Testy
Passat 1,8tsi dsg s adapt. podvozkem. Tipuju, se slušnou výbavou se dá z autosalonu odejít za osm set. Čtyřválcová nafta mě neláká, takže vybírat v této třídě, nemám moc o čem přemýšlet. :yes: 😉
Ve větě: "První, přiznejme že automatické pozdvižení obočí trvalo ovšem jen chvilku:",
chybí čárka za sloverm "automatické"...
P.S. ...,ale dá se žít i bez ní... 😄
chybí čárka za sloverm "automatické"...
P.S. ...,ale dá se žít i bez ní... 😄
Citace z textu:.........."takže jen několik poznámek z praktického používání vozu, který výrobce označuje za novou generaci".
Líbí se mi, že nejenom my (většina), ale i motorističtí novináři se nechtějí smířit s tím, co se nám VW snaží namluvit - že k nám na podzim dorazila "zcela nová", 7.generace 😉
Jinak, aby bylo jasno, mě se faceliftovaný pašík líbí a nechci ho hanit. Zvláště ne ve spojení s geniálním TSI. Auto je samozřejmě na špici segmentu, ale nemám rád, když se mi někdo snaží vymývat mozek 😉
Líbí se mi, že nejenom my (většina), ale i motorističtí novináři se nechtějí smířit s tím, co se nám VW snaží namluvit - že k nám na podzim dorazila "zcela nová", 7.generace 😉
Jinak, aby bylo jasno, mě se faceliftovaný pašík líbí a nechci ho hanit. Zvláště ne ve spojení s geniálním TSI. Auto je samozřejmě na špici segmentu, ale nemám rád, když se mi někdo snaží vymývat mozek 😉
To bohužel ví každý, že VW nedělá co novou generaci, to nové auto. Stačí si povšimnout, že VW spíš dělá nový model - potom kosmetická úprava - dále repas - kosmetická úprava repasu - potom nový model.
Ovšem na druhou stranu musíme oprávněně uznat, že Passat je velmi zdařilý. Snad i kucí od VW dali tomuto Passatu také do vínku trochu té spolehlivosti. Byla by škoda, abychom na cestách potkávali tyto krasevce odstavené se zapnutýma výstražnýma.
Ovšem na druhou stranu musíme oprávněně uznat, že Passat je velmi zdařilý. Snad i kucí od VW dali tomuto Passatu také do vínku trochu té spolehlivosti. Byla by škoda, abychom na cestách potkávali tyto krasevce odstavené se zapnutýma výstražnýma.
Nepotřebuju motoristické žurnalisty (stejně jako marketing automobilky) k tomu, abych poznal, že má nový Passat blíž k faceliftu, než k nové generaci..., a že se nám marketingy všech značek snaží nějak "vymývat mozek" je jasné (stejně jako to, proč), stačí si na chvilku pustit TV, nebo otevřít noviny/časopis, nebo i tyhle stránky...
Kdo autům rozumí, nepotřebuje nutně přesnou škatulku s názvem facelift, nebo nová generace a ví k čemu to má zřejmě blíž a při případné koupi se rozhoduje podle zcela jiných hledisek. A kdo se o auta zajímá jen vyloženě spotřebně (většina), tomu je fakt, jak se ta změna nazve úplně ukradený a dívá se maximálně na to, jestli je to změna (z jeho pohledu) k lepšímu (případně hlavně ne k horšímu), ale nikoli primárně na to, jak moc je ta změna velká. I proto můžou dluhodobě fungovat auta jako Géčko od MB apod. Navíc marketing VW mohl klidně psát o "novém Passatu", i kdyby se oficiálně jednalo (jen) o facelift...
Když pominu, že se u Passatu rozhodně nejedná o první případ takového postupu a s podobnou "hysterií" (zdaleka nemyslím jen tento příspěvek) tu byl kritzován i přechod Golfu z 5. na 6. generaci (Golf 5,5 apod.) , jak je možné, že tady podobná reakce nepřišla i při přechodu takové Mazdy3 na maximálně stejně "novou" generaci jakou je Golf 6? Princip přechodu byl u ní totiž naprosto shodný jako v těchto dvou případech VW, ale obešla se nenápadným odstavcem v testu, bez dalších podobně rozhořčených reakcí.
