má 170 tisíc objednávek na Insignii a 10% podíl ve střední třídě

10 komentářů

euro89
Oni dávaj do Insignie 1.6 s 85kW? Tahle motorizace mi asi v minulosti unikla, ale předpokládám, že pokud někdo na takovej motor relativně velký Insignii naloží plnej kufr, tak musí posádka auto do kopce tlačit >😁 85kW je na střední třídu skutečně málo a neumim si představit, kdo ten motor koupí a už vůbec ne proč(?). Protože i spotřeba tam bude podle mě vyšší, než u silnějších motorů vzhledem k tomu, že tu 1.6ku bude muset člověk pořád vytáčet, aby nebrzdil dopravu... Ale jinak Opelu přeju úspěch, Insignia je vážně pěkný auto, jen jí lidi proboha nekupujte s 1.6... >😁
Dušan10
Po hnusnej poslednej generácii Astry a Vectre je tu konečne pekné väčšie auto od Opla.

Vyzerá jednoducho fakt dobre ...
Ji/Ri
mám z toho veeelkou radost!!! :yes: krásná Insígnie, rošťanda Astra..... :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: dneska jsem se díval na Insígnii.....úchvatná, majestátná, důstojná, šmrncovní, dynamická, ..... krásná a sexy /2.8benzin/.....
Katikakus
Opel :yes: 😉
skejpa
Neměli bychom ve výčtu kvalit taky podtrhnout krasny design, který našel zalíbení u většiny lidí a kvalitní podvozek, na míle vzdálen od původní vectry.

přeju jí to. je to poctivé auto.
Jako fanda Rüsselheimské zančky jsem rád že má Insignia úspěch! Hezky se řídí a vypadá to že se opel konečně vrací k tradici pořádnejch poctivejch aut z přelomu 80 a 90 let...
kyklop
k predajnym uspechom tohoto vozidla i cez to, ze sa mne absolutne nepaci ked ho vidim nazivo 😢
IPace
GM si je toho vedomo a urcite to je jeden z duvodu proc se Oplu nakonec nezbavej 😄
RRAAFF
Připojuji se ke gratulaci. Astra již má také evidovánou solidní částku 45 000 objednávek, což není špatné, na to, že oficiálně se má v D začít prodávat 5-6.12. Samozřejmě v tom budou objednávky prodejců, ale i tak.
[odkaz]

Na autosalonu Geneva 2010 má být předtavena nová Meriva, tak třeba půjde ve stejných stopách Insignie.
delvan
gratuluju oplu a přeju úspěch i nový astře, myslím že má dobře našlápnuto provětrat statistiky prodeje :yes: