Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Profi

Zpět na článek

Nissan NV200 Evalia: Ještě více osobní dodávka na IAA

4 komentáře

pelikoš
toto je hodně povedený užitkáč,navíc dodávka roku.určitě by se měla více prosadit na našem trhu.držím :yes:
kosmonaut
Minimálně u osobních dodávek dnes už jde i o vzhled. Tenhle Nissan vypadá katastrofálně. Jumbo jet Trafic/ Vivar👋 Primastar(!!?) vzhledově nepřekonán.
pelikoš
no,katastrofálně tedy nevypadá,jsou i mnohem horší 😉
nickdominick
Poprvé jsem se na toto auto byl podívat když jsem zjistil, že je vozem roku 2010.
Nijak mě nezaujalo, ale když po letech začal být Transporter dosti všedním vozidlem s různými šrámy tak jsem se rozhodl pořídit zase něco nového.
Při porovnávání s auty stejné kategorie jako je Kangoo, Partner, VW Caddy, Ford Connect , Fiat Doblo, jednoduše vyšel Nissan NV200 nejlépe a není na tom co měnit dodnes. Fakt, že jezdím suverénně nejčastěji krátké pojížďky pro materiál do 6 km tam, mě donutil zapomenout na moderní diesely. Na jedné straně mám sice vyšší spotřebu než diesel, ale jinak už jen samé výhody a to myslím i tu, že benzinový motor 1,6 je japonské výroby. S moderním dieselákem v Peugeotu 806 jsem se spálil vícekrát, ale jednou to bylo na dovolené a 4 lidé jsme si museli dát na spáteční cestě 5ti denní nechtěnou přestávku kdesi na hranicich Slovinska a Rakouska. Peklo, když tři se museli omlouvat ze zaměstnání, peníze při sdělení očekávatelné cifry ihned spadly do minima, neatraktivní městečko u dálnice a ještě se zhoršilo počasí, typicky pro podhůří Alp s mlhou, chladem a deštěm.
Takže raději spolehlivou značku než jakékoliv poruchové MPV. Navíc je to prostornější a to i při menší šířce. Jezdí to svižně, bezpečně s výborným výhledem a na benziňák a velikost auta příjemnou spotřebou . A dá se v tom spát bez jakéhokoliv krčení.