Ze zdejšího testu nové generavce Ma3😒br /> "Místo výrazné proměny, která potkala nejbližšího japonského konkurenta – Hondu Civic – zvolili u Mazdy cestu designové a technické evoluce. Na kolik šlo o volbu rozumu, rozhodnutí nákladového oddělení nebo vyslyšení skutečných požadavků potenciálních zákazníků se asi hned tak nedozvíme. V každém případě nový model snadno přiřadíte hirošimskému výrobci na první pohled."
Kdo autům rozumí, nepotřebuje nutně přesnou škatulku s názvem facelift, nebo nová generace a ví k čemu to má zřejmě blíž a při případné koupi se rozhoduje podle zcela jiných hledisek. A kdo se o auta zajímá jen vyloženě spotřebně (většina), tomu je fakt, jak se ta změna nazve úplně ukradený a dívá se maximálně na to, jestli je to změna (z jeho pohledu) k lepšímu (případně hlavně ne k horšímu), ale nikoli primárně na to, jak moc je ta změna velká. I proto můžou dluhodobě fungovat auta jako Géčko od MB apod. Navíc marketing VW mohl klidně psát o "novém Passatu", i kdyby se oficiálně jednalo (jen) o facelift...
Když pominu, že se u Passatu rozhodně nejedná o první případ takového postupu a s podobnou "hysterií" (zdaleka nemyslím jen tento příspěvek) tu byl kritzován i přechod Golfu z 5. na 6. generaci (Golf 5,5 apod.) , jak je možné, že tady podobná reakce nepřišla i při přechodu takové Mazdy3 na maximálně stejně "novou" generaci jakou je Golf 6? Princip přechodu byl u ní totiž naprosto shodný jako v těchto dvou případech VW, ale obešla se nenápadným odstavcem v testu, bez dalších podobně rozhořčených reakcí.
Ze zdejšího testu nové generavce Ma3😒br /> "Místo výrazné proměny, která potkala nejbližšího japonského konkurenta – Hondu Civic – zvolili u Mazdy cestu designové a technické evoluce. Na kolik šlo o volbu rozumu, rozhodnutí nákladového oddělení nebo vyslyšení skutečných požadavků potenciálních zákazníků se asi hned tak nedozvíme. V každém případě nový model snadno přiřadíte hirošimskému výrobci na první pohled."
Jasně, neberu tyhle texty jako výuku, natož výuku pro ty, kteří o autech vědí své... Uznávám je a vím, že jsou tady desítky čtenářů, kteří mají načteno či najeto dost a naše texty fakt nepotřebují...😄
Beru. Taky je mi, coby spotřebiteli, úplně jedno, jaký vztah má současně dostupný výrobek k tomu minulému. Zmínku o tom ale v některých případech považuji za zajímavou (Mazda3), nutnou (Suzuki Swift) či spíše úsměvnou součástí folklóru okolo značky či modelu (třeba právě Passat). A to, prosím, nesouvisí s osobními preferencemi - ty do textů nepromítám.
Mimochodem je úžasné sledovat, jak výrobce či dovozce při porovnávání aktuální a byvší verze naráz nalézají na právě ukončeném voze náhle tolik much, které onen nový zázrak nemá....
Ale to je na delší debatu. Každopádně díky za fajn a realistickou reakci!
Beru. Taky je mi, coby spotřebiteli, úplně jedno, jaký vztah má současně dostupný výrobek k tomu minulému. Zmínku o tom ale v některých případech považuji za zajímavou (Mazda3), nutnou (Suzuki Swift) či spíše úsměvnou součástí folklóru okolo značky či modelu (třeba právě Passat). A to, prosím, nesouvisí s osobními preferencemi - ty do textů nepromítám.
Mimochodem je úžasné sledovat, jak výrobce či dovozce při porovnávání aktuální a byvší verze naráz nalézají na právě ukončeném voze náhle tolik much, které onen nový zázrak nemá....
Ale to je na delší debatu. Každopádně díky za fajn a realistickou reakci!
O.K. a díky za reakci, ale já jsem se nepozastavoval nad případným zmíňováním redakce v článcích ve smyslu, že je nová generace Passatu spíš facelift (což je v podstatě pravda). Podobná "narážka" byla i ve zmiňovaném testu Mazdy 3 a nový Swift za novou generaci považuju určitě spíš (bez ohledu na velkou designovou podobnost), než Ma3.
