Novinky
CHerokee
0
Pěkné, ale docela drahé. Moc jich člověk na cestě nepotká. Ale Fiesta je opravdu povedená, podle mého názoru.
sansk8
0
No mne tady zaráží, že i v této verzy jsou na zadní nápravě pouze bubny ;-\
Deadlift
0
Na cca 900 kg ty bubny stačí. 😉
tonny.p2
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Rojin
0
:yes: Souhlas, fiesta je hodně povedená. Stejně tak Focus RS a mondeo, Ford se mi začíná hodně líbit..
Proč tam nedali 1.6 Ecoboost? To by bylo žihadlo.
Zajímal by mě poměr výkon / váha...
tak váhu si najdeš v ofico materialech na webu fordu...bude stejna jako u dosavadni 1,6tky 😄
nevídáno !? - fiesta s jednašestkou motorem. to zaní budou chtít nejmíň půl mega 😄
Tak současná 1.6 Duratec se 120k (což je kolem 90kw) stojí v základu 377 000,-. S příplatky bych odhadoval, že se na úůl míče klidně dostaneš, ale není to taková tragédie...
auto je hezký, chybí mu jen jedna věc, pořádně velký kola, 15 jsou moc utopené............ ......mám na mysli seriovou verzi
teda ta cena v Německu je docela přemrštěná. Ale u nás má Ford docela zajímavou cenovou politiku, takže se dá předpokládat, že ten knedlík u nás bude levnější. Protože pokud by jsem to vzal s porovnáním, tak pokud by to u nás stálo 440, tak za 490 je polo GTI (sice v této kategorii aut je 50000 dost, ale stejně)
Až príliš sa mi ten lak s pruhmi podobá na štýl Renault Gordini... 😐
No Ford dával rýchle pruhy na Fiestu i iné STčka dávno predtým, než Renault o znovuoživení Gordini vôbec uvažoval: [odkaz]
alambert
Rychlý pruhy jsou základní stylingový prvek, který ale objevil Ford GT a Shelby s Mustangy a Daytona Coupatky někdy v polovině minulého století, kromě Fordu to ostatní automobilky už jen včetně Renaultu kopírují. 😉
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
alambert
Fiesta patří spolu s C-maxem mezi ty povedené novinky fordu, Focus se mi opravdu nelíbí. Ale bohužel ani u jednoho z těch aut se mi nelíbí interiér, je to jak ze Star treku 8-s