Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Pepis
0
To je oficiální fotka?
Dixik2
0
To je oficiální fotka,viz zde: [odkaz]
Pepis
0
Diky 😉
figurka
Jak Lancii, resp. koncernu Fiatu tleskám za Y, tak zde se posmutněle mračím. Chápu, náklady, finance atd..., ale v tomhle vidím velmi výraznou zbraň na zabití části vyjímečnosti značky Lancia.
Doufám, že se tu zas někde dočtu o italském designovém mistrovství. Diskusní plačky nad audi designem se tu lze dočíst snad denně, a přitom každé druhé auto se rve na designovou cestu audi designu hlava nehlava, viz. C5 ve stylu audi, předek audi na chrysleru, teď lancii, 508ce... 😲
Napadá mne ještě jeden aspekt. U Audi můžeme slyšet plačky, ale pořád s tím "stále stejným" designem počítá veškerá klientela. Je to prostě jeden z pilířů definice značky. Naopak u "obecně" italské produkce lze slyšet (a já s tím i souhlasím), že je prostě jiná. Hrají na jinou notu. Proto také relativně vyhranění příznivci. A teď tady máme vůz, který tohle všechno háže za hlavu.
neb to je evoluce trošku jiného vozu že, který fakt na žádné italské tradice nenavazuje, ten navazuje na tradice "Letter cars" z 50. let a na slavné križníky dálnic.
A řídí se heslem: výkon, komfort, luxus, zábava za rozumné peníze.
A řídí se heslem: výkon, komfort, luxus, zábava za rozumné peníze.
Nikdo snad netvrdí, že tohle auto má něco společného s italským designem. Ale upřímně - líbí se ti Audi A6 víc než 300C / Thema? Mně tedy rozhodně ne.
PS: Neřeším techniku, jen design.
PS: Neřeším techniku, jen design.
Upřímně, ano, desetkrát tolik, i vzhledem k tomu, že jsem novou A6 viděl i naživo. Dle mého je to designově jeden z vůbec nejpovedenějších sedanů, tenhle tankoidní americký mafián se na A6 dívá přes tři designové ploty. 😉
Taky jsem novou A6 viděl naživo a vůbec mě nezaujala. Naopak na 300C se vždycky podívám se zalíbením a stojí mi za ohlédnutí. Ale samozřejmě kolik lidí, tolik chutí...
Není to otázka chutí, jde o kvalitu designu.
Prosím tě, nezačínej s takovým nesmyslem i ty. Pokud nechceme hodnotit záležitosti jako aerodynamiku nebo výhled z auta (což jsem já na mysli neměl, protože k tomu nemám relevantní podklady), tak je design čistě subjektivní, jako jakékoliv jiné umění.
Je vidieť, že v umení sa vyznáš.
Rozlíšujeme len umenie a niečo čo sa na umenie snaží "hrať". Žiadne subjektívne, či objektívne.
Rozlíšujeme len umenie a niečo čo sa na umenie snaží "hrať". Žiadne subjektívne, či objektívne.
Kvalita designu je, že audi resp. VW střílíš všechny auta jak přes kopírák.
Že to jde i jinak ukazuje právě 300C ve srovnání s chargerem.
Stejný základ, přesto odlišný design.
Že to jde i jinak ukazuje právě 300C ve srovnání s chargerem.
Stejný základ, přesto odlišný design.
Když se ti bude líbit sádrový trpalslík a mně ne, taky je to o individuálním pohledu na design? Kvalita designu samozřejmě existuje, teda s vyjímkou zdejších diskusí, kde je něco podobného bráno málem jako sprosté slovo... >😒]
jistě je měřitelný, ale je design a design.
90% lidí si pod designem představí estetično. 10% lidí pak i funkční stránku věci - aerodynamiku, přístup, konfiguraci vnitřního prostoru atd.
90% lidí si pod designem představí estetično. 10% lidí pak i funkční stránku věci - aerodynamiku, přístup, konfiguraci vnitřního prostoru atd.
To jsem zmiňoval výše, ale na hodnocení takových věcí jako aerodynamika nebo ergonimické parametry jen podle pár fotek si tu troufne asi jen místní vrátný, a to paušálním systémem VW = super, ostatní = špatné.
Takže nám normálním zbývá jen bavit se o tom jestli se nám to auto líbí nebo ne, nač tvarově (ne)navazuje, jestli design své značky a design obecně někam posouvá, jestli někam směřuje...
Takže nám normálním zbývá jen bavit se o tom jestli se nám to auto líbí nebo ne, nač tvarově (ne)navazuje, jestli design své značky a design obecně někam posouvá, jestli někam směřuje...
No tos me pobavil, jsem rad, ze jsem si tohodle postu vsimnul a trochu se pred spanim rozesmal. Nejaky plivani na GTIho pro jeho cernobilej pohled na autosvet a oddelovani "nas normalnich" je od nekoho, kdo pise pouze podle vzorce "VW = spatne, ostatni = super" (tj. to same, co vycitas GTImu, pouze vice versa) opravdu legrace. Nehlede na to, ze tak 50% postu, spis vsak podstatne vic, kterych si tady stacil za poslednich pul roku vyplodit, jsou pouze zabomysi valky prave s GTI-im o tom, kdo je ten cerny a kdo naopak bily. Takovych jako ty jsem tady za poslednich asi 5 let, co tu GTI je, videl aspon 10 - ve vsem s nim nesouhlasite, pohrdate jim a vysmivate se mu, ale v podstate tu nedelate nic jinyho, nez ze se mu otirate o nohu. :no:
Jistě každému se líbí něco jiného. Já ti tu (ne)kvalitu designu audi neberum, jen říkám že to jde dělat jinak a nemusí to vypadat jak unimo bunky a unifikovnaá jídelna pro čínský dělníky, který sou všichni v šedým 😄
Za mne A6 pod značkou Audi naprosto v pořádku. Okatě 300C pod jménem Thema a se znakem Lancie nee.
Designovou cestu Audi? To si snad děláš srandu?!? Jednodušší stále stejný, krom droboučkých korekcí ze stále stejného základu vycházející a krom detailů se nikam nevyvíjející design se snažíš vidět v Chrysleru, téhle Lancii nebo v C5? Tam sis to poplet, recenze mluvily o kvalitě interiéru (provedení ne vzhledu) ála audi 😄
Design Audi právě vzhledem k tomu že je stále stejný mě až tak moc nebere - ale budiž, je to taky varianta evoluce, ale z téhle dle určitých názoru designové impotence obviňovat Lancii (pravda která je v krizi), chrysler (ten má myslim dobrou šanci ke vzestupu) a C5 (zvenku není špatná, uvnitř dokonce hodně dobrá a modely DS od 2 až po 9 mi příjdou invencí a designovým přístupem snad až pravý OPAK audi 😉
Design Audi právě vzhledem k tomu že je stále stejný mě až tak moc nebere - ale budiž, je to taky varianta evoluce, ale z téhle dle určitých názoru designové impotence obviňovat Lancii (pravda která je v krizi), chrysler (ten má myslim dobrou šanci ke vzestupu) a C5 (zvenku není špatná, uvnitř dokonce hodně dobrá a modely DS od 2 až po 9 mi příjdou invencí a designovým přístupem snad až pravý OPAK audi 😉
Já si myslím, že v případě 300C, Themy a 508 měl Dinar spíš na mysli single frame a světelnou techniku. To jsou dva ze tří základních kamenů exteriérového designu Audi. Ač je jejich filosofie designu velmi jednoduchá, tak je hodně kopírovaná. A u C5 je to v bledě modrém, jen jde o předchozí generace Audin. Pokud mi paměť slouží, tak designu C5 byla už od začátku atribuována německost. IMHO ze čtveřice jmenovaných je na C5 "příbuznost" patrná nejméně.
Myslím že ta "německost" u poslední C5 je hlavně jen marketing - že při vývoji nejspíš neměli ani tušení s jakym sloganem to budou za pár let propagovat 😉
Nemám pocit že by design audi byl až tak kopírovanej, i když si asi všichni lámou hlavu jak to dělají, že tak dobře prodávají (a že to není vždy a výhradně jen díky "náskokoku díky technice" - to se asi shodneme) 😉
Jinak bych do budoucna čekal možná zvýšenou pozornost ohledně aerodynamiky = design vozů jednotlivých kategorií se možná ještě přiblíží..
Nemám pocit že by design audi byl až tak kopírovanej, i když si asi všichni lámou hlavu jak to dělají, že tak dobře prodávají (a že to není vždy a výhradně jen díky "náskokoku díky technice" - to se asi shodneme) 😉
Jinak bych do budoucna čekal možná zvýšenou pozornost ohledně aerodynamiky = design vozů jednotlivých kategorií se možná ještě přiblíží..
