Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
iudex
Koľko ešte článkov o novom Focuse bude, kým sa dočkáme testu? Už to prestáva byť zaujímavé.
Inak k motorom som sa už vyjadril, len zopakujem, že konečne bez výhrad a na slušnej úrovni. Dostatočný základ (žiadna jedna-štvorka), moderné priamovstrekové turbobenzíny, široká paleta TDCI, ako bonus 250k ST. Čo do motorizácií bez jedinej námietky. :yes:
Inak k motorom som sa už vyjadril, len zopakujem, že konečne bez výhrad a na slušnej úrovni. Dostatočný základ (žiadna jedna-štvorka), moderné priamovstrekové turbobenzíny, široká paleta TDCI, ako bonus 250k ST. Čo do motorizácií bez jedinej námietky. :yes:
Bude i dvojspojkova prevodovka?
Suhlasim, doteraz chybal silnejsi benzin a teraz to je OK. Je z coho vyberat, len keby pre pana krala to auto nespravili take hnusne dizajneri. V tejto triede by som siel len do hach-u...a toto je fakt hnus. Pricom kombi alebo sedan ok - len predny naraznik je otras, no ale to by sa dalo prezit.
janodespota
Skoda ze novy fokus vyzera jak nafuknuta fiesta. Oproti dosluhujucemu modelu downgrade po dizajnovej stranke...
Aj keby namiesto 9 motorov mali 29, tak dizajn je tak odpudivý, že v salóne budú musieť zákazníkovi zaplatiť, aby si túto zrúdu kúpil. Tento focus je najškaredší v histórii focusov :no:
Deadlift
[odkaz]
To je důvod proč si Focus kupujeme! 😉 :yes:
To je důvod proč si Focus kupujeme! 😉 :yes:
Jízdní vlastnosti budou asi opět patřit ke špici síti, ale ten dizajn je dost otřesný... auto takové nemastné, neslané, no nevím...
Koho zaujímajú jazdné vlastnosti >😒] ?
Rozhoduje 😒br /> 1. cena
2. dizajn
Kto sa dostane v jazdných vlastnostiach na hranu ? 99 % vodičov nie a stačí im aj bežná jazda z A do B. Im je fenomemálny podvozok ukradnutý, skôr vnímajú jeho nekomformitu. Pre fajnšmekrov je ST, ale to je strašne malá skupinka, ktorá si vie focus a jeho jazdné vlastnosti vychutnať.
Rozhoduje 😒br /> 1. cena
2. dizajn
Kto sa dostane v jazdných vlastnostiach na hranu ? 99 % vodičov nie a stačí im aj bežná jazda z A do B. Im je fenomemálny podvozok ukradnutý, skôr vnímajú jeho nekomformitu. Pre fajnšmekrov je ST, ale to je strašne malá skupinka, ktorá si vie focus a jeho jazdné vlastnosti vychutnať.
jízdní vlasnosti nejsou jen o tom jet hranu...ale i tom jak se při trochu vyšší rychlosti v autě citíš. Není špátné mít pocit, že mám auto pod kontrolou a že ne plave jak pramice....
co rozhoduje?
Cena,
důvěra ve značku,
a pak asi vzhled.
co rozhoduje?
Cena,
důvěra ve značku,
a pak asi vzhled.
A proč je potom nejprodavanějši Golf ? Cenou ani designem to nebude.
A kde je najpredávanejší golf ? Na Slovensku ani v Čechách nie, sme žebráci, že ?
V Európe je najpredávanejší, to je pravda, ale najmä v Nemecku je no.1 a nemecký trh je najväčší. Čakať, že golf bude jednotka vo Francúzsku či Taliansku je utópia.
Ale aj tak. V tejto triede, nižšej strednej triede je veľmi veľa áut. Táto trieda je najviac konkurencie schopná zo všetkých. Golf vychádza ako najlepšie auto v triede. Jazda, výbava, image, tradícia.
Každý by chcel mať golfa, je to tak.
bravwo golf :yes:
V Európe je najpredávanejší, to je pravda, ale najmä v Nemecku je no.1 a nemecký trh je najväčší. Čakať, že golf bude jednotka vo Francúzsku či Taliansku je utópia.
Ale aj tak. V tejto triede, nižšej strednej triede je veľmi veľa áut. Táto trieda je najviac konkurencie schopná zo všetkých. Golf vychádza ako najlepšie auto v triede. Jazda, výbava, image, tradícia.
