Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
tonny.p2
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
tak allroad quattro bude stát v nové A6 více, než sedan s 3,0TDI. Tyhle allroady jsou velmi moderní a chtěné, navíc rok výroby 2010, takže cena je myslím adekvátní. Jde o to, kdo co chce.
dederon00
preco vas trapi najviac spotreba? z nas chudakov si ju nik nekupi a novodobym bohacom je tych dva litre hore, dolu sum a fuk8-s
JuicyMane
...mě nemile překvapil za volantem A4 2.0TDI za 1.2 míče... Docela drahý neprémiový povoz. :no:
Předokolka se základním řízením, co? Připlácet, připlácet, připlácet >😁 (I když 1.2 je celkem dost, takže tam muselo být solidně příplatků, nicméně když to neupřesníš...)
Neupřesníš? To příjdeš do Audi a řekneš: Dejte mi to, co se dobře řídí! >😒]
Ne, přijdeš do Audi a řekneš.... chci Audi velikost XL a musí to mít quattro, audi drive select, audi dynamic steering, servotronic a sportovní podvozek... >😒]
Výkřik "A4 2.0 TDI" je dost neříkající, když se dělá s více pohony, řízeními a řadou blbůstek. Prostě předpokládám základní model, když to nijak neupřesní. A pak platí má rada, připlácet, připlácet, připlácet. BMW se taky dělají s 3 řízeními a 3 podvozky u jednoho modelu (možná i více, neznám kompletní nabídku z hlavy), ale už (skoro) nikdo nikde nenapíše, co přesně řídil a na co přesně si stěžuje. Bez bližší specifikace výbavy je to opravdu pouhý výkřik do tmy. A na prodejce bych nedal, musíš běhat, shánět předváděčky a vyzkoušet sám.
Subaru4ever
Jednoznačně chválím Audi za to, že konečně trochu přiostřilo hrany na karoserii a už to auto nevypadá tak ulízaně a uhlazeně. Jako ocucaný bonbón má vypadat Fiat 500, ne luxusní limuzína.
Na druhou stranu mi při pohledu "do tváře" do nové A6 připadá, že se tváří skoro až moc zle a naštvaně. Jestli nedávno Passata v Americe obcházel Dart Vader, tady se na mě přímo kouká >😒]
Při pohledu na kombinované spotřeby mi vlétly smíchy slzy do očí, ale to vůbec není chyba Audi :no:. 1,7 tunová limuzína s benzínovým čtyřválcem a elektromotůrkem za 6,2 ??? S naturálním šestiválcem za 7,4??? Hodnoty benzínů budou podle mě v reálném světě náležet dieslům a hodnoty benzínů bude třeba násobit koeficientem 1,4 až 1,5 :no: :no: :no:
Na druhou stranu mi při pohledu "do tváře" do nové A6 připadá, že se tváří skoro až moc zle a naštvaně. Jestli nedávno Passata v Americe obcházel Dart Vader, tady se na mě přímo kouká >😒]
Při pohledu na kombinované spotřeby mi vlétly smíchy slzy do očí, ale to vůbec není chyba Audi :no:. 1,7 tunová limuzína s benzínovým čtyřválcem a elektromotůrkem za 6,2 ??? S naturálním šestiválcem za 7,4??? Hodnoty benzínů budou podle mě v reálném světě náležet dieslům a hodnoty benzínů bude třeba násobit koeficientem 1,4 až 1,5 :no: :no: :no:
Já bych nazval ten systém měření spotřeby jako hrubé klamání zákazníka. Tento údaj by měl sloužit zákazníkovi jako jeden s kritérii pro koupi auta. Bohužel takto, jak se to měří má vypovídací schopnost velmi omezenou. Ne každý je fanda do aut, aby so četl různé testy, kde je udávána reálnější spotřeba. Ale tady na diskuzi s tim asi nic neuděláme 😒
Auto je pěkné, ale tak nějak nevím, proč bych ho kupoval. Když v této třídě chcu pohodlí, koupím Mercedes E. Když chci sport koupím BMW 5. Kromě toho unifikace tvarů potěší asi jen majitele A4...ale proč A6 a A8 vypadají stejně, to nechápu. A kombinovaná spotřeba 5,2 l/100 km u dieselového šestiválce skoro o 2 tunách je holý nesmysl. Leda tak v laboratorních podmínkách, kde fouká vítr zezadu, nejsou semafory a auto jede z kopce.... reálných podle mé zkušenosti je tak 7.