Němci mají aerodynamiku celkem zmáknutou. Mercedes mě doslova šokoval, pokládal jsem Lexus za leadera trhu, ale ukázalo se, že C-klasse je na tom lépe než IS. A4 je na úrovni IS. Z hlavy jsou ta čísla 0.26 pro C-klasse a 0.27 pro IS a A4. Ale mohu se mýlit. Současná trojka má horší čísla (při uvedení začínala snad kolem 0.30/0.31, ale evolucí během životního cyklu se to zlepšilo), nicméne BMW u nové generace slibuje snad až 0.24. Aerodynamice se věnují čistě kvůli spotřebě (a hluku).
Co se C5 týče, určitě to byl cíl. Německý design se dobře prodává. A musím uznat, že se mi C5 hodně líbila.
Audi je taková hvězda posledních dvou desetiletí. Hodně lidí tady bere slogan "náskok díky technice" příliš vážně, až skoro s nenávistí. Ten slogan je ultimátně pravdivý. Jestli má Audi nějaký náskok před konkurencí, pak je to 100% náskok díky technice >😁 Nemá náskok díky tradici, nebo díky "duši" atd. Ten slogan je symbolem faktu, že se nahoru propracovalo tvrdou prací. Když se člověk na Audi podívá, tak je technicistní, chladné.
Úspěch Audi stojí na designu, marketingu a zpracování. A design exteriéru je charakterizován single framem, světelnou technikou a jednoduchými a čistými liniemi. Je to právě světelná technika, která je masově kopírovaná. Důležitou vlastností jejich designu je jeho evolučnost a konzistentnost napříč portfoliem. Jakmile se ti jednou Audi líbí, tak se ti pravděpodobně vždy už líbit bude. Je předvídatelný, budoucí verze designového jazyka jsou vždy dopředu známé, jsou pečlivě testované na konceptech a reakce veřejnosti jsou důkladně analyzovány.
Audi je produkt skvělého marketingu. Nic víc, nic míň.
Co se C5 týče, určitě to byl cíl. Německý design se dobře prodává. A musím uznat, že se mi C5 hodně líbila.
Audi je taková hvězda posledních dvou desetiletí. Hodně lidí tady bere slogan "náskok díky technice" příliš vážně, až skoro s nenávistí. Ten slogan je ultimátně pravdivý. Jestli má Audi nějaký náskok před konkurencí, pak je to 100% náskok díky technice >😁 Nemá náskok díky tradici, nebo díky "duši" atd. Ten slogan je symbolem faktu, že se nahoru propracovalo tvrdou prací. Když se člověk na Audi podívá, tak je technicistní, chladné.
Úspěch Audi stojí na designu, marketingu a zpracování. A design exteriéru je charakterizován single framem, světelnou technikou a jednoduchými a čistými liniemi. Je to právě světelná technika, která je masově kopírovaná. Důležitou vlastností jejich designu je jeho evolučnost a konzistentnost napříč portfoliem. Jakmile se ti jednou Audi líbí, tak se ti pravděpodobně vždy už líbit bude. Je předvídatelný, budoucí verze designového jazyka jsou vždy dopředu známé, jsou pečlivě testované na konceptech a reakce veřejnosti jsou důkladně analyzovány.
Audi je produkt skvělého marketingu. Nic víc, nic míň.
Ano tvá poslední věta je zcela výstižná 😄
Jo a co se aerodynamiky týče - Peugeot 508 má dle verzí 0,25 - 0,26 ... to není otázka němců nebo francouzů, i Lexus bude v příští generaci určitě o něco lepší a domnívám se že do budoucna tenhle parametr budou úzkostlivě hlídat všechny automobilky = v praxi to povede k víceméně shodným tvarům vozů v jednotlivých segmentech. No a to je ten "náskok díky technice" - to heslo je VÝBORNĚ vymyšlené, s realitou ale ne vždy až tak korespondující (alespoň ne tak moc jak si lidé představují 😄
Jo a co se aerodynamiky týče - Peugeot 508 má dle verzí 0,25 - 0,26 ... to není otázka němců nebo francouzů, i Lexus bude v příští generaci určitě o něco lepší a domnívám se že do budoucna tenhle parametr budou úzkostlivě hlídat všechny automobilky = v praxi to povede k víceméně shodným tvarům vozů v jednotlivých segmentech. No a to je ten "náskok díky technice" - to heslo je VÝBORNĚ vymyšlené, s realitou ale ne vždy až tak korespondující (alespoň ne tak moc jak si lidé představují 😄
Ona aerodynamika má své meze, pokud to auto má vypadat alespoň nějak klasicky. Nicméně rozdíl o jednu, dvě setiny pro mě není nijak podstatný. Pokud by bylo auto celkově dobré, ani 0.35 by mě neodradil. Nadával bych na to, ale neodradilo by mě to.
Tím označením "Němci" jsem myslel německou prémiovou trojku, protože o ní jsem mluvil. Psal jsi, že doufáš, že v budoucnu se jí budou víc věnovat. Já kontroval, že "Němci" se jí už teď věnují. Neznám stav všech automobilek 😄 Já si myslím, že v nejbližších letech bude 0.22-0.24 cíl. O moc níž to už nepůjde při zachování klasických proporcí sedanu.
Tím označením "Němci" jsem myslel německou prémiovou trojku, protože o ní jsem mluvil. Psal jsi, že doufáš, že v budoucnu se jí budou víc věnovat. Já kontroval, že "Němci" se jí už teď věnují. Neznám stav všech automobilek 😄 Já si myslím, že v nejbližších letech bude 0.22-0.24 cíl. O moc níž to už nepůjde při zachování klasických proporcí sedanu.
Souhlasim že níž už to nepůjde - faceliftovaná verce Citroënu C6 (která do výroby nepůjde, místo ní bude DS9 Metropolis) se dostala na 0,24. Možná je čas vrátit se k zakrytí zadních kol apod., ale po letech kdy se na to obecně spíš kašlalo (v 70tých letech byl aerodynamickou hvězdou Citroen GS s 0,57, v polovině 50tých měřítka nastavil Citroën DS s 0,81 - klasické "krabice" před ním se totiž nedostaly pod 1 celá, v reálu se hodnoty pohybovaly cca od 1,2 do 1,5) jsme se během posledních let zřejmě přiblížili k limitům daným základním tvarem vozu. Peugeot 508 teď aktuálně představuje v tomto směru naprostou špičku a na jeho úroveň případně o desetinku dál se časem dostanou i ostatní, další velké posuny asi hned tak očekávat nelze.
Jo ještě jsem zapomněl na Tatru! Ta měla taky naprosto mimořádnou karoserii a je to asi vůbec první auto který přišlo s aerodynamickou karoserií ... v druhý půlce 30tých let, či kdy to bylo :yes: 😉
Jo ještě jsem zapomněl na Tatru! Ta měla taky naprosto mimořádnou karoserii a je to asi vůbec první auto který přišlo s aerodynamickou karoserií ... v druhý půlce 30tých let, či kdy to bylo :yes: 😉
Anonym
Novej nárazník, hehehehe 😄
Jinak to samý, to byly kidy že to bude mít jiný světla a celej předek a zadek.
Sem zvědavej na cenu vs. šedej dovoz 300C z USA, to bude mazec >😁
Jinak to samý, to byly kidy že to bude mít jiný světla a celej předek a zadek.
Sem zvědavej na cenu vs. šedej dovoz 300C z USA, to bude mazec >😁
Asi tak nějak, žádná velká změna oproti 300c.
Lancia se podle mého názoru bude prodávat hlavně v Itálii, kde jezdila doposud Kappa hlavně ve státní zprávě. Jako repre auto to bude dobré. V jiných státech jí to zas tak nepůjde. Chrysler vstoupil do povědomí hlavně díky MB, když ho převzal. Na západ od nás si každý raději koupí němce, než Lancii a obráceným směrem zase italy nechtějí, takže více sázím na lepší prodeje Chrysleru.
Lancia se podle mého názoru bude prodávat hlavně v Itálii, kde jezdila doposud Kappa hlavně ve státní zprávě. Jako repre auto to bude dobré. V jiných státech jí to zas tak nepůjde. Chrysler vstoupil do povědomí hlavně díky MB, když ho převzal. Na západ od nás si každý raději koupí němce, než Lancii a obráceným směrem zase italy nechtějí, takže více sázím na lepší prodeje Chrysleru.
