Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
iudex
Zaujímavé, že chýbajú údaje o novom 1,6 SCTi (EcoBoost), ktoré importér má: výkon 160 PS a predaj ku koncu roka.
marthass
Za ty prachy bych tedy raději koupil octavii 1.6tdi nebo 2.0 TDI ve vybave elegance..co by mi tam chybelo? A usetrim jeste 😄
Frantizsekk
je pro me mondeo. Nikdy jsem nemel ford rad a nejhnusnejsi mi prijde mondeo. Focus je jakz takz pekny a zbytek nestoji za rec.
Ford se usilovne snazi zalibit zakaznikum, designove smery meni co chvili a vzdycky tvrdi, ze ted je to to prave vzruso.
Na druhou stranu se mi libi Ford Capri. To by mohli zacit znova vyrabet misto ecobuřtů
Na fordu je videt, jak moc lacni po uspechu, ale toho se jim nedostane.
Ford se usilovne snazi zalibit zakaznikum, designove smery meni co chvili a vzdycky tvrdi, ze ted je to to prave vzruso.
Na druhou stranu se mi libi Ford Capri. To by mohli zacit znova vyrabet misto ecobuřtů
Na fordu je videt, jak moc lacni po uspechu, ale toho se jim nedostane.
No dizajn Fordu je rozmanitejší, ako si podľa Fiesty/Mondea myslíš; ako sa Ti páči toto? [odkaz] 😉
Tak to víš pro něho je vrcholem designu nejspíš škdoda nebo vw >😁
hele hele, neobouvej se tu do me, o jinych znackach jsem nemluvil. Skoda nebo vw rozhodne vrchol designu neni, je udelanej tak, aby se prodaval.
Alfa to ma zmakly nejlip, ale ma smulu
Alfa to ma zmakly nejlip, ale ma smulu
Tak zrovna tohle nemá s Evropským fordem nic společného. Mustang je klasika. Ve vrcholných konfiguracích je super a je to opravu musclecar, ale základní verze je tady navoněná bída. Nejvíce se mi líbily mustangy 70 let. To byla klasika.
CO se týka Evropských fordů, jako je fiesta, focus, mondeo (uvádím základní modely)
Tak Mondeo je silný hráč ve své třídě. Hlavně prostorem. Design ničím neurazí, ale ani moc nenadchne. Když se představil, tak jeho design byl okoukaný ještě než se dostal do seriové výroby. Ale jinak nic špatného.
Focus je klasika. Design, tak není nic přeborného, ale je zapotřebí vzít v potaz, že je to výběhový model a nový model už je za dveřmi. Jaký bude naživo uvidíme.
FIesta je pro ně jedno z nejhnusnějších aut ve třídě. Nafouknutý kinutý knedlík s interierem jak Vietnamské radio 90. let.
O Ka se radši ani nezmiňuji. To je ještě větší hnus a v interieru kobinuje dva nejhnusnější styly, co jsou. Rádoby všudeůsměvný retardovaný styl s vietnamským radiem 90.let.
Jinak Ford celkově nepatří ke špatným značkám. Ve firmě máme Spousty focusů a problém si nima není (až na několik věcí, co se komfortu jízdy a užívání týče)
Ford by měl u všech modelů zapracovat na interieru. To je jeho asi největší slabina
CO se týka Evropských fordů, jako je fiesta, focus, mondeo (uvádím základní modely)
Tak Mondeo je silný hráč ve své třídě. Hlavně prostorem. Design ničím neurazí, ale ani moc nenadchne. Když se představil, tak jeho design byl okoukaný ještě než se dostal do seriové výroby. Ale jinak nic špatného.
Focus je klasika. Design, tak není nic přeborného, ale je zapotřebí vzít v potaz, že je to výběhový model a nový model už je za dveřmi. Jaký bude naživo uvidíme.
FIesta je pro ně jedno z nejhnusnějších aut ve třídě. Nafouknutý kinutý knedlík s interierem jak Vietnamské radio 90. let.
O Ka se radši ani nezmiňuji. To je ještě větší hnus a v interieru kobinuje dva nejhnusnější styly, co jsou. Rádoby všudeůsměvný retardovaný styl s vietnamským radiem 90.let.
Jinak Ford celkově nepatří ke špatným značkám. Ve firmě máme Spousty focusů a problém si nima není (až na několik věcí, co se komfortu jízdy a užívání týče)
Ford by měl u všech modelů zapracovat na interieru. To je jeho asi největší slabina
já zas mondeo (především liftback) považuji snad za nejkrásnější ford současnosti, patřící k designové špičce střední třídy... 😉
Ale rozdil mezi 2,0/107kw a 2,0 ecoboost/147kw je 150t to mi přijde docela. dost by mě zajímalo kolik je výrobně rozdíl...
Ale za nadstandard se u aut prostě platí...
Tom