Každý by chcel mať golfa, je to tak.
bravwo golf :yes:
já bych golfa nechtěl ani za 1kč...mít auto který na sídlišti má další 17 lidí. Jízda v něm je naprosto schodná s jinými z téhle kategorie. nabídka prehistorických motorů , design taky není nic velkolepého je mnoho hezčích aut v této třídě, Výbava je protě koncernová ,jestly máš fabii,golf,passat,je fuk interier je jak přes kopírak jen na pár detailů, a tradice? myslím že od původních golfu I , II a III jsou dnešní golfy mimo mísu, U tohohle auta spíš rozhoduje CENA a KVALITA která se vv nedá vytknout prostě lidi kupujou to co se osvědčilo a ví že když si koupí golfa že se jim za 15000km nerozsype , nedají za něj celoživotní úspory .
Golf je nejprodávánější kvuli značce...konzervativní lidi, který je většina ho považují za standard dané třidy. a u nás si golf nijak extra nevede...
Tak u mě to hraje dost velkou roli a myslím,že by to nemělo bejt přehlížený.Jízdní vlastnosti potažmo dobrej podvozek jsou součástí aktivní bezpečnosti.Zrovna včera jsem jel služební Kiou a byl jsem nucenej na dálnici zadupnout brzdy a jak bylo nepříjemný,když mi zadek auta malinko ulít.Lepší podvozek ala Focus by se zachoval jistěji.
Od Focusu se snad ani nic jineho než nejlepši podvozek ve třidě neda čekat. 😄
Ano, v hlavách jedinců zmasírovaných prázdnými a neověřenými plky některých pisálků, kteří jen podlehli zažitým automobilovým klišé, je podvozek fokálu opravdu tím nejlepším. Realita mezi kužely je však poněkud odlišná. Tedy pokud se bavíme o jízdní stabilitě.
a v čem je jiná? které jiné auto i v té nejubožejší výbavě projíždí zatáčky jako Focus? Je to možná kliše...ale Focus takový auto je.
to není klišé ale tradice fousu ... víš zaprdlí vyznavači vw závidí že jejich automobilky spíš řeší 4 zónovou klimatizaci a naleštěnej hliník lemující GPS navigaci než to jak si s autem zablbnout a užít srandu.U focusu to tak bylo vždy, interier moc neřeší spíš vůbec 😄 ale zato na silnici je to pán 😄 a zajímala by mě ta realita mezi kužely které auto téhle třídy by to zvladlo líp..vanos zřejmě focusa nikdy neřídil tudiž neví jak se stakovým autem jezdí.
Něco na tom bude. Ve Světě Motoru je test noveho C-Maxe a takove nadšeni z podvozku jsem ještě neviděl. Ford je prostě podvozkovy kral.
bedi
... tiez som sa pobavil, ze priem. spotreba prepl.benz. motorov 1,6 okolo 6 !!!
Nemozne, po skusenostiach s astrou 1,6 turbo s rovnakym vykonom ako silnejsi ecoboost je nemozne jazdit za 6l ani pri slimacom tempe... pri ustalenej 140 na dialnici spotreba 10,1 l. Pri 100 s tempomatom spotreba 6,9 a len troska spotrovejsia jazda si vypyta 15!!! 1,6 TiVCT pri 140 zerie 8, pri 100 si vypyta 5,6. Samozrejme nema taky vykon ani parametre, ale ci zrychlym na 100 za 10 alebo 8,5 - ten rozdiel spotreby je zavratny... Treba si uvedomit, ze spotreba pri
maloobjemovych turbach nezavisi od objemu ale od vykonu, takze pri 1,6 ecoboost sa bude pohybovat na urovni atmosf. 2 - 2,4 l motoroch, cca 8,5 - 9 l.
Naivne co i len pomyslat na 6 litrov...