Akorát že chrysler se tu mimo GB prodávat ofiko nebude, takže only šedej dovoz nejlépe z Kanady.
Ale cenový rozdíl bude určitě značný.
Akorát traktorovej motor od VM si do toho halt nekoupíte.
Což je jedině fajn, aspon si naftáci koupí Lancii a milovníci klasiky Chrysler. :yes😒br />
Aspon jedno pozitivum
Ale cenový rozdíl bude určitě značný.
Akorát traktorovej motor od VM si do toho halt nekoupíte.
Což je jedině fajn, aspon si naftáci koupí Lancii a milovníci klasiky Chrysler. :yes😒br />
Aspon jedno pozitivum
Jsi si jist, že v USA se nafta v 300C vůbec nebude nabízet?
Jsem. Naprosto.
Only 3,6 V6 a 5,7 a 6,4 V8.
Později možná truboverze Pentastaru nebo verze se sníženým objemem (3,0 či 3,3).
Zázračný CRD V6, od VM Motori, které má dlouholeté zkušenosti s výrobou těchto motorů (ovšem jaksi ne pro osobáky, hehehe) by nesplnil emisní limity poloviny států USA a u chrysleru nejsou zavedeni servisovat jiné naftové motory než 6ti litrové Cumminsy pro pickupy RAM.
Těch pár Jeepů GrandCherokee s 3,0 CRD, které se prodávali pouze v některých státech USA nepočítám....
Stejně jako dodávky MB Sprinter, jejichž doprodej už dávno skončil.
Only 3,6 V6 a 5,7 a 6,4 V8.
Později možná truboverze Pentastaru nebo verze se sníženým objemem (3,0 či 3,3).
Zázračný CRD V6, od VM Motori, které má dlouholeté zkušenosti s výrobou těchto motorů (ovšem jaksi ne pro osobáky, hehehe) by nesplnil emisní limity poloviny států USA a u chrysleru nejsou zavedeni servisovat jiné naftové motory než 6ti litrové Cumminsy pro pickupy RAM.
Těch pár Jeepů GrandCherokee s 3,0 CRD, které se prodávali pouze v některých státech USA nepočítám....
Stejně jako dodávky MB Sprinter, jejichž doprodej už dávno skončil.
OK, díky za info.
Nicméně VM Motori už těch naft do osobáků (Alf Romeo, Roverů / Range Roverů, Chryslerů a Jeepů pro Evropu...) udělalo docela dost.
Nicméně VM Motori už těch naft do osobáků (Alf Romeo, Roverů / Range Roverů, Chryslerů a Jeepů pro Evropu...) udělalo docela dost.
Ale jaksi to nebyly V6, pokud sem študoval ty správné materiály, valná většina R4.
Ty vado, ten naftový motor co měl Cherokee, Scorpio atp byl pěkněj sr.. Co válec, to hlava. Kamarád si vezl pokaždé rezervní hlavu v kufru a jednou jsem s ním zažil, že jí měnil na ulici >😁
To je ale všechno minulost a podle toho, co vím od kamarádů z Kanady, tak i oni začínají koukat po dieselech. Kamarád tam má Grand Cherokee CRD a nedá na něj dopustit. Hlavně je to tichý a to se tam nosí. Kdyby to prý rachtalo, tak si to nekupuje, páč by ho lidi pomlouvali. >😁
To je ale všechno minulost a podle toho, co vím od kamarádů z Kanady, tak i oni začínají koukat po dieselech. Kamarád tam má Grand Cherokee CRD a nedá na něj dopustit. Hlavně je to tichý a to se tam nosí. Kdyby to prý rachtalo, tak si to nekupuje, páč by ho lidi pomlouvali. >😁
Anonym
Hehe, tak adaptivní tempomat měl už 07 300C SRT8 popř za příplatek šel i k 5,7 V8; várování před mrtvými úhly má 300C taky, a přepíná světěl, ježiš, to už měly ameriky před 30ti lety.
Takže to shrneme - jinej nárazník, kůže nappa a ted to bude o tom, že jestli to bude stát více jak 1 milion Kč, jak benzín, tak diesel, tak ten kdo si to koupí je blázen, aneb z usa 3,6 V6ku pod milion dostanete 100% vč. přihlášení tady na čísla.
Takže to shrneme - jinej nárazník, kůže nappa a ted to bude o tom, že jestli to bude stát více jak 1 milion Kč, jak benzín, tak diesel, tak ten kdo si to koupí je blázen, aneb z usa 3,6 V6ku pod milion dostanete 100% vč. přihlášení tady na čísla.
Kdyby před třiceti, AutronicEye měl už "Cadillac of the Cadillacs", 1958 Bourgham 😉
ach jo, kde jsou ty časy, kdy se na nějaké to kilo nekoukalo. Hlavní bylo, aby to hezky vypadalo. Teďka to je samý plast. Chrom a ploutve nikde 😒
xpaja
uz jsem to psal u "Y". Lancia mela odjakziva vertikalne zebrovanou masku. A oni to takhle zprasi tim chryslerovskym horizontalnim zebrovanim. Pritom by to stalo par euro udelat vylisek se svislym zebrovanim. A hned by to melo k Lancii bliz. Nechapu jak se muzou tak snadno vzdat tradice, to je jak kdyby u BMW opustili ledvinky. Staci se podivat na Deltu s maskou chrysleru, ve srovnani s originalem vypada o nekolik trid hur.
Neskodil by treba i vlastni design litych kol, to je taky slusna zmena vzhledu bez vyraznych nakladu na vyvoj.
A aspon predni a zadni svetla mohli nejak upravit. Todle je prosta vymena znaku automobilky (Lancia Grand Voyager je stejny pripad) a to je na tradicni italskou znacku trochu malo. Tenhle postup by mohl lancii v budocnu zlomit vaz.
Neskodil by treba i vlastni design litych kol, to je taky slusna zmena vzhledu bez vyraznych nakladu na vyvoj.
A aspon predni a zadni svetla mohli nejak upravit. Todle je prosta vymena znaku automobilky (Lancia Grand Voyager je stejny pripad) a to je na tradicni italskou znacku trochu malo. Tenhle postup by mohl lancii v budocnu zlomit vaz.
Já ti člověče nevím - která Lancia řekněme ze 60. až 90. let měla nějaké výrazné svislé žebrování?
Třeba Beta měla vodorovné😒br /> [odkaz]
Když vezmu Fulvii, Flavii, Flaminii, z novějších třeba obě první Delty, Prismu, Dedru, první Themu, tak u žádné nebylo nijak výrazné žebrování tak ani tak, byl tam klasický "štít" chladiče a v něm prostě mřížka bez nějaké orientace.
Jasně, poslední generace Y, Delty a spol. už je vertikální, ale za nějak extra dlouhou tradici to nepovažuju.
Třeba Beta měla vodorovné😒br /> [odkaz]
Když vezmu Fulvii, Flavii, Flaminii, z novějších třeba obě první Delty, Prismu, Dedru, první Themu, tak u žádné nebylo nijak výrazné žebrování tak ani tak, byl tam klasický "štít" chladiče a v něm prostě mřížka bez nějaké orientace.
Jasně, poslední generace Y, Delty a spol. už je vertikální, ale za nějak extra dlouhou tradici to nepovažuju.
Dobre, tak ja to trochu upresnim. Od 80tych let byla vzdy maska vzdy petiuhlenikova, delena svislym "chromovanym zebrem" na pul. V pocatcich bez vyrazneho svisleho zebrovani v poslednich letech uz i s nim. Horizontalni zebrovani nebylo nikdy zvyraznovane (az na tu Betu). Svisle zebrovani meli lancie rekneme v 30tych az 50tych letech (napr. aurelie).
Kazdopadne je nesmysl to nechat stejne jako u chrysleru, kdyz vsechny lancie v poslednich letech meli svisle zebrovanou petiuhelnikovou masku delenou na pul. A aspon trochu by se odlisili bez vyraznych investic.
Kazdopadne je nesmysl to nechat stejne jako u chrysleru, kdyz vsechny lancie v poslednich letech meli svisle zebrovanou petiuhelnikovou masku delenou na pul. A aspon trochu by se odlisili bez vyraznych investic.
OK, takhle jo a souhlas. Minimálně to svislé prostřední žebro tam být mohlo - třeba bude k mání jako doplněk. 😉
jo jo Beta byla ještě se starou maskou, pozdější Lancie ale měly pětiúhelník rozdělený vertikální lištou. To je základní poznávací znak "brandu". To je jako by Piech rozhodl, že odteď bude mít audi čtyři kruhy vertikálně, nebo z nich nechali udělat čtverečky :no: :no😒br />
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
respekt ke značce a její historii je jednou ze základních hodnot, které nemůže omluvit ani úspora nákladů :no: :no: :no😒br />
nevypadalo by to takhle aspoň o chlup lépe ????
