Novinky
zlysoused
0
Ze všech 3 současných musclekárů se mi Challenger líbí nejvíc. Ale chce to osmiválec Hemi.
chrudoš
0
Ac jsem chevroletak, challenger je vzhledove jasny vitez, proste muscle jak ma byt 😄 Ale ten interier, to je ekl...
Glaukos
0
Kdyby "spravily" interiér (lepší plasty a zpracování, design mi až tak nevadí) a aspoň o tisícovku snížily cenovku, tak by v prodejích hned poskočil nahoru
Anonym
0
Interiér má být taky nový, ve stylu už představených modelů jako GrandCherokee, Town country, 200C, Charger, Durango a Journey.
Glaukos
0
Pak už jen tu ceno a bude to OK
Anonym
0
:yes:
Tohle auto dává význam pouze ve verzi z nadpisu. Osobní zkušenost...
Má být nová verze SRT8 s novým HEMI 6,4 a o výkonu mezi 450-500 HP.
Ale ona stačí bohatě i 5,7 HEMI, ta spon tolik nebaští.
Ale ona stačí bohatě i 5,7 HEMI, ta spon tolik nebaští.
wau, ono to má manuálnu prevodovku >😁 poteší
btw čo sa vám nepáči na interiéri? Za tú cenu sa u nás predáva polo basicline s motorom tsi a to ste ešte radi ak vyjde na druhý pár dverí >😒]
btw čo sa vám nepáči na interiéri? Za tú cenu sa u nás predáva polo basicline s motorom tsi a to ste ešte radi ak vyjde na druhý pár dverí >😒]
nemůžeš srovnávat americké ceny a evropu, kdyby jsi v Challengeru seděl, tak pochopíš, co se mi na interiéru nelíbí - plasty a zpracování
Oni to vylepšují. Ten původní interiér je ostudou MB, který když už tam nacpal své vlastní starší díly, tak mohl udělat něco i s interiérem, halt asi enstál o konkurenci svých modelů no.
Jinak nemohl být problém tam dát něco lepšího a kvalitněšjího. No aspon že to jde opticky vylpešit.
Jinak nemohl být problém tam dát něco lepšího a kvalitněšjího. No aspon že to jde opticky vylpešit.
Jó, HEMI, to je, panečku, motor.
[odkaz] >😒]
a diesely si strčte do patřičných partií! 😉
[odkaz] >😒]
a diesely si strčte do patřičných partií! 😉