Dart Vader? To je docela zajímavé, vzhledem k tomu, že nová A6 přebrala některé tvary na přídí zrovna z A1ičky... 😄
Pakliže hledáš Darth Vadera pak doporučuji matnou černou a kompletní LED světla. BMW matnou začne u F10 nabízet někdy v polovině roku, dá se očekávat, že Audi ji nasadí také 😉
:yes😒br />
Jestli se nepletu, matnou černou ti udělají v rámci Audi Exclusive. Jen taková barvička přijde na bratru 75 tisíc (cena pro A8, A7 jí má o chlup levnější, A6 jí ještě nemá v ceníku).
Jestli se nepletu, matnou černou ti udělají v rámci Audi Exclusive. Jen taková barvička přijde na bratru 75 tisíc (cena pro A8, A7 jí má o chlup levnější, A6 jí ještě nemá v ceníku).
To jsem netušil 😉
Viděl jsem provedení v černé (místo chromu) už i na současných modelech Audi, kolik za to chcou nevím, ale myslím, že je to hlavně (alternativně) nabízeno k S-linům.
[odkaz]
[odkaz]
webpaja myslel matný lak karoserie 😄 Tohle černé "lemování" nabízí už roky. Jmenuje se to "Optikpaket Schwarz Audi exclusive (quattro GmbH)" a u A3 Sportback to stojí asi 10 tisíc. BMW má obdobnou položku.
Aha, tak ta se u BMW (indiviual) jmenuje frozen black.
[odkaz]
[odkaz]
V BMW Individual by ti jí asi také namíchali. Zařazením do běžné nabídky však půjde její cena o něco dolu.
Fiat 500 ocucaný bonbon >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 :yes: :yes: :yes: :yes: Dobře ty >😁 >😁 >😁 :yes: :yes: :yes:
Ten "ocucaný bonbon" není nic nového, nejčastěji je tu vzpomínám v souvislosti s designem Fordu, např. Fiesty, ale já ho vidím i na spoustě dalších novějších aut, jako Megane III, Mazda3, Focus III, Astra a další..., je to vlastně skoro jakýsi trend (bohužel)...
IceDive
Interier nadherny ale exterier ma sklamal. Predsa len by som dufal vo vacsiu kreativitu dizajnerov. Mal som staru ponorku s ktorou som bol velmi spokojny, taktiez velka spokojnost aj s aktualnym resp. s ex modelom. Cakal som na novy a ee. Pockam radsej na novy allroad.
positivemind
Může mi, prosím, někdo z redakce říci, jaká byla zkušenost s těmi LED světlomety? Co vám o nich říkali přímo z audi, jestli mají nějaký viditelný neduh atp.
To je to, co jsem zde čekal. Opět - NIKDE!!! :no: Koho zajímá popis designu? To nemáte o čem psát??? Se podívám a vidím.
Čekal jsem zkušenosti ve tmě s diody. Tak to prosím doplňte, pokud nějaké byly.
Děkuji.
Čekal jsem zkušenosti ve tmě s diody. Tak to prosím doplňte, pokud nějaké byly.
Děkuji.
Ji/Ri
Tak tohe auto je pro mě velké zklamání. Zvenku je stará A6 prostě ta klasika klasik - ášestka. Vnitřek je vyloženě skoro bavo. Do současné, vysluhující a6ky sedneš a ten vůz si tě obepne, ovine, chytí..... tuhle sedneš a nic. Ano, je na oko krásný, ale svým charakterem je to uplně jinde. Zvenku je to rádoby moderní....ale tohle auto jsem cenil hlavně pro svou konzervativnost, důstojnost a krásu. Teď je to takový Univerzalaudo. Pocitově, nesrovnávám vozy, ale jen pocit, je např. taková C4 proti tomuhle vyloženě nadšení. Za mě, milá Audinko, za mě :no:
Přesně si pamatuju, kdy a kde jsem naživo poprvé viděl (i zevnitř) sedan minulé geberaci A6. A6 se mi dost líbíla, jen ze zadní partie jsem byl poněkud rozpačitý a interiér (s tříramenným volantem a alu dekorem) mě doslova nadchl. Po příchodu Avantu už se mi už vyloženě líbil i exteriér jako celek.
