Bezpečnost
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeFord: Airbag v bezpečnostním pásu zlepší ochranu cestujících na zadních sedadlech
14 komentářů
Klaudius
Zakrátko budú autá už tak bezpečné, že na diaľniciach legálne povolia demolačné derby... ;-\
Vampix(Diesel Power)
a pak se po celem autě vystřeli obrovsky vak, ktery uplně na 5 sekund obejme všechny cestujici a když se povede tak je to neudusi
Slavek-TDM
Jakpak bude asi vyresene, kdyz bude timto pasem pridelana detska sedacka? ISOFIX tento problem resi, ale konvencni sedacky budou zrejme ve vozidlech s nafukovacimi pasy zakazane...
Kto bol prvy? 😄
Tedy k tvojí otázce. Prvním byl, pokud vím, Lexus a jeho LF-A, kterých se prodá 500. Ford bude druhým; a, jak to zatím vypadá, prvním, kdo tyhle pásy nabídne v "normálním" autě.
FORD INTRODUCES INDUSTRY'S FIRST INFLATABLE SEAT BELTS TO ENHANCE "REAR" SEAT SAFETY
[odkaz]
Belt Bag: a clever combination of a seat belt and airbag
[odkaz]
Je tezke priznat, ze jsi zase slapl vedle, jako obcas na Autoblogu?
Dalsi otazka kdy presne se dostane opravdu do vyroby a prodeje to levne auto za 10 milionu od Toyoty, tedy LF-A.
"Objednávky je možné podávat ode dneška, ale Lexus teprve na jaře roku 2010 vybere 500 budoucích majitelů, z nichž ti nejšťastnější si dočkají svého LFA až v prosinci roku 2010 a poslední vůz má být vyroben v prosinci roku 2012." >😁 >😁 8-s
A nikoli, kašpare, nešlápl jsem vedle. Být první v tom, že použiješ na zadních sedačkách něco, co už někdo použil na předních, to je prostě "prvenství" tak akorát pro marketing nebo přitroublé fanatiky tobě podobné. (Ani nevím, proč to píšu v množném čísle.)
První bude Ford tehdy, když stihne E😜lorera uvést na trh před LF-A. Jinak bude prostě druhý, a první ?pouze? mezi masovkama.
Diskuse je ukončena, plešatý tajtrlíku.
Proč si tenhle půlpytel musel vybrat zrovna Ford? ;-\
"co už někdo použil na předních"... zatim to nikdo v realu nepouzil, az to bude pouzito tak, ze se to projevi finalni vyrobou a prodejem - dodanim zakaznikum, pak si tady operuj s tim jako s faktem.
Jinak zatim jen papouskujes marketing od Toyoty z Autoblogu (Autoblog by tezko tak jasne zpochybnoval prvenstvi Fordu, kdyby by jim Toyota nedarovala ocumovacku prototypu LF-A, zase moje spekulace).
Tedy ja odpovedet marktetingem Fordu nemohu a ty to zpochybnujes marktetingem Toyoty? Vtipne.
Myslel jsem, ze mas na vic, skoda pro tebe.
Ja jsem mozna fanaticky fanda Fordu, tedy nemam duvod papouskovat marketing Toyoty byt z ust "nestranneho" novinare.
PS: Az se priste budes ptat na Autoblogu duchaplne, jak muze zadokolka (Mustang) zavodit v rally, precti si jake tridy existuji na Rally America a vubec historii svetove rally.
A prosim nedelej ostudu sobe, Fordu a Fordfans vseobecne, tedy i me. :no: