Novinky
Já ano. Je toho spousta, co lze státu i úředníkům vytknout. Na druhou stranu, každý by měl začit taky občas trochu u sebe. Výměna řidičáků je avizovaná už několik let. Kolega loni v létě (opakuji v létě) navštívil příslušný úřad a trvalo mu to pokaždé 10 minut. Pak v prosinci si "vzpomnělo" 90% těch, kterých se to týkalo a na úřadech nastal mazec. Hysterici, kteří celý rok "neměli čas" se pak vyřvávali do mikrofonů ochotných televizí, jejichž pologramontní redaktoři hned vyrobili kauzu. Úředník je, především díky obrazům z médií gauner, darebák a ***, zatímco občan je vždycky neviný beránek s atributy anděla. Vždycky má pravdu a je zásadně šikanován neoprávněně.
Jenže - nikdo nebude najímat třikrát tolik lidí za přepážky a budovat třikrát tak velký úřad kvůli nárazové akci, aby ty prostory pak zcela zely další roky prázdnotou. Jossalito to píše zcela jasně a nejen on. To by měl Antirenault nahoře pochopit.
Nakonec, kdo si dělá podobnými blbostmi problémy, když může logickou a pochopitelnou situaci řešit standardním způsobem je v zasadě - ***.
Jenže - nikdo nebude najímat třikrát tolik lidí za přepážky a budovat třikrát tak velký úřad kvůli nárazové akci, aby ty prostory pak zcela zely další roky prázdnotou. Jossalito to píše zcela jasně a nejen on. To by měl Antirenault nahoře pochopit.
Nakonec, kdo si dělá podobnými blbostmi problémy, když může logickou a pochopitelnou situaci řešit standardním způsobem je v zasadě - ***.
ja nevim jak vy, ale pise se rok 2009 a do konce roku 2010 je jeste fura casu (407 dni).
takze pane vaverka, ctrl+C a za rok ctrl+V
takze pane vaverka, ctrl+C a za rok ctrl+V
a navíc v popisovaném případě může 1. ledna 2010 v pohodě sednout za volant, protože platnost těch řidičáků je až do konce roku 2010 😉
Já řidičák měnil už asi 3x a vždycky to bylo bez problému. Naposled, když jsem vyřizoval nový cestovní pas, tak jsem si vyplnil žádost, která byla v kapse vývěsky u vedlejších dvěří, přidal jednu z již připravených fotek a žádost podal - žádný fronty nebyly a úřednice byly dokonce milé. Trvalo to celý asi 5 minut. Za týden mi přišla SMSka, že si můžu vyzvednout nový pas i řidičák. Bez stresu a front. :-!
Proti velikosti nic nemám, mne velikost kreditky vyhovuje.