Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Prodej nových osobních aut loni v Polsku vzrostl, lídrem Škoda

10 komentářů

petrumr
prostě kvalita se prodává sama,ford už musí mět reklamu....... 😄
Cara Binieri
Jen jestli tady nebudou hrat roli spis tydlencty geograficky a historicky predpoklady, ty reklamo. 😄
petrumr
ne,třeba i u nás škodovku koupí jen ten co ji prohlédl a projel,fordu stačí reklama v časáku.Prostě ford umí oblbovat,třeba soused si koupil fusínu a každej den říká,že udělal chybu,že to koupil jen díky reklamě.
vrkuboy
Aha a ty automaticky podle souseda hodíš všechny maitele Fordu do jednoho pytle? >😁 Jsou to troubové kteří se nechají oblbnout reklamou... >😁 >😁 >😁 :no:
petrumr
Soused to dokázal přiznat,ale třeba doma to nepřiznají,ale druhá rodina to vyměnila za škodovku a to si ze mně dělali srandu...a ted jsou teprve spokojení s autem 😄 Tak asi na tom něco bude.
boberko
treba uz nechteji o sobe rikat ze jsou totalni deb*ilove
petrumr
tak zase ne,ale když měli forda,tak říkali,že škodu by si nikdy nekoupili a popravdě jsem to říkal aji já,ale stačilo podrobné seznámení a najednou s pomlouvačné značky je královna.
Giorgio
Já už bych si nekoupil ani škodovku, ani forda, reklama ne-reklama. A to mám teď obojí.
Ronault.
To jste vy, kam vítr, tam plášť. Příští auto budeš mít z Číny a necháš si přeoperovat oči na šikmo, tyhle ultrafans toho co mám v garáži známe...
LudaBaxa
To je neskutečný, jaký hovadiny z tebe dokážou vypadnout.. 😄