SLK vypadá podle mě famózně, nový buldočí styl přední části mu nádherně sedí a zbavil se vizuality ženského kabria. Moc pěkné!
A jen letem světem, BMW připravuje novou M3. Poprvé s přeplňovaným motorem, bude se zřejmě jednat o upgrade současného foukaného R6 3,0litru. První vizualizace vypadají skvěle😒br />
[odkaz]
Aby se však mohla narodit nová M3 musí mít základ, tím se stane obecně nová řada 3, která se představí na konci příštího roku (takže 2011 přinese nejen novou řadu 1). Světla jsou u vizualizace sice poměrně vysoko, ale i tak je to hezké BMW.
[odkaz]
No a konečně dosud nevídaný derivát trojkové řady, verze GT. Ta vyznívá o poznání lehčím dojmem než pětkosedmičkové GT 😉
[odkaz]
Ricardo
0
No grafik teda nezapojil moc fantazie. Ale ono to tak asi bude opravdu vypadat. Mimochodem, to má být už ta "elektronická" trojka?
webpaja
0
Měla by být a postupem času i s přeplňovanými tříválci.
manitou
0
ano ano, také jsem ráno koukal na novou trojku s pocitem, že je to dokonalé, ale jen tak šmahem poslat 5gt do kopru ? mně se líbí, je topřesně pro mně, ani limuzína, ale ani kombi, a přesto dokonalý vzhled, prostor, variabilita a jízdní vlastnosti ani nezmiňuji. 5gt za 1, 3gt 1s * 😉 :yes:
webpaja
0
Neposlal jsem 5GT do kopru, jen je z některých úhlů těžkopádná. To, že je to výborný auto je jiná věc. 😉
manitou
0
no ještě aby ... 😉 není těžká, jen k té tonáži musí být i odpovídající velikost kol ... v krásné tmavě modré metalíze, áááách 😉
a taky k tvému blogu o A7, který jsem nedávnou zkousl, STÁRNEŠ ! >😒] teda soudě podle toho cos napsal o Audi ve srovnávání a6 a 5, a8 a 7 😉 :yes:
webpaja
0
>😁 jo a ty mládneš! >😒] Pozor, to nebylo o přehodnocených prioritách, spíš o tom, jak se Audi jízdně zlepšilo. Pořád je hledáček blíž u vrtule 😉 A Ečko nebo S-Klasse bych taky úplně neodstřeloval. 😉
manitou
0
jak to víš ? 😉 já neměl na mysli techniku, jízdní vlastnosti, ale tu pasáž, nebo snad komentář, o stylu, že je pro tebe A čistší. podle mého soukromé názoru, jak jednou člověk sejde z cesty bmw k audi, je to znak stárnutí 😉 :yes:
Dinar
0
Zajímavý, mě tohle vždycky napadalo spíš směrem k mercedesu. 😉
Righ
0
Same here. V podstate neznam nikoho, kdo by nevidel Mercedes jako znacku s image oslovujici predevsim postarsi (nebo diplomaticteji receno "vyzralejsi") klintelu. Rozhodne podstatne vic nez Audi a BMW.
manitou
0
Tak tohle je na velmi dlouhou debatu, ale spíše než prodatlovat klávesnicí je smysluplnější ji vést nad sklenkou lahodného moku. Obecně se zde uvádí pojem německá trojka, myšleno prémiové značky - mercedes, bmw a audi, ale ono to není tak jednoznačné. V Německu a hlavně Švýcarsku a také dále na západ se považuje za čistokrevnou prémii jen Mercedes a BMW a to s rozdílným zaměřením na cílovou skupinu, Audi je pořád vnímáno jako třetí vzadu, který i přes veškerou snahu a použitou techniku nemůže být jako soupeř těch dvou chápáno, prostě to nemůže být postavení rovný s rovným. Je tam mnoho překážek, kteří kupci M a BMW rádi dají do placu - těmi nejdůležitějšími jsou historie, pohon a sdílení. Už je to tak - na vrcholu M a BMW, za nimi v mírných odstupech Audi, Jag, Volvo, ...a mainstream. 😉 :yes:
webpaja
0
Sklenka může být 😉
Audi je podle mě momentálně nejsnaživější (v dobrém) s ohromným progresem. Portfolio modelů je slušně vybalancováno a nemá větší chyby. Ano, vnímámí Němců a Švýcarů je o něco málo nakloněno více k "tradičnějším" značkám a Audi si místy až přespříliš sebevědomou politikou cen zadělalo na ústup ze slávy fleetů (podívejte jak relativně nízké jsou ceny A6...takže uvědomnění přichází). Mám i pár informací o problémech s motory 2,0TFSI, ale to se děje víceméně všude.
Sdílení už se týká spíš starších řad, A6,7,8 jsou někde jinde než předchůdci, sdílené prvky většinou nejdou vidět.
A je potřeba vnímat i jakousi větší politickou korektnost Audi vůči M-B a BMW, minimálně z pohledu ČR (byť se na to dá kašlat 😉 )
manitou
0
ale jo, já to psal, prostě, i přes ten progres v designu, přes použitou, bezesporu špičkovou, techniku, tak to nejde, jsou třetí a trošičku vzadu a nemyslím to hanlivě. to sdílení je také téma na delší datlovaní - prostě nejde jen o páčky a ovladače a já nevím co ještě - jde o to, že stejný motor najdeš jak v A tak ve VW, někdy i ve Š a S, a to je prostě pro některé naprosto nepřípustné. nedám takovej balík za pěknou, skvělou, technicky dokonalou káru, když to může mít třeba i supík. tam dokonale funguje ta exkluzivita a jiný svět u MB a BMW 😉 :yes:
webpaja
0
Za sebe, pokud to funguje, ať to dávají třeba do Foxe 😄
webpaja
0
Pro mě čistší design interiéru, ale o pár promile (ne alkoholu v krvi).. Celkový soubor vlastností je ale úplně jiný kafe. A upřímně...já osobně bych tradiční ledviny za bassetí čumák s monokly jako od Tysona u A8 nevyměnil 😉
Dinar
0
Trojku jsem sice viděl bez př. světel a s tím psychedelickým polepem, ale řekl bych, že se vizualizace trefila dost přesně. Taky jsem viděl novou "Z3", menší roadster pod Z4, bohužel zabalenou v hadrách, každopádně, odpověď na porschí model pod boxsterem se chystá. 😉
manitou
0
a to je dobře 😉 jen mám pocit, že ji chtěli nazvat Z2, tak ti nevim ... víš více ? 😉 :yes:
Dinar
0
Jo, označení by mělo být Z2, ideově návaznost na Z3, malé lehké bez špičkových motorizací. Přijde až v éře turbených tříválců vč. čistého elektromobilu. 😉
webpaja
0
Van jenávímjaksetopřesněpíše tím pádem úžasně cizeluje. Jestli trojka dopadne stejně dobře jako pětka, tak je na pomník 😄
manitou
0
van hongkong ? 😉
Dinar
0
Van Kinkong 😉
manitou
0
Fun a ne van 😉 :yes:
Pekelná Micinka
0
Van Hooydonk, myslím. Ale důležité je, že nové SLK, vypadá nic moc, zatímco u Z4 by stačilo mírně pobouchat zadek. [odkaz]
Righ
0
Ta M3 vypada skvele! Sice se mi z fotky zda, ze ma mozna az prilis vysokej naraznik/masku, coz se projevuje hlavne vyssim posazem svetel, ale k autu mi to sedi a celkovej dojem zustava vybornej. K dalsim dvema kouskum jsem uz o poznani skeptictejsi. Standardni trojka, bez sportovniho narazniku M3, ma podobny vyzor jako 5GT (i 3GT z webpajova postu), ktera nejvic ze vseho pripomina zubiciho se hlodavce. Jako pest na oko pak pusobi pricna spara mezi haubnou a naraznikem, ktera se totalne tluce s podelnym smerovanim vsech prolisu a linek. No a profil 3GT? Podle me je na zadek uple stejne tezka jako 5GT - kdyby se van Hooooydonk peclive podival na duo A5 sportback/A7, musel by si sam dat par facek. Uvidime, jak se bude od tehle renderu lisit finalni verze.