Nemozne, po skusenostiach s astrou 1,6 turbo s rovnakym vykonom ako silnejsi ecoboost je nemozne jazdit za 6l ani pri slimacom tempe... pri ustalenej 140 na dialnici spotreba 10,1 l. Pri 100 s tempomatom spotreba 6,9 a len troska spotrovejsia jazda si vypyta 15!!! 1,6 TiVCT pri 140 zerie 8, pri 100 si vypyta 5,6. Samozrejme nema taky vykon ani parametre, ale ci zrychlym na 100 za 10 alebo 8,5 - ten rozdiel spotreby je zavratny... Treba si uvedomit, ze spotreba pri
maloobjemovych turbach nezavisi od objemu ale od vykonu, takze pri 1,6 ecoboost sa bude pohybovat na urovni atmosf. 2 - 2,4 l motoroch, cca 8,5 - 9 l.
Naivne co i len pomyslat na 6 litrov...
tak aspon ses pobavil >😁 ale mas zkusenosti jen s Astrou a tam se vi, ze onene1,6 turbo zere jak urvany. Ja mam zkusenosti s Ecoboostem a to 2,0 a jiz pres 30 tis najeto v Mondeu. A tam je prumer 7,7 l na 100km a opravdu pri dodrzovani predpisu a neblbnuti se da na tuhle hodnotu dostat. Ja bezne s vetsim podilem mesta a dalnic a s tim, ze si dopravam dynamiky az az, mam prumernou spotrebu okolo 9 litru. Kdyz jsem hlidal body (moc me jich nezustalo nez se po roce odecetli) tak jsem prave jezdil mezi 7,8-8,4 l/100km
Tak ze u 1,6ky ecoboost verim, ze se bude jezdit bez problemu za 7 a kdo bude dodrzovat predpisy a nehonit to tak i za 6. Jinak u noveho C-Maxu je prumerna spotreba udavana 6,6l/100km tak pochybuju, ze bude u Focusu udavana za rovnych 6 ....spise bych rekl 6,2-6,4. Koho zajimaji videa interieru a ruznych vychytavek co ma Focus mit at se koukne na USA ford. www.ford.com
Tak ze u 1,6ky ecoboost verim, ze se bude jezdit bez problemu za 7 a kdo bude dodrzovat predpisy a nehonit to tak i za 6. Jinak u noveho C-Maxu je prumerna spotreba udavana 6,6l/100km tak pochybuju, ze bude u Focusu udavana za rovnych 6 ....spise bych rekl 6,2-6,4. Koho zajimaji videa interieru a ruznych vychytavek co ma Focus mit at se koukne na USA ford. www.ford.com
pri merani kombinovanej spotreby sa ani len nevazuje o jazde ustalenou 140 km/h.
Spotreba toho motora bude silne zavisla od pravej nohy vodica.
Spotreba toho motora bude silne zavisla od pravej nohy vodica.
jinak mám focus 1,6TI-VCT. Kombinovaná spotřeba je 6,6(dle výrobce) a to je naprosto reálná hodnota za kterou běžně jezdím.
S Megosem 1.6 16V jsem se taky dostal pod sest, bezne za osm. S turbem je to jinak.
Pokud je auto relativně lehké(není po střechu plné)...má turbo motor. Lze jet za 6litrů. A když chceš můžeš si užít vysokého výkonu ale pak už není problém jet za 9-10litrů.
Nechápu, co lidí od turbo motorů čekají? mají určité výhody ale není to žádnej novodobej zázrak.
Kdyz uz ten turbomotor mam, mel bych vyuzivat jeho prednosti. On je na to i konstruovany, svoje by mohli vypravet TDIckari se zatuhlymi lopatkami a oddelanym setrvacnikem.
Bohuzel pokud s tim jedu tak, abych nebrzdil provoz a vyuzil vsechny prednosti turbomotoru, jsem o dva litry nad normovanou spotrebou (1.4 TSI twincharger, 2.0T Renault). Pochopitelne to jde i za min, jenze to pak neni jizda. 😄
Pokud začneš využívat potenciál nemůžeš se dívat na tabulky.
A další věc, co znamená lechtat plyn? Pokud s autem pojedu 70-90 mimo obec. Nepochybuju,že pojede za zhruba tabulkové hodnoty. Ale kdo tak jezdí, že?
Stěžovat si, že to nejede za kombinovanou, když jedu mimo obec 110-130 a ve městě v zácpě...
PS. Oddelat setrvacnik se da ruznymi zpusoby, i tak ze bude clovek vyuzivat prednosti turba a bude radit jako prase.
:😉
Ta spotreba sa da dosiahnut (plus minus), pokial ides plynule a nezacnes vyuzivat vykon toho motora. Potom to poleti velmi vysoko.