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
respekt ke značce a její historii je jednou ze základních hodnot, které nemůže omluvit ani úspora nákladů :no: :no: :no😒br />
nevypadalo by to takhle aspoň o chlup lépe ????
[odkaz]
[odkaz]
jj, hned by to bylo lepsi.
takhle nejak sem si predstavoval, ze bude vypadat 300c pod znackou lancia, pokud na nem udelaji minimalni zmeny. Realita je ale bohuzel daleko horsi.
Asi si Marchionne rekl, ze kdyz prejdou u vsech rad na masku ala Chrysler (nova "Y") , nebudou muset utracet penize za nove masky u 300c, grand voyageru a 200, pripadne dalsich modelu, ktere v budoucnu vyuzijou.
Jenze todle je cesta do pekel, jakmile Lancie ztrati i tu posledni spetku identity bude to pro ni znamenat brzky konec. Nelze totiz predpokladat ,ze Lancia bude pro Chrysler neco jako Vauxhall pro Opel (na to zakaznici tezko pristoupi).
takhle nejak sem si predstavoval, ze bude vypadat 300c pod znackou lancia, pokud na nem udelaji minimalni zmeny. Realita je ale bohuzel daleko horsi.
Asi si Marchionne rekl, ze kdyz prejdou u vsech rad na masku ala Chrysler (nova "Y") , nebudou muset utracet penize za nove masky u 300c, grand voyageru a 200, pripadne dalsich modelu, ktere v budoucnu vyuzijou.
Jenze todle je cesta do pekel, jakmile Lancie ztrati i tu posledni spetku identity bude to pro ni znamenat brzky konec. Nelze totiz predpokladat ,ze Lancia bude pro Chrysler neco jako Vauxhall pro Opel (na to zakaznici tezko pristoupi).
upřímně to vypadá strašně
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Johny.Rico
... tak tomu říkám logika >😁 :no:
že by ZF neumělo přenést vyšší točivej moment?
Nejsem v tomto zrovna erudovaný odborník, ale BMW ZF používá u dieselů a tam mají minimálně 6st. aut. (u 5er. 8st.) Merc dokonce buší do dieselů 7G, audi má 8st. Tiptron... jak má pak tahle "Lancia" nějak konkurovat??? A ty hodinky s nápisem Chrysler... to je konec všeho, fakt... :no:
alambert
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jenže chrysler má jen 5st. automat od MB - to je ta slavná W5A580, mimochodem ten název je zavádějící, neb to 5 má značit 5 ti rychlostní, OK, ale 580 max. točiveej moment kterej to zvládá a jak bude tahle skřín bez úprava zlvádat přes 600 NM od motoru 6,4 😄 )
a pak bude ta nová 8st převodovka od ZF.
Mezi tím ani tuk, takže je otázkou zda ZF 8 stupnů umí v současné konfiguraci přenášet točivý moment přes 500 Nm.
Pokud ano, je mi rovněž záadhou, proč budou mít diesly W5a580 a benzín ZF 8 stupnů.
a pak bude ta nová 8st převodovka od ZF.
Mezi tím ani tuk, takže je otázkou zda ZF 8 stupnů umí v současné konfiguraci přenášet točivý moment přes 500 Nm.
Pokud ano, je mi rovněž záadhou, proč budou mít diesly W5a580 a benzín ZF 8 stupnů.
Ve smyslu Ask for more. Sice to k nicemu neni, zato vsichni kchul museji mit. Neco jako Actimel. Az si zakaznik bude prat 15ti stupnovy automat, dostane ho (za radny priplatek) >😁
Dobre, ale dávat do auta 5st. automat s tím, že by tohle auto mělo mířit na BMW 5er atd... to je trochu "moc" >😁
100oktanu
Vlastně ne, u Seatu si aspoň trochu pohráli a dali jiné světla, nárazníky, zpětná zrcátka a oproti svému vzoru i jiné motory. >😁
Dobre, ale ak by sme chceli brať prímer themy s exeom doslova, musela by byť thema postavená na chrysleri 300M.
Zdôrazňujem to písmenko M 😉
Zdôrazňujem to písmenko M 😉
euro89
S bolestí v srdcích oznamujeme všem automobilovým fanouškům, že nás opustila ikona automobilismu a rally, symbol pokroku, originality a technických fines, naše milovaná LANCIA. Zemřela po dlouhé nemoci následkem několikaletého zanedbávání ze strany jejího vlastníka a její duše vyhasla dnem, kdy byla spojena s Chryslerem.
Jménem pozůstalích: všichni fanoušci skutečných AUT a hlavně LANCII 😢 😢 😢
Jménem pozůstalích: všichni fanoušci skutečných AUT a hlavně LANCII 😢 😢 😢
abacus
Toto nám bolo sľubované pred rokom: [odkaz] .... a výsledok vidíme
Ak ma niekto pocit, že toto je ojedinelý počin Fiatu, nech sa páči - ďalší skvost Lancia MPV😒odkaz]
Ak ma niekto pocit, že toto je ojedinelý počin Fiatu, nech sa páči - ďalší skvost Lancia MPV😒odkaz]
Ty brďo, ta studie vypadá hezky. Zadek ala BMW 6 je ale hnus. Tak se třeba přece jenom na tohle auto dostane. Lancia zatím volí rychlejší a hlavně levnější variantu.
Jeden můj slovenský kamarád mně naučil rčení, Sliby se slibujú, blázni sa radují...co dodat. Nakonec, v Las Vegas mají v jednom kasinohotelu taky dokonalej kousek Benátek, tohle je tak něco podobnýho......
Anonym
takže první naftové Jeepy sjedou z výrobní linky tento týden.
Bude tam ten samý motor jako v téhle Lancii.
Jinak VM Motori vlastní zpola Fiat Powetrain a zpola GM.
To jen takový malý offtopic.
Bude tam ten samý motor jako v téhle Lancii.
Jinak VM Motori vlastní zpola Fiat Powetrain a zpola GM.
To jen takový malý offtopic.
zlysoused
Tak já se přidávám k těm které počin moc nenadchl. Nadruhou stranu to beru jako překlenovací období (stejně jako u Lancie 200c a Voygeru) do doby než vyjedou noví nástupci těchto modelových řad. Každopádně je potřeba počítat s tím, že i budoucí Lancie a Chryslery budou dvojčata.
Do budoucna v tom vidím jedno velké pozitivum. Díky relativně slušným prodejům Chrysleru v USA bude moci Lancia v budoucnu nabízet velké sedany v EU, což by sama o sobě jistě nemohla. A Fiatu se zároveň více vyplatí investovat do těhle tříd. Fajn je to tím spíš, že ostatní evropské mainstreamové automobilky tento segment vypustily.
Do budoucna v tom vidím jedno velké pozitivum. Díky relativně slušným prodejům Chrysleru v USA bude moci Lancia v budoucnu nabízet velké sedany v EU, což by sama o sobě jistě nemohla. A Fiatu se zároveň více vyplatí investovat do těhle tříd. Fajn je to tím spíš, že ostatní evropské mainstreamové automobilky tento segment vypustily.
Tak nějak. Při rozumné cenové politice a marketingu si umím představit, že s naftou si to koupí dost lidí, kteří si dřív kupovali Omegy, Scorpia, Peugeoty 605 a 607...
Jsem přesvědčený, že tohle auto nebude v Evropě nikdy podobně úspěšné, jako byly ty, které jsi jmenoval, toto logicky bude (pro naprostou většinu) jen 300vka s logem Lancie..., kdo chce 300ovku (v Evropě jen pár vyjímek typu Barik) koupí si originál a kdo chce Lancii, nekoupí tuhle pseudo 300vku... 8-s
Aj ja to tak vidím. Prečo teraz neskúsiť predávať modely Chrysler v Európe pod známou značkou Lancia. Taliansko-americký koncern týmto krokom nemá čo stratiť . Bolo by hriechom nevyužiť predajné kapacity, ktoré má Fiat v Európe a výrobné kapacity Chrysleru v zámorí pomôže to celému spoločnému koncernu a hlavne značkám Lancia i Alfa-romeo udržať sa v ich kedysi tradičných segmentoch(D,E). V budúcnosti bude spoločný vývoj modelov jednoduchší a lacnejší a určite vyjdú kvalitné modely limuzín Alfa/Lancia/Chrysler/Dodge na spoločnej platforme.