Interiér minulé A6 se mi taky líbí ještě dnes, ale interiér nové A8/7/6 je celkově zase dál a není to žádný "skoro bavo". Audi šlo prostě cestou vývoje interiéru na základě předchozí A8, ze které vzešel (výraznou evolucí) interiér nové A8/7/6. Interiér minulé A6 tak zůstal jako slepé rameno vývojové "řeky"...
Myslím, že nová A6 Avant/Allroad dopadne znovu o něco lépe, než sedan, ale přesto je (podle mě) tato generace sedanu A6 povedenější, než ta předchozí (myslím i na svou dobu). Jen samotné prodloužení rozvoru (a tím zkrácení převisu) mu velmi prospělo a větší "problém" (proti předchozímu sedanu A6) vidím v existenci A7, která může právě této karosářské variantě A6 konkurovat nejvíc, a to i přes o poznání vyšší cenu A7... Každopádně je nutné počkat na živé setkání, taková A8 (a částečně i A7) je totiž dost nefotogenická, navíc se mi vůbec nelíbí konfigurace A6 v galerii, horší barvu pro prezentaci nové A6 (než stříbrnou a červenou) si lze jen těžko představit, chybí i nejpovedenější kola z nabídky k nové A6.
[odkaz]
Interiér minulé A6 se mi taky líbí ještě dnes, ale interiér nové A8/7/6 je celkově zase dál a není to žádný "skoro bavo". Audi šlo prostě cestou vývoje interiéru na základě předchozí A8, ze které vzešel (výraznou evolucí) interiér nové A8/7/6. Interiér minulé A6 tak zůstal jako slepé rameno vývojové "řeky"...
Myslím, že nová A6 Avant/Allroad dopadne znovu o něco lépe, než sedan, ale přesto je (podle mě) tato generace sedanu A6 povedenější, než ta předchozí (myslím i na svou dobu). Jen samotné prodloužení rozvoru (a tím zkrácení převisu) mu velmi prospělo a větší "problém" (proti předchozímu sedanu A6) vidím v existenci A7, která může právě této karosářské variantě A6 konkurovat nejvíc, a to i přes o poznání vyšší cenu A7... Každopádně je nutné počkat na živé setkání, taková A8 (a částečně i A7) je totiž dost nefotogenická, navíc se mi vůbec nelíbí konfigurace A6 v galerii, horší barvu pro prezentaci nové A6 (než stříbrnou a červenou) si lze jen těžko představit, chybí i nejpovedenější kola z nabídky k nové A6.
[odkaz]
zdravy rozum
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
GTI
Nahoře je jedno z pěti, šesti nejlepších aut dané třídy na světě, chápu, že se někomu může líbit více fiat panda, ale před neunáhlenými soudy bych doporučil provětrat vlastní garáž, setřít prach z plakátů a navštívit vočaře...
Kvalita designu AUDI je na takvoé výši, že snese prakticky jen cizelování markant, a to v době přes dvě generace. Někomu je možná sympatičtější odezdokezdismus, no, osobně bych nadčasovost spíše v tomto segmentu viděl na klad, než na negativum.
Ášestce nelze vlastně nic vytknout - ideální karoserie, která v nové generaci těží z fantastické balance, totiž z posunutí kabiny vzad, z kratších převisů a elegantního tvaru střechy. Tak elegantního, že přebíjí možná i šoferskou genetickou přitažlivost ásedmičky. Osobně bych volil sedan. A samozřejmě (i naslepo) Avanta.
Doslova fascinující, dravčí příď, dlouhá přední kapota, v celku pak dokonale "ušmiknutá" zadními lampami. Designová exklusivita. O vnitřku netřeba psát, a tak jako beru ikea-překližku ve Volvu :yes: beru samozřejmě i "jachetní palubu" v ášetce. Jinak se kloním ke kolegově navtechismu - všechno v černé.
