Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Subaru: Tajemný koncept a nová firemní filozofie

Diskuze (14)
Subaru na autosalonu v Los Angeles odhalí koncept sportovního auta a také představí novou firemní filozofii „Confidence in Motion“.

Subaru přišlo o možnost dál tvořit část své identity, když se stáhlo ze seriálu Mistrovství světa rally. Pro příští budování image značky se ale místo toho chystá moderní udržitelná strategie Confidence in Motion (česky důvěra v pohybu).

Slovo confidence značí důvěru zákazníků v produkty Subaru a odhodlání automobily držet se nekonvenčních konstrukčních řešení. Motion zase značí pohyb ve smyslu inovací, reagujících především na požadavky na výkon a šetrnost k životnímu prostředí.

Slogan Confidence in Motion se stává s okamžitou platností hlavním heslem Subaru. Ztělesnění této nové filozofie představí automobilka na autosalonu v Los Angeles, který začíná 17. listopadu. Zatím bezejmenná studie má krátkou sportovně střiženou siluetu, zřejmě s pohonem předních nebo všech kol. Možná se jedná vizi o nástupce Imprezy, možná o něco jiného…

Diskuze (14)
6. 11. 2010 19:07
Re: Zde je vice fotek
díky za odkaz, kdyby to byla Impreza "coupe", byl by to od Subaru hezký vánoční dárek
5. 11. 2010 17:05
Re: Zde je vice fotek
A kde tedy bude mít sportovní Toyota motor?
4. 11. 2010 18:24
Re: SAFRA...
Možno kravina, možno nie - koľko z tých filozfií je natoľko silných, že fungujú? Sú to len obchodnícke drísty, ktoré môžu mať konečnom dôsledku antiproduktívny dopad. Napríklad jednotný dizajnový jazyk naprieč triedami považujem za debilinu prvého stupňa - super pre prémiu, nie pre spotrebné vozy. A najmä o dizajne to vo väčšine prípadov je.
Avatar - ryman
4. 11. 2010 16:02
Re: SAFRA...
nikde jsem neřekl, že to co je používané je automaticky dobré. jen jsem konstatoval, že je to běžná praxe. nic jsem ti ani vyvracet nechtěl. jen si myslím, že jsi napsal kravinu, což bych zrovna od tebe nečekal.. :-|
Avatar - Subaru4ever
4. 11. 2010 14:01
Re: Zde je vice fotek
Společný projekt s Toyotou (FT-86) to nebude. Jak již trefně uvedli na Autowebu, dle siluety má studie motor před přední nápravou, což Toyota FT-86 a jeho Subbrácha mít nemají.

Mimo jiné ta mula, co je k vidění v odkazu od Slávka, mi nejvíc pasuje na Imprezu Coupe :-)