Na viac ako takýto jednoduchý rebranding Fiat momentálne nemá prostriedky ani čas, čert ber tradície značky Lancia teraz ide o jej prežitie. V budúcnosti sa možno dočkáme aj novej Integrale 😄 teraz má ale Lania iné starosti
inak motor VM Motori 3.0 diesel ma slušné parametre ale FPT keďže je spoluvlastníkom by mal dôkladne dbať na kvalite aby nedochádzalo k tomu čo pri starších agregátoch z VM
[odkaz]
Na viac ako takýto jednoduchý rebranding Fiat momentálne nemá prostriedky ani čas, čert ber tradície značky Lancia teraz ide o jej prežitie. V budúcnosti sa možno dočkáme aj novej Integrale 😄 teraz má ale Lania iné starosti
inak motor VM Motori 3.0 diesel ma slušné parametre ale FPT keďže je spoluvlastníkom by mal dôkladne dbať na kvalite aby nedochádzalo k tomu čo pri starších agregátoch z VM
[odkaz]
"Prečo teraz neskúsiť predávať modely Chrysler v Európe pod známou značkou Lancia"?
Protože s časem získaným puncem "evropského Chrysleru" může později zkoušet cokoli a nemusí jí to být už nic platné...
Protože s časem získaným puncem "evropského Chrysleru" může později zkoušet cokoli a nemusí jí to být už nic platné...
Chrysler má lepší punc než daleko jiný značky, svědčí to o tom, že lidi se nás chodí ptá na voyagery a nadávaj na renaulty a VW a jejich MPV jako na cituji "nespolehlivé krámy s malý prostorem uvnitř" a s velmi podobnou spotřebou stejně výkonných či objemově shodných motorů.
Na 300C sem taky nikoho nadávat neviděl, stejně tak na Stratus a Sebring.
A plačky na profláklé motory 2,5 TD směřovat prosím na VM Motori.....
Nebo na současné vlastníky Fiat a GM 😄
A plačky nad nefungujícími Visiony, LHS, concorde atd. za 35 tisíc z roku 1993-98 prosím směřovat na ty šílence, co si koupili 17 let starou káru za 35, která stála nová 1,6 mega a kde se kašlalo posledních pár let na poctivou údržbu.
Tam je zázrak že toještě vůbec jede. Kdo to nasál a myslela si že s tím bude jezdit x let a lít dotoho olej, tak asi spadnul z višně no.
Na 300C sem taky nikoho nadávat neviděl, stejně tak na Stratus a Sebring.
A plačky na profláklé motory 2,5 TD směřovat prosím na VM Motori.....
Nebo na současné vlastníky Fiat a GM 😄
A plačky nad nefungujícími Visiony, LHS, concorde atd. za 35 tisíc z roku 1993-98 prosím směřovat na ty šílence, co si koupili 17 let starou káru za 35, která stála nová 1,6 mega a kde se kašlalo posledních pár let na poctivou údržbu.
Tam je zázrak že toještě vůbec jede. Kdo to nasál a myslela si že s tím bude jezdit x let a lít dotoho olej, tak asi spadnul z višně no.
XTad
Unifikace je sice trend dnesni doby, ale ze zrovna italove, kteri delaji jedny z nejkrasnejsich aut budou lepit sve znacky na ameriky, ktere nejsou ani hezke, ani dobre. Resp. hezke jsou ale po svem. Tahle Thema nevypada uplne spatne, ale mam z ni pocit, jako kdyby cinani napodobovali 300C. Nadruhou stranu, alespon ma cosa nostra o cem premyslet...
Aááá, zas ty moudra jak ameriky nejsou dobré >😁 >😁 >😁
V kolika si jel?
V kolika si jel?
Parkrat uz jsem se tim taky svezl. Jinak ze nejsou dobre neni uplne presna formulace. Hodi se na americke silnice, kde je ridic nucen prekonavat obrovske vzdalenosti a celkove je tam doprava jinak ladena, nez v Italii, popr. v Evrope. Velky motor, 5-ti stupnova prevodovka, vaha maleho tanku, zadni nahon a kroutak jako prase. Nehlede na nejistou spolehlivost a kvalitu. Nevim, nevim.
Všechny ameriky do jedný maj 5tistupnovou almaru vid, pohodn zadních a váží 2,5 tuny.
Já zapoměl.
BTW německá trojka nedělá sedany co maj 2 tuny, pohon zadních a krouták jak prase?
Já myslím že jo.
Spolehlivost je normální, pokud to má odpovídající údržbu a díly které to mít má.
Jinak 300C bude mít i 8st. převodovku, pro V6 benzíny už letos, jak sis jiště všiml.
Od ZF, stejnou jako má prémie.
Tak nevím nad čím budete plakat dál, jo a celej podvozek je z mercedesu, takže pokud tohle má špatnej podvozek, tak chudák E-klasse a částečně S-klasse (z tý je přední náprava) sou vlastně americký pekáče co umí jezdit jen rovně.
Zkus to někdy říct majiteli Mercedesu, ale musíš mu to říct v místě, kde není pokrytí mobilních sítí, jinak hrozí nebzepečí, že bude volat Chocholouška 😄
Pořád ta stejná dogmata, polopravdy, lži výmysly a věci typu JPP.
Já zapoměl.
BTW německá trojka nedělá sedany co maj 2 tuny, pohon zadních a krouták jak prase?
Já myslím že jo.
Spolehlivost je normální, pokud to má odpovídající údržbu a díly které to mít má.
Jinak 300C bude mít i 8st. převodovku, pro V6 benzíny už letos, jak sis jiště všiml.
Od ZF, stejnou jako má prémie.
Tak nevím nad čím budete plakat dál, jo a celej podvozek je z mercedesu, takže pokud tohle má špatnej podvozek, tak chudák E-klasse a částečně S-klasse (z tý je přední náprava) sou vlastně americký pekáče co umí jezdit jen rovně.
Zkus to někdy říct majiteli Mercedesu, ale musíš mu to říct v místě, kde není pokrytí mobilních sítí, jinak hrozí nebzepečí, že bude volat Chocholouška 😄
Pořád ta stejná dogmata, polopravdy, lži výmysly a věci typu JPP.
Mr.Murphy_
novinky typu Thema a spol. nejsou opravdu nic moc, zejména teda designově....
Ale furt je to o tom, že to jsou překlenovací auta na určitou dobu.... Pokud se aspoň trošku chytí (čili bude o ně zájem alespoň v Itálii) tak nové modely budou snad osobitější....
Dneska je to den Lancie - tři nové modely se vylouply 😉
"Voyager" a "300" teda nic moc, ale vzhledem k tomu, že nová "Y" bude nadále představovat tak 90% prodejů značky, je důležité zejména to, že se povedla ona :yes😒br />
A jinak tady máme obligátní plakání nad zánikem Lancie, jak kdyby do dneška dělala samé skvosty a teď to mělo všechno skončit. Realita je ovšem taková, že do dneška dělala prcka na bázi dvojkového Punta (!!), prodloužené Bravo a ve vyších třídách, když dostala volnou roku, tak to skončilo buď rozpačitě (Lybra), nebo naprostým debaklem (Thesis).
Takže to nejhořší, co se může stát, je to, že klinicky mrtvá Lancia po chryslerovském pokusu umře o něco později.... Čili není co ztratit.... :😉 (ikdyž takové konstatování u někdejší legendy je smutné.... 😢 )
Ale furt je to o tom, že to jsou překlenovací auta na určitou dobu.... Pokud se aspoň trošku chytí (čili bude o ně zájem alespoň v Itálii) tak nové modely budou snad osobitější....
Dneska je to den Lancie - tři nové modely se vylouply 😉
"Voyager" a "300" teda nic moc, ale vzhledem k tomu, že nová "Y" bude nadále představovat tak 90% prodejů značky, je důležité zejména to, že se povedla ona :yes😒br />
A jinak tady máme obligátní plakání nad zánikem Lancie, jak kdyby do dneška dělala samé skvosty a teď to mělo všechno skončit. Realita je ovšem taková, že do dneška dělala prcka na bázi dvojkového Punta (!!), prodloužené Bravo a ve vyších třídách, když dostala volnou roku, tak to skončilo buď rozpačitě (Lybra), nebo naprostým debaklem (Thesis).
