Los Angeles 2010
Přihlásit pro přidání komentáře
Slavek-TDM
Snad se redakce auto.cz nebude zlobit😒br />
[odkaz]
že by to byl ten společný projekt s Toyotou? poladěný motor 2.0R a zadní náhon jako "laciné" driftovací nářadí pro mladé Japonce 😉 ?
Jelikoz uz koncept jezdi, asi v tom bude novy boxer ve spojeni s elektromotory. Uvidime, ale nejakou zasadni zmenu smeru neocekavam...
Společný projekt s Toyotou (FT-86) to nebude. Jak již trefně uvedli na Autowebu, dle siluety má studie motor před přední nápravou, což Toyota FT-86 a jeho Subbrácha mít nemají.
Mimo jiné ta mula, co je k vidění v odkazu od Slávka, mi nejvíc pasuje na Imprezu Coupe 😄
Mimo jiné ta mula, co je k vidění v odkazu od Slávka, mi nejvíc pasuje na Imprezu Coupe 😄
ozawasan
Vždyť je to geniálně jednoduché.... A v jednoduchosti je síla. Jenom subaru jako jejich fanda přeju, aby to beze zbytku přenesli i do nových modelů. Z toho bočního pohledu to vypadá dobře - tedy dává to tušit boční linie alá současná gen. sti. Maska - ta mne zajímá nejvíc - zda půjde v současném, nebo trhnou kormidlem - právě nestálost v dlouhodobějším horizontu, co se přední identity týče, byla achilovou patou značky. No a uvidíme záď - snad to nebude nic alá Hyundai - ale bude to osobnost. Diskutovat o podvozku a motorech snad nemá ani smysl.....
Filozofia vždy bola, je a bude, len faktory, ktoré ju ovplyvňujú sa menia tak, ako sa menia časy...