Technika
příjíždí nám nová generace micry a líbí se mě víc a víc...výborný motor byť "trojhrnek",tak stopro klidný oproti h.. 😉ekologická,ekonomická a technologicky na ůrovni :yes:
Nechápem to smerovanie dizajnu - hodili to do kotla s vodou, povarili, a hups, máme nový dizajn. Akoby im uý dochádzala fantázia a neboli schopní navrhnúť niečo nové a jedinečné. Poslednou dobou registrujem samé extrémy - prevarený starý dizajn, alebo síce nový dizajn, ale maximálne hnusný, natiahnutý pre celé modelové portfólio, bez ohľadu na to, či je alebo nie je vhodný pre tú-ktorú triedu (Chevrolet - viz.Spark, Aveo). V tomto smere je u mňa stále šampiónom Renault, aj keď nie každý jeho model sa mi páči. Ale každý je svojský, zaujímavý, a aj tak nemá nikto problém s príslušnosťou k značke...
Aj keď je tu výnimka potvrdzujúca pravidlo: Latitude. 😉
Vždy sa nájde nejaké "ale". Ja nie som odviazaný ani z Koleosu, dokonca aj na Kangoo som si musel chvíľu zvykať, ale to nevyvracia fakt, že čo sa dizajnu týka, nejde Renault s prúdom, za čo má moje uznanie.
Já myslel, že se kompresor odpojuje právě na volnoběh (aspoň tomu tak u stávajících kompresorových aut bylo - Mini, CLK, SLK, XKR atp.)... >😁
Jinak Micra je podle mého názoru pěkné sympatické malé auto.
O designu si poznámky odpusť, když sám můžeš tvrdit, jak je individuální věcí. Mně se Micra líbí, ale je to mrně.
Amputace válce je poměrně běžný postup, ale uvnitř máš ve skutečnosti více změn, než bys čekal. Ono to totiž jinak nejde.
Jinak ten rev je prisernej, na druhou stranu to diky perfektnimu zprevodovani nezere a na jednolitr lita jako vztekly(Corsa C, D je uz moc tezka)