Takže to nejhořší, co se může stát, je to, že klinicky mrtvá Lancia po chryslerovském pokusu umře o něco později.... Čili není co ztratit.... :😉 (ikdyž takové konstatování u někdejší legendy je smutné.... 😢 )
"Dneska je to den Lancie - tři nové modely se vylouply " Nevim jak ty, ale já žádný NOVÝ modely LANCIE nevidim, rozhodně né tři!!! :-! Maximálně tak Ypsilonka (ale i ta je podle masky Chrysler), to ostatní má s Lancii společnej snad jen ten znak, ale i ten Fiat v roce 2007 změnil na nějakej paskvil. Ten volant ve znaku Lancie totiž odkazoval na závodní minulost Vincenza Lancia a úplně původně na něm byl v pravo zobrazený i akcelerátor na volantu, který dřív auta měli. Volant se vytratil, standarta se vytratila... ten znáček pomulu mizí jako celá značka. 😒 😢
twistedTSD
jak jsem psal pod Y, tohle snad nemůžou myslet vážně. Díky faceliftu na mě 300 pod značkou Lancia nepůsobí nějak moc nepatřičně, ale byl by takový problém pozměnit aspoň světla a masku, aby to nebylo tak okaté?
gld
Tak sa naplnil scenár lepenia znáčikov..po zhliadnutí niektorých fotomontáží na tému "lančenie" chryslera 300 možno aj dobre..
Koniec koncov- nevyzerá to zle. Pravá lancia to nie je, ale wtf, mohutný dizajn, slušné motory, náhon na zadok...slušný koktejl.
Len sa bojím, že taliani to ako vždy zabijú cenou, ale necháme sa prekvapiť.
Koniec koncov- nevyzerá to zle. Pravá lancia to nie je, ale wtf, mohutný dizajn, slušné motory, náhon na zadok...slušný koktejl.
Len sa bojím, že taliani to ako vždy zabijú cenou, ale necháme sa prekvapiť.
Aspon nekdo tady nezamackava slzu nad "slavnou a hrdou" Lancii, a je schopnej se na jeji soucasnou situaci podivat racionalne. :yes😒br />
Ta cena bude vpravde kritickej moment uspechu ci neuspechu Themy (rozumej - proda se jich 5-10 tisic nebo 5-10 kusu / rok). Klicova bude cena za kombinaci dyzl + automat - i proto se domnivam, ze by Theme prospel nejakej vykonnejsi vznetovej dvoulitr (viz muj post nize), cena by pak mohla byt nizsi. Nopak pocet stupnu automatu by mel byt ucite vyssi, lidi na sestku dost slysi a 5ti-kvalt v teto tride uz dneska hodne zavani zastaralosti.
Ja tedy rikam zkombinujte dvoulitr a sestistupnovej klasickej automat, udelejte akcni verzi se vsim nutnym, ale bez blbosti (nappa, extra audio, adapt. tempomat atd.), dejte cenu na 40k ojro a treba se toho proda tolik, ze to Fiat v tyhle tride uplne nezabali a az vyjede pristi 300ka, opet ji vrhne do Evropy jako Lancii. Protoze jestli si nekdo mysli, ze ted nekde na neznamem miste na apeninskem poloostrove pracuji ti nejlepsi italsti inzenyri na zcela originalnim a puvodnim voze, ktery v portfoliu Lancie co nevidet nahradi tuhle Ameriku, pak uprimnou soustrast. 😄
Ta cena bude vpravde kritickej moment uspechu ci neuspechu Themy (rozumej - proda se jich 5-10 tisic nebo 5-10 kusu / rok). Klicova bude cena za kombinaci dyzl + automat - i proto se domnivam, ze by Theme prospel nejakej vykonnejsi vznetovej dvoulitr (viz muj post nize), cena by pak mohla byt nizsi. Nopak pocet stupnu automatu by mel byt ucite vyssi, lidi na sestku dost slysi a 5ti-kvalt v teto tride uz dneska hodne zavani zastaralosti.
Ja tedy rikam zkombinujte dvoulitr a sestistupnovej klasickej automat, udelejte akcni verzi se vsim nutnym, ale bez blbosti (nappa, extra audio, adapt. tempomat atd.), dejte cenu na 40k ojro a treba se toho proda tolik, ze to Fiat v tyhle tride uplne nezabali a az vyjede pristi 300ka, opet ji vrhne do Evropy jako Lancii. Protoze jestli si nekdo mysli, ze ted nekde na neznamem miste na apeninskem poloostrove pracuji ti nejlepsi italsti inzenyri na zcela originalnim a puvodnim voze, ktery v portfoliu Lancie co nevidet nahradi tuhle Ameriku, pak uprimnou soustrast. 😄
Dvoulitr prej, do auta s 1,8 tuny a k tomu pětistupnová převodovka -hehehehehehe - ted si to rozštípl.
Počítáš se zrychlením 17s nebo 24s??
Já že jestli by budoucí majitel měl v kopci na předjetí Fabie 1,9 SDI nebo ne 😄
Počítáš se zrychlením 17s nebo 24s??
Já že jestli by budoucí majitel měl v kopci na předjetí Fabie 1,9 SDI nebo ne 😄
žádná 6tistupnová převodovka tam nikdy být nemůže, neb chrysler žádnou pro RWD auta nemá a Fiat pokud vím taky ne.
Musítě si počkat až přijdou 8st. ZF i pro diesly a V8(ty teda v lancii nebudou, kdo bude chtít HEMi, tak jen origoš), zatím budou pouze pro V6 benzín
Musítě si počkat až přijdou 8st. ZF i pro diesly a V8(ty teda v lancii nebudou, kdo bude chtít HEMi, tak jen origoš), zatím budou pouze pro V6 benzín
norday
Zkuste se na to podívat z perspektivy Cayenne. Díky (v té době) totální zrůdnosti se podařilo zafinancovat vývoj kompletní řady 911 a dalších skvělých aut. Tenkrát ti moudří říkali, že pokud bude výroba Cayennu platit vývoj jedněch z nejlepších sporťáků všech dob, tak ať si Porsche vyrábí třeba traktory... no a tohle by mohl být podobnej princip!
Srovnání s Cayennem silně pokulhává. Cayenne přívitala spousta solventních zákazníků, kteří chtěli vlastnit vůz značky Porsche, aniž by byli omezeni pro ně nepraktickou karoserií kupé...
Kdo ale podobně čeká na Chryslery s logem Lancie a kolik je za něco podobného ochoten slušně zaplatit, navíc se případný menší zisk ještě dělí mezi Fiat a Chrysler...
Zisk, který mělo Porsche na Cayenne se s "Lancií 300", nedá srovnávat...
Kdo ale podobně čeká na Chryslery s logem Lancie a kolik je za něco podobného ochoten slušně zaplatit, navíc se případný menší zisk ještě dělí mezi Fiat a Chrysler...
Zisk, který mělo Porsche na Cayenne se s "Lancií 300", nedá srovnávat...
Zisk se delit muze jak chce,naklady na vyvoj byly nula (!) a tezko lze srovnavat miru zisku potrebnou na 911tky a na nejaky potencialni lancie. Pochopitelne ze primer s Porsche byla nadsazka, na druhe strane ten princip neni nepodobnej. Lancia nema co ztratit (vcetne image...sorry ale tu uz ted bohuzel zadnou nemela...dokonce bych spocital na prstech jedne ruky lidi ve svym okoli kteri vubec vedi ze jeste tahle znacka existuje) a jen tak mimochodem..thesis nb jak se jmenoval ten posledni velkej sedan mel komercni uspech asi takovej jak tahle 300ka bude mit za prvni tyden na trhu..to se klidne vsadim..
Ale Porsche dělalo 911ku nepřetržitě dál, kdežto Lancia žádný podobný produkt dlouhodobě vůbec nemá, navíc není nikde napsané, že to málo co "italské Chryslery" vydělají, nechá Fiat zrovna pro Lancii.
To že se prodá těchto italských amerik víc, než posledního velkého sedanu od Lancie, ještě nic zásadního neznamená...
P.S. Nehledě na to, že Cayenne nebyl jen tuctové americké auto s přelepeným logem...
To že se prodá těchto italských amerik víc, než posledního velkého sedanu od Lancie, ještě nic zásadního neznamená...
P.S. Nehledě na to, že Cayenne nebyl jen tuctové americké auto s přelepeným logem...
Vůbec jde o jinou situaci. Originál se tu moc neprodá a přebrandováním se toho moc nezmění. Naopak, já osobně mám lepší vztah k Chrysleru než k Lancii (myšleno v kontextu 300C). Prostě pod nálepkou Lancie bych si v tom připadal směšně. Když už si koupím americký tank, tak chci, aby na kapotě byl znak nějaké ze slavných amerických automobilek.
