Autosalon Ženeva
První výstava v Ženevě se konala už v roce 1905. Více než sto let stará tradice ženevského autosalonu řadí tuto výstavu mezi nejvýznamnější v Evropě i na světě.
Výjimečná je i svou neutralitou, protože Švýcarsko nemá žádnou vlastní velkou automobilovou značku.
Ženevský autosalon se koná na výstavišti Palexpo, jednom z největších výstavních středisek na světě. V sedmi propojených halách tu nové modely, facelifty a novinky automobilového průmyslu prezentuje pár stovek vystavujících a dění se nenechá ujít na několik set tisíc lidí.
Pro rok 2020 byl autosalon zrušen kvůli prevenci před dalším šířením koronaviru. Finanční potíže organizátorů a malý zájem vystavovatelů pak neumožní pořádat výstavu ani v roce 2021.
Autosalon Ženeva 2020 |
|
Autosalon Ženeva 2018 | Autosalon Ženeva 2017 |
Autosalon Ženeva 2016 | Autosalon Ženeva 2015 |
Tu
[odkaz]
je graf, kde vidno, ze elektromotor zvacsuje krutiaci moment pri nizkych otackach. Pre diesel by to nebolo az take potrebne.
Zaver preco benzin😒br /> 1. Chceme este rychlejsie auto, a hybrid ma u benzinu velky efekt na spotrebe- u nafty nie az taky
2. naftovy motor je od benzinoveho ovela tazsi a auto by uz bolo pritazke
3. zvysime krutiaci moment pri nizkych otackach co u benzinu je velke plus a u naftaku nema za taky zmysle lebo naftak ma velky krutiaci moment
4. ludia co si kupia hybdrid chcu ekologicke auto a diesle su oproti benzinom ovela spinavsie,
5. ludom co cchu hybrid nejde ani tak o co najnizsie naklady na prevadzku
6. naftak aj ked ma mensiu spotrebu je skutocna rakovinova zbran, do dieslov sa pridava na pumpach aj repkovy olej a do vzduchu idu prave tie dioxiny co boli aj vo vajciach, dalej viac dymu, spusta dusika atd
7. naftak je proste ucinnejsi ale to nie je vsetko lebo benzin ma lepsiu suhru vlastnosti
USA rocny predaj 80 000, vyroba 1000000, priblizne 10 % audi sa teda preda v USA.
Svet 30 % hybridov sa preda v USA.
Aj ked moze byt ze Audi preda najviac hybridov v USA a je to podstatny trh.
Skodia v kazdom mnozstve a priamy ucinok na DNA predsa nie je nutna podmienka rakovinotvorneho posobenia.
:yes:
Dnes vecer. >😁
Kazda zena najradsej suka po 30. vedecky overene. :yes:
Len malde dievcata maju z sukania rakovinu a sukat ani nechcu. >😁
Pozri si prevalenciu krcka maternice in situ v CR podla veku. Su tam len pod 30. Chlape. To je tak. Nezrela suka nema sukat. To je vsetko.
Obtizne se dokazuje. No hej statistiku je niekedy tazke upravit. >😁