Novinky
Vobec im nieje co zavidiet. Holdeny su 10 rokov za europskymi alebo japonskymi znackami. Vzdy ked urobia facelift tak tvrdia ze spotreba klesla 10-12% pritom realita je, ze ani posledne VE SIDI sa nedostanu pod 12L/100. Moj ma v meste 18L/100km. Sranda je ze vsetky europske auta sa tu povazuju za luxusnu triedu. Vratane Renault. Alfa a pod. Mat tu VW Golf je ako mat doma BMW 3.
No jestli jde o 6-ti válec benzín s minimálně 3l objemem, tak si myslím. že těch 12 l/100 km je celkem slušnej průměr, ne? A pokud sis ho pořídil, musel si s tím snad počítat - nepatříš doufám k těm co si tohle pořídí a pak se snaží šetřit na servisech, gumách a benzínu? 😄
S 3litrovým, moderním V6 DOHC jde dneska jezdit za 9 litrů...Samozřejmě pokud má někdo těžkou nohu, tak má smůlu.
Za 12 jezdím s V8.
Já jezil 3 roky s 2,7 V6 DOHC; 203 HP s průměrem 8,8 na sto. Průměrná spotřeba za ty 3 roky provozu. A to byl rok výroby 2001.
Za 12 jezdím s V8.
Já jezil 3 roky s 2,7 V6 DOHC; 203 HP s průměrem 8,8 na sto. Průměrná spotřeba za ty 3 roky provozu. A to byl rok výroby 2001.
3.6 V6. Mam ho sluzobny. Osobne by som si Holden nikdy nekupil.Citim sa vnom ako keby som soferoval ostrov. Toyota Aurion 3.5 V6 sa predava lacnejsie. Zrychli o 3 sekundy rychlejsie a v meste ma 12L/100. O kvalite ani nehovorim.
Nechtel jste rict, ze tabulkove zrychli o 8 setin sekundy rychlejsie?
Aurion V6 3.5L
Power: 200kW/6200rpm
Torque: 336Nm/4700rpm
0-100km 7.42s
Commodore V6 3.6L
Power: 210kW @ 6400rpm
Torque: 350Nm @ 2900rpm
0-100km 7.5s
Co se tyce jizdnich vlastnosti, lepsi prubeh tocivyho momentu a pohon zadnich kol u Commodora je hodne znat. Mel jsem moznost porovnat Holden Commodore, Toyota Aurion a Ford Falcon na stejne trati. Toyota byla z velkym naskokem nejhorsi. Prenosy vibraci od predniho pohonu pri akceleraci, preposilovane rizeni jakoby s gumovou prevodkou.
Pri slove kvalita se mi vybavi 11 milionu Toyot svolanych za poslednich 12 mesicu.
Stribrny plasty v interieru Aurionu at kazdy posoudi sam. Mimochodem, v reale vypadaji jeste hur nez na fotkach.
Aurion😒br /> [odkaz]
Commodore😒br /> [odkaz]
Aurion V6 3.5L
Power: 200kW/6200rpm
Torque: 336Nm/4700rpm
0-100km 7.42s
Commodore V6 3.6L
Power: 210kW @ 6400rpm
Torque: 350Nm @ 2900rpm
0-100km 7.5s
Co se tyce jizdnich vlastnosti, lepsi prubeh tocivyho momentu a pohon zadnich kol u Commodora je hodne znat. Mel jsem moznost porovnat Holden Commodore, Toyota Aurion a Ford Falcon na stejne trati. Toyota byla z velkym naskokem nejhorsi. Prenosy vibraci od predniho pohonu pri akceleraci, preposilovane rizeni jakoby s gumovou prevodkou.
Pri slove kvalita se mi vybavi 11 milionu Toyot svolanych za poslednich 12 mesicu.
Stribrny plasty v interieru Aurionu at kazdy posoudi sam. Mimochodem, v reale vypadaji jeste hur nez na fotkach.
Aurion😒br /> [odkaz]
Commodore😒br /> [odkaz]
Jo tak pick-upa bych bral. I když rozhodně nejsem žádnej zemědělec a korba by byla prázdná, tak má to auto prostě styl. Už léta mě to táhne k nadupaným pick-upům a tohle by bylo vážně skvělý.
Ak sa ti pacia pickapy vygoogluj Holden Crewman. 😉
škoda že v európe sa tieto kupé-pickupy nevyskytujú