Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Aston Martin Virage vyráží do Ženevy

15 komentářů

kosmonaut
Jsou nádherné tyhle nové Astony, byť se to s tou unifikací kapku přehání. DB7 zůstává exteriérově dalece nepřekonán :yes:
iudex
Ja by som to skôr povedal tak, že od DB7 vyrába Aston len nádherné autá, ani jediné nemalo (minimálne dizajnovo) žiadnu chybičku (DB7, DB9, V8, Vanquish, Rapide a teraz toto Virage). A ten posun tam je jednoznačne viditeľný: DB7: [odkaz]
a Virage: [odkaz]
Bravo Aston! :yes:
da_b0mb
mně se líbí i Astony před DB7...
Anonym
mě se líbil i V8 Vantage
da_b0mb
:yes: mně i starej AM Virage
miromen
AM děla nejhezči auta prostě radost pohledět.To snad ani Italove neumi a studeni čumaci Němci už vubec.
puko
no ale neviem, ci by som ho na prvy, a mozno aj druhy, pohlad dokazal odlisit od DB9 😐
CHerokee
Nelze než souhlasit.Jen barvu bych vybral jinou než je na fotech
webpaja
Aston se neomrzí 😄
Czerwik
aj keď je ten zadok krásny, ale predsa začína byť okukaný... čakal som aspoň nejakú obmenu... ale ináč 100bodov... Aston je Martin proste 😉
ManInBlack
...ten může jít klidně darovat srdce, protože ho evidentně nepoužívá. Jedna z mých nejoblíbenějších značek se opět předvedla ve výborném světle. Ten zadek by pravda mohl mít nějakou menší obměnu (jako např. One-77), ale jinak k němu nemám designově námitek. Prostě krása :yes:
Mirasr
jo to je nádherná kára škoda že neni na naše silnice, hned bych vzal na ní hypotéku 😉 už se těšim do Ženevy!!!!! :yes:
Subaru.in
Nu vidis, a ja patrim k jednim znich. Nerikam nelibi, ale asi jich vidim vice nez bych chtel a ta zadni cast svetel mne zacina nudit, porad to same.

Auto je to nadherny na 100%, ale mam rad kdyz se auta meni casteji, jako treba Ferrari v dnesni dobe po designove strance.
ManInBlack
Já mám na mysli přímo nelíbí. To, že mají hodně unifikovaný design a moc ho nemění, s tím souhlasím.
Pekelná Micinka
Vypadá dobře, ale já se těšil, že představí Vanguard.