Pointa s Cayenne byla podle me jina - zkratka ze prodej modelu, kterej odborna a fanouskovska obec nevnima nijak pozitivne, muze automobilce prinest prostredky k vyvoji vozu, u nichz je tomu presne naopak. A nic na tom nemeni fakt, ze Lancie nema nic jako 911ku, kterou by mohla Themu ospravedlnovat, ani neni vubec jisty, ze nejakej atraktivni model po pripadnym uspechu vyplodi.
Jisty naopak totiz je, ze rebrandovany Chryslery jsou pro Lancii zivotne dulezity a pokud tenhle projekt nevyjde, Lancia se odporouci do automobilovyho nebe. To je jeden potencialni duvod pro prani uspechu "Lancii 300" a spol. Druhej duvod je ten, ze prostredky ziskany prodejem techto aut kazdopadne zustanou na uctech Fiatu, kterej je muze investovat do jakyhokoliv jinyho modelu ze svyho sirokyho portfolia, treba do nejaky pekny strednetridni Alfy. A to stoji za to, ne? Navic je v zajmu kazdyho automobilovyho fandy, aby existovalo vicero silnych znacek a na trhu panovala co nejtvrdsi konkurence.
A v neposledni rade - byt uspech Themy se ani vzdalene nebude blizit uspechu Cayenne, porad je to i pres krkolomnej puvod o 3 tridy hezci a zajimavejsi auto, nez ta zuffenhausenska kreatura, jez byl v predfaceliftovym provedeni 1. generace imho jednim z 10 nejosklivejsich aut vsech dob. F/l a nova generace uz nastesti tenhle vytvor posunuly nekam uplne jinam.
Jisty naopak totiz je, ze rebrandovany Chryslery jsou pro Lancii zivotne dulezity a pokud tenhle projekt nevyjde, Lancia se odporouci do automobilovyho nebe. To je jeden potencialni duvod pro prani uspechu "Lancii 300" a spol. Druhej duvod je ten, ze prostredky ziskany prodejem techto aut kazdopadne zustanou na uctech Fiatu, kterej je muze investovat do jakyhokoliv jinyho modelu ze svyho sirokyho portfolia, treba do nejaky pekny strednetridni Alfy. A to stoji za to, ne? Navic je v zajmu kazdyho automobilovyho fandy, aby existovalo vicero silnych znacek a na trhu panovala co nejtvrdsi konkurence.
A v neposledni rade - byt uspech Themy se ani vzdalene nebude blizit uspechu Cayenne, porad je to i pres krkolomnej puvod o 3 tridy hezci a zajimavejsi auto, nez ta zuffenhausenska kreatura, jez byl v predfaceliftovym provedeni 1. generace imho jednim z 10 nejosklivejsich aut vsech dob. F/l a nova generace uz nastesti tenhle vytvor posunuly nekam uplne jinam.
Rojin
Krásnej Chrysler co? >😁
Né, teď vážně, ona ta Lancia nevypadá nejhůř, proč by taky měla, když 300-stovka je vzkutku povedená 😄
Ale velká to škoda pro značku s takovým jménem. Lancia je pojem. Ovšem to neznamená že když se pojem Chrysler snoubí s pojmem Lancia, že se z toho zákonitě vyplkne pojem ještě větší.
Viz. až trapná snaha audi vs. seat ... v minulosti se sem tam nějaký interiér přehlídl, ale EXEO je tady rána ;-\ ale lidi to kupujou... a to je to co nechápu 😲
Co už.. 😄
Né, teď vážně, ona ta Lancia nevypadá nejhůř, proč by taky měla, když 300-stovka je vzkutku povedená 😄
Ale velká to škoda pro značku s takovým jménem. Lancia je pojem. Ovšem to neznamená že když se pojem Chrysler snoubí s pojmem Lancia, že se z toho zákonitě vyplkne pojem ještě větší.
Viz. až trapná snaha audi vs. seat ... v minulosti se sem tam nějaký interiér přehlídl, ale EXEO je tady rána ;-\ ale lidi to kupujou... a to je to co nechápu 😲
Co už.. 😄
Righ
Uprimne receno, pripadam si tady jak na srazu gerontu, jejichz posledni zivy vzpominky se datujou nekde doprostred 80. let. K temto jedincum bych mel asi tolik - i pres mnohe slavne momenty ve sve dlouholete historii se automobilka Lancia nedozila 21. stoleti, resp. uz vice jak deset let doslova zivori v roli totalne okrajovyho a zapomenutyho vyrobce, jehoz obskurni produkty si nikdo mimo Italii nekupuje. Koneckoncu ani nema kde, ze. Neni tedy proc narikat nad osudem Lancie, kdyz uprostred tohoto komatu vrha na trh 3 novy modely, byt se jedna o preznaceny auta jinyho vyrobce. Jedna se beztak o tridy, kam by svymi vlastnimi silami nedokazala ani nahlidnout. Takze Lancii lze k novy Theme a dalsim jedine gratulovat, nebot to znamena, ze alespon jmeno Lancia definitivne nekonci - dokonce ve sve dnes jiz tradicni tride supermini uvadi novy a puvodni model.
Pro koncern Fiat je to taky dobra zprava, nebot se opet muze chlubit modelem vyssi stredni tridy pod svou znackou, navic s mnoha nespornymi kvalitami. Jasne, porovnani s nemeckou premii by vyznelo komicky, ale to neni revir tohohle levobocka - ten se naopak muze busit do prsou, ze si nejakou Latitudu nebo C6ku da k snidani, a takovy tradicni vyrobci jako Peugeot, Opel nebo Ford pak proti nemu nemaj vubec nic. Jedinou vec bych Italum vycet, at se kolegove diskuteri treba zajiknou, a to sice, ze tam neflakne dvoulitrovej naftak JTDM od Alfy. 170 koni neni zadnej odvaz, ale vsadil bych posledni boty, ze by se i v tomhle aute jednalo o suverenne nejprodavanejsi motorizaci. O Grand Voyageru nebo 200C ani nemluve.
Prodavat jak housky na krame se Thema urcite nebude, ale staci prodat jedinej kus, a komplet "vyvoj" je zaplacenej, vsechno navic je bonus. Kdyby pak nahodou talianum zbylo neco na sklade, prelepej znacky, nalozej to na trajekt a hura zpatky pres Atlantik. Nemuzu si pomoct, ale ja jsem zkratka presvedcenej, ze na projektu "Chryscia" muze Fiat jenom vydelat. I kdyz se samozrejme vkrada myslenka, ze nez parit Chrysler s Lancii, bylo by lepsi Lancii komplet zrusit a Chryslery prodavat pod puvodni znackou spolu s ostatnimi koncernovym znackami pod jednou strechou. Aspon pro me ma totiz jmeno Chrysler podstatne lepsi zvuk, nez cela "slavna" Lancia.
P.S.: A jeste jedna kacirska myslenka - s tim vetsim logem Lancie na masce vypada 300ka podstatne lip nez original. >😒]
Pro koncern Fiat je to taky dobra zprava, nebot se opet muze chlubit modelem vyssi stredni tridy pod svou znackou, navic s mnoha nespornymi kvalitami. Jasne, porovnani s nemeckou premii by vyznelo komicky, ale to neni revir tohohle levobocka - ten se naopak muze busit do prsou, ze si nejakou Latitudu nebo C6ku da k snidani, a takovy tradicni vyrobci jako Peugeot, Opel nebo Ford pak proti nemu nemaj vubec nic. Jedinou vec bych Italum vycet, at se kolegove diskuteri treba zajiknou, a to sice, ze tam neflakne dvoulitrovej naftak JTDM od Alfy. 170 koni neni zadnej odvaz, ale vsadil bych posledni boty, ze by se i v tomhle aute jednalo o suverenne nejprodavanejsi motorizaci. O Grand Voyageru nebo 200C ani nemluve.
Prodavat jak housky na krame se Thema urcite nebude, ale staci prodat jedinej kus, a komplet "vyvoj" je zaplacenej, vsechno navic je bonus. Kdyby pak nahodou talianum zbylo neco na sklade, prelepej znacky, nalozej to na trajekt a hura zpatky pres Atlantik. Nemuzu si pomoct, ale ja jsem zkratka presvedcenej, ze na projektu "Chryscia" muze Fiat jenom vydelat. I kdyz se samozrejme vkrada myslenka, ze nez parit Chrysler s Lancii, bylo by lepsi Lancii komplet zrusit a Chryslery prodavat pod puvodni znackou spolu s ostatnimi koncernovym znackami pod jednou strechou. Aspon pro me ma totiz jmeno Chrysler podstatne lepsi zvuk, nez cela "slavna" Lancia.
