Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Opel Antara 2011: Kosmetické a technické retuše

20 komentářů

bývá ten FL málokdy povedený? Dokonce ani FL Golfu 5 se mi moc nelíbí..., ale to se věc názoru.
pumpkin
scvrknutie loga na prednej maske pokazilo inak decentný facelift.
Glaukos
Připomíná mi ML od mercedesu, ale pochybuju, že Opelu pomůže hrát si na 3x dražší mercedes, :no:
bordeaux
opel sa nikdy na drahsi mercedes ani nehral, ani cenou ani vybavou ani nicim... To ze ma antara tak slaby marketing este neznamena ze je to zle auto.
Glaukos
Jel si někdy v Antaře? Já jo, než jsme koupily Tribecu uvžovali jsme o menším SUV a Opel byl kandidátem, stačila kratší projížďka a už kandidátem nebyl
LudaBaxa
Z jakých důvodů? Co bylo špatného?
Glaukos
Tatíkovi vadil slabý motor (2,0 CDTI, 93 kW, nepohodlné sedačky a subjektivně špatný dojem s interiéru (co se designu týče)+ menší kufr, navíc preferuje benzím a 3,2 V6 nemá zrovan kladná hodnocení, JÁ k tomu přidávám i vnější design, který nenadch. SUV u nás mělo sloužit jako slušně reprezantativní vůz na zimu, do které nejsme ochotni vytáhnout S80
LudaBaxa
Za prvé nechápu, když se vám ani jednomu Antara nelíbila, proč ste jí měli jako kandidáta..?
Za druhé, jaké zápory má 3,2 V6, když na ní nejsou kladné názory..?
Glaukos
Mě se nelíbila, tatíkovi se líbí skoro všechno, anvíc Opel a ženská část rodiny se dost přitahují, co se týče 3,2 V6 já o kladném názoru neslyšel. Jeden známý s ním delší dobu jezdil (ano, Antara jako náhradní vozidlo) a neřekl kloudného slova, navíc motoru ubližuje žalostný automat
LudaBaxa
Rád bych věděl ty zápory a problemy toho motoru 😉
Glaukos
hluk, hmota a spotřeba. Nazdar
LudaBaxa
Uvažuješ o koupi vysokoobjemového benzíňáku a řešíš hmotu, spotřebu...

Seš komediat, co akorát kecá 😉
bordeaux
ALE VED NEVIDIS TO? 14 ROCNY CHLAPCEK.. TATIKOVI SE NELIBILO BLA BLA BLA...Ked susi doma tatik S80 tak si myslim nema problem kupit XC60 na zimu.. A nekecaj tu ***ske nazory sveho "tatika"... Interier a exterier je subjektivny dojem. Interier je kvalitny a normalny, Ten motor 2.0 CDTI je na bezne jazdenie postacujuci. Ked chces nieco viac mas ist k inej znacke..
LudaBaxa
přesně tak...
_david
hlavně absence 6 stupňových převodovek byla zcela nelogická vůči konkurenci
BeranK
Nemyslím si, že by Antara byla před faceliftem zázrak, ale ošklivá nebyla, takhle podle mně vypadá, jako dvě auta nad sebou....no, snad to naživo nebude až zas tak špatné....
Frantizsekk
Mi to pripada jako oblicej. Je pekne vysmata, ta antara. A taky se mi nelibi
Klaudius
Suzuki Splash/Opel Agila.......úspešnejší Splash, Agila v jeho tieni
Renault Trafic/Opel Movano......plné cesty Trafica, Movana pomenej
Chevrolet Captiva/Opel Antara.....model od Oplu opäť ťahá za kratší koniec

Dopekla, už by sa mohli konečne zobudiť!
bordeaux
moja rec.. opel nerobi vobec zle auta ale marketuing je priserny. Preco sa KIA dokazala tak vzchopit a kupuje ju vela ludi a opel nie? Obe znacky mali zlu povest..
LudaBaxa
Ano, je pravdou, že marketing opravdu pokulhává...Na němce opravdu nic moc...