Ekonomika
Jen 4 lidi měli v lednu opravdu vkus na výběr vozu ve vyšší střední - smutné. 😐 Aspoň, že München porazil Stuttgart a Ingolstadt :yes:
Jaguar :yes:
Bohužel úpadek vkusu je vidět na celé společnosti. 😒
Bohužel úpadek vkusu je vidět na celé společnosti. 😒
Na Jaguaru se u nás šeredně podepsaly problémy a aféry minulého (!) importéra. Ve finále už jen nakupoval auta v Německu a musel prý vždycky zaplatit 100% ceny na dřevo...
Současný import už je zcela OK, ale někteří potenciální zákazníci to nemusí vědět. A jméno značky Jaguar (a Land Rover) to u nás určitě poškodilo.
Nicméně včera jsem v Brně viděl nové XJ a je to skvost :yes: :yes: :yes:
Současný import už je zcela OK, ale někteří potenciální zákazníci to nemusí vědět. A jméno značky Jaguar (a Land Rover) to u nás určitě poškodilo.
Nicméně včera jsem v Brně viděl nové XJ a je to skvost :yes: :yes: :yes:
XJ je nádherný.
Nedávno jsem přemýšlel nad tím, jestli se mi více líbí klasické tvary minulé generace anebo extrovertní futuristický styl té aktuální a nedokázal jsem rozhodnout. Už i to je pro Calluma dobrá vizitka.
Tak jako tak, kdyby to jinak nešlo, tohle je z velké prémie jasná volba... :yes:
Nedávno jsem přemýšlel nad tím, jestli se mi více líbí klasické tvary minulé generace anebo extrovertní futuristický styl té aktuální a nedokázal jsem rozhodnout. Už i to je pro Calluma dobrá vizitka.
Tak jako tak, kdyby to jinak nešlo, tohle je z velké prémie jasná volba... :yes:
Můžeš to napravit, ne?
Zatím ne, ale uvidíme, co bude za pár let. XF je na trhu už nějaký 2 nebo 3 roky, takže má před sebou ještě tak 4 roky života... nevím, jestli si do tý doby budu moct dovolit nový auto vyšší středí, ale pokud ano, tak XF bude jasná volba! :yes: Ono taky co jinýho, když Lancii mi Fiat zabil.
Chapu to spravne, ze BMW 5 se vlastne jiz nevyrabi v manualu s klasickou radici pakou? Jen s padly na volantu...
Pujde BMW 3 serie v podobnem technickem smeru?
Pokud ano, budu velice rad.
😄
Pujde BMW 3 serie v podobnem technickem smeru?
Pokud ano, budu velice rad.
😄
Ale vyrábí, jen si ho nikdo nekupuje. Náhodou jsem se o tom bavil s prodejcem u jednoho velkého dealera BMW a ten mi tvrdil, že za několik posledních let neviděl ani jednu novou 5er (tj. této ani minulé generace) s manuálem. 😒 A samozřejmě s manuálem nebývají žádné předváděčky ani skladovky.
Nicméně při zadání do výroby manuál mít můžeš. :yes:
Nicméně při zadání do výroby manuál mít můžeš. :yes:
Co je to "velký dealer"? V Renocaru maj asi 15 nových pětkových předváděček s kvedlačkou?!
Nicméně při zadání do výroby automat mít můžeš.
Nicméně při zadání do výroby automat mít můžeš.
Koukam, ze i v dobe, kdy odpocitavame posledni dny pred generacni obmenou A6ky je Audina celkovym lidrem na poli vyssi stredni. A zaslouzene - A7cka je jednoduse kara desetileti (nepocitam-li exklusiv segment) a soucasna A6ka bude zvlast v kombiku vypadat skvele i za 10 let, o Allroadu ani nemluve. Hadam, ze ceskym zastoupenim konkurentu Audiny se uz tedka pri pomysleni na novou A6 podlamujou kolena - a nejen tem v Cesku. Neda mi to nicmene jeste se nevratit k A7cce - uvedomujete si, ze tenhle skvost zacina na cene o cca 30% vyssi nez treba E-klasse nebo 5-er a presto jim slape na paty? Je videt, ze to byla zkratka trefa do cernyho - naopak vydri cumak BMW 5 GT, ktera jakoby vyjela z vlhkyho snu milovniku Hundaje, ve statistice neni... Nebo ze by byla zahrnuta pod 5-er?
Skoda nizkych poctu prodanych Jagu a zvlast Saabu. Obema bych pral podstatne vydatnejsi prodejni uspechy, lec v tyhle navysost konzervativni tride asi nemaj exoticky alternativy prilis sanci na uspech. Staci si ale vybavit Infiniti M nebo Lexus GS a clovek si uvedomi, ze je to vlastne dobre. >😒]
OOOO :yes:
Skoda nizkych poctu prodanych Jagu a zvlast Saabu. Obema bych pral podstatne vydatnejsi prodejni uspechy, lec v tyhle navysost konzervativni tride asi nemaj exoticky alternativy prilis sanci na uspech. Staci si ale vybavit Infiniti M nebo Lexus GS a clovek si uvedomi, ze je to vlastne dobre. >😒]
OOOO :yes:
Kdopak se to tu loni (se mnou) přel, že 5ka u nás letos nepřeskočí Ečko?
Po příchodu 5er Kombi, Xdrive a Mpaketu u nás 5ka pojede a spíš než Ečko ji ohrozí nová A6, ale spíš až po příchodu A6 Avant/Allroad k současnému sedanu...
A7 zatím taky pěkně jede!
Po příchodu 5er Kombi, Xdrive a Mpaketu u nás 5ka pojede a spíš než Ečko ji ohrozí nová A6, ale spíš až po příchodu A6 Avant/Allroad k současnému sedanu...
A7 zatím taky pěkně jede!
Vyhrál jste!!! Gratuluji!
Zde máte kreditní kartu s čerpáním až do -40 tisíc s úrokem 38% RPSN, značkovým baťůžkem a červenou buřinkou od vietnamského sponzora s možností individuálních splátek za dozoru našeho exekutora.
Zde máte kreditní kartu s čerpáním až do -40 tisíc s úrokem 38% RPSN, značkovým baťůžkem a červenou buřinkou od vietnamského sponzora s možností individuálních splátek za dozoru našeho exekutora.
Každopádně, nejede jenom Volvo, jede hlavně pětka, myslím z Mnichova. A brzy pojde i šestka, kousek od Mnichova.
Co se Saabem, dát mu ještě šanci, nebo přístě z piety tabulku raději zkrátit o jedno místo? Dal bych ještě šanci, přijde kombíik a čísla se mohou zlepšit.
Číslem měsíce je číslo... 23. Přeskočit Mercedes, na to se nezapomná i kdyby to bylo jen jednou za život...
Tak - BRAVOLVO :yes:
Volvo XC70 s eko-friendly dřevěným interiérem a nově pohonem pouze přední nápravy a ďábelským dvoulitrovým motorem o výkonu nějakých 120 kW >😁 >😁 >😁 8-s