Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Holden Commodore: Modernizace kompletní modelové řady

15 komentářů

Maloo
To se vam asi bude libit tohle😒br /> [odkaz]
Holden sedan a ute v Top Gear. Ute zajel stejny cas jako Aston Martin DB9.
Maloo
Nechtel jste rict, ze tabulkove zrychli o 8 setin sekundy rychlejsie?

Aurion V6 3.5L
Power: 200kW/6200rpm
Torque: 336Nm/4700rpm
0-100km 7.42s

Commodore V6 3.6L
Power: 210kW @ 6400rpm
Torque: 350Nm @ 2900rpm
0-100km 7.5s

Co se tyce jizdnich vlastnosti, lepsi prubeh tocivyho momentu a pohon zadnich kol u Commodora je hodne znat. Mel jsem moznost porovnat Holden Commodore, Toyota Aurion a Ford Falcon na stejne trati. Toyota byla z velkym naskokem nejhorsi. Prenosy vibraci od predniho pohonu pri akceleraci, preposilovane rizeni jakoby s gumovou prevodkou.
Pri slove kvalita se mi vybavi 11 milionu Toyot svolanych za poslednich 12 mesicu.

Stribrny plasty v interieru Aurionu at kazdy posoudi sam. Mimochodem, v reale vypadaji jeste hur nez na fotkach.
Aurion😒br /> [odkaz]
Commodore😒br /> [odkaz]
Sonny Crockett
Jo to je luxus :yes: Bohužel v ČR nesehnatelný 😒 Dost se mi líbí třeba Fiat Strada Sporting viz: [odkaz]

Jenže to je s dostupností to samé ;-\ V týhle zemi je prostě výběr aut dost žalostný.
motla
Ak sa ti pacia pickapy vygoogluj Holden Crewman. 😉
motla
3.6 V6. Mam ho sluzobny. Osobne by som si Holden nikdy nekupil.Citim sa vnom ako keby som soferoval ostrov. Toyota Aurion 3.5 V6 sa predava lacnejsie. Zrychli o 3 sekundy rychlejsie a v meste ma 12L/100. O kvalite ani nehovorim.
Sonny Crockett
Jo tak pick-upa bych bral. I když rozhodně nejsem žádnej zemědělec a korba by byla prázdná, tak má to auto prostě styl. Už léta mě to táhne k nadupaným pick-upům a tohle by bylo vážně skvělý.
Anonym
S 3litrovým, moderním V6 DOHC jde dneska jezdit za 9 litrů...Samozřejmě pokud má někdo těžkou nohu, tak má smůlu.
Za 12 jezdím s V8.

Já jezil 3 roky s 2,7 V6 DOHC; 203 HP s průměrem 8,8 na sto. Průměrná spotřeba za ty 3 roky provozu. A to byl rok výroby 2001.
J4K
No jestli jde o 6-ti válec benzín s minimálně 3l objemem, tak si myslím. že těch 12 l/100 km je celkem slušnej průměr, ne? A pokud sis ho pořídil, musel si s tím snad počítat - nepatříš doufám k těm co si tohle pořídí a pak se snaží šetřit na servisech, gumách a benzínu? 😄
puko
We love football, meat pies, kangaroos and Holden cars 😄
[odkaz]
Glaukos
Srovnávat Baju (na základě "teréního" Outbacku) a UTE (základ v čistě silničním Commodore) nejde
gld
Viem, európania sú konzervy..baja som už mal v hľadáčiku ale v európe je snáď 20 kusov a voziť auto z ameriky ;-\
motla
Vobec im nieje co zavidiet. Holdeny su 10 rokov za europskymi alebo japonskymi znackami. Vzdy ked urobia facelift tak tvrdia ze spotreba klesla 10-12% pritom realita je, ze ani posledne VE SIDI sa nedostanu pod 12L/100. Moj ma v meste 18L/100km. Sranda je ze vsetky europske auta sa tu povazuju za luxusnu triedu. Vratane Renault. Alfa a pod. Mat tu VW Golf je ako mat doma BMW 3.
euro89
Evropani by to bohužel nekupovali. Před pár lety tu zkoušelo Subaru prodávat model Baja a moc úspěchů s nim nenadělalo. U nás se prodali tuším dva kusy ;-\
euro89
A tady v Evropě můžu protinožcům jen tiše závidět 😒
gld
Ten pick up je úžasný, také dačo chcem :yes😒br />
škoda že v európe sa tieto kupé-pickupy nevyskytujú