Novinky
Cikles
0
Aj tých 6 kusov sú určite predvádzačky >😁
chrudoš
0
Hele ja jsem jednoho videl jako taxika po Brne, takze predvadecek uz je jen 5 😄
puko
0
toho som videl aj ja zrovna pred par dnami a bol som prijemne prekvapeny 😄
pogo26
0
CUBE - v Evropě se jich vloni prodalo cca 4300.
sami si za to můžete...
Evropan extravagantní vzhled akceptuje, ale už méně laciný nevzhledný interiér a to nemluvě o podprůměrných jízdních vlastnostech nebo sedačkách na rozmezí židle a lavice.
Z venku se mi to auto líbí, ale to je bohužel vše.
Z venku se mi to auto líbí, ale to je bohužel vše.
A kdy byl ten začátek? Ani jsem nezaregistroval, že ho Nissan už začal u nás prodávat a už zase končí. >😒] Škoda, mě se tyhle japonský kei cars líbí, i když sám bych si je asi nekoupil...
to neni kei car. na to je to moc velke 😄.
ale je skoda ze konci, je to prijemne zpestreni na silnicich.
Je to proste auto pro provoz ve velkych aglomeracich a mestech a jako takove se evrope hur prosazuje. A jako imagovka to neni zrovna vkus evropskeho zakaznika.
Docela se i divim, ze se v evrope neprodaval lip, nebylo to az tak drahe auto, vzhledem k vybave a vlastne i prakticnosti.
V japonsku stoji na kazdem rohu a musim rict ze po tom co sem jich potkaval desitky za den se mi vylozene zacal libit. I kdyz v teto kategorii bych si spis vybral Daihatsu Materia.
ale je skoda ze konci, je to prijemne zpestreni na silnicich.
Je to proste auto pro provoz ve velkych aglomeracich a mestech a jako takove se evrope hur prosazuje. A jako imagovka to neni zrovna vkus evropskeho zakaznika.
Docela se i divim, ze se v evrope neprodaval lip, nebylo to az tak drahe auto, vzhledem k vybave a vlastne i prakticnosti.
V japonsku stoji na kazdem rohu a musim rict ze po tom co sem jich potkaval desitky za den se mi vylozene zacal libit. I kdyz v teto kategorii bych si spis vybral Daihatsu Materia.
asi to bude nieco na styl foxa alebo phaetona >😁 rarita na ceste
Je ho škoda, ale ako to tu už niekto napísal, Japonci si to spôsobili sami. Akoby predávali v Európe iba odvčera.
Vysoká cena, bez diesla, žiadna reklama (aspoň som žiadnu nezaregistroval)...
Slabý pokus... Nie každý Nissan môže byť Juke...
Vysoká cena, bez diesla, žiadna reklama (aspoň som žiadnu nezaregistroval)...
Slabý pokus... Nie každý Nissan môže byť Juke...
Já být ženatý a mít peníze, tak bych tohle auto koupil manželce 😄 Je to malý, snadno se s ním bude parkovat - prostě ideál 😉 Ale zajímalo by mě, co by na něj řekla přítelkyně - jí se líbí právě malá praktická auta. Teď je jejím oblíbencem zrovna Suzuki Swift 1. generace 😄
Japonský vůz před Braniborskou bránou s prapory USA a SSSR (!!!) ovšem se značkou EU-France >😁 Co tím chtěl básník řící?