Ekonomika
....je ten gti. Jinak na vysvětlenou.... tabulka bere prodeje jen do 1000vozů za měsíc a do 10000 vozů za rok..... Foxino se pohybuje hodně nad těmito hranicemi..... Aj laf Fox :yes:
Jsou lidé, kteří mají svoji ideu tak hluboko zafixovanou, že nedokáží pochopit když se něco děje jinak ...
😉
😉
Je vidět, že je tento segmen hodně málo prodávaný. Celkově se těch aut prodá hodně málo. Je to dost dáno tím, že cena aut šla dolu a kupní síla nahoru. Takže většina lidí už pokukuje o třídu výše, než k těmto mikroautům.
Přepočítám-li tabulku koeficientem silničního výskytu, pak jedničkou trhu je nadále - FOX, Volkswagen Fox.
Číslem měsíce je číslo... 37, Fiat 500. Toho jsem zde potkal zatím dvakrát. Podle barvy to byl evidentně jeden a ten samej. Stalo se mi to loňského sprna a letos v září. No, i takto se dají tvořit čísla...
BRAVWO FOX :yes:
A propos...evidentně to vše sestěhovali na západ...já po Praze a východu neviděl už snad rok ani jednoho (a to mám kancelář vedle prodejce 😄 ) . Zato potkávám pravidelně 2 Abarthy, jeden v černý a druhej červenej. Jiná barva by snad ani nesedla.
[odkaz]
Dále by mě zajímalo, jakým koeficientem musíš násobit nulu, abys dostal číslo vyšší než 122. Spíše se jedná o takzvanou bulharskou konstantu, která se podle potřeby příčítá (odečítá) k výsledku, abys dostal požadované číslo. Nu, alespoň víme, že koncernová konstanta o lišce, životu a übermainstreamu vůbec má hodnotu 123.
Jak to že na moje.auto není žádný Fox, když je tak super a rozšířený? >😁
Ale na obranu pand taky moc nepotkávám