Ekonomika
Na slovenských stránkach importéra verzia 1.2/44 kW vôbec nefiguruje. Najslabšou ponúkanou verziou je 51 kW.
Každé auto musí dávat smysl..... mi tenhle šuplík pro duchmeny smysl dává....ale je drahý a kvalitou to neobhájí. Jinak souhlas, že vw není ničím výjimečná liga.... To se akorát tady GTI vyonanuje do ztráty vědomí ohledně dvouspojek, 4x4 atd., atd. - viz. článek o C4. Steně jako dává smysl 4stupnový automat u C4, .....
VW těží ze špičkového marketingu a pak, my tady to máme dáno historicky. Prostě z VW jsou v čr v udlení hlavně Gétéíci a jim podobní. Všude jinde je jen volba hodnota/peníze.
Ale proč nenasadit cenu, když jim to tady někdo žere.
VW těží ze špičkového marketingu a pak, my tady to máme dáno historicky. Prostě z VW jsou v čr v udlení hlavně Gétéíci a jim podobní. Všude jinde je jen volba hodnota/peníze.
Ale proč nenasadit cenu, když jim to tady někdo žere.
Když jsem loni v létě kupoval Polo TSI, dostal jsem hned při nabídce od prodejce slevu 25.000,- Kč, potom jsem si ještě vyžádal 2 roky záruky navíc zdarma (5.000,-Kč). Pokud slevili oficiálně, sleví ještě i prodejce?
VW to s tou ekologií myslí vážně, protože jak jinak si chcete vysvětlit ty jedny ze snad nejvyšíích příplatků za dieselové motory, než že chtějí ovzduší bez sazí...
motor s výkonom 44kw a príprava pre rádio. K tomu hádam treba len zdôrazniť Das Auto 😄 Pánov vo vedení by som rád upozornil, že sa píše rok 2011.