Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Ženeva

Autosalon Ženeva

První výstava v Ženevě se konala už v roce 1905. Více než sto let stará tradice ženevského autosalonu řadí tuto výstavu mezi nejvýznamnější v Evropě i na světě.

Výjimečná je i svou neutralitou, protože Švýcarsko nemá žádnou vlastní velkou automobilovou značku.

Ženevský autosalon se koná na výstavišti Palexpo, jednom z největších výstavních středisek na světě. V sedmi propojených halách tu nové modely, facelifty a novinky automobilového průmyslu prezentuje pár stovek vystavujících a dění se nenechá ujít na několik set tisíc lidí.

Pro rok 2020 byl autosalon zrušen kvůli prevenci před dalším šířením koronaviru. Finanční potíže organizátorů a malý zájem vystavovatelů pak neumožní pořádat výstavu ani v roce 2021.

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Autosalon Ženeva 2020

Autosalon Ženeva 2019

Autosalon Ženeva 2018Autosalon Ženeva 2017
Autosalon Ženeva 2016Autosalon Ženeva 2015
Zpět na článek

Ženeva 2011: Autosalonová fotogalerie (1. díl)

21 komentářů

Navtech
...pane Vaverko a spol.
Evropa a zbytek světa.
vrkuboy
Jak je to s tím VW UP!? Myslel sem že ho ukáží v Ženevě... ;-\
Navtech
Down
vrkuboy
Nechápu ;-\
Franke
[odkaz]
Navtech
😉
vrkuboy
Už chápu >😁 ale odpovědi sem se zatím nedočkal.
Pekelná Micinka
Tak já to teď chápu ještě míň.. >😁
Pekelná Micinka
Tedy ty tomu dali... myslel jsem, že Astona představí v té zlaté/světleměděné, ale tahle metalická mrkev je teda hnus. ;-\ Aspoň ta A3, že je ok.
Gangrel
i40 v bile nevypada nakonec tak hrozne...
kari.laz
Pravda, vypadá ještě hůř >😁
ethicon
Nevidím tu nikde Alfu 4C pritom premiéra prebehla už včera...
euro89
Koukni se na facebooku na Alfa Romeo - The official page. Tam máš i video z představení vozu.
ethicon
ja som to videl, len asi pre redakciu auto.cz to nestálo ani za zmienku...zato nádhernú štúdiu od škody tu máme na tanieri každý deň ... ;-\
miromen
Alfa Romeo 4C prostě nadhera Italove umi.
[odkaz]
Cara Binieri
To je po dlouhé době poprvé, co se mi líbila hudba při uvedení. No jo, Morricone se nezapře... 😄
Alfa už se mi dostala do oka, no a slečnám to taky slušelo... :yes:
miromen
No jestli tahle alfice bude mit pod 900kg jak se piše tak to bude pěkne načiničko. Jinak video v HD i s nahledem do interieru.

[odkaz]
rokba79
Taky mě zaráží, že tu vidím nějaký koncernový srágory, ale tuhle krasavici zřejmě ignorují...jinak už na ní začínám tvořit finanční rezervu 😄
ethicon
:yes: :yes: treba postaviť vedľa seba tu štúdiu škodovky a štúdiu Alfy...a potom sa bavme o dizajne...
euro89
Snad ten novej crossover nepojmenovali stejně, jako svojí limuzínu z 80. let? Když už ten název chtěli použít, tak ho měli nechat pro ten plánovanej sedan. K tomuhle autu se to nehodí. :-! Když se řekne Deauville, každej si představí starý De Tomaso z 80. let, tomuhle rodinýmu autu mohli klidně nechat SLC.
Rojin
Ta RS3 je pěkně rajcovní potvůrka 😉 , Cruze je malinko zklamání, podle mě mohl dopadnout o mnoho lépe (co dokáží udělat jiné lampy co?) , FF-ko tam stojí pěkně hrdě, něco na něm je 😄 , Tiguan mi připomíná polekanou kačenu ;-\ [odkaz] snad je to tou fotkou...
Jinak, proč jsem tam vlastně nejel na mrknutí? 😐