A negativa? Nevidím, snad jen potřebu velkých, opravdu velkých kol, ovšem je otázkou, zda právě toto negativem je...
Velmi silně vnímám filosofii karoserií prémiových mistrů v této třídě, v šestici (AUDI, BMW, MB, VOLVO saab, jaguar) se nenachází ani jeden, který by neměl originální rukopis a který by nebyl opravdovým designovým tahounem aut světa. A s tím světem to myslím skutečně doslova.
Je-li E-klasse králem úchvatnosti, pak BMW5 je králem dravosti, A6 k tomu přidává krále dravého elegána, není možné si nevybrat, je možné jen hledat sám sebe, v záplavě oslnivé prémiové krásy, té krásy, kterou oceňuješ tím více, čím více si jí mužeš... dovolit. Ale tohle znáš jistě i z milostných vztahů...
Závěr - A6 je krátce řečeno - elegantní dělo. Vnímáš-li auta obdobně jako já, víš, co tím myslím. Pokud auta vnímáš jinak, žádná tragedie. Tedy... pro mne...
BRAVO AUDI :yes:
Kvalita designu AUDI je na takvoé výši, že snese prakticky jen cizelování markant, a to v době přes dvě generace. Někomu je možná sympatičtější odezdokezdismus, no, osobně bych nadčasovost spíše v tomto segmentu viděl na klad, než na negativum.
Ášestce nelze vlastně nic vytknout - ideální karoserie, která v nové generaci těží z fantastické balance, totiž z posunutí kabiny vzad, z kratších převisů a elegantního tvaru střechy. Tak elegantního, že přebíjí možná i šoferskou genetickou přitažlivost ásedmičky. Osobně bych volil sedan. A samozřejmě (i naslepo) Avanta.
Doslova fascinující, dravčí příď, dlouhá přední kapota, v celku pak dokonale "ušmiknutá" zadními lampami. Designová exklusivita. O vnitřku netřeba psát, a tak jako beru ikea-překližku ve Volvu :yes: beru samozřejmě i "jachetní palubu" v ášetce. Jinak se kloním ke kolegově navtechismu - všechno v černé.
A negativa? Nevidím, snad jen potřebu velkých, opravdu velkých kol, ovšem je otázkou, zda právě toto negativem je...
Velmi silně vnímám filosofii karoserií prémiových mistrů v této třídě, v šestici (AUDI, BMW, MB, VOLVO saab, jaguar) se nenachází ani jeden, který by neměl originální rukopis a který by nebyl opravdovým designovým tahounem aut světa. A s tím světem to myslím skutečně doslova.
Je-li E-klasse králem úchvatnosti, pak BMW5 je králem dravosti, A6 k tomu přidává krále dravého elegána, není možné si nevybrat, je možné jen hledat sám sebe, v záplavě oslnivé prémiové krásy, té krásy, kterou oceňuješ tím více, čím více si jí mužeš... dovolit. Ale tohle znáš jistě i z milostných vztahů...
Závěr - A6 je krátce řečeno - elegantní dělo. Vnímáš-li auta obdobně jako já, víš, co tím myslím. Pokud auta vnímáš jinak, žádná tragedie. Tedy... pro mne...
BRAVO AUDI :yes:
Kdybych chtěl být hnidopich, tak bych "štoural" do té prémiovosti Saabu a i Volva, nicméně obě značky mají velmi silně definovanou a postavenou image a historii o které se může jiným, rádoby prémiovým značkám jen zdát. Spíše bych je viděl na jiné, vedlejší a trochu bokem směřované větvi, evropského aristokratického rodokmenu.
Jinak samozřejmě :yes:
Jinak samozřejmě :yes:
Souhlasím. Nelze si v této třídě nevybrat ze značek, co jsi napsal. A Audi k nim patří.
Pozri GTI, ja ti tvoje ovacie neberiem, kazdemu sa paci nieco ine. Mne sa predchadzajuce A6 pacili. Posledne 2 modely som aj vlastnil/vlastnim a poskulujem po nahradnikovi ale mam rad aj zmenu a toto sa mi zda az privelmi podobne tomu co bolo doteraz, resp. surodencom z inych tried.
