Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Paříž 2010

Zpět na článek

Chevrolet Captiva po faceliftu: První fotografie

9 komentářů

Glaukos
Na oficiálních fotkách vypadá dost dobře (původní provedení mě nezaujalo), ale má strach, že ve skutečnosti to bude mnohem horší
kolmar
Tak tak zmenu to uz potrebovalo, zufalo! a to najme motory a interier (ktory bohuzial nevidime!). No inac aj mne napadol outlander...cim to asi bude? ale suhlasim s panom hore, tie svetla su mi povedome z sportovejsej verzii starej captivy, ako to bude na novom si racej pockajme!
File12
No tenhle design mel Chevrolet driv nez mitsu, ale je to stejny. Ty zadni svetla byly az doposudjen ve verzi sport. Myslim ze to tak bude i nadale. Popravde z fotek nic moc ale v realu ty svetla nevypadaj nejhur a myslim ze i tohle bude v realu vypadat lip.
puko
suhlas, ale ta tlama mi az tak nevadi, skoda ze sa az priliz podoba na outlander, autu to ale dodalo mohutnost a dospelejsi vzhlad 😉
Johnnn
Přímo zrůda. Tohle se může designove rovnat leda s čínskou produkcí...
twistedTSD
jo lancer mě taky napadl, ty zadní světla si asi mohli odpustit a tlama je přehnaně velká, celkově to ale považuju za změnu k lepšímu
twistedTSD
vypadá mnohem lépe a moderněji :yes: ...jen ta tlama mi přijde nějak moc velká
Well-being
... změna k horšímu :no:
Righ
Po novem Aveu nam "Chevy" ukazuje dalsi ukazku odflaknuteho designu bez hlubsi myslenky, zato s pridi napadne kopirujici styl Mitsubishi od dob noveho Lanceru. Mame tady tedy dalsiho nasupenyho agresora, tentokrat navic s telem mastodonta. Staci prihodit kycovity ciry zadny lampy a katastrofa je dokonana. Kdyz to porovnam napriklad s novym Sorentem, ktery docela umne kombinuje moderne-sportovni vzhled s prvky pripominajici tradicni off-roady, a pritom je schopny vypadat i primerene elegantne, je evidentni, ze na korejskym poloostrove hraje Daewoo oproti Kie/Hyundaii v designu druhou ligu. A nejen v nem. Za tohle tedy :no: .