Ekonomika
k predajnym uspechom tohoto vozidla i cez to, ze sa mne absolutne nepaci ked ho vidim nazivo 😢
Jako fanda Rüsselheimské zančky jsem rád že má Insignia úspěch! Hezky se řídí a vypadá to že se opel konečně vrací k tradici pořádnejch poctivejch aut z přelomu 80 a 90 let...
Neměli bychom ve výčtu kvalit taky podtrhnout krasny design, který našel zalíbení u většiny lidí a kvalitní podvozek, na míle vzdálen od původní vectry.
přeju jí to. je to poctivé auto.
přeju jí to. je to poctivé auto.
mám z toho veeelkou radost!!! :yes: krásná Insígnie, rošťanda Astra..... :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: dneska jsem se díval na Insígnii.....úchvatná, majestátná, důstojná, šmrncovní, dynamická, ..... krásná a sexy /2.8benzin/.....
Po hnusnej poslednej generácii Astry a Vectre je tu konečne pekné väčšie auto od Opla.
Vyzerá jednoducho fakt dobre ...
Vyzerá jednoducho fakt dobre ...
Oni dávaj do Insignie 1.6 s 85kW? Tahle motorizace mi asi v minulosti unikla, ale předpokládám, že pokud někdo na takovej motor relativně velký Insignii naloží plnej kufr, tak musí posádka auto do kopce tlačit >😁 85kW je na střední třídu skutečně málo a neumim si představit, kdo ten motor koupí a už vůbec ne proč(?). Protože i spotřeba tam bude podle mě vyšší, než u silnějších motorů vzhledem k tomu, že tu 1.6ku bude muset člověk pořád vytáčet, aby nebrzdil dopravu... Ale jinak Opelu přeju úspěch, Insignia je vážně pěkný auto, jen jí lidi proboha nekupujte s 1.6... >😁
[odkaz]
Na autosalonu Geneva 2010 má být předtavena nová Meriva, tak třeba půjde ve stejných stopách Insignie.