Novinky
měli nechat u ledu. Pantera nebo nic.... Za tuhle zrůdu :no: Kdyby udělali Panteru ve stylu [odkaz] určitě by se pár kupců našlo. Ale tohle? Těžce prodělaj. Vypadá to jako koncept z 80. let no a zadek je současná Čína...a za tím stoji Pininfarina? Nevěřím vlastním očím...
Vypadá to stejně legračně, jako když se honda pokusila obkreslit X6ku. 😲
>😁 legračně nebo smutně? V tomhle případě mi je značky celkem líto, potenciál na výrobu sportovního kupé tam určitě byl. Vypadá to, že studio Pininfarina dostalo asi stejnej honorář jako za Hyundai Matrix 😉
Tak ono z toho je spíš vidět, jak ti co mají záměr vyrábět auta hodnotí trh. Ve světle "návratů" De Tomasa s esúvéčkem místo sporťáku či informací o zvažování SUV u dalších druhdy čistě sportovních značek (vzpomínám např. na lagondu 😲 ) pak třeba diskusní odsudky bmw dostávají docela na zadek. Tlačit sporťáky, když lidi chtějí SUVobludy prostě není cesta. Aspoň, že tu vedle nich ty sporťáky zůstávají. Ale je fakt, že na SUV De Tomaso jsem celkem čuměl, pro mě to byla značka spojená v paměti s obrázky původní pantery s mrkačkama, které jsem si kdysi vystřihoval. Prostě, Tempora mutantur... 😉
P.S. Pininfarina jde do kytek, tuhle obkreslovánku by zvládl kde kdo.
P.S. Pininfarina jde do kytek, tuhle obkreslovánku by zvládl kde kdo.
měli udělat buď SUV, nebo spíše supersport ala mangusta atp. Dávám tomu max 2 roky. :no:
tonny.p2
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Myslím že z fotek auta je vidět proč je to *bývalý* ředitel Fiatu.
Kdyby byl, prosim tě, Rossignolo ředitelem Fiatu??
asi myslel "vrcholový manažer" 😉
To mi došlo, ale vrcholný manager neni ředitel 😄
Sice k designu mám hodně výtek a zatim ani neznám původ techniky a motorů, ale už teď jsem rád, že bude mít Itálie po Maserati další pořádnou značku, která bude kombinovat luxus a výkon. Interier vypadá skvěle a pokud i technika bude a špici (jako že předpokládám, že bude), tak mu odpustim i ten hroznej vzhed zadku. Od Fiatu bych se podobnýho auta ani nedočkal, ten se teď bude radši věnovat přelepování znáčků na Chryslerech, takže jsem rád, že aspoň De Tomaso bude dělat auta, která obstojí (aspoň doufám!) v prémiový konkurenci :yes:
Základné proporcie aj predná maska vyzerajú dobre, vzhľadom na hlavnú konkurenciu v podobe BMW GT môže byť.
Len ten zadok akoby odflákli, o interiéri ani nehovorím...ak ho v produkčnej verzii nevylepšia, slávne to nevidím.
Len ten zadok akoby odflákli, o interiéri ani nehovorím...ak ho v produkčnej verzii nevylepšia, slávne to nevidím.
Tohle se mi sice taky moc nelíbí, nadruhou stranu je to ještě předprodukční verze, která nemá ani mlhovky. Může se ještě změnit.
Tohle je zlé, vypadá to velmi nepůvodně a nepůvabně. Vzhledem k tomu, že nenavazovali na žádný svůj firemní design direction, tak mohli stvořit úplně něco nového, neotřelého, i třeba retro. Je to promarněná příležitost.
Dvě roviny - interier vypada velmi slibně, střední panel - až bych řekl navozujíc dojem letadla - pěkně vymezuje prostor řidiče a spolujezdce.
Exterier - naprostá katastrofa, z profilu naprosto utopená kola, vele - mezery naprosto nechápu, zadní partie má lepší i Dacia >😁
Exterier - naprostá katastrofa, z profilu naprosto utopená kola, vele - mezery naprosto nechápu, zadní partie má lepší i Dacia >😁
Co rict? Autobus a-la pro bohate s asijskym nadechem ne dekuji ... znacka ma mozna dobrou historii, ale toto je vykirk do tmy pro ty co ziji z minulosti a nemaji predstavu o budoucnosti....
Vsechno je to takove cele umele: Ale proc ne kdyz se ti libi tak si to kup misto BMW.
Mam rad odvazne kupujici klienty ...