Pokud jde o SLK, vypada paradne. Zaklad v podobe SLS je totiz natolik exkuzivni zalezitost, ze jakakoliv povedena "odvozenina" nemuze dopadnout jinak. Stejne to bude mit proti bozsky Z4ce tezky (to je imho spolu s 5kou aktualne nejhezci BMW).
webpaja
0
K SLK souhlas, ale 3 a 5GT vidím někde jinde...Audi připravilo v zásadě 2+2místná auta. BMW vyložené grand turismo. Je to zcela jiný druh vozu. A jsou to stále rendery, důležité je zachování základní linie BMW...a upřímně, chybu, kterou udělalo Audi s A4 B8, kde S-Line pozná až oprvadu znalý, tak M-Paket pozná téměř kdokoliv i za jízdy. A to je na něm skvělé. 😉
manitou
0
jj, jak píšeš, v A je to vzadu spíše pro děti 😉 mně se líbí ta linie Mnichova - prostě my ty auta tvoříme, děláme to, co lidi chtějí, na ostatní nekoukáme, ti nás nezajímají - ostatní se potom jen snaží dělat něco podobného, ale výsledky jsou rozporuplné. BMW je pro mně klasicky trendsetter v říši aut 😉 :yes:
GeekStar
0
V detailech tomu moc nevěřím (příď očekávám v reálu trochu hranatější a ty prolisy na kapotě jsou z Meganu), ale v hrubých rysech to vypadá velmi dobře. Zejména GT zaujalo, zdá se, že v případě trojky tenhle nápad fungovat bude.
A jen letem světem, BMW připravuje novou M3. Poprvé s přeplňovaným motorem, bude se zřejmě jednat o upgrade současného foukaného R6 3,0litru. První vizualizace vypadají skvěle😒br />
[odkaz]
Aby se však mohla narodit nová M3 musí mít základ, tím se stane obecně nová řada 3, která se představí na konci příštího roku (takže 2011 přinese nejen novou řadu 1). Světla jsou u vizualizace sice poměrně vysoko, ale i tak je to hezké BMW.
[odkaz]
No a konečně dosud nevídaný derivát trojkové řady, verze GT. Ta vyznívá o poznání lehčím dojmem než pětkosedmičkové GT 😉
[odkaz]
a taky k tvému blogu o A7, který jsem nedávnou zkousl, STÁRNEŠ ! >😒] teda soudě podle toho cos napsal o Audi ve srovnávání a6 a 5, a8 a 7 😉 :yes:
Audi je podle mě momentálně nejsnaživější (v dobrém) s ohromným progresem. Portfolio modelů je slušně vybalancováno a nemá větší chyby. Ano, vnímámí Němců a Švýcarů je o něco málo nakloněno více k "tradičnějším" značkám a Audi si místy až přespříliš sebevědomou politikou cen zadělalo na ústup ze slávy fleetů (podívejte jak relativně nízké jsou ceny A6...takže uvědomnění přichází). Mám i pár informací o problémech s motory 2,0TFSI, ale to se děje víceméně všude.
Sdílení už se týká spíš starších řad, A6,7,8 jsou někde jinde než předchůdci, sdílené prvky většinou nejdou vidět.
A je potřeba vnímat i jakousi větší politickou korektnost Audi vůči M-B a BMW, minimálně z pohledu ČR (byť se na to dá kašlat 😉 )
Pokud jde o SLK, vypada paradne. Zaklad v podobe SLS je totiz natolik exkuzivni zalezitost, ze jakakoliv povedena "odvozenina" nemuze dopadnout jinak. Stejne to bude mit proti bozsky Z4ce tezky (to je imho spolu s 5kou aktualne nejhezci BMW).