Novinky
Paráda, legenda se vrací a já jsem šťastný. Nebudu se rozepisovat, zdá se mi to jako hodně povedené po všech stránkách. Ale proboha, kdo vymýšlel ty přední lampy ! ;-\
I aerodynamický celek spolu se světly se dá udělat vkusněji. Zastřelit toho chlapa co má tu hrůzu jménem přední světla na starosti !
Jinak BOMBA :yes:
I aerodynamický celek spolu se světly se dá udělat vkusněji. Zastřelit toho chlapa co má tu hrůzu jménem přední světla na starosti !
Jinak BOMBA :yes:
To je subjektivní, mě se to strašně líbí.
Nejspíš ano, trochu jsem se na ně zadíval dýl a tak hrozné to nebude. Ve skutečnosti to nemusí působit špatně. Jen teď nevím, jestli ho ve skutečnosti vůbec uvidím 😄
Ale pohled na zadní část je super. To jak to auto "čapí" - vau 😉 [odkaz]
Ale pohled na zadní část je super. To jak to auto "čapí" - vau 😉 [odkaz]
Je to nádhera. :yes:
Možná budu znít trochu zaujatě, ale tenhle Stratos je pro mě v současné době nejkrásnějším supersportem (v těsném závěsu jsou GranTurismo a DBS). Je úžasně kompaktní, technika je na té nejlepší úrovni, má legendární značku a hlavně má správný "evil" look.
Co mě mrzí je, že do téhle kastle nedali jednodušší techniku a oturbený čtyřválec a neposlali Stratose do boje proti Caymanu, Elisu a Z4. Neříkejte, že by za plusminus mega a půl neměl šanci.
Možná budu znít trochu zaujatě, ale tenhle Stratos je pro mě v současné době nejkrásnějším supersportem (v těsném závěsu jsou GranTurismo a DBS). Je úžasně kompaktní, technika je na té nejlepší úrovni, má legendární značku a hlavně má správný "evil" look.
Co mě mrzí je, že do téhle kastle nedali jednodušší techniku a oturbený čtyřválec a neposlali Stratose do boje proti Caymanu, Elisu a Z4. Neříkejte, že by za plusminus mega a půl neměl šanci.
Rozhodně, souhlasím, patří mezi ty krásnější. Myšlenka dostat stratose do větší sériovky nezní podle mě vůbec špatně. Ano, bylo by to hodně zajímavý a kupce by si podle mě taky našel. Už vidím jak by lotusu začala klapat pr..delka
😉 Byl by to boj, vybírat mezi stratosem a elisem.
Závist těm štastným 40-ti lidem 😄
Rozhodně musím souhlasit s touto myšlenkou. :yes:
😉 Byl by to boj, vybírat mezi stratosem a elisem.
Závist těm štastným 40-ti lidem 😄
Rozhodně musím souhlasit s touto myšlenkou. :yes:
Euro89 to jistě ocení, konečně zlý Fiat dovolil udělat něco pořádného :yes😒br />
Jinak jak už se tady k tomuto autu psalo dřív - byl by takový problém postavit to jako levnější sporťák na nějaké krátké, zadohrabné platformě s motorem 1.8TBi 240k? Pokud by to naladili opravdu nekompromisně, mohlo by se toho prodat pěkných pár tisíc a pro image Lancie by to udělalo mnohem větší službu, než limitovaná voňavka....
Ale jinak jako jo, kára parádní, to je bez debat.... :yes:
Jinak, to auto má neskutečný koule, naprostá nádhera v každém směru, jak po mechanické stránce, díky Ferrari, tak co do designu, je to originální a přitom s odkazem, esence evropského automobilismu v tom nejlepším slova smyslu. 😄 :yes: :yes:
Tím se v žádném případě nechci zastávat současného vedení Fiatu.