Ekonomika
euro89
0
Oni dávaj do Insignie 1.6 s 85kW? Tahle motorizace mi asi v minulosti unikla, ale předpokládám, že pokud někdo na takovej motor relativně velký Insignii naloží plnej kufr, tak musí posádka auto do kopce tlačit >😁 85kW je na střední třídu skutečně málo a neumim si představit, kdo ten motor koupí a už vůbec ne proč(?). Protože i spotřeba tam bude podle mě vyšší, než u silnějších motorů vzhledem k tomu, že tu 1.6ku bude muset člověk pořád vytáčet, aby nebrzdil dopravu... Ale jinak Opelu přeju úspěch, Insignia je vážně pěkný auto, jen jí lidi proboha nekupujte s 1.6... >😁
Přejít do diskuze
Po hnusnej poslednej generácii Astry a Vectre je tu konečne pekné väčšie auto od Opla.
Vyzerá jednoducho fakt dobre ...
Vyzerá jednoducho fakt dobre ...
mám z toho veeelkou radost!!! :yes: krásná Insígnie, rošťanda Astra..... :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: dneska jsem se díval na Insígnii.....úchvatná, majestátná, důstojná, šmrncovní, dynamická, ..... krásná a sexy /2.8benzin/.....
Neměli bychom ve výčtu kvalit taky podtrhnout krasny design, který našel zalíbení u většiny lidí a kvalitní podvozek, na míle vzdálen od původní vectry.
přeju jí to. je to poctivé auto.
přeju jí to. je to poctivé auto.
Jako fanda Rüsselheimské zančky jsem rád že má Insignia úspěch! Hezky se řídí a vypadá to že se opel konečně vrací k tradici pořádnejch poctivejch aut z přelomu 80 a 90 let...
k predajnym uspechom tohoto vozidla i cez to, ze sa mne absolutne nepaci ked ho vidim nazivo 😢
Připojuji se ke gratulaci. Astra již má také evidovánou solidní částku 45 000 objednávek, což není špatné, na to, že oficiálně se má v D začít prodávat 5-6.12. Samozřejmě v tom budou objednávky prodejců, ale i tak.
[odkaz]
Na autosalonu Geneva 2010 má být předtavena nová Meriva, tak třeba půjde ve stejných stopách Insignie.
[odkaz]
Na autosalonu Geneva 2010 má být předtavena nová Meriva, tak třeba půjde ve stejných stopách Insignie.