Novinky
Mitsubishi Outlander 2010 snižuje první cenu pod 600 tisíc Kč (první cena 584.900,- Kč)+nové foto
27 komentářů
ale mne sa toto hnusne cudo nepaci.
nechapem,ako moze niekto capnut cely predok z ineho auta a zvysok nechat tak.... :no:
nechapem,ako moze niekto capnut cely predok z ineho auta a zvysok nechat tak.... :no:
Nemůžu si pomoci a byť jsem sledoval diskuzi u předchozího článku o faceliftu tak za sebe říkám, že se mi líbí. Docela přemýšlím, jestli nebude zanedlouho stát u baráku 😉
Velku otvorenu papulu ma uz Peugeot, teraz uz aj Mitsu. Tak jednoznacne najkrasi je stale Citron a hotovo :-!
Předtím vypadal dobře, teď vypadá ještě lépe. Jde o zvyk, jsme zvyklí na starého a proto nám tohle vždy bude připadat jako nějaká divná montáž. Předchozí Outlander byl takový nesourodý, předek decentní, zadek sportovní... Teď je to lepší.
mně to na těch fotkách zatím moc ok nepřipadá, ale uvidíme live. Ten čumák se mi moc líbí na Lanceru, na Coltu to skousnu, ale na Outlander jsem teda fakt zvědavej jak to bude vypadat.
Ale nejlíp by se něco podobného hodila na takového Galanta :yes:
Ale nejlíp by se něco podobného hodila na takového Galanta :yes:
Na Coltu se mi to nelíbí. Ale když jsem byl na Přažskym autosalonu, tak tam neměl konkurenci. Úžasný auto, jen nevim, z toho předku jsem trochu rozpačitej.
Viděl jsi už prototyp Galantu? Ten je taaaak úžasnej... Škoda, že to zatim nejde do prodeje.
Viděl jsi už prototyp Galantu? Ten je taaaak úžasnej... Škoda, že to zatim nejde do prodeje.
kdyz se objevily prvni fotky, strasne me nastvala podobnost (spis kopie) lanceru, ale pripadal mi aspon celkem hezkej ale...myslim ze to vypada zle, predek z lanceru se tam vubec nehodi a nejen ze je to neoriginalni ale navic i osklivy. Lancer se mi opravdu hodne libi ale toto...ach jo...
Niektorym modelom jednoducho nepristane.
Ale inac dobre ceny, je vidiet, ze kriza tlaci vsetky automobilky
Comu nechapem su zase tech. parametre. Nemenilo sa na nich podla clanku nic, tak preco ma zase 2.2 HDI s rovnakym vykonom, krutakom zrychlenie tak pomale? je tam chyba? ved ten terajsi to stiha za 9.9 a nie cez 11!!!! Maximalka 200 ostala - ok.
Nechce nekdo vymenit ten obludny reprak z kufru, co je na nem napsano Rockford Fossgate a vymenit ho za tu praktickou skrinku na monterky?
teď je ale IN zmenšování objemu a přeplňování. Já jsem si tam dal rovnou biturbo a zatím se nestežuje :-!
Biturbo si zatim nestezuje, ale za chvili si budes stezovat ty na biturbo. Ledaze bys byl jen vikendovy kovboj, ktery rocne neujede ani 20 tisic km >😁