Nevylucujem ale ze zmenim nazor ked si do toho auta sadnem. 😄
Nevylucujem ale ze zmenim nazor ked si do toho auta sadnem. 😄
Chápu tvou touhu po změně, na druhou stranu, oprostíme-li se od toho, pak nová A6 je skvostnej kousek, to nemůžeš upřít 😉
Minimalne zapada medzi zvysok nemeckej konkurencii, takze si zakaznik ma z coho vybrat. Ale stale si stojim za tym ze ako dlhorocny zakaznik by zmeny v exterierovom dizajne mohli byt vacsie. Mne sa pacia generacne zmeny v rozsahu ako to robi MB. Skoda ze len neviem prezut nejako ten ich interier.
pekne 😄 len ukazovatel palivomera a teploty motora je vyrieseny uplne zleeee...
3.0 TDI 180kW je jednoznačná volba, nad tím nemá smysl diskutovat. Nemůžu se dočkat, až se v ní projedu, moje srdce ale stejně zůstane v Mnichově.
Kombinované spotřeby u dieselů jsou taky trochu z říše pohádek, že? Dvoutunové auto, třílitr, 5,2 l/100km. To zrovna, spíš jestli náhodou není pravá chvíle na úpravu normy měření...
Jen malá technická😒br /> "máme trochu obavy, že kvality tohoto motoru ocení jen MENŠÍ POLOVINA šestiválcové klientely..."
>😁
Tahle extrémní unifikace dizajnu sedanů u Audi mě teda nebere. Časem se to určitě dostane víc do oka, ale přesto....
Spotřeba - jestli je to ten samý motor (180kW) co se dává do končící generace A6, tak 5.2l je skutečně snad jen v laboratoriu dosažitelný údaj. Máme jí v rodině, a ač ještě je relativně nová a nezajetá, ale mimoměstký provoz bez dálnic zvládá tak kolem 7l (což je teda velice slušná hodnota :yes: na takový kus auta)
k udajom v papieroch nie je nemozne sa pri normalnej jazde dostat, samozrejme, ked dame konom nazrat ideme do dvoch cifier :-!
Když odhlédnu od honění decilitrů je důležitější, že je nový motor skvěle odhlučněný a to je pro běžnou jízdu podstatnější než rozdíl pár desetin litru na 100km.
P.S. Mimochodem zrovna to V6 TFSI určitě nebude méně poruchové, než super odladěné a léty prověřené 3.0 TDI, kterého se prodalo nesrovnatelně více a má skvělou pověst...
Když se mluví o dieselech, řada lidí si představí traktor. Je důležité si uvědomit, že přeplňovaný benzín není projevem zase tak daleko od současných dieselů.
Mam najezd pres 70000km rocne s petilitrem,,,, a radeji ozelim dlouhodobou spotrebu 12,5 l nez se patlat s naftou.
P.S. Takže, 4-kyblíkový diesel je automaticky pro socky (včetně 170PS R4 TDI apod., nebo dokonce 23d) a naopak taková 4-kyblíková atmosferická 1,4 8V, je pro zazobané fajnšmekry, gurmány a petrolheady...? 8-s
Ad2: co tu miesas atmosferu s dieslom? Narazam na to ze vacsina tu nejazdila na vacsom ako 4-kyblovom aute. Je fakt rozdiel uz len medzi 2.0TDi trebars aj z RS soctavky a 3.0 TDI v audine to musis sam uznat. Nachipovana socka 4kyblova nikdy nebude jazdit s tak ako 6valec ci uz diesel alebo benzin.
A čo si pamätám, minulá generácia A6 s motorom 3,0 TFSI bola jedna z najporuchovejších kombinácií, umiestnila sa v štatistike poruchovosti (neviem presne akej) veľmi zle. To už odskúšané a viacerými generáciami preverené TDI na tom sú lepšie.
Zkus příště aspoň trochu konkrétně reagovat na to, co je obsahem příspěvku na který reaguješ a už tu prosím "netaraj hluposti"... 😉