Byla to především reakce na konkrétní příspěvek (v jehož duchu už tu bylo napsáno stovky podobných), ne na článek a zmínku o tom v něm.
Je prostě "zajímavé", že to co se u jiných značek diskusně v klidu přehlíží, to se tu u koncernu (VW) obvykle v žádném případě "neodpouští"... Asi opravdu něco bude na tom, že u nás (a nejen u nás) se prostě úspěch neodpouští... 😉
P.S. A jak to vidíš s tou čárkou, viz včera v 11:03... 😄
Byla to především reakce na konkrétní příspěvek (v jehož duchu už tu bylo napsáno stovky podobných), ne na článek a zmínku o tom v něm.
Je prostě "zajímavé", že to co se u jiných značek diskusně v klidu přehlíží, to se tu u koncernu (VW) obvykle v žádném případě "neodpouští"... Asi opravdu něco bude na tom, že u nás (a nejen u nás) se prostě úspěch neodpouští... 😉
P.S. A jak to vidíš s tou čárkou, viz včera v 11:03... 😄
Špatně jsi mě zařadil kvůli mému příspěvku. Rozhodně nejsem typický závistivý, malý, český člověk. Z této naší tradiční národní vlastnosti se mi samotnému zvedá kufr. Já nešiju do pašíka jako takového, mohl sis výše přečíst, že se mi dokonce líbí. Jen mi zmiňovaná věta v testu opět připomněla trapné vysvětlení vedení VW o zcela nové generaci. Protože dělám sám v obchodě, dívám se na to trošku z profesionálního hlediska a bavím se, jak chlapci z VW blbnou masy. A máš pravdu, to není jen pašík a VW, ale např.i tebou zmiňovaná Ma3...i když tam aspoň vidím nový interiér a nové nafťáky 😉
Já jsem četl celý tvůj příspěvek, takže tě za žádného závistivého antikoncernistu rozhodně nepovažuju. Jen jsem využil (možná až i trochu zneužil :😉 ) tvou připomínku k "nové" generaci Passatu, byly jich tu už opravdu stovky. Ta tvá byla slušná a v celku korektní (na rozdíl od většiny jiných), takže to co jsem následně psal (o závisti) se zrovna tebe určitě netýkalo a bylo to myšleno v mnohem obecnější rovině..., ale pokud to tak vyznělo, tak se samozřejmě omlouvám...
P.S. Ten interiér Mazdy 3 mi taky nijak moc nový nepřipadá, nový je spíš o něco méně, než u mnou zmiňovaného Golfu 6, takže maximálně tak někde mezi Golfem a Passatem...
P.S. Ten interiér Mazdy 3 mi taky nijak moc nový nepřipadá, nový je spíš o něco méně, než u mnou zmiňovaného Golfu 6, takže maximálně tak někde mezi Golfem a Passatem...
...článek o hov.nu. :no:
Tak vážení piloti Formule VW Passat, rychle koupit TDI, chiptuning a lepit se na zadek všemu co vám na silnici překáží bez ohledu, že jde velmi často o silnější vůz, jehož řidič nemá tu potřebu dokazovat, na rozdíl od Vás že mu to opravdu jede..
K registrovaným drobnostiam: koncern, známy svojou dokonalou ergonómiou až prekvapujúco často má problém s tlačiacimi rohmi stredového tunelu. S topánkou veľkosti 47 je problém skoro všade. A tlačítko so symbolom telefónu znamená stíšenie (lacnejšieho) rádia i v iných značkách. 😉
PS: nejzásadnější ergonomická chyba v interieru, je umístní displeje, tady dokonce není ani na úrovni ukazatele rychlosti a otáčkoměru, celkem síla :no:
Viem že je to iná trieda, ale aj tak...
Teraz už nadávam iba zo zotrvačnosti. 😉
Když to porovnám s pocitem, který jsem měl před Jaguarem X-type s turbodieselem, karoserií kombi a daňovou mříží, je to ÚPLNĚ jiná káva 😄
Ale aby som bol objektývny, tak v takej Ravke sa mi nohy šmýkali po pedáloch jedna radosť. Asi tvrdá guma... >😁
Dřív se říkávalo, že vzpomínky, ty ti nevezme nikdo, ale pak se tu objevil ten... Alzheimer, nebo jak se ten s tím "sklem" jmenuje... 8-s