P.S.: A jeste jedna kacirska myslenka - s tim vetsim logem Lancie na masce vypada 300ka podstatne lip nez original. >😒]
Samozrejme ze tohle jsou modely na ktere by se lancie nikdy nezmohla a spojeni s chryslerem je jen dobre. Tohle jsou jen prechodne modely na kterych lancia nemuze prodelat. a za par let vyjede nova thema, 300c a velka alfa na spolecne platforme. Stejne tak nastupce Lancie "200". Jen mohli s tou novou identitou jit trosku dal nez jen po vymenu znaku.
Stacilo by vymenit masku tak aby odpovidala vzhledu lancii v poslednich nekolika destikach let. Tzn. rozdelit stribrnou listou na pul a dat svisle zebrovani (jako u delty). Stacilo by prodat par autaku a ty smesne naklady by byly zpatky. Vsem dnes predstavenym autum totiz chybi zakladni rozlisovaci prvek, ktery pri letmem pohledu na ne identifikuje znacku. To plati i pro novou "Y". Podle te masky by se klidne dalo rict maly chrysler. S zebrovanim "ala Lancia" by hned bylo jasno k jake znacce patri.
S dnes predstavenymi modely se Lancia vzdala zakladniho rozlisovaciho prvku, ktery ke znacce patri uz dlouha leta a to je chyba. :no:
Samozrejme ze s tim vetsim logem to auto hned vypada lepe, znak Chrysleru se totiz ztraci v chromovanem okraji masky a ta pak vypada jak "otevrena huba bez zubu". Tam kde vetsina znacek miva znak, ma chrysler prazdno a na to nejsme podvedome zvykli. 😄
Stacilo by vymenit masku tak aby odpovidala vzhledu lancii v poslednich nekolika destikach let. Tzn. rozdelit stribrnou listou na pul a dat svisle zebrovani (jako u delty). Stacilo by prodat par autaku a ty smesne naklady by byly zpatky. Vsem dnes predstavenym autum totiz chybi zakladni rozlisovaci prvek, ktery pri letmem pohledu na ne identifikuje znacku. To plati i pro novou "Y". Podle te masky by se klidne dalo rict maly chrysler. S zebrovanim "ala Lancia" by hned bylo jasno k jake znacce patri.
S dnes predstavenymi modely se Lancia vzdala zakladniho rozlisovaciho prvku, ktery ke znacce patri uz dlouha leta a to je chyba. :no:
Samozrejme ze s tim vetsim logem to auto hned vypada lepe, znak Chrysleru se totiz ztraci v chromovanem okraji masky a ta pak vypada jak "otevrena huba bez zubu". Tam kde vetsina znacek miva znak, ma chrysler prazdno a na to nejsme podvedome zvykli. 😄
😄 :yes: souhlas
Já k tomu řeknu dvě věci😒br /> a) tak si Lanciofilové vyberte: buď během pár let Lancia umře nadobro, nebo se pokusí se vzkřísit s těmito převzatými modely ... co je menší zlo?
b) mně, jako plakátovému potenciálnímu zákazníkovi, až do teď Lancia vůbec nic neříkala, a dnes mi představili 2 modely, které bych bez hany a rád sedlal - minimálně 300c/Thema jsou nádherná majestátní auta a americká technika je nadmíru solidní, nezničitelný a hlavně komfortní "materiál"
Já k tomu řeknu dvě věci😒br /> a) tak si Lanciofilové vyberte: buď během pár let Lancia umře nadobro, nebo se pokusí se vzkřísit s těmito převzatými modely ... co je menší zlo?
b) mně, jako plakátovému potenciálnímu zákazníkovi, až do teď Lancia vůbec nic neříkala, a dnes mi představili 2 modely, které bych bez hany a rád sedlal - minimálně 300c/Thema jsou nádherná majestátní auta a americká technika je nadmíru solidní, nezničitelný a hlavně komfortní "materiál"
Otázkou je, zdali si po dnešku budou moci ještě říkat Cuore sportivo....
:yes: :yes: :yes: az na jednu vec. cela ta diskuze o masce... ve finale je totiz uplne jedno jakou ma tohle auto masku...ty tvary jsou tak nezamenitelny, ze kazdy petilety dite v tom chryslera pozna, takze je dobre ze se Lancia neztrapnuje nejakym hranim si na tradicni masku... navic ta co tam ted je vypada naprosto korektne a elegantneji nez ta americka..
Hlavni problem vidim v tom ze masku z chrysleru dostala i "Y", takze tradicni masku opustila i u vlastniho modelu.
na theme zustala stejna maska jako u 300c. jen je tam jiny znak.
na theme zustala stejna maska jako u 300c. jen je tam jiny znak.
jo jo.... bohužel někteří tady ještě za deset let budou psát, že chtějí aby se vyráběla hranatá Delta Integrale.... Člověk neví, jestli se nad tím má smát, nebo brečet.... 8-s
Jinak Lancia opravdu může být ráda za to, že dostala šanci se postavit na nohy.... Držím jí palce, luxusněji pojaté italské auto za férové peníze by mě osobně hodně oslovovalo, tak snad časem.... (například na Peugeotu 508 by se mi logo Lancia líbilo moc....).
Jinak Lancia opravdu může být ráda za to, že dostala šanci se postavit na nohy.... Držím jí palce, luxusněji pojaté italské auto za férové peníze by mě osobně hodně oslovovalo, tak snad časem.... (například na Peugeotu 508 by se mi logo Lancia líbilo moc....).
Vicemene mam asi stejny nazor na tenhle projekt. A co se tyce pristich generaci, jestli teda budou, a myslim si, ze budou, tak se take budou snazit o markantnejsi rozdily v designu. Coz bude jedine dobre pro obe znacky. Doufam, ze se jim to povede! :yes:
pochybuju, obě značky mají být nadále propojený a fiat nemá prachy na zásadní úpravy, pokud Lancii nezruší, bude to furt chrysler s jiným znáčkem a aby to bylo v prvé řadě úspěšné v usa/can, což je prioritní trh, bude to mít pořád americkej design.
Takže se s tím smiřte jako s faktem.
Pokud o zcela itlaskej design v usa = jasný krach na tamním trhu. To si nemohou dovolit.
Takže se s tím smiřte jako s faktem.
Pokud o zcela itlaskej design v usa = jasný krach na tamním trhu. To si nemohou dovolit.
Ono stejne ve finale bude zalezet na cene. V Americe zacina 300ka na 490 000. Kdyby fiat sebral dost odvahy a pustil to v evrope za nejakych 650 000 tak se stredni a vyssi trida otrese v zakladech. :-! >😁
Dizajnovo je to krok vpred. Dizajn znacky Lancia bol od 80. rokov paskvil. Naivny a ubohy. Technika od Fiatu mala daleko od priemeru a, kedze ani Chrysler nevynika spolahlivostou a vyspelymi technickymi rieseniami, ide v tomto pripade o remizu. Co sa tyka imidzu znacky, tak ten jednoznacne utrpi, ale tym by som sa netrapil, ludi, ktori pokladaju Lanciu za nieco extra, nie je vela. Nastastie.
Fiat by najlepsie urobil, keby znacku zrusil a sustredil sa na Alfu. Ta tiez zije len zo svojej povesti a pokracuje v trende vyroby naivnych a podpriemernych aut. Cim sa, samozrejme, hodi do portfolia VW.
Fiat by najlepsie urobil, keby znacku zrusil a sustredil sa na Alfu. Ta tiez zije len zo svojej povesti a pokracuje v trende vyroby naivnych a podpriemernych aut. Cim sa, samozrejme, hodi do portfolia VW.
podprůměrných říkáš?😊 takové kidy už tu byly. Máš nějaké zkušenosti s lancii, alfou či fiatem?
British
Vážení, domnívám se, že dohady o tom, zda Lancia tímto krokem učinila dobře či špatně jsou bezpředmětné. Sergio Marchione, který koncern Fiat vytáhl z totální krize ví jistě velmi dobře co dělá a současná situace, navíc v období krize, neumožňuje urychlený vývoj velkých modelů, který je velmi finančně nákladný. Spojením s Chryslerem se levně dostávají k platformám a chybějící technice, kterou by museli nákladně vyvíjet. Ať už je subjektivní názor na novou Themu jakýkoliv, osobně si myslím, že Italové vzhled třístovky zjemnili, navíc přidali daleko kvalitnější interiér, tak, že jako kompromis pro současnou situaci to opravdu není špatné.